13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5275 Hanyadik évben jársz és milyen nehézségi fokozaton ? -
#5274 Sim City 4 HELP!!!!!!!!!!!!MSN: [email protected]
Nagyon fontos lenne.Aki jónak tartj magát vegyen fel,könyörgöm!!! -
#5273 high van, desi van, park van, víz van, adó 7,8-on, középiskola van, főiskolára nincs pénz, mivel nem jön semmi gyár (mer a dirtit felraktam 20-ra hogy ne jöjjenek) R$$$ is van. még valami ötlet? :D -
aneurysm #5272 LOL mekkora béna vagyok. Nem vettem észre hogy elöregedtek a large waterpump-jaim és közben raktam az újakat folyamatosan. Az öreg waterpump persze vitte a pénzt, de vizet nem adott. Leromboltam őket, egyből lett 30ezres szuficitem :) -
#5271 Nézd meg a Desirability térképet, ellenőrizd, hogy a HT-nek zöld területen biztos High Density zóna van-e, van-e alatta víz, ne legyen légszennyezés arrafelé .
Tegyél 1-2 kis parkot a környékre, az adó ne legyen túl magas (8 körül), és ami fontos, legalább középiskolát végzett dolgozók legyenek, de főiskola ajánlott, azaz az EQ (?) min . 150 körül legyen .
Ja, és legalább 7-800 R§§§ lakos legyen, ők fogják "igényelni" a HT ipart a városban . -
Kolyesz #5270 csökkentsd az adókat -
#5269 hozzám miért nem péülnek ht és manufaktúra gyárak? nem épül gyár,nem jön belőle adó, legjobb esetben is 20-30 (!) profitom van. van áram, van víz, minden a neki legjobb des.-ű helyen van, van kapcsolat 5 szomszéd várossal, van tömegközlekedés, suli, kórház, stb, stb... mit cisnálok rosszul? -
Kolyesz #5268 Reptér mikor kell? Ahányszor csak rakok, az emmberek elköltöznek... -
#5267 hátha olvasa egy Maces.
SimCity.4.Rush.Hour.Deluxe.MAC-OSX -
#5266 Gondolom fele R§ -
#5265 Az épp elég ahhoz, hogy bevándoroljanak egy csomóan. Mért talán te is szivesebben költöznél egy olyan városba ahol mevan tisztítva a víz. vagy nem? -
aneurysm #5264 Elértem a 840ezer lakost :) Pedig mindössze annyit csináltam hogy megtisztítottam a vizet és kibővítettem a nemzetközi repülőteret. -
Kolyesz #5263 Értem. Mondjuk én sem építek klinikákat, sem medium denisty-t. Vagy low-ot, de azt csak nagyon keveset vagy high-et. -
#5262 Nekem 3 kórház van egymás mellett. -
ZsirosKenyer #5261 én is így szoktam. -
aneurysm #5260 Én egyáltalán nem építek klinikát, inkább kórházat egyből, legfeljebb visszaveszek a kapacitásból ha annyira számít az a párszáz pénz. Mostmár van olyan körzet, ahol 4-5 kórház kell egymás mellé :) -
#5259 jah. de már egy medium lakókörzetbe is kórházat ha lehet... -
Kolyesz #5258 Kössz, ezt jó tudni...
A klinika és a kórház között csak a fenntartási költség és a hatókör nagysága a külömbség? -
aneurysm #5257 Szerencsejátékot nem szoktam legalizálni :) -
#5256 ti hogy csináltok ilyen profitokat meg ekkora városokat?
egy városom van, ahol sikerült 1000-es profitot elérnem, ott meg nem épülnek toronyházak...
nyugi nem vagyok hülye, fundingokat meg ilyesmiket állítok, van kaszinó meg legalizált szerencsejáték, szomszédoknak adok el dögivel, csak ilyenből kb 5000 jön be havonta, de egyszerűen nemtok nagyobb profitot meg felhőkarcolókat elérni... -
aneurysm #5255 Megvan a space port, remélem nem fogja zavarni a lakosságot ;) -
Toroco #5254 Én sanfranciscoban építkezek -
Toroco #5253 és koszos ipar épül a HT helyett?. nekem ez volt. amikor azt akartam hogy HT épüljön akkor a többi ipar adóját 20%ra tettem amig be nem épült a HT. utána vissza állítottam az adót normálra és akkor volt HT és helyre állt a másik ipar is. Szerencsére az én városomban erős volt az ipar és 20% adónál sem csődőlt be. De tegyél mellé parkot meg fákat. az is segíthet. -
aneurysm #5252 Asszem igen. -
#5251 Te neked a New York régió van meg ugye? -
aneurysm #5250 Na, ezerrel megdöntöttem az eddigi rekordomat. Most van 783ezer lakos és még mindig van olyan hely ahonnen nem nőtt ki ház :) De sajna elhagyatott házak is vannak :(
kép: http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_783071.jpg -
#5249 miért nem épl egy ht gyár se? van hozzá ember, desib marha zöld, az emberek okosak és egészségesek, a ht adója 7,9, mi kell még nekik? -
aneurysm #5248 Kb 70%-át leromboltam, maradékot csak simán lecseréltem. -
Toroco #5247 hogyan upgradelted? csak kicserélted a zónákat a házak alatt, vagy a házakat is leromboltad? -
#5246 100ezerrel?!?!?!?!?!?!?!?!?
lol -
aneurysm #5245 Mikor jelenik meg a grand railroad station? Van több mint félmillió lakos és egy csomó kicsi station, van amelyik 200-300%-os kihasználtságú. Tehát elvileg minden kritériumot teljesítettem, mégse kapom meg. -
aneurysm #5244 A városom 2/3-át már elfoglaltam és úgy döntöttem hogy minden zónát upgradelek high-ra. És szerintem bejött a dolog mert kb 100 ezerrel nőtt a lakosok száma és a bevételeim is jók. 5%-os most az adó és így is van pár ezres nyereség havonta. A tömegközlekedésen egyébként 12ezret nyerek havonta, ez is jó üzlet ám :) -
#5243 Igen, de szerintem az az e-mail cím már megszünt vagy megtelt a fiókja, mert amit kért tőlem magyarítás azt vissza küldi a program. Megírom neki privibe. -
#5242 na épp ez az :D -
#5241 ha rákattintasz a nevére, akkor megtalálod magad is. ez másnál is működik, de asszem csak a Vip-eseknél. -
#5240 ha rákattintasz a nevére, akkor megtalálod magad is. ez másnál is működik, de asszem csak a Vip-eseknél. -
#5239 Mi az emailcímed? -
#5238 CSeréljünk várost. -
#5237 Az az idő, amíg a dolgozó vakhangya elér a lakhelyétől a munkahelyéig . -
aneurysm #5236 Csinálj neki helyet :) Úgyis újjáépülnek a házak, megéri hogyha még elég kezdetlegesek. Felhőkarcolókat én se szívesen rombolok.