13557
  • Fülüke
    Hú. Azzal én elszórakoznék egy ideig.
  • ZsirosKenyer
    amit én anno vártam az a Sim Mars. De ha jól tudom ki sem adták

uyganaz mint a Sim City, csak a mars felszínén, levegőgyűjtés stb, kurvajó
  • takraj
    A grafika ok, tényleg ronda volt. De a játékélménye sztem nem volt olyan rossz (bár nem olyan, mint a GTA az igaz :) )! Bár lehetett volna nagyságrendekkel is jobbat csinálni, de maga az ötlet szerintem nem volt bukásra ítélve! Szerintem, ha csináltak volna egy folytatást, rendes grafikával akkor lett volna sikere... Nem?
  • Attila56
    húú azok a játékok szégyenei voltak.Én ismerem őket,anno még játszottam vele.Tudod miért buktak meg?Mert silány volt a grafika és a játékélménye :D :D
    Ezt mondják sokan!
  • Toroco
    én ezekról még nem is hallottam, de meg kell szereznem valahonnan.
  • takraj
    Bocs, hogy itt ilyet kérdezek, de ez is SimCity, és nem akartam ennek már új témát létrehozni...

Naszóval: Nem tudja valaki véletlen, hogy annó a "SimCopter" és a "Streets of SimCity" nevű játékok miért buktak meg? Mert szerintem marha jó volt, hogy a saját magunk által kreált városban lehetett kószálni 3D-ben. Mi lett velük? Miért nem csináltak folytatást?
  • Attila56
    ezt a leírást ismerem.A Gamer nevü újságból írtad ki Flacko mi? :D :D :D :D Te kis hamis :D :D :D :D
  • Toroco
    egyszer régen leirtam, de majd leirom ujra, meg teszek képet, mert most nem otthon vagyok, és kell a játék is hozzá.
  • aneurysm
    Megosztanád velünk?
  • Toroco
    ez a leirás nekem is meg van. Én ez alapján kezdtem el csinálni régen a várost de mindig becsődőlt. Sokkal jobb saját technikát fejlesztettem ki.
  • Kolyesz
    Ezt a táblázatot láttam már de a többit még nem.
  • Attila56
    fúú nekem nagy fehérség az oldal Flako :D
  • PLackó
    van egy ilyen táblázatom,feltöltöttem,ebben a kérdésben érdemes ezt megnéznetek.(lent van a táblázat)
  • Tuvok #5302
    Minden ilyen épületnek van egy hatóköre, amin belül kifejti hatását .
    HT ipar körzetébe viszont nincs értelme építeni ilyet, mivel azt nem a landmark határozza meg, hanem elsősorban a R§§§ emberek száma .
  • Attila56
    Ha épiteszműemlékeket akkor fontos hogy a kereskedelmi zónához épitsd és akkor sokkal jobban fog nőni a kereskedelmi zóna,a lakóövezet,és az ipar
  • Kolyesz
    és a kereskedelmet is.
  • Tuvok #5299
    Vonza az R§§§-t, és a HT ipart .
  • aneurysm
    Egyébként tudjátok hogy pontosan mire jók a műemlékek? Építettem Empire State Buildinget, China Towert, Smith Towert és még sok mást de nem igazán tudom hogy mit befolyásol.
  • Fülüke
    Igazad van egyáltalán nem unalmas, én most a lakosság növelésén vagyok rajta.
  • Attila56
    az nem unalmas...használd a fejed....
  • aneurysm
    Ez már rohadt unalmas. Nem tudok mit csinálni, van mindenem és nincs mit bővíteni.
  • Toroco
    Szerintem itt mindenki ért a pénzdolgokhoz, főleg akinek már millió körüli a lakissága.
  • Toroco
    :D
  • PLackó
    526?azt meg hogy sikerült összeraknod?
  • Fülüke
    Mi? Nekem 526 mb-al megy rendesen.
  • PLackó
    nekem is nagyon lassú 1 gigával.
  • Attila56
    aki nagyon ért a pénzügyi dolgokhoz az írjon már nekemMert én bevételből 1000 valamennyi $-t szedek be és a kiadásom meg 80 000$ hónaponta.Szal aki ért hozzá az szóljon
  • Kolyesz
    Vannak szomszédos városaid?
  • Toroco
    1 gigával is belassul? akkor ez inkább bug mint memória hiány
  • aneurysm
    Itt egy nappali kép is a városomról: http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_1022968.jpg
  • aneurysm
    1 giga nem elég?
  • Toroco
    ez nálam is van. kéne több memória a játékhoz.
  • aneurysm
    Az sem segít. Van hogy egy percet kell várni, akkor gyors 10 mp-ig aztán megint lelassul. Az elején még semmi gond sincs, csak hogyha már sok a lakos.
  • PLackó
    igen.ilyenkor még az egeret se mozgasd és akkor megy a gyorsulás.
  • aneurysm
    Nálatok is van olyan hogy nyomod a leggyorsabbra de mégse gyorsul be az idő?
  • Saddalim #5280
    hanyadik év? nemtom most így hirtelen, ezért meg nem aakrok alinditani, de már jáccom vele úgy össz 5 órája, soxor leggyorsabbon.
    easy :P
  • Toroco
    ó bazz ekkora lakosságot. nekem most300 asszem az uj városomban, igaz még a map fele üres és sok még a low, meg a med zóna.
  • aneurysm
    Úje, 1003125 lakos!
  • aneurysm
    Na remélem lassan meglesz az egymillió lakos.

http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_976812.jpg
  • Tuvok #5276
    Ide nem lehet beírni ? Sztem egy kérdésért a kutya nem vesz fel messengerre ...