13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5315 Hú. Azzal én elszórakoznék egy ideig.
-
ZsirosKenyer #5314 amit én anno vártam az a Sim Mars. De ha jól tudom ki sem adták
uyganaz mint a Sim City, csak a mars felszínén, levegőgyűjtés stb, kurvajó -
#5313 A grafika ok, tényleg ronda volt. De a játékélménye sztem nem volt olyan rossz (bár nem olyan, mint a GTA az igaz :) )! Bár lehetett volna nagyságrendekkel is jobbat csinálni, de maga az ötlet szerintem nem volt bukásra ítélve! Szerintem, ha csináltak volna egy folytatást, rendes grafikával akkor lett volna sikere... Nem? -
#5312 húú azok a játékok szégyenei voltak.Én ismerem őket,anno még játszottam vele.Tudod miért buktak meg?Mert silány volt a grafika és a játékélménye :D :D
Ezt mondják sokan! -
Toroco #5311 én ezekról még nem is hallottam, de meg kell szereznem valahonnan. -
#5310 Bocs, hogy itt ilyet kérdezek, de ez is SimCity, és nem akartam ennek már új témát létrehozni...
Naszóval: Nem tudja valaki véletlen, hogy annó a "SimCopter" és a "Streets of SimCity" nevű játékok miért buktak meg? Mert szerintem marha jó volt, hogy a saját magunk által kreált városban lehetett kószálni 3D-ben. Mi lett velük? Miért nem csináltak folytatást? -
#5309 ezt a leírást ismerem.A Gamer nevü újságból írtad ki Flacko mi? :D :D :D :D Te kis hamis :D :D :D :D -
Toroco #5308 egyszer régen leirtam, de majd leirom ujra, meg teszek képet, mert most nem otthon vagyok, és kell a játék is hozzá. -
aneurysm #5307 Megosztanád velünk? -
Toroco #5306 ez a leirás nekem is meg van. Én ez alapján kezdtem el csinálni régen a várost de mindig becsődőlt. Sokkal jobb saját technikát fejlesztettem ki. -
Kolyesz #5305 Ezt a táblázatot láttam már de a többit még nem.
-
#5304 fúú nekem nagy fehérség az oldal Flako :D -
#5303 van egy ilyen táblázatom,feltöltöttem,ebben a kérdésben érdemes ezt megnéznetek.(lent van a táblázat) -
#5302 Minden ilyen épületnek van egy hatóköre, amin belül kifejti hatását .
HT ipar körzetébe viszont nincs értelme építeni ilyet, mivel azt nem a landmark határozza meg, hanem elsősorban a R§§§ emberek száma . -
#5301 Ha épiteszműemlékeket akkor fontos hogy a kereskedelmi zónához épitsd és akkor sokkal jobban fog nőni a kereskedelmi zóna,a lakóövezet,és az ipar -
Kolyesz #5300 és a kereskedelmet is. -
#5299 Vonza az R§§§-t, és a HT ipart . -
aneurysm #5298 Egyébként tudjátok hogy pontosan mire jók a műemlékek? Építettem Empire State Buildinget, China Towert, Smith Towert és még sok mást de nem igazán tudom hogy mit befolyásol. -
#5297 Igazad van egyáltalán nem unalmas, én most a lakosság növelésén vagyok rajta. -
#5296 az nem unalmas...használd a fejed.... -
aneurysm #5295 Ez már rohadt unalmas. Nem tudok mit csinálni, van mindenem és nincs mit bővíteni. -
Toroco #5294 Szerintem itt mindenki ért a pénzdolgokhoz, főleg akinek már millió körüli a lakissága. -
Toroco #5293 :D -
#5292 526?azt meg hogy sikerült összeraknod? -
#5291 Mi? Nekem 526 mb-al megy rendesen. -
#5290 nekem is nagyon lassú 1 gigával. -
#5289 aki nagyon ért a pénzügyi dolgokhoz az írjon már nekemMert én bevételből 1000 valamennyi $-t szedek be és a kiadásom meg 80 000$ hónaponta.Szal aki ért hozzá az szóljon -
Kolyesz #5288 Vannak szomszédos városaid? -
Toroco #5287 1 gigával is belassul? akkor ez inkább bug mint memória hiány -
aneurysm #5286 Itt egy nappali kép is a városomról: http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_1022968.jpg -
aneurysm #5285 1 giga nem elég? -
Toroco #5284 ez nálam is van. kéne több memória a játékhoz. -
aneurysm #5283 Az sem segít. Van hogy egy percet kell várni, akkor gyors 10 mp-ig aztán megint lelassul. Az elején még semmi gond sincs, csak hogyha már sok a lakos. -
#5282 igen.ilyenkor még az egeret se mozgasd és akkor megy a gyorsulás. -
aneurysm #5281 Nálatok is van olyan hogy nyomod a leggyorsabbra de mégse gyorsul be az idő? -
#5280 hanyadik év? nemtom most így hirtelen, ezért meg nem aakrok alinditani, de már jáccom vele úgy össz 5 órája, soxor leggyorsabbon.
easy :P -
Toroco #5279 ó bazz ekkora lakosságot. nekem most300 asszem az uj városomban, igaz még a map fele üres és sok még a low, meg a med zóna. -
aneurysm #5278 Úje, 1003125 lakos! -
aneurysm #5277 Na remélem lassan meglesz az egymillió lakos.
http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_976812.jpg -
#5276 Ide nem lehet beírni ? Sztem egy kérdésért a kutya nem vesz fel messengerre ...