13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5476 Magyart nem . -
argo001 #5475 ÖÖÖ... na akkor nem tudtok egy olyan oldalt, amit lentebb már leírtam? -
#5474 Elküldtem. -
#5473 Oké. -
vodMarci #5472 Nem valamiért nem. -
#5471 Elküldtem. Megérkezett? -
vodMarci #5470 Hotmailre valamiért később érkeznek meg a fileok,mint freemailre. -
#5469 Köszi!!! Elküldtem! -
vodMarci #5468 Köszi. -
#5467 Oké.Én elküldöm az egyik városomat az e-mail címedre. -
vodMarci #5466 Jaja.Valaki linkeljen már be egy nagy jó várost,vagy emailben küldje már el.Megköszönném.
[email protected] -
Toroco #5465 na akkor elég csak a fájlt átküldeni -
#5464 CSak a várost fájlt kell nem az egész régiót. -
argo001 #5463 Tud valaki egy olyan SC4RH-os magyar(!) oldalt, ahol jó sok letöltést találok a SC4RH-hoz? Esetleg infókat? Tudjátok, nem nagyon szeretem a külföldi oldalakat bogarászni. -
Toroco #5462 nekem elküldheted a mentésed, ránézhetek. amit nem tudok hogy ilyenkor az egész régiót kell küldeni, vagy csak azt a fájlt ami a várost tartalmazza. [email protected] az email címem, ha csak azt a filet kell küldeni. ha az egész régiot akkor jobb volna msn-en, vagy ftp-re feltölteni.
Ért valaki a mentés cseréhez? -
vodMarci #5461 Pls,tudna valaki nekem ide linkelni vagy küldeni egy mentést,ahol már igazi nagy városok vannak építve?
Jó lenne,köszi. -
#5460 Én ezt nem értem, 1x már felépítettem 1 elég nagy várost, de most nem megy:(
Azt nem értem miért, mindennel elégedettek, minden adott, de 27ezernél megállt a fejlődés, és valami ok folytán csak csökken a népesség. Én kész vagyok, marha sok energiát öltem bele és nem tudom miért csinálja, mert minden jól lett benne kialakítva:(
Ha elküldeném a városom valami nagy Simmenőnek megnézni, hogy ez miért lehet??? -
ZsirosKenyer #5459 nemjobb. -
#5458 én kipróbáltam a City Life-ot.......az jobb.de a lényegét nem értem :D :D -
Kolyesz #5457 Hát ezaz higy ingyér van... Így a városlakóknak kell fizetni és azt meg nem szeretnek. -
#5456 igaz igaz..... -
#5455 1. googleben 20 másodpercig tart találni egy nagy valaggal
2. aki csak kóddal tud játszani, jobb ha marad az amőbánál -
#5454 jah én tudok......de nem monodk mert hülyeség :P :P :P :P(Bocs de MSN-hez vagyok szokva :D) -
#5453 Itt egy kód: akódelvesziajátékélvezetétúgyhogyneírjbekódotszerinteméntudokdenemmondommeg.... -
Bari Viktor #5452 tud valaki kodót a simcity 4-hez ha tud írja le nekem -
#5451 De tedd le a private schoolt ha kapsz, mert az tök ingyér van. -
#5450 Sima sulit. -
Kolyesz #5449 A private schoolt vagy a sima sulit szeretik jobban?
Vagy tök mindgy? -
Toroco #5448 hát tölstd le az rh-t és tedd fel -
SH04 #5447 Sima Sim city 4-ben sokkal nehezebb várost építeni. Ezt a várost felépítetted 7 év alatt a RH.-ban. Ugyanezt meg akartam csinálni a simában, hát 7. évben még egy nagy porfészek az egész. Itt a házak sokkal lassabban fejlődnek. (El is adósodtam). Ez a taktika itt nem követhető. Azért elég keményre megirták a SC4-et. -
Toroco #5446 az van de csak 11000 beteget lát el, pedig 20000re van állitva -
#5445 desease research center ? -
Toroco #5444 szerintem, nálam csak akkor fog eltünni a pleb ha a szomszég régióban kiirtom a dirty ipart. de ez esetben nem lesz hova vinni a szemetet, és nem lesz honnan venni az olcsó olaj és szemét tüzelésű áramot, mert ugye az 5 erőművet is fent kel tartani valahogy. és akkor be kell üzemelni a naperőműveimet, meg a hidrot fel kell nyomni maxra, ami voszont majdnem elviszi a 20000 havi bevételemet. ami most megcsappant az új korházak miatt.
kikéne dolgozni egy jobb korház építési stratégiát. most vannak olyan pontok ahol 3-4 korház van kozvetlen egymás mellett és még is is sztájkolnak, mert nem birják a betegeket. valami olyan eloszlás kéne hogy a korházak között jobban megoszlodjanak az emberek. -
Toroco #5443 az SC és az RH között annyi a különbcés az adózásban, hogy az rhban több lehetőség van az adó állítására. pl.: az üzletnél nem csak kis, közepes, nagy szürüséget állíthatsz mint az SCben, hanem ezek mind szétvannak osztva kétfele. Annyi különbözö adót állithatsz amennyi oszlop van az RCI diagrammon. -
#5442 RH nélküli gémhez nem nagyon értek, mert talán 3x indítottam el alap SC-t mielőtt RH-m lett, de úgy rémlik abban kicsit más az adózási rendszer . Arra viszont konkrétan emlékszem, hogy minden alap SC4-es városom gyorsan becsődölt ... -
#5441 Ja, természetesen miután meggazdagodnak és tanultak lesznek, nő az igény a HT iparra, amit - ki gondolnál - lehető legnagyobb méretben a saját régiómban telepítek (mivel ekkor már van víz jó ideje, és jócskán akad R§§§ is) .
4200 bevételem van és 1900 kiadásom, ez egy olyan arány, amit ha 1 db R§ is van a városban már nem lehetne elérni, mivel így nincs dirty -> szennyezés, bűnözés (rendőrségem van, de csak a küldik miatt, 5500 lakos mellett átlagban 1 vki ül hűvösön), az ált . isi minimumon fut, talán 10-en járnak oda így van péz középsulira, fősulira . Nagy kórház természetesen kötelező mindig, mindenhol . -
SH04 #5440 Nekem nem Rush Hourom van. Nálam viszont az alapadó 7%. Ebben az adózásban vagy házak fejlődésének gyorsaságában van valami különbség?
Akkor azt mondjátok, hogy nem kell szöszölni az elején, hanem egyből belevágni, és nagy területen, korházzal, iskolával.
És akkor a lakóházak és irodákat pepita szerint lerakni?
Mert én eddig úgy csináltam, hogy egy nagy területen csak lakóházak, abból egy-két főút vezetett egy másik (mellette) nagyobb területen lévő irdhoz. Akkor ez rossz.
-
#5439 Meggazdagodnak .
A város kezdésénél lerakok vmennyi zónát (residental és commercial), ezek megtelnek a pórnéppel és olcsó irodákkal, viszont a dirty-t soha semmiképp nem engedem be, azt csak a szomszéd régióba telepítek, persze csakis a szélére, hogy minél kevesebb legyen a commute time .
9-re szoktam állítani az adót, ez annyira nem magas, így meg tudnak gazdagodni, viszont tapasztalataim szerint alacsonyabb adó mellett sem gazdagodnak meg hamarabb, gondolom a játékidő kitöltése miatt van egy minimum idő .
Amit nem szabad : mivel a 9-es adó mellett jönne a plebsz, így amíg el nem tűnik az utolsó (hogy 20-ra lehessen tenni az adót) nem szabad új res . zónákat lerakni, és medium density-t lerakni sem, különben újabbak jönnek . -
Toroco #5438 én sem fogom a következő városomban. mostaniból elkezdem kiüzni, de még elöbb teremtek munkahelyet mert most hirtelen hatalmas munkanálküliség indult meg a délkeleti városrészben. Egyszer próbálkoztam egy olyannal hogy felnyomtam az adót 20%ra, erre akkor sam akartak elmenni. aztán pár év után elkezdett feketedni a város nagyon sok helyen, de ez a folyamat is megállt. Arra gyanakszom, hogy a szomszédban lévő egész régiónyi dirty iparnak köszöhetően maradtak meg.
Azt nem lehet elérni hogy meggazdagodjanak?
Most megpróbálom megszüntetni a munka nélküliséget, és fejleszteni az észak nyugati város rész, aztán dobok egy képet róla. -
#5437 Én is hasonlóan csinálom, csak nem rakok rendőrséget, mert több ezres városban is minimális a bűnözés, és a tűzoltóság is pocsékolás sztem, mivel csak akkor van rá, ha az ember küldetést csinál, vagy épp tűz üt ki, akkor elég lerakni, utána bontom is .
Na meg újabban kezdettől fogva nem engedem be a dirty ipart és a csóró plebszet .