13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5516 nem tudom mi a hiba oka, se opera se IE alól nem megy, de csak a mods & downloadsban, a stexchange minden ok
mail megy privben -
Toroco #5515 nemá! én most szedtem le megint. akkor "a hiba az ön készülékében van"
akkor add meg a mailodat, és elküldöm -
Hiába nyomok downloadra, nem történik semmi, vili ? Nem tudom letölteni . -
Toroco #5513 yay! bocsi. rosszat linkeltem be. pont azt ami tényleg nem jó. azzal csak próbálkoztam hol elindul e. ez a jó: http://www.simtropolis.com/modding/index.cfm?p=details&id=346
itt nyomj rá a download gombra -
#5512 nem műxik, próbáltam simtropolist opera meg ie alól is
megoldható, hogy letöltöd és átküldöd vhogy ? -
Toroco #5511 ott nincs. emulen találtam, de ezer év még elindul a letöltés.
De itt http://www.simtropolis.com/modding/download.cfm?id=346 megvan. csak nyomj rá a download gombra és lejön. -
stupido #5510 Hi!
Elküldenéd nekem is?
Köszi
-
#5509 Gondolom nincs fent . -
#5508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki kóddal játszik az mélyen ássa el magát a föld aláde aztán olyan mélyre, hogy még én se találjam meg. -
Toroco #5507 ya ott a neve ilive reader. meg is nézem rögtön. -
Toroco #5506 én DCzek. mond meg mi a progi neve és letöltöm -
vodMarci #5505 Akkor meg küldd el emailben pls.
[email protected] -
#5504 b+, letöröltem az ilive readert, simtropolisról meg természetesen nem lehet letölteni
nincs meg vkinek ?
vagy nem dc-zik vki ? -
#5503 Nem ...Nem vok én olyan ügyes.. -
vodMarci #5502 feltunád valahova tölteni és belinkelni? -
#5501 miért nem lehet publikus ez a magyarítás? -
#5500 KÖSZI FÜLÜKE! -
#5499 ok.. -
#5498 priv ment -
#5497 oké. Hova küldjem? erre az E-mail címedre? -
#5496 Elküldtem... -
#5495 elküldenéd nekem is ?
megnézem mennyi hiányzik belőle -
#5494 megköszönném. [email protected]
jó arc vagy! -
#5493 Elküldjem Az E-mail címedre? Teljes nincsen de ez a legjobb... -
#5492 Sziasztok.
Segítség kéne nekem. megszereztem a sim city 4 deluxe edition-t. már agyon kerestem a magyarítást hozzá, de nem találtam sehol. létezik hozzá? és ha igen akkor merre találom?
előre is köszi. -
Toroco #5491 köszi. már reggel megtaláltam. -
#5490 Várost úgy tudsz beletenni, hogy beleteszed a könyvtárába, aztán belelépsz a játékba és ott rákattintasz arra a telekre ahova beakarod tenni a várost és ott arra mész hogy import amikor azt megnyitja azt kell keresni hogy: DOWNLOAD és azt megnyitod és: VOÁLÁ!!! ott van a betett városod. -
Toroco #5489 lol
-
#5488 Ezzel . -
vodMarci #5487 Vannak olyan épületek,amik befeketültek(:D),sztem már régiek.Hogyan lehet őket kijavítani vagy valami. -
vodMarci #5486 Ok. -
#5485 -
#5484 besétálnak a képernyőre.
:) -
#5483 Sehogy, "idővel" jönnek maguktól .
Persze alá High Density zóna kell . -
vodMarci #5482 A felhőkarcolókat hogyan lehet építeni? -
vodMarci #5481 :) -
#5480 Egy kis fatelepítés eredménye . -
#5479 importálni kell a várost -
Toroco #5478 kéne egy kis sürgős help a város cserével kapcsolatban. valaki leirná hogy is megy ez pontosan?
meg van a város fájlja, bemásoltam a megadott régióba, elindítom a játékot, nincs a város a régióban, kilépek nézem a régió könyvtárát, a város fájlja eltünt a könyvtárból.
megpróbáltam hogy kitöröltam az összes város igy kaptam a játékban egy sik placcot, a város nem jelent meg, és szintén nem volt a könyvtárban kilépés után.
ilyenkor mi van? -
vodMarci #5477 Autópályát hogyan lehet építeni?