13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5676 nem vannak az oldalon városokról képek, rejtegetitek őket ??? -
#5675 hát jó hülye, eleve elég lenne hivatkozni a http://simcity.extra.hu-ra, nem kéne oda a news.php
az nagyon hiányzik, mint ami az uw-nál van, hogy lehetne a kezdőlap fájlt beállítani ...
na mindegy, próbáld meg a kedvencekbe berakni http://simcity.extra.hu/ -ként, úgy előjön-e ez a szarság . ha igen, esetleg próbáld a http://simcity.extra.hu/news.php -ként is bookmarkolni, ha úgyis bejön, akkor tényleg válts böngészőt . :o) -
#5674 azért ekkora problémát nem jelent számomra :)
az "ide" alatt ez a link van:
http://simcity.extra.hu/news.php?host=simcity.extra.hu&uri=/news.php
-
#5673 Lényegtelen, az extra.hu a referer-t nézi (ami ha beírod a címsorba akkor üres). -
#5672 egyébként ma melóhelyről kipróbáltam firefox alól is, és semmilyen problémát nem tapasztaltam, sem linkről (#5642), sem beírva .
mellékesen mondom, hogy beregeltem az atw-re is, de hiába kértem mysql-t, egyfolytában azt mondja rossz jelszó, és ez csak az sql-re/php myadminra vonatkozik, magára a tárhelyre nem, pedig ugyanazt a jelszót adtam meg ...
a többi (ingyen)tárhely meg felejtős . -
#5671 hát akkor írd be a címsorba, és ne a linkre kattints . esetleg válts böngészőt és/vagy netszolgáltatót .
egyébként abban az ablakban az 'ide' szó alatt milyen link van ? -
#5670 ha beírom a címsorba akkor nekem is bejön az oldal, de ha a linkre kattintok, akkor utána kell még egyet kattintani.
-
#5669 én már megkaptam -
#5668 Tán tud az extra mailt küldeni??? Nekem eddig 1-et se küldött el. :\ -
#5667 kiszedtem az emailes aktiválást, mostmár lehet regelni .
nemtom mi lehet a baja, 2x próbáltam regelni, 1iknél email se jött meg, a másiknál meg az aktiváló link nem működött rendesen . -
#5666 Igen megnyomtam az aktíválópanelt! -
#5665 az aktiváló linket megnyomtad a mailben ?
mert nem írja a taglistában, hogy ott lennél -
#5664 Regisztrltam és megkaptam a levelet is ímélben de nemenged belépni akkorsem. Azt írja ki, hogy: Hibás felhasználónév vagy jelszó. -
#5663 chatbox fölött
"Még nem regisztráltál?
Kattints ide!" -
#5662 ÖÖÖ. Hol kell regisztrálni az oldaladon? -
Toroco #5661 na most nekem is bejött. jó lesz ez, szépen alakul. -
#5660 hát nekem minden gond nélkül fut #5642 linkre kattintva, ill . beírva is ...
ie, és opera alól úgyszint . -
Toroco #5659 Nekem se Ff-el, se IE vel nem jön be az oldal, se linkre kattintva, se beirva. úgy 3-4 perc töltögetés után, bezártam a böngészőket. -
#5658 ha nem beírod hanem a #5642 linkre kattintasz IE-el akkor is rögtön adj az oldalt? -
#5657 nem vágom milyen linkproblémáról írkáltok, én beírom a linket ie-be vagy operába, és bejön az oldal ... -
#5656 szerintem jó lesz! csak az a gáz, hogy az extra.hu nem engedi a direkt linket. megnéztem ie-vel, ff-al is, de negatív. ettől függetlenül jobb tárhelyet én se tudok mondani:) majd mindenki bemásolja a címet, aztán kész:) -
#5655 Na végre bejött. Folytasd. -
#5654 ff-ot sajna nemtom garantálni, nem használom -
#5653 firefox.
#5652 :ezzel nem jó.
Viszont ahogy elnézem ha linkre kattintok akkor nyögi ezt az uw,viszont ha manuálisan írom be a böngészőbe a címet nincs semmi gond. -
#5652 így is ? -
#5651 ez milyen böngészővel van ??
nálam IE és Oprah alól semmi gond nincs -
#5650 az álltalad adott linkre kattintva ezt írja:
extra file letöltés
Ez a link kívülről nem elérhető, az eléréséhez kattintson ide!
extra.hu
Tehát a kattintás után vagyok a honlapon. -
#5649 *ami ne keresítené meg ... -
#5648 miféle átirányítás ?
egyébként egyrészt extrán 1 giga van, másrészt tapasztalataim szerint ez a legfelhasználóbarátabb php/sql kezelő tárhely, nem tudsz olyan másikat mondani, hogy ne tudnék mondani olyan hibát, ami megkeseríti a php-s oldalak használója/adminja életét . -
#5647 szerintem jól néz ki
Viszont nem lehetne másik tárhelyszolgáltató?
Vagy ez az átirányítás meg fog szünni? -
#5646 :DD
akkor a többieket kérdem, érdemes vergődni az oldallal, vagy hagyjam a picsába ? -
#5645 Csak azt hogy mikrofonpróba 123 és az nem csinál semmit. -
#5644 miért, mit látsz ha rámész a linkre ? -
#5643 mit kell itt keresni? mire akartál rámutatni? -
#5642 folytassam, vagy még most hagyjam abba ? -
#5641 elvagytok.. -
Neoncsoves #5640 Akko csináld meg te -
#5639 ok, csináljátok -
vodMarci #5638 Jaja,és lehet,hogy 4 év múlva kész lesz!:) -
#5637 az ellen senkinek nincs kifogása .
csak ide már készül egy ...