13557
  • Toroco
    na meg is van. keresd meg az 5434 es hozzászólást. segítek, a harmadik oldalon van. ott leirom hogy hogyan szoktam elkezdeni a várost.
  • Toroco
    hú ezt már párszor leirtuk. vissza keresek, és ha megtalálom megadom a hsz számát
  • Gyocsika
    Na látod itt kezdődik a baj mert nem tudoom milyen zónából menyyit és mekkorát ! Azt nagyon megköszönném ha valaki elmondaná hogyan kezdjem el mit építsek ilyenek !
    Előre is köszi!
  • vodMarci
    Hehe:)
  • Tuvok #5712
    :D
    Csináld az ellentétét annak, amit a kormány csinál, és tuti nyereséges leszel .
    Hisz tudod, ha nem megvonsz a néptől, hanem költesz rájuk, meghálálják .
    Ja, és semmit a zsebbe ! ,)
  • vodMarci
    A gazdagoknak csinálj megszorító intézkedéseket:)
  • Tuvok #5710
    Esetleg részletezd mi van a városodban, mi nincs, lakosság összetétele, városod szerkezete, stb .
  • Gyocsika
    Egyszerüen nem megy nem tudom lecsökkenteni a kiadásokat és nem tudom nővelni a bevételt valaki esetleg tippek!
  • vodMarci
    Na megírtam a levelet,és megkértem benne Panyit,hogy hírezze ki az oldalra,és aki mondjuk tudna segíteni,az itt jelezze.
  • Toroco
    Hogy mikorra lesz meg arról nem tudok mit mondani. ez majd függ attól hogy a fordítóknak milyen a nyelvtudása, mennyi időt szánrá nap mint nap.

A játék szövegfájljában 5962 bejegyzés van. ebből van ami csak néhány szó, de van olyan is ami egy kissebb regény. szóval nemtudni mennyi idő lehet, talán majd tudok következtetni akkor ha elkezdjük. És utána még le kell csekkolni a helyesirási, és egyébb nyelvhelyességi hibákat.
  • Toroco
    az adó 9% nyugodtan lehet. a város kezdetekor az ipar hozza a pénzt. de azért ne vidd tulzásba az ipar telepítést, mert nehézlesz ugy megszabadulni tőle hogy ne okozzon csőd közeli helyzetet. Az oktatásra nagy hangsúlyt fektess, mert ha mamar okosodnak akkor ipar helyett az üzlet lesz a keresett. Ha valami olyan épületet teszel le ami viszi a pénzt, rögtön tegyél lakó zónákat is. Legyen sok parkos terület, mert akkor jobban jönnek a gazdagok. és az elején nem muszály kis sürüségű zónákat tenni, rakhatsz csak nagyot is. kevesebb lesz a csoró lakos.
  • vodMarci
    Hát még nap pontosságot nem tudunk mondani:)sztem 4-5 hónap.Vagy ahogy halad.Ha mondjuk már átnyúlik szeptemberre,már nem fogok tudni sokat segíteni,tanulni kell a felvételire...
  • Gyocsika
    És ha elkezditek csinálni a magyarítást mikora lesz meg kb?
  • vodMarci
    És most mit csináljunk?Mi nem tudjuk megváltoztatni..egyébként már vagy 3 éve ez a topic címe...
  • Gyocsika
    Oké :)
  • vodMarci
    Gyocsika:Sajnos ebben nem vagyok szakértő,én csináltam sok-sok hülyeséget,és lassan sikerült lét szerezni.Az adókkal kapcsolatban...ne legyél Gyurcsány Ferenc:)Ígérd be a lakosoknak az 5 éves adó csökkentést,az intézmények felújítását,a biztonságot...meg minden.De aztán ne tegyél megszórító intézkedéseket!!:):D
  • Neoncsoves
    már kijött 1000 éve
  • Neoncsoves
    Srácok most nézem a topic alcímét, Már kijött?!
  • vodMarci
    Ok,majd holnap a Magyarítások Portálnak.
  • Gyocsika
    Valaki legyen szíves segítsen miket épitsek hogy több legyen a bevétel mint a kiadás és az adókat meddig lehet emelni max hogy jó legyen kösz!
  • Gyocsika
    Szóval nekem nincs meg a kieg de jó lesz akkor nekem a simához is?
  • Toroco
    a kieget, mert abban jó a szöveg, és használató a simához is.
  • vodMarci
    És a Sim city 4-et fog(juk) magyarosítani vagy a kiegét,vagy mindketőtt?
  • vodMarci
    Okés.Ha kell,természetesen segítek.
  • Toroco
    Emberek számában 3-4 före gondoltam velem együtt. nem jó ha túl sok felé csináljuk, lesz ugyis egy macerás része amit majd én bevllalok.
  • Toroco
    Hát ya. Tuvokkal kezdtük a konzultálást, de ő azt mondta mégsem akarja, mert nem lesz ideje, ugyhogy maradtam én. Vagy ma, vagy holnap elkezdem eltervezni hogyan is kéne pontosan, már van elképzelés. Ezen a héten még szakmai gyakorlatom van aztán jegyzőkönyvet, meg műszaki rajzokat kell készítenem.
  • vodMarci
    Toroco,te vezeted majd a honosítást?
  • vodMarci
    Sztem mindenki aki (kicsit) tud angolul az segítsen.Majd szólok a magyarítások portálnak,hogy mire is készülünk...
  • Gyocsika
    Oké!!!
  • Toroco
    Jövőhéten kezdem el szervezni, hogy hogy is legyen. már voltak páran akik jelentkeztek hogy segítenének. Szal ha jól összejön minden akkor jövöhét végén ellehet kezdeni. majd irok ha kitaláltam a dolgokat.
  • Tuvok #5686
    Folyamatosan volt egy vagy két R§§§ ház, ahol No Job volt . Bármit csináltam neki, leromboltam, máshol újraépült és megint munkanélküli lett . A régi helyére meg jött az R§ 0 health-el és 0 education-nel ...
    Kicsit felkúrta az agyam .
  • vodMarci
    Miért gyalultad le?
  • Tuvok #5684
    Legújabb városomat is legyalultam :(
  • Gyocsika
    Mikor várható hogy elkezditek?
  • Toroco
    még nem lett elkezdve
  • Gyocsika
    Magyarosítás hogy áll?
  • Tuvok #5680
    nyilvános marad .

hát, a leggyakrabban előforduló kérdéseket sztem tudjuk fejből . gyűjtögetem őket, de jöhetnek .
  • Toroco
    nem a pakolgatásra gondoltam, hanem hogy nyilvános marad. nemtudtam hogy most müködni hagyod, vagy leszeded és fejleszted és utána lesz megint elérhető. de azért megválaszoltad ezt is.

Kéne valaki vállakozó szellem aki visszaolvasná ezt a csekély :DD 5700 hozzászólást :PP és kikeresné az eddig felmerült kérdéseket
  • Tuvok #5678
    szvsz nincs értelme pakolgatni (mármint az oldalt), jobb helyet úgyse találnék neki, úgyhogy határozatlan időre végleges (persze bővítés tervben van) .

Juteszembe, faq-ba rakható kérdés + válaszokkal lehet bombázni !!
  • Toroco
    Ya hogy akkor ezt már hagyos is üzemben? lehet felteszem majd a városaimat.