Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SEGÍTSETEK!

Metró, busz, vasút; sajnos még így is élénkvörösek az utak és a tömegközlekedés kihasználtsága nagyon szór egy megadott vonalon is. Dettó olyan mint amikor egy villamos megállóban van vagy 100 utas aki használja, de amig a tuja átér a szomszédos megállóba ebbõl eltünik 80. Lehet hogy nem a legelmésebb, de én ezért is szoktam a $$R pasikat támogatni mert azok még szeretik a tömegközlekedést.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
amúgy nézd meg desirabilyt-t meg vízszennyezettséget mer lehet azé nem megy oda
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az miért van, hogy az RCI demandban kb. maximumon van a demand az agrárterületre, de ha csinálok 1 zónát neki, az istenért sem akar beépülni?
szal így okosok között szólva.. RH-ban a Traffic-ot Te hogy oldod meg? mert 100 000 környékén már autópálya se segít nem is beszélve arról hogy a residental ($$ ill. $$$)-nál pedig szinte izzanak az utak mert állandóan mire a késõnkelõk elindulnak munkába addigra már jönnek is vissza a töbiek ...
Néhány májerkodás😊
A dirty ipart elsõdlegesen a munkaerõ kereslete tartja a helyén. A magasan képzett és tehetõsebb ($$) munkaerõ nagyobb aránya kiszorítja a dirty-t. Persze jótékonyak az adóztatás és a városi rendeletek (tiszta levegõ) is. A dirty helyére szenyezettebb esetben a manufakturák nyomulnak, ha tiszta a víz (elsõdleges) és elfogadható a levegõ tisztasága valamint a munkarõ strukiban tudod biztosítani a képzettség-elvárásokat jönni fog a hightech is.
A landfill zónák sajnos a "végtelen történet" részei. A városi szemét kezelését megnyugtatóan csak a szemétégetõ oldja meg. Fontos, hogy a telepített szemétégetõt csak megsemmisitésre használd, azaz az üzemi ráfordítását szedd nullára (by Ködlovag), ugyan valszeg ez egy bug (jó bug!, a RH sem számolta fel) de így kapsz egy létesítményt aminek nincs üzemei költsége csak beruházási és örök életü a kihasználtság 0% miatt és 35-40 ezer lakosig szolgál egy-egy.
Ha a vonatozásban csak a látvány zavar, akkor egy nagyobb felbontással és a gama grafikai egyéb beállitásaival ez orvosolható. A vasút kiterheltségét úgyis csak az állomások kapacitás kitöltése adja meg pontosan, az hogy hány vonatot látsz nyomulni a sineken nem jelent semmit.
fel kell dolgozni a raja levo szemetet vagy szemetegetovel vagy szomszed varosba szallitassal
a felszabadult ures, landfill-ket lehet majd dezone-lni
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Némi tanácsra lenne szükségem, kissé kezdõ vagyok ugyanis (a legnagyobb városom eddig úgy 6ezer fõs).
A fõ problémám, hogy a közepes iparzónákban a Dirty Industry dominál az utóbbi idõben, és nem tudom, hogyan irtsam ki. Próbáltam bevezetni a Clean Air Act-ot, emeltem a Dirtyk adóját, miközben a Manufacturingét kicsit csökkentettem. Az eredmény az lett, hogy egy kissé több manufacturing jelent meg, de a dirty beáramlása sem szûnt meg, és a bent lévõk sem akarnak eltakarodni...
Pedig súlyosan rontják a város desirabilityjét a környékükön.
Ja, és még egy: le lehet valahonnan tölteni a Sim City 4 és a Rush Hour hivatalos manualját?
(rég voltam itt és lehet hogy elkéstem a válasszal😊
Az SC-ben minden épületnek szüksége van elektromos áramra és vezetékes, jó minõségü vízre. Az épületek minden esetben az õket körülvevõ, ilyen-olyan sugaru körben dolgoznak és az üzemükhöz csatlakozó infrastruktúrára közvetlen nem hatnak vissza. Azaz pl. a viztisztító használja a városi vízellátást, de (eltérõen a valóságban tapasztaltaktól) nem szennyezi el a hálózatot. 😊))
amikor kiírja hogy Undercover cop deneaths den of crime (azaz "Beépült rendõr felderíti a bûnözés melegágyát") és ez néha egyetem vagy reptér... akkor mit tesztek? le mellé egy DEluxe Police station?
de a legfontosabbak már le vannak fordítva ( tûzvan, nincs víz, áram kell,.stb😊
Miután sikeresen végigrágtam magam 2000+ hozzászóláson, amibõl nem keveset profitáltam, szembetalálkoztam egy problémával amirõl nem esett szó.
Az addig rendben van, hogy a vízszennyezés ellen szenyvíztisztítót kell lerakni, de azt nem tudom, hogy csatlakoztatni is kell a vízhálózathoz csövekkel, vagy elég ha belepakolom a szennyezés közepébe?
A problem: nem lehet felrakni Rush Hour-t, mert a setup.exe-re kattintva megkérdi, hogy kilépek-e, gondolom nektek ismerõs a probléma.
Röviden, tömören mi a megoldás?
Thx!
valami Trans Addition... vagy valami ilyesmi a neve
ez a rush hour-é
és a választ pedig a simára adtam...
de http://mayan.rpeter.com/sc4/sc4_hun20.zip
amúgy itt visszanézel csak megleled Mayan fordítását
(((((((((((((Válaszoljatok légyszí!!!!!!! Mert valamikor nem értem ,hogy ajáték mit ír ki!!!!!!!))))))))))))

de van egy csomó ami mûxik..
NCM4-RHYX-6QMX-DX4M
GRUS-4528-8217-1ULF
GRUS-4578-8217-2UMF
GRUS-4519-8213-3UJB
GRUS-4529-8217-4UMF
GRUS-4539-8211-5ULD
GRUS-4559-8219-6UJ5
GRUS-4569-8213-7UMB
GRUS-4579-8217-8ULF
GRUS-4599-8215-9USH
GRUS-4500-9219-AUS4
GRUS-4510-9213-BUTA
GRUS-4630-9236-CUSH
GRUS-4640-9251-DUVG
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp