Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Az szuper!! orulok neki!! es penz jon belole emeles nelkul is?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Most alapbol 9%-al indul! Legalabbis easy fokozatban. Es igy is villamgyorsan betelepulnek.
TopGun
Elhiszem! remelem nagyobb sikereim lesznek mint a regi varosaimmal!? 😊 az adokat ugyan ugy hagyod az elejen, mint a regiben?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[HUN]PAStheLoD
az jó 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nekem nincsenek régi városaim de majd meglátod hogy újat akarsz építeni 😊

zaki
thx

Ha jol emlekszem, kb 800 leforditott bejegyzest vittem at az SC4 ~4300-abol a RH-ba. De mivel az epuletneveket nem forditom, es azokbol van egy jopar, ugy 25%-nak mondanam.
zaki
SC4 magyarítás hány %-os állapotban van?

TopGun
EZ COOL! ugyertem a GTA 😊 haladsz ennek a forditasaval?

Elvileg elfogadja, de egyreszt en is tapasztaltam, amit asszem BYpsilon irt (hirtelen megugro igenyek, iskolak, korhazak tulterhelve), masreszt nalam nem mukodott a query route. Meg szerintem tul sok atepites is kellene, de lehet hogy csak en vagyok lusta. 😊 En kezdtem inkabb egy uj regiot, bar meg nagyon az elejen vagyok.

GTA-zas: kapsz kulonbozo kuldeteseket, ahol te iranyithatod a jarmuveket. Ha sikerul a kuldetes, no a Mayor rating, ha elbukod, csokken.
TopGun
Mi ez a GTA-zas? mondanal bovebbet rola lecci!

TopGun
BYpsilon, PAStheLOD a regi varosokat elfogadja siman az RH? vagy ujakat kell kezdeni?? osszatok meg a tapasztalatokat legalabb holnapig kerlek, akkor vegre talan en is ratehetem a kezem! 😊) es nyomathatom.

antijedi nem kell sokat visszaolvasnod, talan csak ennek az oldalnak az aljaig es megtalalod a valaszt!

hmm, deviance-os megy az elsõ távolkeleti verzioval is?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Na leszedtem a sima deviance kieget, és jó.

Móka a GTA-zás a városban 😄 Bár értelmét nem láttam.
[HUN]PAStheLoD
eccerûen csak kattingattam jé ilyen is van jé ez mi wááááó ez odabasz aztaaa nemá' ezt nem hiszem.. szal kóól 😊

[HUN]PAStheLoD
hát én most elkezdtem de ez vagy 100X olyan adiktív és jobb mint a sima sim city 4

TopGun
Jo neked! nekem talan pentek estere lesz devinace-s es ha mukodik, akkor nyomatom en is 100000-rel! 😊

[HUN]PAStheLoD
nekem nincs fenn SP1
csak sim city 4 meg rush hour-devinace
és megy 😊

I.C.ram
ja és CLONECD-s változat van meg. Sima Sim Citybõl meg a Deviance-s.
I.C.ram
Problémám van a Rush Hour-ral!!!

Felraktam, és nincsenek betûk a játékban!!!!! Valakinek volt már hasonló? Olyasmi mikor régen a GTA-ban sem voltak betûk, és SP-t kellett felrakni.
TopGun
Ez NAGYON COOL! mar alig varom, hogy vegre
jatszhassak vele!

TopGun
Bocsi! felre irtam!

TopGun
Irtam mailt neked! nezd meg kerlek!

TopGun
Miert az angol verzioban nem igy van? 😞(

Inkább errõl szedd le, sokkal gyorsabb, az iso gamesban keresd!
http://7wrz.uw.hu/7/mainpage.html

[HUN]PAStheLoD
na 3szoros hip hip hurrá a Rush Hournak!

Erdekes ez a Rush Hour.

A regebbi varosoknal indulas utan az ertekek dupljara ugrottak, commute time, legszennyezetseg, stb...
Aztan szep lassan elkezdtek csokkeni, normalizalodni.

A jatek is gyorsabbnak tunik, a megvaltozott kezelo feluletet szokni kell.

A querry tool erdekes, megmutatja merre jarnak is mivel a lakok. Valamint az egyes epuletekben lakok ill. dolgozok fole gmivel kozlekednek.

Uj varos inditasanal - easy modban - , az ipari teruletekre foleg manufakturak telepultek, kevesbe dirty ipar, es szinte azonnal van igeny high-tech-re.
Alig par ezres lakossagnal mar megjelennek az emeletes hazak es a megkaphatoak a nagyobb kapacitasu iskolak.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

TopGun
A fene! az gaz! 😞((( azert koszi!

Sipocz
Hi!
Na elértem a komám akitõl van, õ mondja hogy vmi elõfizetõs FTP-serverrõl szerezte.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

TopGun
Ezt a sectorwarez cimet leirnad?

TopGun
Nem tudom, egy oldalon olvastam, ha erdekel leirom a cimet!?

Elvileg az igenyt (kivanatossagot) noveli a regioban. Ez valami epulet?
Nem tudjátok melyik verzio van a sectorwarezen?

TopGun
En is azt probalom kideriteni, ha valaki adna egy mukodo cimet a deviance-s verziohoz nagyon jo lenne!!

Deviance mukodik, nekem sc4-bol grus verzio van, azzal is megy.
A deviance verzió fent van valahol?

TopGun
Atkuldtem hozzad Emiliat nezd meg kerlek!

TopGun
Es a datuma az mint amit #3568-ban leirtam? mert akkor annak mukodnie kell.

Sipocz
Letöltikézte az egyik komám, hogy müxik-é még nemtom, vmi deviance verzió.

TopGun
Az egyik oldalon talaltam ezt! tud rola valaki valamit??
"use it as a demand creator in your own region"

TopGun
Hi Neked is megvan a mukodo Rush hour?

Hali! Kellene egy kis segítség, mert nem tudom feltelepíteni. Amikor indítanám a telepítést megkérdezi, hogy kiakarok-e lépni a telepítõbõl.És csak azt lehet nyomni, hogy igen és innen sehova tovább! SEGÍTSETEK!!!!!!
Sipocz
Hi!
Látom, hogy az RH patch-szerüen esik neki az alapgama dat-jainak. Mi jó? ha az alap már patch-olt(2.272) vagy ha még nem??

TopGun
2003-09-23 Sim City 4 Rush Hour (c) EA 45x15 MB DEVIANCE A verziot igy gondoltam! az amit Te irtal az tudomasom szerint nem mukodik csak az europai verzioval, viszont ez a deviances tudtommal a devinace es gimprus fele verziokkal tokeletesen megy! lasd Mayan #3541-es hozzaszolasat.

Megtaláltam a verziót, 1.1.613.0

Bocs, ez nem a warezcenteres,
http://swt.frd.hu:8080/index.php
Sim City 4 Rush Hour MULTILANG - ISO
ebbõl én nem tudom a verziót

Fent van

TopGun
Melyik verzio van fent a Rush hourbol ott? en nem tudom megnezni, sajnos nalunk tiltott az oldal! 😞(

Azt írja a warezcenteres RH telepítésnél, hogy tegyem fel az alap simcity 4-et. Mit szóltok hozzá?