13557
  • vodMarci
    Én még annyit se tudok webet szerkeszteni mint te
  • Neoncsoves
    De ne offoljjunk ezt majd PMben elintézzük
  • Neoncsoves
    tudom-tudom értelmetlen, de próbálgatom szárnyaimat, nekem jobban megy úgy a dolog ha nem tanulom hanem tapasztalom (jobban megmarad bennem...)
  • Tuvok #5633
    előbb miért nem tanulod meg akkor ?
  • Neoncsoves
    1. Még nem nagyon csináltam weblapot (sőt egyáltalán nem...)
    2. nővérem tud segíteni ő ebben a játékban nagyon tud
    3. Nem azt mondtam hogy jobbat csinálok mint te, és te 12 évesen nem tudom mit vergődnél ki magadból 30 perc alatt, kereséssel meg photoshopozással egybevéve...(nem sértés megjegyzés)
    4.Nem profi weblapszerkesztővel csinálom, HTMLPAD-dal, még a parancsokat meg ezeket tanulmányozom, csak gyorsan összedobtam ezt a weboldalt hogy legyen. Akinek nem tetszik nem kell megnézni szvsz.
    5. Tudom nem vagyok profi de ez van majd még lesz frissítve, ennyi volt

Fecó
  • Tuvok #5631
    milyen rendes ...
    hetekkel ezelőtt mondtam, hogy amint jut rá egy kis időm összerakok valamit, és a technikai részét meg is csináltam, csak írni kéne bele egy rakás játékbeli hülye kérdést .
    nem értem minek kell hiperaktívkodni, de ha akarod felőlem csináld meg, legalább ezzel se kell vergődnöm, és nem az enyém lesz kritizálva, de ha elfogadsz egy baráti tanácsot, hirtelen iratkozz be egy gyorstalpaló honlaptervező tanfolyamra, mielőtt a mostanit folytatod .
    a szó a stúdióé .
  • takraj
    Ami nem megy inkább ne erőltesd! ;)
  • Neoncsoves
    Na valami normális designt húztam az oldalra de még fejlesztés alatt. A FAQot amit te csinálsz TUVOK azt feldobom az oldalamra ha gondolod, ezért külön oldalt nem muszály csinálnod :)
  • Neoncsoves
    új designt csinálok :D
  • Tuvok #5627
  • Neoncsoves
    mármint ott van
  • Neoncsoves
    sziasztok! veszem a bátorságot, és megmutatom nektek a weboldalom, ami 30 perc alatt készült a faq menüpontban ott lesz a sim City 4 faq :)
  • Tuvok #5624
    csinálgatom szabadidőmben (csak abból nincs sok)
  • Neoncsoves
    Igaz nem is tudok weboldalt csinálni, de ehhez csak irogatni kell
  • Neoncsoves
    Csináljak FAKKot?
  • vodMarci
    :DLOL
  • Zsotte
    Rájöttem. tévedni emberi dolog . deazé thanx
  • bigapó
    a kieg-ekhez általában kell az alapgém:))) legalább most tanultál is valamit:)
  • Zsotte
    Letöltöttem a rush hour-t(ez kiegészítő magához a játékhoz) de nem indult el mert nem találta a gépemen magát az alap sim city 4-et . Így most letöltöm a játékot
  • Zsotte
    kössz!
  • bigapó
    magyaritasok.hu-ról le tudod szedni. igaz ott a rush hour-hoz van írva, tehát kell hozzá a kiegészítő (gondolom)
  • Zsotte
    És a legjobbat ami van hozzá (ami még nem tökéletes ) azt el tudja nekem vki küldeni?
  • vodMarci
    Zsotte,olvas vissza.Egyébként normális nincs hozzá.
    Ténleg kéne ide valami F.A.Q.
  • Tuvok #5613
  • Zsotte
    Hello! valaki tud a simcity 4hez magyarositást? please naon kéne!
  • vodMarci
    Ok.Ha kell segítség,tudok.(persze csak ha még nyáron elkezdjük,mert ha suli lesz akkor már nem lesz sok időm.)
  • Toroco
    ez sem jobb, majd mi fogunk csinálni magyaritást ugy nézki, de még nem ért véget a vizsgaidöszakom.
  • vodMarci
    Na felraktam a Rush Hourt,magyarítást is szedtem hozzá,de semmi nem magyar.Ebből se csináltak semmit,mint az alapban???
  • Neoncsoves
    Ha én tört game-el letöltök cuccokat az ea oldaláról müxeni fognak?
  • vodMarci
    Rush Hour?Most szedem Torrentről.
  • Tuvok #5606
    RH-d megvan ?
  • vodMarci
    Olyanok is vannak???Valaki vegyen már MSN-re,és segítsen egy kicsit(PLS),ha tud.
    [email protected]
    Természetesen a Sim city 4-el kapcsolatban.
  • Fülüke
    Azok küldetések.
  • vodMarci
    ja,ok,így már más,de nekem akkor is tetszik.Az 5598.Hszben a képet mit jelent az a helikopter meg a kocsi?
  • Tuvok #5602
  • Fülüke
    Nem nem nem... Nehogy azthidd hogy egyesével fellett építve...Nemm. Kiléptem windowsba és ott belepakolgattam két várost a download mappába.
  • vodMarci
    Nem hiszem el,hogy ilyeneket lehet csinálni!
    Én rohadt béna lehetek akkor.
    Meg 17 millió fő!
  • [HUN]PAStheLoD
    és ez métjó ? :o
  • Fülüke
    Ez a másik város amiből összevan illesztve.
  • Fülüke
    Héj. Két város van ismételve ha jól megnézitek egy kicsi és egy nagy.