13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Ityu17 #5917 De ha valaki megszánna egy patches linkkel, ami stimmel! Akkor biztos nem rontom el :D
Légyszi????
:(:(:( -
Ityu17 #5916 hÁT A PATCH-T CALAHONNAN SZEDTEM, AZT HISZEM A SIMCITY OLDALÁRÓL...
aZT HISZEM
vAGY A SIMTROPOLISRÓL... -
NorbyI #5915 Minden patch-hez kell törés ez tiszta sor.
én ezzel próbálkoznék (feltéve hogy jó opatcht raktál fel):
SimCity 4: Rush Hour v1.1.613 [MULTI] No-CD/Fixed EXE -
Toroco #5914 a képfeltöltést egyszerű, megoldani. csak regisztrálsz az uw.hu-n egy tárhelyet magadna, oda feltöltöd a képet, és onnan linkeled be, mint én. -
Ityu17 #5913 A feltöltéshez is kell crack?
Na ez már poén...
És ott ponotsan melyik?
Mert, hát, na... annyi vacak van...
A Deluxe már megvan!
Nekem nem a játékhoz kell crack...
De ha az update-hoz van valami, hát... azt itt én nem látom..
Amúgy egy délután munkája, lehet hogy nehéz elhinni, de igen.
Bár azt hozzá kell tenni úgy 200 épületet már leszedtem a simtropolisrol és ott vannak olcsó kórházak amik 10.000 patients and monthly 150$ :D
meg áram, meg oktatás ugyan így
ÍGY KÖNNY
/Ide most kép kellett volna, hogy jöjjön, de hát nem fogom a képem 20kb összba**ni, hogy vacak minőségű legyen, bocsi... Bár ez nem az én hibám.../ -
NorbyI #5912 Patch fenn van a FAQ oldalon (gyk: http://www.simcity.extra.hu/downloads.php?cat_id=1)
crack hozzá meg mondjuk a gamecopyworldon. -
Ityu17 #5911 Kössz, csak a patch-et hol találom?
Légyszi, valaki adjon linket ????
De azért majd én is keresem a googléval :D -
NorbyI #5910 Jah a Delux tartalmazza a kieget is. Tehát ha megvan az alap játék akkor elég a Rush Hourt leszedni. Ha nincs meg semelyik akkor ha megtalálod a deluxot akkor azt egybe. Jah és rakjál hozzá patcht is, sokat javít rajta. -
Plata #5909 Deluxe editionban benne van a rush hour is,tudtommal. -
Ityu17 #5908 Most akkor mejiket kell leszedni, hogy minden progi fusson?
1. Simcity 4
2. Simcity 4 +Rush Hour expan...
3. SimCity 4 Deluxe Edition
4. SimCity 4 Rush Hour
Most melyik a legjobb vagy ezeknél van egy jobb is? -
#5907 Nekem viszont azt sikerült bebizonyítanom, hogy ha van egy adag dirty, akkor a pórnép legfeljebb pár évtized alatt meggazdagodik (ehhez persze közel kell lennie, hogy ott tudjanak dolgozni) .
Dirty és csóró összetartozik, az a munkahelye - alaptörvény
Ha van munkahelye, meggazdagodik, és csökken az igény a dirty-re, alaptörvény
Minden városom így csinálom, 20-30 év alatt eltűnnek a szegények, akkor adó 20-ra, és csók . -
NorbyI #5906 Toroco isten vagy. Erre vártam már mióta, egy jól működö város eloszlásából elég jól ki lehet majd következtetni a az igényeket.
Ahogy látom a kereskedelem viszi a pálmát több van mint lakásokból. Érdekes én valahogy mindig a fordítottjával találkozom. Jó kis tapasztalat lesz ezt kitanulmányozni. Köszi szépen.
Más. Szerintetek lefordítsam a Terraforming tutorialt teljesen vagy elég lesz annyi hogy terraformálás oktató?
-
Toroco #5905 Itt a zónás kép, sajna nem látszik az egész mert túl nagy a város, és a menü is kitakarja. ha eltünteten a menüt akkor a zónák is eltünnek.
-
NorbyI #5904 Szerintem kell neki a Rush Hour is. Ha az fenn van akkor passz.
Ha hazaérek kipróbálom. A lot az elvileg ment nekem a másikat még nem próbáltam. -
Ityu17 #5903 Ufff.
Gond van Az editor ezt írja ki: "Unable to read registry."
A másik meg ezt: "SimCity 4 Deluxe doe not appear to be installed. You will need to install SimCity 4 Deluxe in order to use the Buildings Architect Tools."
ÁÁÁÁ, mi a gond :( :( : -
NorbyI #5902 Az az igazság hogy nem esküszöm meg hogy ettől jó lesz mert ez ugye a szerkesztő progi de mást nem találtam az oldalon. De azóta is nézelődök. Ha lesz valami akkor még felrakom.
Egyébként megy nem eredeti SC4-el is. -
Ityu17 #5901 Nagyon, nagyon köszi Norbyl!
És ha ezeket telepítem, aztán világítanak este az épületek?
De ugye ezt lehet nem eredeti SimCity-re is felrakni?
És amúgy szorgosan elkezdtem olvasni a fórum elejét :D
Szóval már eljutottam 68-55-ig
Már csak pár óra és képben leszek.
Mégegyszer nagyon, nagyon köszi :D -
NorbyI #5900 Bassza meg már megint a kis meg nagybetűk.Szal a helyes linkek:
BAT és LOT -
NorbyI #5899 Lásd milyen rendes vagyok veled lehúztam a
BAT meg a LOT editort is. Bár előzőleg már belinkeltem de hát nem egyszerű ennyi hozzászólás között keresni.
Egyébként a dat fileokat elvileg bármelyik plugin mappába be lehet másolni működni fog. -
Ityu17 #5898 Szánjatok meg légyszi????
E-mail címem: [email protected]
De ha linket is tudtok, akkor az is jó lenne... :(
Légyszi Légyszi Légyszi LégysziLégysziLégyszi Légyszi Légyszi
:(:(:(:(
-
Ityu17 #5897 Valakinek nincs meg?
Aki már esetleg leszedte?
Légyszi????
De amúgy elég a Dokumentumok/SimCity/Plugins/ mappába tenni a letöltött épületek fájlait? (mappáit) -
#5896 Ahoz, hogy a custom épületek világítsanak a sötétben le kell szedni a BAT-t a hivatalos oldalról -> eredeti játék kell hozzá! -
Ityu17 #5895 vagy valami más neve volt na... :( -
Ityu17 #5894 Amiket a simtropolisról szedek le épületeket, hova kell másolni (*.bat)
Mert amikor bemásoltam az egyik helyre akkor az épületnek fekete volt az alja, és pl este nem világított pedig a képszerint kellett volna...
Mit kell ilyenkor csinálni!
De várost hol találok, mint pl: a Simtropolis, egyszer megvolt és tök jó volt:D 1.230.000 körül volt a népesség:D -
NorbyI #5893 Modokat eddig csak angolul találtam. A legtöbb a simtropolis oldalon van de találsz még az eredeti EA oldalon is de oda regelni kell.
-
#5892 pl. innen
szótár pedig itt van hozzá... -
Ityu17 #5890 Hol lehet teljes vagy csak félig kidolgozott városokat leszedni?
Olyan mód nincs ahol én pakolgatom le a texturákat? pl. házak gyárak stb.
Mert régen a SimCity 3-ban egyszer-kétszer mikor túlhajtottam az eredeti CD-t akkor bekattant, és egy alsó ablak jelent meg az összes épülettel, és azok típusaival:D:D::D
És ezeket csak beraktam az utak mellé:D
Persze ez sem tönkre sem fejlődni, sem meggyulladni nem gyulladtak meg!
Így végülis egy tök szép felhőkarcoló birodalmat is építettem egyszer :D:D::D:D
SZép volt :D -
Ityu17 #5889 OK megcsináltam :D
Megint egy kérdés MOD-okat honnan tudok szedni (magyar leírással, vagy mondjatok ti hozzá!)
Aki nagyon segítőkész, az légyszi foglalkozzon velem :D
MSN: [email protected] -
Ityu17 #5888 És amúgy is egyébként, a letöltött fájlokat a Simcity 4 által létrehozott dokumentumok: Simcity4/ mappába kell dobálgatni?
Vagy a C:/program files/SimCity4/ bellüli mappába? -
Ityu17 #5887 Hi
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha leszedek egy mapot, akkor azt hogy tudom berakni, a játékba, hogy amikor választom ki a régiókat ott legyen...
Mert ugye ez két fájl: egy *.jpg, meg egy config.bmp ...
Most ezt hagyjam mindig egy mappában és úgy tegyem be valahova? mert hát azt se tudom pontosan hova kéne bemásolni...
HELP
ÉS remélem majd sokat nézegetitek ezt a fórumot, mert most sok kérdésem lesz még.. :D -
NorbyI #5886 Toroco megtennéd hogy a nagyvárosodról bedobsz egy zónatérképet. Kiváncsi lennék hogy milyen az arány és hogy hogyan helyezkednek el egymáshoz képest.
Köszi, és tényleg remek a városod. -
NorbyI #5885 Az a baj hogy egymáshoz tartozik a koszos ipar meg a szegény lakosság, ha az egyik megszünik akkor elvileg a másik is megy. Persze ezt az elméletemet nem sikerül mindig bizonyítanom. Van olyan városom ahonnan egyszerűen nem akarnak kimenni. Asszem drasztikus adóemeléssel kell próbálkozzak, bár ez nem tesz jót a közhangulatnak. -
#5884 Adót emelve sosem gazdagodnak meg .
Tapasztalatom szerint nem elűzni, hanem meggazdagítani kell őket, relatíve alacsony adóval ~ 9§, és kell hozzá a Dirty ipar, ők oda tartoznak . Ha eltűntek, el lehet bontani . -
Toroco #5883 vannak kis sűrűségó zónáid? ha igen cseréld le őket nagyra. emeld fel a szegények adóját. -
#5882 ma elkezdtem építeni egy várost,lassan nem tudok hova terjeszkedni.
Viszont hiába kitünő az oktatás,egészségügy, a szegények nem akarnak elmenni/meggazdagodni. itt a kép róla
Hogy lehetne ez ellen egyszerűen tenni?
Az egészet behálózza a metró,szerencsére eddig egyszer sem volt ingázási idővel problémám. -
Toroco #5881 NorbyI:
igy fejlődött
Rettenthető:
itt vannak azok a zöld területek amiket mondtam, ez még egy régebben készült kép.
-
#5880 Pont ezt kérdeztem korábban, nem probléma hogy a másik városban szeméthegyek vannak? Tudom ez a szép része a régiónak, de az árnyoldaláról is láthatunk (a szeméttelepről) képet :-)?
Egyébként ez tényleg nagyon faja. -
Toroco #5879 ya köszi mindenkinek -
Toroco #5878 volt áthúzott táska, de levettem a HT ipar és a kereskedelem adóját 9%ról 8%ra és megszünt a munkanélküliség.
busz és metró van tömegközlekedésnek, és használják is, de gyalog is sokan járnak. találtam olyan utkereszteződést, ahol 4346 gyalogos volt -
Toroco #5877 nem 60 év hanem 98, ezt elnézted. közel a pénzem felét költöm el az elején. itt több pénz elment mert először megterveztem az autópálya vonalát, de rakokbe egy képet a kezdésről. csak magas és egy kevés közepes sűrűségű zónákat tettem le. és mingyárt nagy iskolákat és korházat.
van még két városom, de nincsenek összekötve ezzel. szal magától lett ilyen. az ipar a szomszéd régióban van, onnan jön az áram, és oda exportálom a szemetet. ebben a városban 1 hidrogén, és két naperőmű van. a hidrogén kb 70%on üzemel, a 2 naperőmű levan állítva. azok csak tartalékos erőművek. a harmadik város az egy nagyon kicsi, tengerparti, az van összekötve ezzel, mert abban nincs semmilyen ipar, ide járnak át dolgozni, és a szemetet is ide exportálom.