Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bat NightLight fix
Building as props update
Nagyon fontos lenne!!!
Þór vígi þessi rúnar
"Elhagytam" a legális CD kulcsot... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Amúgy csak az elválasztó korlát látszott. azt hiszem driverhiba volt.
HUNForrest-Gump
az lenne a bajom hogy nem lehet láni a sugáruakat a rush hourban!
valaki lécci segítsen!
u.i.:hogy lehet elnevezni az utakat?
HUNForrest-Gump
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Mi a szar ez?HELP kérlek mer kellenek azok a jó kis épületek,és egy csomag hülyén néz ki a városban!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
amúgy a rush hpur mit ad még a játékhoz?egyenlõre még csak a sima sc4 van meg.
Vonatot passz, nem sokat használtam, de amikor igen, akkor mûxött ahogy emlékszem .
Mozdonydepót (vagymiafenét) raktál le ?
valamiért nem közlekedik nálam egy vonat sem.miért?pedig egy csomó állomás is van.
Koszos, büdös város, kritikán aluli utak,k*va magas adók,szar tömegközlekedés és minden ami mûemlék vagy értéke van lebontani egy újabb plázának...
Ezt megfejeljük a méregdrága és szinte most már mindenütt kötelezõ parkolási díjjal, a sok szeméttel és az omladozó épületekkel.Kiváncsi lennék milyen "szimulált" várost hozna ki így a játék.
Vagy az is lehet, hogy a kedves fõpolgármester úrnak (direkt írtam mindent kicsivel)el kellene tölteni egy pár hónapot ezzel a játékkal?
[email protected]
köszi
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!