13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5997 -
#5996 -
#5995 :o)
Pirossal nem írja ki, hogy mi baja a szériaszámal ? -
#5994 Nekem is nagyon tetszett a StarTrek :) -
#5993 Lessz délután, inkább este fele. Most melóba vagyok.
-
#5992 Ja még valami: Szerintetek a Honlapján miért nem fogadja el a széria számot. Pedig rendesen megvettem, meg minden. -
#5991 -
#5990 Szevasztok, még nem írtam ide, de én is elég gyakran vagyok polgármester.
Tudja valaki, hogy a sárga masnival átkötött házak miért szaporodnak el ? Találkozot már velük valaki. Melyik pluginba lehetett ? Mert nekem nagyon nem tetszenek. -
NorbyI #5989 Nem a profit szerzés a lényeg. A mostani városom már több mit tíz éve havi 2000 mínuszban van. A küldetésekből kapott pénzen tartom el. Azért virágzik még a város mert nagyon alacsonyak az adók. Sajna ha feljebb vinném akkor nagyon lassan települnének be. Így viszont az első évben már 50000 fős volt a városom. Szal nem minden a profiton múlik. -
imp99 #5988 háát akkorse értem nem teszek akkora profitra szert hogy komoly épületeket lepakoljak vagy nemtom. -
#5987 Úgy írtam, hogy tiszta játék idővel :) énis 3-4 nap alatt raktam össze, de nem játszottam egésznap :) -
imp99 #5986 Hogy a túróban raksz össze egy ilyen várost pár óra alatt????
NEkem is sikerül ilyen de kb 3 nap :( -
Eszter #5985 Sziasztok.
Nem tudja nekem valaki megmondani azt, hogy amikor megszereztem a SimCity4-et akkor három lemezt kaptam, mégpedig olyan formában, hogy a harmadik cd címe a Transportation volt. Ezt telepítés alatt a kettes cd helyett rakom fel, de a játék alatt semmit változást nem vettem még észre.
Köszi...
??? -
#5984 Network addont próbáltam, ha azt mondom semmit haszna, akkor már sokat mondtam . -
Amergin #5983 Nekem a Rush Hour van meg (full CD+ CD kulcs), az 1.1.638.0 -as update, meg a networkaddon mod 2005 október (a simtropolis oldaláról). Ezek vannak fent. -
#5982 Pár óra alatt összehoztam egy várost, képek.
Van itt autópálya, sok út, monorail, metró, vasút, busz de van olyan monorail állomás, ahol 350%-os a kihasználtság, átlagos a 150%, és már a metrónál is vannak 200%-os állomások, busznál is, és dugók is előfordulnak, pedig elég sűrű a tömegközlekedési hálózat :\ -
#5981 Hát ilyen nekem nincs :\ -
lubike #5980 na csak rég voltam net közelben már vagyok.
a pár kép itt van
az újakat nemsoká megpróbálom, eddig addig olvastam el hogy a szeméttel mi van:
ledobsz egy égetőt és leveszed, mellé egy 4*4-s szeméttelepet, az uj városomban, 300k lakosignem építettem amugy kórházat, iskolát, 100k nál raktam le a rendőrséget, és a tűzoltóságokat. ha végigolvastam majd írok még -
NorbyI #5979 Ezt hogy hoztad elő mert nálam nincs ilyen. Meg az autópálya is érdekes egy kicsit. Olyan kereszteződést sem láttam még.
És ha jól figyeletem az ott körforgalom?
Honnan szedted ezeket a cuccokat? -
Amergin #5978 Ez az:
ANT Network -
NorbyI #5977 Bocs de nem vágom mi lehet ez, még nem találkoztam ilyen úttal, pedig fenn van a Rush Hour meg a patch is. Nem tudnál valami képet mutatni róla.
Egyébként utánanéztem simtropolison és ott sincs haonló mod.
Ha nincs költsége akkor azt lehet nevezni csalásnak, ha erre gondolsz. -
Amergin #5976 A rush hourban van. Egyfajta út, hasonlít az autópályára. Béta-ként van benne. Az infóra aszongya: bővebb leírás a readme-ben. Csak az sehol sincs..
Ja a fenntartási költsége 0. -
NorbyI #5975 Én elég sok plugint használok, de erre nem emlékszem.
Mit csinál? -
Amergin #5974 Az ANT Network az működik? Jó dolog, vagy inkább csalás? Használja valaki?
-
Toroco #5973 a kis sűrűségű zónáidat cseréld le nagyra, nincs szükség kis sűrűségű zónákra. tegyél le parkokat, játszótereket, fákat. a korház és az oktatás fedjele a város egész területét, ez mind kell ahoz hogy a gazdag népek akarjanak beköltözni. -
imp99 #5972 Hát ezaz, belül nagy sűrűségű kifelé haladva csökkentem a sűrűséget szépen...de nemjön több sim...illetve sokan akarnak jönni de csak kis sűrűségű helyekre de nincs több helyem :((( -
NorbyI #5971 Zónázd át nagyobb sűrűségűre a lakóövezeteket, akkor nagyobb tömbházak és toronyházak is fognak épülni. Nem idő hanem a simek száma az ami befolyásolja hogy épülnek-e felhőkarcolók vagy csak kis bungallók. -
imp99 #5970 Hi all! Szépen lassan de stabilan fejlődik a városom de kb mennyi játékidő amig megjelennek a nagyon magas épületek? Illetve hogyan lehet sűríteni az embereket mert nem akarnak kifejlődni a tömbházak és új lakhelyekre nicns terület de 600 emberke szeretne idetelepülni :S -
NorbyI #5969 Szerintem csak a memória számít. Egy-két óra stabil áték után mikor megnézem a simcity4.exe memóriafoglalását simán van hogy giga fölött eszik. Igaz nagyon sok plugint meg ilyen szarokat használok de még nem próbáltam ki nagy térképen mennyi lehet a memóriaigénye. (persze minden fullon és 1280x1024-ben) -
Toroco #5968 itt a lényeg az 1GB memória. mikor ennyi volt a gépemben max grafikán akadás nélkül ment, még a küldetések is.
Gépem: intel P4 2,6 GHz northwood(800 fsb), abit ic-7(800 fsb), 256MB DDR, atiradeon 9600pro 128MB agp, samsung vinyók -
#5967 Gyenge? Miért van az sc4-hez elég erős? Olyan jól írták meg a játékot, hogy nem igazán érzem gyorsabbnak a mostani gépemen mint régebben a régi gépemen :) -
#5966 Gyenge gépen (mint az enyém) tényleg jobb a csak nappali, de nekem pl. nagyon tetszik az éjszakai látvány és egy gyorsabb gépen sztem nem kapcsolnám ki. :) -
Toroco #5965 hát ezt nemtom. vannak fura dolgai a játéknak -
Toroco #5964 olyan ontos, az a pár fénypötty az éjszakai képen? az a lényeg hogy nappal lásd mi van ott. én pl csak nappalira éjjítottam a napszakot -
Toroco #5963 :DD -
#5962 Meg tudja valaki mondani, hogy a játékban a köcsög emberek miért nem hajlandók a monorailen munkába (gyártelepre) menni? Mert ott megy az avenue mellett a monorail, megállók minden, de szépen az avenuen megy a ződ csík, hogy kocsival mennek, monorailen csak a lakónegyedek, meg a kereskedelmi negyedek között mennek. -
#5961 :DD -
NorbyI #5960 Figyu van egy ötletem ami megoldja a problémád.
Törölde le a játékot, és uninstalláld a Windowst, a gépedet meg vidd vissza oda ahol vetted és mond hogy te nem vagy alkalmas számítógép használatra, hátha megszánnak és visszaadják a lóvét. -
Ityu17 #5959 Valaki nem tud valami jó progit, hogy este világítsanak az épületeim?
Légyszi valaki!! :(:(:( -
#5958 nincsmit,neked elég ha a magyarításra koncentrálsz :)