Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Valakinek megvannak ezen patchek közül valamelyik?
Bat NightLight fix
Building as props update

Nagyon fontos lenne!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valaki?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tud valaki olyan site-ot, ahonnan letölthetem a hivatalos bónusz épületeket?
"Elhagytam" a legális CD kulcsot... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Holnap amit felnézek a netre elküldöm.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Fiuk, egy kis segitsegre lenne szuksegem. Kinaban vagyok, vettem egy Rush Hourt, de a butak az angol nyelvi fajl helyett a Simcity 4 fajljat raktak fel, ami azt jelenti, hogy a jatek negyede meg mindig kinai :-(. Ha valaki meg tudna dobni a jonpali KUKAC yahoo.com cimen egy eredeti simcitylocale.dat-tal, nagyon megkoszonnem. Segitsegnyujtasert jaro soroket majd hazateresem utan rendezzuk.
hát ez jó kérdés. maxra tetted a fizetésüket? esetleg nem túl nagy a bûnözés, sose lehet tudni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

PLackó
még csak 90000 emberke lakik még pedig ott.nem akarják abbahagyni.valaki?<#szomoru1>

PLackó
miért van az hogy minden egyes iskolában,korházban sztrájkolnak?van egy csomó belõlük,meg fizetésük is,mégsem hagyják abba.

majd megpróbálom megszerezni.

PLackó
én is kerestem a simához de nincs.nagyon ajánlom hogy töltsd le a rush hourt is,én is ezt tettem és 10000* jobb játék!

Találtam egy rush hourosat de ez csak részben adott magyarítást. kb mikor lesznek felhõkarcolók? van vkinet olyan mentése ahol már van?

Hát itt nincs. csak a rush huor hoz készül de még az sem szedhetõ le. Nekem a sima SC4 hez kell. nincs meg vkinek? hány mega? msnen keresztül elküldhetné, vagy ftp-n keresztül valaki.

PLackó
Van máshol is magyarosítás? mert a www.magyarositasok.hu nem érhetõ el de eddig nem találtam máshol

MOst megoldódóoot...
Amúgy csak az elválasztó korlát látszott. azt hiszem driverhiba volt.

HUNForrest-Gump

PLackó
hogy nem lehet látni?

hi!
az lenne a bajom hogy nem lehet láni a sugáruakat a rush hourban!
valaki lécci segítsen!
u.i.:hogy lehet elnevezni az utakat?

HUNForrest-Gump

ize, bat

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

asszem bar plugint kell telepiteni

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Segíccsetek
Csá!Hogy kell épületet berakni az SC4 be?Mer bámásolom a Fileokat a Plugins-ba,és amikor a berakott épületet építeni akarnám,az épültet helyett egy CSOMAGOT rak a helyére,és a csomag oldalán az van h simcity4.ea.com.Egy rendes dobozkát rak!
Mi a szar ez?HELP kérlek mer kellenek azok a jó kis épületek,és egy csomag hülyén néz ki a városban!
PLackó
nem lenne valaki olyan kedves és megosztani nekem dc-n a rush hourt?mert sajnos csak elite,meg hwb re mehetek,mert nem mehetek fel a mátrixra.

PLackó
csak dc-n senkinél nem találom😞(akinek slotja is van)

Cujo01
Jó is!

PLackó
most néztem a rush hour -ról képeket nagyon jól néz ki!

Le lehet valahonnan tölteni a game-t?<#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

PLackó
valamint miért van az hogy az emberek keresente nagyon megy lefelé?pedig az adó 6-7%-os.

PLackó
up.
a sima sim city 4-hez merre van magyarítás?sehol nem találom.

Megjelent a SIM MARS mod beta próbálta már valaki?
Hentes Bill
azért köszi. akkor ezzel fogok játszni

Boldog Karácsonyt!

Passz. Ennél frissebbrõl meg nem tudok.

Hentes Bill
ez hány %-os? ennél frissebb nincs?

Boldog Karácsonyt!

PLackÓ: rossz a webcímed. A helyes: http://www.magyaritasok.hu

Tuvok: Megnéztem, ahogy mondod... kösz!
Tuvok
Rossz a verziód, deviance SC4-re csak deviance RH megy rá, és minden verzióra igaz, ezt én is megszívtam .

Nekem nem sikerült az SC4-re rátelepíteni a Rusht... el sem indult a játék a telepítés után...
PLackó
hmm.pörög a topic😊

PLackó
raktam.na mindegy.thx.
amúgy a rush hpur mit ad még a játékhoz?egyenlõre még csak a sima sc4 van meg.

Tuvok
Valahol van, de nem teljes, remrég volt róla szó amúgy .

Vonatot passz, nem sokat használtam, de amikor igen, akkor mûxött ahogy emlékszem .
Mozdonydepót (vagymiafenét) raktál le ?

PLackó
látom sokan játszotok még vele😊
valamiért nem közlekedik nálam egy vonat sem.miért?pedig egy csomó állomás is van.

PLackó
van hozzá magyarosítás?mert a lenti link nem létezik.:www.magyarositasok.hu

Szerintem valahogy úgy kellene ezzel játszani, ahogy a fa*opó demszky irányítja kis fõvárosunkat.
Koszos, büdös város, kritikán aluli utak,k*va magas adók,szar tömegközlekedés és minden ami mûemlék vagy értéke van lebontani egy újabb plázának...
Ezt megfejeljük a méregdrága és szinte most már mindenütt kötelezõ parkolási díjjal, a sok szeméttel és az omladozó épületekkel.Kiváncsi lennék milyen "szimulált" várost hozna ki így a játék.
Vagy az is lehet, hogy a kedves fõpolgármester úrnak (direkt írtam mindent kicsivel)el kellene tölteni egy pár hónapot ezzel a játékkal?

Devids Pro
www.magyarositasok.hu
Hentes Bill: szívesen
Hentes Bill
kösz

Boldog Karácsonyt!

Ha valaki tud küldjön má nekem egy simcity4 maygarosítást. Mindegy hogy mennyire van kész.

[email protected]

köszi

Devids Pro
asszem ez jó az alaphoz is
Hentes Bill
azt én is észrevettem. csak ha már a kieghez is van magyarítás, gondolom az alaphoz kész van. vagy tévedek?

Boldog Karácsonyt!

Devids Pro
az a rush houré
Hentes Bill
ennél frissebb verzsön van már? magyarítások.hu-n látom a rush hour magyarítást, ezek szerint kész van már az alaphoz?

Boldog Karácsonyt!

cenobite
Hali! A LOT editort le lehet valahonnan tölteni a hivatalos EA oldalon kívül?

gamertag: kenobita