Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
The Matrix has you...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
neked egyébként honnan van meg? boltból?
The Matrix has you...
Akkor valszeg a gyárak meg azért mentek tönkre,mert nincs elég munkás.<#vigyor0>#vigyor0>
Az elköltözésnek sok oka lehet.
45ezer fõs kisvárosomban állandóan leégett házakat látok..Az egész terület teli van tüzöltó állomásokkal. A rendõreimmel a elkaptam már a gyujtogatókat, és egyetlen villanyvezeték sincs benn a város területén +a gyárakat is kiköltöztettem. Lécives valaki írjon hogy mit tudok csinálni hogy a házak ne égjenek le folyton...elõre is köszönöm
Forrás.
Árpádvezér
Hogyan lehet egyirányúsítani az utakat?
Hogy tudok alagutat vagy hidat építeni?
Hogyan tudok csatornákat csinálni a városban? (Mármint nem a közmûre gondolok, hanem kis folyókra.)
Hogyan tudom az utakat felüljáróként vezetni?
Egyelõre ennyi lenne. <#vigyor0>#vigyor0> Gondolom ez egy kicsit sok. <#buck>#buck>
De azért köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! <#integet2>#integet2>
Árpádvezér
Lenne még 2 kérdésem:
1.: Hogyan tudok ilyen kicsi parcellákat kijelölni, mint a képen látható?
2.: Hogyan lehet meghatározni a házak irányát, hogy merre nézzenek (mint a képen) ??
Elõre is köszönöm a választ!
Árpádvezér
Árpádvezér
The Matrix has you...
Most kezdtem el a játékot és lenne egy kis problémám:
Mivel lehet növelni a város nyereségét?? <#confused>#confused><#confused>#confused>
Kisvárosom van alacsony és közepes sûrûségû zónákkal. Az adó 10-20%. Van 40000 dollárom és havonta 1400 veszteségem. Van ált. iskola, kicsi tûzoltóság, kórház, rendõrõrs, a lakók látszólag gazdagok, mert újjáépítették házukat nagyobbra.
Segítségeteket elõre is köszönöm! <#puszi>#puszi>
Árpád vezér
Árpádvezér
abban kérnék segítséget, hogy valami korábbi verzióját a Sim City-nek honnan tudnám ingyé leszedni? a legegyszerûbb, elsõ verzió is jó vagy valami.
The Matrix has you...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"The configuration file (Graphics Rules.sgr) cannot be parsed. Using built-in rules." Eztán elindul, de csak hang van.
Valami tipp?
Elõre is köszi!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Érdeklõdnék hát, van-e köztünk ebben az ügyben tájékozottabb egyén, és megosztaná-e velünk információit.
Elõre is köszönöm.
Nekem is ugyanazt a hibát csinálja a SC4 mint Rem-X-nek, hogy a legváratlanabb pillanatokban újraindítgatja a gépet és semmi más game nem csinál ilyet. Elõtte még 1 pillára bevillan egy kis kék kép, aztán már jön is a BIOS stb. Win-t is raktam újra meg minden és semmi. Nem tud valaki valami 5letet erre? Elõfordul(t) ez még vkivel? Plz help!
Konfig: ABIT NF7, Barton 2500+, 1 GB Dual-DDR 400 (2x512), 9800 PRO, Maxtor 120 7200rpm + Samsung 160 7200 rpm 8mb cache, Mercury 400w táp. XP sp2 hun, a játék Deviance-os, nem patch-elt, de patch-el is ugyanazt csinálja.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e ujabb magyarosítás a játékhoz?
Illetõleg, hogyan lehet dinamikusan fejlõdni? Mit mikor érdemes megépíteni?
Köszönöm szépen elõre is a válaszokat.
kérdésedre sajnos nem tudom a választ,ha tényleg mindezt megtetted akkor ez egy bug.patchok fennvannak?(bár nem tudom mit javítanak)
Van ezekre valami megoldás? (SC4+RushHour)
Már két városomban is megvannak a space port feltételei, a játék mégsem hajlandó ideadni azt a **** space portot.
Plíz help!
Thx
egyéb ötlet?
Már 1 órája olvasgatom a fórumot és szenvedek 😞 Mivel nálam sokkal okosabb és SC4-ben jártasabb emberek vannak itt kérlet titeket segítsetek!!!
Minden gond nélkül felteszem a játékot, crackelem, el is indul aztán úgy 5 perc játék után egész egyszerûen fogja magát a gép és újraindul 😞 Nem értem mitõl lehet, mert a win stabil, semmi más játék nem csinálja. A Konfigom: AMD Athlon 2400+, Asus Gef4 Ti4200, 768 mega RAM stb... Már felfrissítettem a drivert is, jelenleg a 66. mittoménhányas ForceWare van fenn de semmi változás... Kérlet titeket adjatok valami tippet!!!
Köszönöm szépen elõre is!