13557
  • mrmilan
    Sziasztok! Lenne egy (nemisolyan) kis problémám. Megvettem a Sim City 4 Deluxe edition-t. Nagyon örültem, végre eredetiben játszhatok meg minden. Feltelepítem, nyálcsorgatva várom a a játékot. A sima SC4-et Rush Hour kiegészítővel már játszottam néhányszor, ez ugye abbab különbözik, hogy ebben egyben van az SC4 és a Rush Hour is, na mindegy. Játék indul grafika beállít stb. Hát komolyan mondom testvéreim, amit utána tapasztaltam... Mi a büdös francért baloldalo az a kiba....tt közlekedés angol nyelven? Én nem UK verziót szerettem volna, telepítéskor basszus még talán SZUAHÉLI nyelvet is felajánl ááá north americant vagy ilyesmit nem. Ismétlem, megveszem, kifizetem, hazaviszem, és erre kishazánkban kapok egy szar baloldali közlekedéssel ellátott verziót? A tököm tele van nagyon. Válaszokat várok tőletek, nem szeretném németül, franciául játszani a progit. HOGYAN LEHET ÁTÁLLÍTANI A KÖZÉEKEDÉST JOBBOLDALIRA??? Van erre PATCH, letölthetö cucc, mittudomén mi? H E L P!!! Előre is köszi.
  • apu
    Talán nekem nem az a verzió van mind nektek. Emlitettem már valahol lejjebb, hogy nekem nincs vonat, meg kamion a közlekedés menüben (azaz van de nem olyan, mid amilyen régen volt a simsity 3 ban). Látom ott lent #5978 alatt megjelenő képen van vonat. Nekem valami hév féle meg a földalatti van ott de annak sincs teher megállója. A "Hév féle" meg nem tud kanyarodni csak egyenesen megy. Ott mondjuk van személy és teher pályaudvar is.
    Ja tegnap beraktam az említett épületeketr de a csomagok nem jöttek vissza.
  • LTomi
    Hi!
    Valaki nem tud jó letöltögetős honlapot?
  • Tuvok #6034
    A csomagok akkor fognak megjelenni, ha visszateszed a mentéseid (ergo az épületek újra a játékban lesznek), de a hozzátartozó textúrát (pl . building props) tartalmazó fájlokat . A kettő együtt jár .
  • apu
    Szóval feltettem újból a Simcity 4 et. Nincs online frissítés semmi. Csak az öregedest szapályozó Plugin_180year_Abandonment_Modd.dat -eket tettem fel. A Magyarítás az alsó ( #603) linkről lejött telepítettem, nem kell neki semmi Patch. Ezt nem értem fut simán.Most még nincsenek csomagok. Most berakom a Building props vol1, vol2 és a Vehicle props v3 at kiváncsi vagyok hogy viseli.
  • NorbyI
    Újból frissítettem a magyar felirat filet.
    Innen húzhatjátok.
    Még elég sok van hátra de egyre jobban belejövök.
  • Toroco
    nekem amikor ilyen fordult elő legutóbb, akkor azt kellett csinálni, hogy miután telepítem a simcity4 et kimásolom a könyvtárból a Graphics Rules.sgr fált, telepítem az RH-t és utána visszamásolom a Graphics Rules.sgr-t.
  • kopaszrobert
    Időközben meglett
  • kopaszrobert
    HEllósztok nekem az lenne a kérdésem:,hogy fenn volt a Simcity 4 +RH és ezek letöltöttek voltak. És most le kellett formatálnom a gépet.Vissza raktam a játékot és felraktam az alapjátékot,az el is indult ezután felraktam az Rh-t és amikor elindítja a játékot csak egy fekete kép jön elő(meg az egér).ÉS ez azért nem indul nekem mert valami EXE kellett hozá,hogy azzal indítsam a játékot.Csak ez az EXE most nincsen meg.Ha tudja valki hogy miről beszélek és hogy honnan lehet leszedni az kérem segítsen.
  • apu
    Azt hiszem megtaláltam hogy mi az ami berakja, van egy ilyen sorozatom, azt nem tudom honnét : simcity4region_14.bmp 1 töl 14 ig. Csak az a baj hogy nem tudom melyik az és ha egyszer beraktam akkor nem tudom kiirtani :) még akkor is bent marad ha a documentumok/simcity 4 mappából is kitörlöm őket. Ismeritek ezt a fájl tipust ?
  • apu
    A mentések vissza szoktam rakni, de most mindet letoroltem. Most nem raktam vissza.
    A sériaszámra én is gondoltam, hogy ellopták ez egy Tescos vétel volt, de ellene szól, hogy a program újratelepítésekor engedett frissíteni online , valamint az is, hogy ha kérem a jelszót akkor azt irja ki hogy elküldte. De nem ér ide. :) Már gondoltam arra is, hogy elírtam valamit az elsó regisztrációs próbálkozásnál.
    Nem dob fel semmi üzenetet azok a dobozok viszont növekednek. Ma már nem, de holnap kiszedem a pluginokat.
  • Tuvok #6026
    A mentéseket vissza szoktad rakni ??
  • NorbyI
    A seriaszámra van mégegy ötletem valaki kibontotta a boltban és ellopta.
    Megeshet.
  • NorbyI
    akkor csak a pluginokat gyaluld le mindkét plugin könyvtárból.
    Lehet hogy az a gond hogy már nincs fenn az a plugin viszont az épület meg megmaradt de nem tudja megjeleníteni.
    A város indításakor nem dob fel egy üzit hogy missing plugin vagy hasonló?
  • apu
    Az már biztos, hogy valamelyik frissítésben van bent. csak nem tudom melyikbe. Most egyenlőre nem torlom le még próbálgatom, hátha kilovom mi az.
  • NorbyI
    Egyértelmű az a gond hogy, nincs fenn a Rush Hour viszont annak patch-ét akarod ráerőltetni.
    Én kb azt csinálnám hogy minden eddig sc4 telepítést legyalulni. Aztán fel az sc4 eredetit ráküldeni a Rush Hourt majd a 638-as patcht. arra figyelj hogy milyen nemzetiségű a játékod van sku 1-2-3 ahhoz kell passzítani a patcht.

Azért nem tudtál regelni a simcity oldalra mert olyan karaktert tartlamazott a neved amit nem támogat az oldal.

ui: látom már terjed a magyarításom :)
  • apu
    Letöröltem mindent. Szabájosan kipucoltam Uninstall, a programfálokból még a maxis mappát is letöröltem. A dokumentumokba létrehozott Simsity 4 mappát és teljes tartalmát is kitöröltem. Most újra létrehozta.
    Az igaz online frissítettem.
  • Tuvok #6020
    Őőő
    Nos ... először is ha letörlöd a játékot, töröld ki mindenestül, mappástól, mert lehet valami plugin ottmarad a mappájában .

Ha van RH-d, akkor az SC4-et nem kell patchelni .
    Tehát, felteszed az SC4-et, utána RH-t, utána patch .
    Szerintem ne online frissíts, a csomagjaid lehet így szivárognak le, de ahogy gondolod .
  • apu
  • apu
    Na felfrissítettem a Simsity Com ról, felment, utánna megpróbáltam frissiteni a lapotokon szereplő linkekkről többek között a Simcity 4 - Rush Hour v1.1.638.0 és a Simcity 4 v1.0.242.0 mindkettőnél hibát jelzett.Nem találja az old filest. Van kép belinkelem. A csomagaim visszíjöttek. Ugyanugy mind elötte. Felraktam a lapotokon található ősszes kiegészítést a Path okat bemásoltam. Nemtudom a simcity4region_02.bmp fájlokkal mit kell csinálni beraktam a mappájával együtt a regions mappába. Lehet, hogy nem igy kell ?
    A nyelv miatt a SimCityLocale.DAT fájlt kicseréltem aaz Angol mappában. Itt megjegyzem, hogy előzőleg nem ilyen fordítás jelent meg. Pedig az előzőleg letöltött fájlt tettem be.
    Ja a frissités berakott eggy sku2_european mappát abba egy Plugin_002_TheLivingMall.dat fájlt. Lefutattam a lapotokról letöltött exe fájlokat pl:globe.exe osszesen 7 db ot.

De a csomagok megjöttek megint.
  • apu
    Közbe felment egy frissítés a Simsity Com ról.
  • Tuvok #6016
    Ha nem írod mit ír ki, nem tudunk segíteni
  • apu
    Hol kell indítani ez mindig hibát ir ki
  • apu
    Már letöröltem mindent Ujra telepítettem. most telepítem az UPDATE_SKU1_TO_P1_B638.EXE -t de mindig hibát ir ki
  • Tuvok #6013
    Szerintem a honlapon, vagy a letöltött cucc readme-jében bennevan .
  • apu
    Még valami a #5978 ben van egy kép ott látok vonatot nekem olyan nincs.
  • apu
    Ezt hogy tudom megnézni ?
  • Tuvok #6010
    url a barátod ,)
    Én arra tippelnék, hogy az épület lot fájlt letöltötted, de hozzá a bat-ot nem, így nincs meg a textúrája .
  • apu
    Ha nem jonnek le a képek akkor itt vannak :http://kromek.extra.hu/jatekok.htm
    Ez az épulet tulajdonsága :

• apu
    Kértem új jelszót azt írta hogy küldi "-Your Maxis account information has been sent to your e-mail address.-" de nem akar ide érni.
    a Simek meg köszönik jól vannak az a fotó egy indítás utáni első kép
  • PLackó
    jaja
    apu: ezekben az "ajándék" épületekben lakik valaki?
    meg egy kis tömegközlekedésnek meg valamennyivel több víznek biztos örülnének a simek :)
  • Tuvok #6006
    'DVD játékos' :o)
  • Tuvok #6005
    Válassz másik felhasználónevet
  • PLackó
    tisztára mint a kínai cuccokon a használati utasítás:)
  • apu
    http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php
  • apu
    Ja ez egy Web fordító
  • takraj
    Mivel fordítottad? :)
  • apu
    Valami ilyet ír ki : bocsánat, az képernyõ név már tartalmaz.
    tiéd sorozatszám , xyz simcity 4, valamelyik ajánlott már vagy nem érvényes.
  • apu
    Nem emlékszem most végig csinálom ujra.
  • apu