Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emulen próbáltad már? ott azért egész jól jönnek a dolgok. wanadoon csak a rushour van. vagy vmi más warez oldalnéztél már?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

nekem nemtom honnan van meg de fönt van a gépemen a magyarosítás és ha kell valakinek akkor, az e-mail címem [email protected]
bigapó
pedig jó lenne, ha valahol keringene a neten (nem torrent és DC, mert az itt nem megy). megkukkantanám milyen. bár régen sem voltam odáig a simcity-ért, azért egy téket megér

The Matrix has you...

Szabi84
a Simcity 4 Deluxe = Simcity 4 + Rush Hour ???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

vagy nem is tudom lehet hogy valakitöl van, de nem crackel.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ez nekem is meg van. asszem ez a kiegészítõje. nekem a sima is meg a rush hour is a netröl van leszedve

bigapó
Én EZT találtam, de ez a rush hour. ez a kiegészítõje?
neked egyébként honnan van meg? boltból?

The Matrix has you...

laslandes
Szerintem szerzõdést kell kötni a másik "várossal",hogy vegye át a szemetet.

És ez a magyarítás hol található? nem baj ha még nem full

olvastam valahol hogy a szemét telepet érdemes más régióba lerakni a város mellett és oda szállíttatni a szemetet. ezt hogy lehet megoldani? elég ha uttal összekötöm a két régiót? vagy valamit be kell állítani valahol?

asszem igy néznek ki..kösszi akkor keresek írást hogy mivel tudom megállitani hogy ne költözzenek el<#miaz>
laslandes
Valahogy így néznek azok a házak?

Akkor valszeg a gyárak meg azért mentek tönkre,mert nincs elég munkás.<#vigyor0>
Az elköltözésnek sok oka lehet.

nemtudom, lehet ez történt.. De a gyáraknál is ugyanez van. És azt hogy kiköltözzenek hogy tudom megállítani?
laslandes
Az érdekes, hogy a tûzoltóság ellenére leégnek a házak... Nem arra gondolsz, hogy kiköltöztek a lakók a házakból és leromlott az állaguk?

amugy már létezik magyarosítás simcity 4-hez bár nem 100%-os
Sziasztok!
45ezer fõs kisvárosomban állandóan leégett házakat látok..Az egész terület teli van tüzöltó állomásokkal. A rendõreimmel a elkaptam már a gyujtogatókat, és egyetlen villanyvezeték sincs benn a város területén +a gyárakat is kiköltöztettem. Lécives valaki írjon hogy mit tudok csinálni hogy a házak ne égjenek le folyton...elõre is köszönöm
arpad vezer
Nincs és nem is lesz. (Legalábbis az alapjátékhoz nem.)
Forrás.

Árpádvezér

izé..van valahol hungarosítás?<#zavart2><#idiota>

arpad vezer
Aztán, ha ráértek válaszolgatni, van még kérdésem.

Hogyan lehet egyirányúsítani az utakat?
Hogy tudok alagutat vagy hidat építeni?
Hogyan tudok csatornákat csinálni a városban? (Mármint nem a közmûre gondolok, hanem kis folyókra.)
Hogyan tudom az utakat felüljáróként vezetni?

Egyelõre ennyi lenne. <#vigyor0> Gondolom ez egy kicsit sok. <#buck>
De azért köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! <#integet2>

Árpádvezér

arpad vezer
Jaj! Bocs! Itt a kép:

Árpádvezér

arpad vezer
Sziasztok!

Lenne még 2 kérdésem:

1.: Hogyan tudok ilyen kicsi parcellákat kijelölni, mint a képen látható?
2.: Hogyan lehet meghatározni a házak irányát, hogy merre nézzenek (mint a képen) ??

Elõre is köszönöm a választ!

Árpádvezér

arpad vezer
Köszi szépen a gyors választ! <#worship> Most nézem az erõmût, maxon van (5 lámpa). Levettem 1 lámpára, az áram elég, a veszteség csökkent. <#vigyor0>

Árpádvezér

Egyszerû a megoldás...Az erõmûbõl vegyél vissza annyira, hogy elegendõ legyen a lakosok számára az áramfenntartás. Az iskolák támogatásából is vegyél vissza. Az a lényeg, hogy azelején csak a legszükségesebb dolgokat építs...Én pl nem medium zónákkal kezdtem volna hanem low zónákkal. A low zónának az az elõnye hogy nem kell neki vízellátás :-) És még egy fontos....Érdemes elkülöníteni az ipar illetve a alakossági zónákat a pollution miatt. A jó környezetet meg fákkal illetve parkokkal éred el. Ha kapsz egy üzenetet hogy kevés iskolád van ne is foglalkozzál vele mert nagyon sokba kerül a fenntartása, és tulajdonképpen nem használod ki rendesen. Majd ha több pénzed lesz és ha tudod finanszírozni akkor javaslom. Cheers

bigapó
bocs, azt elfelejtettem mondani, hogy a DC itt(meló) nem müxik. egyébb ingyenweb? egyszer régen a Civilization 3-at is így szereztem be. valaki volt olyan rendes és felrakta. nézegettem hasonló oldalakat, de egyenlõre sim city-t nem találtam. valakinek esetleg van linkje ahol fent van?

The Matrix has you...

arpad vezer
Sziasztok!

Most kezdtem el a játékot és lenne egy kis problémám:
Mivel lehet növelni a város nyereségét?? <#confused><#confused>
Kisvárosom van alacsony és közepes sûrûségû zónákkal. Az adó 10-20%. Van 40000 dollárom és havonta 1400 veszteségem. Van ált. iskola, kicsi tûzoltóság, kórház, rendõrõrs, a lakók látszólag gazdagok, mert újjáépítették házukat nagyobbra.

Segítségeteket elõre is köszönöm! <#puszi>

Árpád vezér

Árpádvezér

Én a DC++, és az Emule használatát javasolnám. biztos fogsz találni.

bigapó
Hi!

abban kérnék segítséget, hogy valami korábbi verzióját a Sim City-nek honnan tudnám ingyé leszedni? a legegyszerûbb, elsõ verzió is jó vagy valami.

The Matrix has you...

dronkZero
Nektek nem volt olyan problémátok, hogy a városotok egyszercsak szõrén-szálán eltûnik? Csak mert bebuktam egy 70ezres várost, és sehogy sem tudtam visszamókolni. Olyan idióta mentési rendszere van, hogy az valami bõdület. Nem elég, hogy a térkép területei számozva vannak, de nem is hagyja a program, hogy régi mentést rakjak bele. Nagyon felkúrta az agyam, nem is volt kedvem újra nekiállni. De ha meggyõztök, hogy ez nem általános, akkor talán megpróbálom mégegyszer...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Apus
Üdv, a következõ a gondom. A sima Sc4 megy, de a Rush Hour telepítés után hibát jelez.
"The configuration file (Graphics Rules.sgr) cannot be parsed. Using built-in rules." Eztán elindul, de csak hang van.
Valami tipp?
Elõre is köszi!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tisztelettel kérdezném, van-e valami hír a SimCity 4/Rush Hour magyarításáról. Foglalkozik-e a témával érdemben még valaki, avagy hanyagolódik. Korábban Ranloth kolléga dolgoztott az ügyön, de ahogy elnézem, ez még a múlt évben abbamaradt (természetesen minden szemrehányás nélkül írom ezt).
Érdeklõdnék hát, van-e köztünk ebben az ügyben tájékozottabb egyén, és megosztaná-e velünk információit.
Elõre is köszönöm.

HELP!
Nekem is ugyanazt a hibát csinálja a SC4 mint Rem-X-nek, hogy a legváratlanabb pillanatokban újraindítgatja a gépet és semmi más game nem csinál ilyet. Elõtte még 1 pillára bevillan egy kis kék kép, aztán már jön is a BIOS stb. Win-t is raktam újra meg minden és semmi. Nem tud valaki valami 5letet erre? Elõfordul(t) ez még vkivel? Plz help!
Konfig: ABIT NF7, Barton 2500+, 1 GB Dual-DDR 400 (2x512), 9800 PRO, Maxtor 120 7200rpm + Samsung 160 7200 rpm 8mb cache, Mercury 400w táp. XP sp2 hun, a játék Deviance-os, nem patch-elt, de patch-el is ugyanazt csinálja.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Nos nem tudom ki mennyire aktiv, de én szivesen forditanám tovább a Rush Hour dat fájlt. Csak adjatok egy olyan prg amivel lehet ezt csinálni. És elkezdem csinálgatni. Megjegyzem, hogy én még mindig játszok vele. Mert tetszik és jo! 😄
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e ujabb magyarosítás a játékhoz?

Illetõleg, hogyan lehet dinamikusan fejlõdni? Mit mikor érdemes megépíteni?

Köszönöm szépen elõre is a válaszokat.
I.C.ram
Ja és ott a régió képernyõnél, mikor a kiválasztom a városomat, akkor mi az a csillag a neve alatt? Nekem még csak 1 csillag van pedig, egész jó a városom, és 240k a lakosa.
PLackó
köszönöm.
kérdésedre sajnos nem tudom a választ,ha tényleg mindezt megtetted akkor ez egy bug.patchok fennvannak?(bár nem tudom mit javítanak)

I.C.ram
egyszerûen nem tudnak annyi diákot hatékonyan tanítani, ahány oda jár. Építs nagyobb iskolát, vagy mégegyet.
I.C.ram
ja az nekem is kéne... Pedig már kb. 40k a hitech lakosság, és az advenced research is megvan... 200k lakos.
I.C.ram
Van egy 200ezres városom. De van egy kis gond vele. Nagy a munkanélküliség, és hiába építek már csak irodákat meg hi-tehc gyáarakat a városba, nem csökken. Másik gond, ez inkább bug szerintem: Van egy reptér melletti keresztezõdés, ahol mindig mondja, hogy nagy a bûnözés, raktam is oda egy small stations, de ugyaúgy már lássan 100 éve nagy maradt a bûnözés. A helikopter is állandóan ott köröz. Mi a francot kéne csinálni? A másik meg az állatkertnél állandóan kiszöknek az állatok, és emiatt is pampog a rendõrség. Azt mondja, hogy növeljem a parkok támogatását. Eleve maxon volt.... Ennél jobban nem tudom növelni.

Van ezekre valami megoldás? (SC4+RushHour)
Sziasztok!

Már két városomban is megvannak a space port feltételei, a játék mégsem hajlandó ideadni azt a **** space portot.
Plíz help!
Thx
Nekem a winfos már 3 folyamatos letöltés után lehalt. Esc-et nyomtam és elö jött a start menü. windows gombra meg a jobb klikk menü, szal lehalt szegény rendesen.

Nekem a sacred csinálja az hogy ujra indítja a gépet amikor kilépek a játékból

Carlos
1 éve???
Az már nem stabil!

Þór vígi þessi rúnar

PLackó
huh,akkor már lehet tényleg nem annyira stabil 😊

RemX
Windows XP Service Pack 2.... De most már kiír minden szar és azt sem értem miért lett hirtelen 2002-es a játék a fõcímnél... meg hirtelen teljesen más régiót is ad... 😄 Asszem újratelepítem a Wint... 1 éve fenn van lehet ráfér 😄

Carlos
A Win sose stabil.
Min is tolod?
Esetleg codec beb***ás.

Þór vígi þessi rúnar

RemX
jaja! éppen ezért nem gyanakodom hardver hibára mert minden más stabil és megy....
egyéb ötlet?

Carlos
Ha táp para lenne, akkor nem csak a sc4 inditaná újra a gépet!

Þór vígi þessi rúnar

PLackó
a tápod hány wattos?

RemX
Hello Emberek!!!

Már 1 órája olvasgatom a fórumot és szenvedek 😞 Mivel nálam sokkal okosabb és SC4-ben jártasabb emberek vannak itt kérlet titeket segítsetek!!!
Minden gond nélkül felteszem a játékot, crackelem, el is indul aztán úgy 5 perc játék után egész egyszerûen fogja magát a gép és újraindul 😞 Nem értem mitõl lehet, mert a win stabil, semmi más játék nem csinálja. A Konfigom: AMD Athlon 2400+, Asus Gef4 Ti4200, 768 mega RAM stb... Már felfrissítettem a drivert is, jelenleg a 66. mittoménhányas ForceWare van fenn de semmi változás... Kérlet titeket adjatok valami tippet!!!
Köszönöm szépen elõre is!

nincs