Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Szerintem az a baj hogy a mezõgazdasági területek nagyon a város mellett vanak. én a kép jobb felsõ sarkábanlévót lecserélném lakóházakra, azt meg máshova tenném. És szerintem minden utat cserélj ki arra a fekete utra. Felveszlek msnbe. ha vagy elküldöm az én városom képét.
Egyébként ezt sima alap játékkal hoztam ki a rush hourt is feltettem és fényévekkel könyebb és játszhatóbb és akadásmentesebb a game...😊
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
A leírás jó de nem ennyire az elejére gondoltam de tényleg nagyon köszi, itt egy kép hol járok de sem a profitot nem bírom növelni, sem az épületeket, sem a populációt és lassan nem férek el a képernyõn 😞
my city
A belinkelt oldal leirása jó. én is az alapján kezdtem, de egy kicsit más arányban tettem le a zónákat. Az elején netegyél üzleti zónákat, ugy is üresen marad. Az egyik sarokban kezd el építeni a lakó zónákat egy jókora területre. az elején csak s kis tipusból építs. Tegyél le egy orvosi rendelõt, rendõr állomást, és egy általános sulit. aztán tegyél mellé egy pár mezõgazdasági területet, és egy szén vagy gáz erõmûvet. Aztán pörgesd fel az idõt egy kicsit. amint beépultek a lakó részek lassitsd vissza és vedd vissza az erõmû támogatását ugy hogy 90% legyen a használt energiája. kb 100 dollár körül. A rendörség korház meg a suli támogatását vedd vissza, ugy hogy lefedje a lakórészeket a hatósugara. a sulinál és a rendelónél ezt lõdd be a páciensek száma alapján. aztán pörgesd fel az idõt kicsit és lassitsd. ujra nézd meg a pénzeket a sulinál meg a rendelõnél, mert valamikor ha már 10 dollárral emeled meg a támogatást akkor már vagy 100 emberrel nagyobb a kapacitás és az felesleges és pénz pazarlás. az adót meg nyomd fel 2 tized %al. aztán tegyél le ipari negyedeket messze a várostól, de ne a high tipusból. aztán az ipari rész közepére tegyél egy kis tûoltó állomást és lödd be a támogatást. a vásosnak nem kell tüzoltóság egy jó ideig. tegyél le ujabb lakónegyedeket, de most már egy keveset a közepesbõl is. Meg egy kicsi üzleti negyedet is. tegyél az adóra még egy tized %ot. Elvileg nyereségesnek kell lennie. néhány 100 dollárral. most már tuti kell vizellátás is. Folyamatosan figyeld az erõmû, a suli, az orvosi rendelõ igényeit, és adagold a pénzt. aztán majd jöhet a fejlesztés és a gazdagabb lakórészek építése. Ha már lesz középiskola meg egyetem majd akkor lesz szerepe az üzleti zónáknak igazán.
Remélem tudtam segíteni és érthetõen irtam le.
De ha nem megy szólj és msnen keresztül játék közben is mondhatom hogyan építs.
Most viszont ha játszanék valszeg metrót csinálnék inkább, mert asszem nem kerül igazán többe, ugyanakkor viszont nem kell lerobbantani érte a házakat.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
viszont itt sem járnak szerelvények,csak kis zöld..nem is tudom mik.
hogy lehetne végre beindítani a forgalmat?
Elõre is köszi!
A magasvasutakról nem tudok nyilatkozni.<#miaz>#miaz> Csak nemrég van meg a Rush Hour, és a kisvárosaimban nincs szükség ilyen luxusra.<#vigyor>#vigyor>
Nem mondhatnám, hogy rajongó vagyok, csak amikor elkezdtem játszani, akkor pont a sorozat ment a TV-ben, és nem volt jobb ötletem.<#nyes>#nyes>
azzal is sokat kinlódtam😛
most kedvet adtatok,én is feltelepítem.
The Matrix has you...
Csináltam egy képet, hogy hol lehet beállítani, aki nem találta volna meg:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051110/sc4.jpg
A háttérben látszik, hogy áramhiány van. A listán egybõl meg is jelent a "Buy Power".<#nyes>#nyes> Persze, csak akkor ha a másik városban van fölös energia. Vízzel, szeméttel úgyanígy mûködik! De az árat úgy látom nem lehet beállítani, csak a mennyiséget.<#pardon1>#pardon1>
Ezzel a városok közti kereskedelem nekem sem jött össze. Úgy akartam, hogy az új, most épülõ városomba nem telepítek erõmûvet csak egy pár "szélerõmûvet" és majd a szomszéd városomból hozok át áramot. Össze is kötöttem az ottani szénerõmûvet az itteni zónákkal de semmi. És a városok közti kereskedelem menüben azt írja, hogy nincs jelenleg elérhetõ kereskedekem vagy valami ilyesmi.
A vízzel ugyanez a helyzet, összekötöttem a 2 város csatornarendszerét, de kereskedni a vízzel nem tudok.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj? vagy a város ilyen korai szakaszában nem lehet még kereskedni egy fejlettebb várossal?
Amúgy sokkal jobb a Rush Hour, mint az alap.
Itt egy leírás róla.
van valami uj deluxe edition? ez kiegeszito? tartalmazza a rush hourt?
onmagaban telepitheto?
valaki tudja? :-)
A vezetéket összekötötted az erõmûvel az egyik oldalon, és a fogyasztókkal a másikon? Lehet csak úgy mûködik.<#miaz>#miaz>
The Matrix has you...
"SimCity 4 Deluxe Edition is available now! Get SimCity 4 and the Rush Hour expansion pack in one convenient package..."
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!