13557
  • laslandes
    gamecopyworld.com-on szerintem megtalálod
  • deni69
    netről szedtem le, crack nem volt hozzá, így valószínűleg az lesz a baj, azt nem tudnád belinkelni?
  • Toroco
    vagy esetleg próbáld meg az én Graphics Rules.sgr-emmel. Hátha jó
  • Toroco
    próbáld meg újra crackelni. mintha akkor lett volna ilyen hiba nálam amikor nem másoltam be a rh cracket. próba cseresznye.
  • deni69
    felraktam de a helyzet továbbra is fenn áll, nem látok semmit
  • Toroco
    Elirtam egy betüt. ez jó
  • deni69
    még nem de telepítettem de a linked nem működik
  • Toroco
    telepitetted a patchet? innen leszedheted ha nincs meg
  • deni69
    hello mindenkinek!
    kérdésem lenne: feltettem az RH-t mindent megcsináltam, átmásoltam a graphics rules-t meg minden de amikor elindítom nem látok semmi szöveget! a városok adatait, az opcíókat, semmit!
    vki mondja meg h ilyenkor mi van és h mit lehet csinálni?
    ja és lubike, megnéztem a képeidet és elszégyelltem magam. mikor lesz nekem ilyen városom?:D
  • Toroco
    Oké rájöttem. Köszi.
  • Toroco
    Mi az a BSZN?
  • Tuvok #6106
    BSZN Toroco !
  • Toroco
    olvasd el figyelmesen az elöző üzenetemet.
  • Gyocsika
    próbáld meg commandeerben rámész a fájlra és F3!!!
  • Toroco
    azzal nyitottam meg és ez van benne. valahogy kódolva van.
  • Gyocsika
    Jegyzettömb vagy total commanderben F3
  • Toroco
    Srácok kéne egy kis segitség. Off téma, de töletek kérdem előszőr. van gy játék amit elkezdenék magyaritani, de nem tudom milyen progival lehetne. TXT fájlok, és ilyen szöveg van benne:  rc00ný¯½“–Ëp
    w
    HÎ44Ï;cTÈùØÅfÆcÖqy(ó ¸M†¬4É7å!«`ÇÑÈB®.µé{êÒ
    Ç°'qŐkR:‰N¬ÈïÁ¸ë9µÏö}Ê“ د»¯JìÎÞH=o5%Æxª64óÝ‘òÚº3»ÃÒNNʤÖÁHàI ©–ó4%rý ù!¿*fÈE°F%z.ó3z 
    ~|Ç·ílìäbÉäå7®nIv¸,6}Þós‰|»@fö®råÌkÆH¬,©Üâã:űóDæÑuN°yÜRÓÎÓ©ő8¢0`fÅÜ3Ø™¯JèÎÌ6Avle.SÀ)
    Ehó?˹őñ„±ÃÒM%l_r&&WÌJ;»…_I_ï°ð6)¥°ä.E2ghâQt;«

Esetleg valamelyikötök felismeri ezt, tudja mivel lehet értelmesen megnyitni?
  • PLackó
  • NorbyI
    Még nincs de dolgozom a magyarítás projecten.
    Addig is türelem.
  • Gyocsika
    MP mod tuti nincs hozzá ezzel hogy lehetne mp be játszani?
  • Gyocsika
    Szerintem a 6000 hozzászólásból 3000 erről szól olvass visza és használd a keresőt!
  • Tuvok #6096
    :D
  • pumpika
    Ja és Mp gyengébbek kedvéért Multiolayer mód van hozzá? ha ingen mondátok már meg hol lehet letöteni vagy hogy lehet megcsinálni
  • pumpika
    Csá van magyarosítás a játékhoz?meg hogy lehet hogy több pénz jöjjön be úgy hogy a morálom ne romoljon?
  • Toroco
    valamit kell addni érte. parkok, viztisztító, rendörség, jobb közlekedés, kevesebb szemét, ilyesmik.
  • Rettenthető
    Az alacsony kereslet ellen mit lehet tenni?
  • lubike
    Üdv a gépem nem vmi burtál, csak a képek kedvéért vettem fel a grafikát, amugy sztinte minimumon megy, a lényeg úgysem az, pluginok vannak dögivel, de inkább csak growos házak, meg landmarkok extra nem nagyon, felesleges.

Az atomerőműhöz, ha nem építesz, és bekapcsolod azt a törvényt, ami atommentes övezetté nyílványítja aktuális városod, a népek jobban szeretnek, és R$$, R$$$ adózási morálja (gyengébbeknek az RCI mutatója) magasabb lesz, így több lóvé folyik be, simán megéri. meg atomerőmű mellé ahogy lent is írtátok senki sem költözik de a nap és a hidrogénerőmű mellé akármit rakhatsz.
  • NorbyI
    Csak azért csodálkkoztam ezen az atomerőmű dolgon mert soha senki sem rinyált még miatta a városban ,és nem kérték hogy más erőművet építsek, ráadásul a népszerűség is maxon van. Nem beszélve róla hogy olcsóbb és jóval kevesebb helyet foglal.
    De ha olvastatok valamit róla akkor lehet hogy lecserélem. Egyébként amikor megépítettem lendült egy kicsit a város főleg az ipar. Szal nem lehet olyan rossz.
  • Toroco
    azt hiszem valahol a játék beállítások között van a katasztrófa kikapcsolása.
  • Toroco
    Szivesen. Nemtom miért, de minden városod költségvetése minuszban volt nálam.
    Gothamnél akkor az a poén, hogy nem csináltam semmit. elkezdtem pörgetni az időt, és nőttek az épületek. a térkép jobb oldalán telepítettem még zónákat, de nálam azok nem kezdtek el épülni.

Hát elgondolásom szerint az atomerőműnek van veszélye ellenben a naperőművel ami teljesen ártalmatlan, de azt nem tudom hogy a játékban számít e.
  • Sanyix
    Nekem rögtön az elején volt egy kis tűz, miko elkezdtem a várost :\. Amúgy hol lehet kikapcsolni a katasztrófákat?
  • takraj
    Te szivesen laknál egy atoerőmű szomszédságában? :) Bármikor bekövetkezhet egy katasztrófa és akkor leshetsz. :)

Apropó! nem tudjátok véletlen, hogy milyen gyakorisággal vannak katasztrófák (automatikusan)? Mert nekem még eddig 1 se volt (150 éves városban). :S Persze be vannak kapcsolva.
  • NorbyI
    És miért segít az atomerőmű helyett a naperőmű. Összességében drágább és az atom sem szennyez semmit sem.
  • NorbyI
    Köszi szépen rendes vagy hogy megnézted.
    Érdekes dolgokat csináltál sok ötletet adtál, de azt még mindig nem értem miért volt nálad 2000 mínusz. Nálam rendben volt a költségvetés.
    Jah és hogyan lettek azok a hatalmas üzleti irodák pár éva alatt? Nekem nem sikerült összehozni ugyanezt gothamben? Valami nem stimmelhet nálam, ennyire nem lehetek béna.
  • Toroco
    Szép város. Kár hogy az én gépem nem bir el egy ekkora várost. Nekem 500000 a max városom, de ezt sem tudom tovább építeni, mert már igy is nagyon akad az egész.
  • Toroco
    hát lehet hogy a pluginok. nekem sosem lépett igy ki.
  • mrmilan
    Gyerekek, tapasztalta valaki, hogy egy nem nagy kb 4000-es várossal játszott, és egy idő után a játék minden ok nélkül kilép? Asszem ha egyszerre sok épület épül leggyorsabb időfokozaton akkor jelentkezik. a géppel nem hiszem hogy gond van, bírnia kell bőven. (AMD Athlon 64 3500+,1GB 400-as DDR,ATI Radeon 9600Pro 256MB) Felraktam valami North Americanes Patchet, de előtte is produkálta. Mi lehet a baj? Jó pár Plugin is fel van tolva.
  • Sanyix
    Ultradurva a metrórendszer :\ bár én nem szeretem ilyenre építeni, mert nagyon irreális. Ilyen rendszert nem lehetne irányítani, a valóságban fél percenként tuti ütközne pár szerelvény :D

Kár hogy ilyen irreális a közlekedés az sc4-ben. Nekem a váromba van elég sűrű a tömegközlekedés (a valósághoz képest), és még úgy se nagyon bírja a gyűrődést, előjönnek a 700%-os kihasználtságok, és emellett szépnagy dugók is vannak.
  • NorbyI
    Lubike ez nagyon goromba.
    Aki ilyen várost tud annak csak azt tudom mondani hogy kapja be. :)
    Ha van még ilyen akkor csak rakd fel. Már van külön könyvtáram ahol a képeidet őrizgetem és tanulmányozgatom. Az építési stílusodat meg is próbáltam lemásolni de nem lett valami sikeres.
    Köszi hogy megosztottad velünk
  • lubike
    Hi all, most tudok újra írni, és elküldöm a képeket, amiket, már rég ígértem.
    Véleményeket kérek :)
    Asszem brutál :)