13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
NorbyI #6157 Én elküldeném neked de a 300 mega plugin meg landmark nélkül nem igazán fogsz tudni vele mit kezdeni. Nem beszélve arról hogy az 50 megás régiómat is eltartana egy darabig míg feltölteném. Meg nem hiszem hogy a freemail fogad ekkora leveleket :).
Egyébként a magyarítást én csinálom szal nem hiszem hogy tudnál frissebbet adni, kódokat nem használok, leírásból meg ezt a játékot csak elkezdeni lehet de a többire neked kell rájönnöd.
Ha helyette küldesz SC5-öt azért szívesen odaadom az egész régiómat. -
Toroco #6156
jaj, hagyd már. ha valaki elakarta volna küldeni a régióját már elküldte volna, de szerintem senki sem szeretné hogy a nehezen összeszenvedett régióját valaki más használja fel. amúgy meg egy régió közel 30 mega, úgyhogy emailben biztos senki sem fogja elküldeni.
-
#6155 -
kisbarna1 #6154 Küldjön valaki nekem E-mailon egy már megépült régíót!!!
Szeretném berakni a játékomba!!
A freemailom:[email protected]
Én meg szívesen küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Esetleg valami mást-másnak értékeset!
Elöre is köszönöm! -
jaster #6153 Hello,
meg tudná valaki mondani melyik az az oldal ahol tematikusan le van írva a játék menete? Nem találom és már majd' széjjel b.sz az ideg. Hátha valaki ráismer: pl.: 6*6-os parcellák, avenue-6 parcella-út-6 parcella-avenue. Így magyarázta az ember. Kitért szinte mindenre. -
#6152 Mind 404 :( -
Toroco #6151 szivesen. ha lesz még szólok, bár most nem játszok vele, de szerintem kipróbálom az új laptopomon, arra gyanakszom, hogy jobban fog menni rajta mert több memóriája van. -
NorbyI #6150 Köszi. Jah ez az én hibám volt, mindjárt meg is keresem. Köszi az észrevételt, ilyenekkel bombázhattok nyugodtan, sajna elég sok hibát vétek és csak játék alatt veszem észre. -
Toroco #6149 Norby találtam multkor egy magyaritás hibát. nemtom, hogy ez még ez eredetiben volt, vagy te keverted e meg a szöveget. Az utolsó mondat nem frankó. -
Toroco #6148 én nem adom ki a régiómat a kezemből. max képeket mutatok a városaimról.
most nem rég lett belinkelve a jelenleg forditásban lévő szöveg fájl, amit saját forditonk csinál. sokkal több van már leforditva, mint amit találni lehet a magyaritó oldalakon. -
kisbarna1 #6147 Sziasztok Sim Citysek!!
Küldjön valaki nekem E-mailon egy már megépült régíót!!!
Én meg szívesen küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Elöre is köszönöm! -
Toroco #6146 Hát igen. úgy már nehéz, hogy be van ápitve. én mindig először az úthálozatot kezdem el kiápiteni. a főbb utakat úgy csinálom, hogy 2-3 ugy egymás mellett, egy kihagyás, aztán megint 2-3 út. -
#6145 Na nőnek ki a földből a felhőkarcolók, kezdem felszámolni a piszkis ipartelepeket, és az autópálya mentén a pálmaerdő is jól fejlődik :D
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5 -
NorbyI #6144 Egy ideig már eljutottam a fordításban de sajna mostanában nem volt annyi időm mint szerettem volna.
A jelenlegi filet le tudod szedni innen,nem rég frissítettem, ha akarsz segíteni azt szívesen veszem, csak dobj egy mailt. -
jaster #6143 lubike: láttam a képeidet. Frankók! Én sík terepre szeretek építkezni, mert a játék még nem kezeli olyan jól domborzatot. A beépített telkek mind támfalasak hegyoldalban.
Toroco: a dugókkal nem tudtam mit kezdeni, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele. Több utat meg azért nem tudok csinálni mert akkor rombolnom kell. Azt meg nem akarok. A progi amit ajánlottál jó, végre nekiállhatok lefordítani, mert amit idáig találtam fordítást az elég hiányos vagy szar.
Nemrég találtam egy remek oldalt -talán g-portal- ahol nagyon jól leírták a játék játszását. Tudja valaki mi a webcíme? -
lubike #6142 jaster: nézd meg a képeimet az a metro segít :)
-
Toroco #6141 a forgal,idugókkal vagy ne foglalkozz, vagy csinálj több egymás mellett futó utat. én igy csinálom.
ilive reader a szerkeztő neve. ha magyaritani akarod, akkor vedd fel a kapcsolatot NorbyI-val. Ő csinálja a magyaritást, és már elég sokat leforditott belőle. -
jaster #6140 Hello,
tud valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak közlekedési dugókkal? 100-200 ezres városoknál jelentkezik a probláma. Van busz, metro, parkolóház be van jelölve a tömegközlekedés használata de semmi változás. Más. Mi a neve annak aproginak amivel szerkeszteni tudom a simcitylocale.dat fájlt?
A válaszokat előre is kösz -
#6139 Nem feltétlen 0, a lényeg, hogy teherszállításon kívül más forgalom ne érkezzen bele, és induljon onnan ki . -
#6138 Aha röviden aminek az occupancy-ja 0 :) csakhát ebből nem sok lesz, és az összes ilyen gyárat ki kell irtani a környékről, mer különben nem települnek oda a ht-k. -
kisbarna1 #6137 Sziasztok!
Tudd valaki E-mailon küldeni nekem egy már megépült régíót?
Cserébe küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Elöre is köszönöm! -
#6136 Erre van egy egyszerű módszer . Van a kérdőjel alatti eszköz, aminek most az istenért nem jut eszembe a neve, de a traffic vonalakat jelzi . Na azzal végigkattintgatsz a dirty épületeken, és amelyikbe nem megy se gyalogos (lila), se autós (zöld), azt nyugodt szívvel elbondhatod . Bevételkiesésed lesz, de csak míg meg nem épül a HT a helyére (víz legyen) . -
#6135 Szerintetek ha letarolok egy a város területének(legnangyobb terület) kb 10%-át elfoglaló koszos ipartelepet, hogy majd a helyére HT ipar kerülhessen, történni fog valami nemkívánatos? :) -
#6134 Én igen, de szokás szerint stagnál a lakosság 7000 körül, hiába húztam fel a szomszédba egy nagyobb várost ... -
Toroco #6133 én már egy ideje nem játszom vele. kb egy hónapja. -
lubike #6132 ennyi mindent nem kellene írni a témában :) -
Toroco #6131 Hali! Van valaki regisztrálva a magyaritasok.hu-n, aki tudna küldeni egy meghivót, hogy regisztrálhassak. Aki tud segiteni, az küldjön privit, és megadom az email cimem. Köszi -
Toroco #6130 ott biztos a te gépedben van a hiba -
deni69 #6129 kösz majd megoldom valahogy....már csak egy hibám van: a SC4-hez képest új épületek (pl. a nagy iskola, deluxe station-ok...) szép zöld meg piros színben világítanak, ez szerintem már az én videókártyám hibája -
#6128 köszi -
#6127 "ugyanazt érem el ha két utat húzok egymás mellé mintha egy avenue-t?"
Nem. Kb ha két egymással párhuzamos, de ellentétes irányú egyirányú utcát tennél le, akkor , de ezt most így nem merném 100%-ig lefogadni. Ugyanakkor viszont a kereszteződés és az autópályára felhajtás ilyen formájú megoldása... bajos. -
Toroco #6126 konkrétan most nemtom mi az az avenue. én mindig 2-3 utat húzok egymás mellett, és néha egyirányúsitom némelyiket. -
Toroco #6125 azt hiszem ilyen problémával még nem találkoztunk itt a fórumon. lehet, hogy segit egy patch. egyik hozzászólásomban lejjebb ottvan a patch linkje. de lehet hogy ujra kéne telepitened. -
#6124 miért van az hogy ha kigyullad valami akkor kilép a gép xp-be?
valamelyik patch ezt megoldja? -
deni69 #6123 már csak az avenue-k nem látszanak, elég érdekes h a kocsik a füvön mennek, ja és mivel az avenue-k nem látszanak, ugyanazt érem el ha két utat húzok egymás mellé mintha egy avenue-t? -
deni69 #6122 kösz de közben egy magyarosítás megoldotta a problémát -
Toroco #6121 Itt a crackem talán jó lesz. -
deni69 #6120 azt honnan tudom meg h meik verzió? -
NorbyI #6119 Milyen verziót szedtél le nem véletlenül valami másik fajtát?
Nekem pl az van meg amelyik az ázsiai nyelvterületre készült, aszt hiszem SKU2.
Lehet hogy valami ilyesmi baj lehet. -
deni69 #6118 a crack-el sikerült, már van szöveg, de fellépett egy újabb hiba: benéztem a tutorial-ba és ott azt írja ki h NOT_IN_TEXT_DATABASE vagy valami ilyesmi, és az új épületeknél is hasonló hülyeségeket ír ki, a patch sem javít rajta