Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Toroco: Próbáljuk a régiót? MOndjuk most báli szezonom van, de éjjel, ha hazaérek, megnézem, hogy próbáljuk-e a régiót, s ha igen, a 7végén felteszegetem ide: http://rapidshare.de
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Serpa: ha yól emlékszem, nekem úgy sikerült, hogy a cd-rõl bemásoltam a kellõ fájlt a vinyó megfelelõ mappájába.
A város lakoságának kb hány százaléka kell hogy dolgozon? Nekem jelenleg 28 ezer fõbõl 11.500 üzleti és 5.500 gyári dolgozóm van. Ez nagyon kevés? Lehet hogy ezért nem fejlõdik városom? Mert elvileg minden érték jó, grafikon szerint igény is lenne mindenféle zónára, de mégse építõdik be az üres gyári és üzleti zóna. A lakózónák is nagyon lassan épülnek be. Felment 31 ezerre a lakosság de visszazuhant és most stagnál. 😞
a térképen rákattintottam egy régióra, majd a delete city re, és teljesen lesikálta a régiót, olyan lett mint egy asztal.
A középsûrûségû ipartelepeket felszámoltam, és helyére high-teches területet raktam le, fasza, alig van vmi szennyezés, az erõmûket lecseréltem naperõmûre, csináltam egy csomó parkot szerte a városban, fákat ültettem egy rakatot, a rendeletek sztem szart sem érnek, viszont a nagy sûrûségû kereskedelmi területen még mindig van szennyezés és nem kicsi! Hogyan tudom eztet csökkenteni? Mert az iparnál oké hogy high-techet építek, de kereskedelminél eleve a high-nak high a szennyezése😊
A tûzoltósággal nem lehetne valamit csinálni az ügyben, hogy maximális (150 forint) fizetés mellett azért ne lázadozzanak már ..?
City - New City (1).sc4
City - New City (34).sc4
City - New City (4).sc4
City - New City (40).sc4
City - New City (45).sc4
City - New City (5).sc4
Az utolsó számozott a (91)-es.
A többi - nem számos - fájlok:
City - ApaCity.sc4
City - Mayor Tutorial.sc4
City - New City.sc4
City - Terraforming Tutorial.sc4
City - Új Város.sc4
config.bmp
region.ini
Amikor belépek a játékba, a régióban még ezek elérhetõk: Mayor Tutorial és Terraforming Tutorial.
Esetleg a magyarosítás miatt?

City - ApaCity.sc4
City_-_ACity.sc4 = City - ApaCity.sc4
igy fejbõl asszem ez