13557
  • Tuvok #6277
    nyulak :D

nyilak ...
  • Tuvok #6276
    Tutorial = irányított oktatómódos városépítés . Timbuktu-ban nagy naracs nyulak mutatják a helyüket . kép

A diplomatatáska munkahely hiányára utal (No job), tegyél le több Industrial (sárga), vagy Commercial (kék) zónát, hogy legyen több munkahely .
  • fergabi
    Nem tudom, mi az a tutorial. DE becsődöltem. :-) JÓ játék nagyon!
    Légyszi, írjátok meg, mit jelent, ha az épületek felett diplomatatáska van a behajtani tilos jelben. AZ áram és az út hiányára már rájöttem.
  • Toroco
    ya,ya egy párszor lehet, hogy becsődölsz, de próbálkoz újra. rá fogsz jönni, meg ha visszaolvasgatsz kicsit, itt találsz jó tanácsokat.
  • NorbyI
    Csináld végig a tutorialokat, alapnak jók, le is van fordítva mind ha jól emlékszem.
    Aztán kezdj el egy várost vagy folytasd valamelyik tutorialt.
    HA becsődöltél mert valószínű be fogsz akkor kezdj majd el bővebb leírásokat olvasgatni. De mindig az a legjobb amire magadtól jössz rá.
  • laslandes
    ha nagyon ráérsz, akkor keress vissza ebben a topikban. mintha linkelt volna valaki egy leírás félét még régebben.
  • fergabi
    Köszönöm szépen, tényleg barátságos oldal. :-)
    MOst már csak valami magyar leírás kellene. Még sosem játszottam vele.
  • laslandes
    gamecopyworld.com a barátod.
  • fergabi
    Sziasztok!
    A deluxe-ot letöltöttem, kulcsot is szereztem, felinstalláltam (mdf állományról), de mégsem tudok játszani, mert kéne crack. Ha valaki tud elérhetőséget, kérem segítsen.
    KÖszi.
  • Tuvok #6268
    Hivatalos FAQ szerint 45ezer .
    Residental-nál pedig 30ezer, kivéve Low Wealth .

De nagyban függ az infrastruktúrától (oktatás, víz, szemét), Desirability-től, és az RCI Demand-tól .
  • ZsirosKenyer
    Hatalmas köszönet!
  • NorbyI
    Amikor a kereskedelmi irodákban dolgozók létszáma eléri a 40 ezer főt.
    Legalábbis én ilyesmit olvastam.
  • arpadusz
    Boldog karácsonyt minden sim city-zőnek!!
    Mikor jelennek meg kb az első kereskedelmi felhőkarcolók???
  • laslandes
    elküldtem
  • ZsirosKenyer
    na, senki? párszáz kbyte-ról van szó, segítsetek már plz..
  • ZsirosKenyer
    üdv!

Vkki plz dobja fel vhova a játék /English/ könyvtárában található SimCityLocale.dat fájlt, vagy küldje el nekem mailben! arsenix(kukac)totalcar.hu

kösz szépen!
  • Norbi52
    még is jó lett:)
    Valaki tud adni linket vagy elküldeni msn Magyarosítást a delxuhoz?
    mert ami az oldalon van fent az nem valami aki tud megadom az msn-em
  • Norbi52
    Valaki tud adni Cd kulcsot?
  • Gweiger
    Én azt írtam hogy tetszik :) hogy szeretem :) :P
  • laslandes
    deluxe = sim city 4 + rush hour
  • Tuvok #6257
  • Toroco
    ahoz hogy a RH hoz kell az alap sim city4, a deluxeban nem tom hogy van, de simában kell.
  • Norbi52
    Gweiger
    neked miért nem tetszik?:)
  • NorbyI
    Akkor egy kicsit érthetőbben:
    Kezdetben vala a Sim City 4 2cd
    aztán jött a kiegészítő Sim City 4 Rush Hour 1cd
    Aztán kiadták a Deluxot ami tartalmazza az alapot és a kiegeti is, meg ha jól tudom a patchet is.
    Szal ha deluxot húzod akkor nem kell más.

Ja és az tévhit hogy minden lakóépület szegényről indul.
    Ha nagy az igény a gazdagabb épületekre akkor akár kezdettől is épülhet ilyen.
  • Gweiger
    Hali

Nem kell hozzá az alap sim city, amit te töltessz az nem a rush hour, a deluxe edition, a legújabb rész a sim city 4-ből. De nekem az van és Én szeretem... :)
  • Norbi52
    sziasztok
    azt szeretném kérdezni ,hogy: Sim city 4 rush hours-höz kell az alap sim city 4?
    Mert én most töltök egy iylet hogy: sim city 4 deluxe edition ami sztem a rush hours lehet
    válaszoljatok
  • GabriSanyi
    hát akkor nálam nem oldódik meg azzal se a probléma.....
  • Tuvok #6250
    De .
  • GabriSanyi
    de van,de az nem kapcsolja ki fixen.....
  • Tuvok #6248
    Nincs olyan pipa ott, hogy "Az alkalmazás szerint" ?
    Ennek hatására kiszürkül a minták beállítása .
  • GabriSanyi
    az aty catalist driverben hun lehet fixen kikapcsolni az élsimítást?nálam csak anny ivan hogy engedi állítani,de kikapcsolni nem.
  • GabriSanyi
    Hy all!mielőtt leszóltok utánakerestem de nem találtam megoldást:
    játzom a játékkal és elszáll egy kék képernyővel.Láttam hogy másnak is van ilyen problémája ezért gondoltam beírom hátha van gyógyír
    thx!
  • Gweiger
    Sikerült a villamost becsempésznem a deluxe-ba. :) Majd dobok fel képet!
  • Sanyix
    Az a gond, hogy minden új lakótelep alacsony jólétű lakossággal kezd, aztán fejlődik csak fel :\
  • NorbyI
    Sajan ez a dózerolgatás azt jelenti hogy van igény a koszos iparra, és ha latarolod a munkahelyeket akkor sok ott dolgozónak más munkát kell keresnie. Ha csak egy vársosod van akkor álltalában ez azt jelenti hogy az alacsony jólétű lakók házai megüresednek és leépülnek. Ha több városod van akkor azt hogy átmennek a másik városba és csúnyán elkezd nőni az ingázási idő. Csúnyán el lehet így barmolni egy teljes régiót. Nekem már sikerült párszor.
    Szal csak óvatosan vele.
  • Sanyix
    Nekem maxon van az dirty adó, de dózerolgatnom kell fokozatosan, hogy a átmennyenek a high techbe.
  • Toroco
    igy elő fordulhat, hogy komoly anyagi gondjaid lesznek egy rövid ideig, ha az ipar jelentős bevételt ad, jó ha van elég pénztartalékod
  • Toroco
    csináld azt, hogy maxra nyomod a koszos adóját, a HT ét meg 5-6% ra, aztán dozerold le az egész ipart, tegyél le pár parkot mellé, esetleg viztisztítót, aztán elvileg csak HT fog épülni.
  • arpadusz
    nekem a dirty adó már 16% on van és eszük ágában sincs elmemmi pedig az RCI mutatón az sárga csík teljesen maxon van!!!
    Akkor miért nem megy el a koszos ipar???
    Aki tud segíteni írjon!!
    Köszi
  • Boldeee
    Bocs, tényleg nem tömörítettem. Meg eléggé tapasztalatlan vagyok ilyesmiben. Szal bocs. Az tárhelyről meg töröltem a képeket, így probléma megoldva.