Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig kellene nekik mert ahonnan töltöttem a képeken van világítás.
Egy nagyon jó hely: simtropolis
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
meg amúgy mi mást tartalmaz még a patch??? mer rakott fel néhány új opciót a beállításokhoz de nem tom mire jók.
ha nincs fenn akkor azonkivul, hogy shift lenyomasa mellett nem tesz bele utat funcio nem mukodik
a level 8-s felhorkarocolok illetve toronyhazak sem fognak megjellenni a jatekban
a patch-ben jelentosen optimalizaltak az utido es a varhato elettartam problemait, amik erosen kihatnak a jatekra
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
lehet újra fel kéne tenni a játékot 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
hanem erdetileg $$$-s volt csak mivel romlanak a feltetelei ezert egyre kisebb $-ú lakók költöznek bele
viszont a $$ és $ lakókból az erdetileg $$$ értékû házban több fér el
érdemes lerombolni és hagyni újjat húzanak fel, mert hirtelen adott területre megemelkedõ lakos szám felboritja az iskola és kórház terheltségét, meg egyébként is kevés adott fizetnek és csak lázadoznának
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Nálam a munkanélküliség azon emberek körében jelentkezik akik szellemileg tompák, szal fõleg az újonnan felhúzott lakónegyedekben; arra mondjuk kíváncsi leszek, ha 200-s EQ-van szaladgálnak majd, akkor is ennyi munkanélküli lesz-e.
A várost nekem sem sikerült teljesen iparmentesíteni, mert állandóan sírt a szájuk a hi-tech után (szomszédban az nem van).
Majd kipróbálom, amikor mindeki max tudással rendelkezik, hogy ha a szomszédban csak High destinxyz...-t telepítek, a koszos ipart + mg-t megadóztatom, mint állat + tisztalevegõ programot kivetem, parkokat telepítek vagonszám, hogy akkor vajon mit lépnek. Lehet ugyanúgy szart nem ér majd.
Ebbe csupán annyi problem van, hogy az áramot akkor is venni kell, a szemetet meg eladni a tiszta környezet végett... szal egy lepratelep mindenképp kell.
Nálam van pár méter avenue a tiétekhez képest :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Hogy lehet ezt megoldani? hogy iparnélkül is igény legyen a terjeszkedésre?
Forton: Stagnál... mint nálam is van jelenleg, lehet, hogy az adók magasak egy picit?
RETT: Ya, szénégetõ=szemétégetõ... Nálam, mint lejjebb látható, az egyik csücsökben van, és az elsõ kis sûrûségû lakóövezetek vannak annyira távol, hogy még nem túl szennyezõ. "ABBA" most kezdem beleásni magam, hogy a szomszédos városok szakosítottak legyenek (mg-i, ipar, felhõkaristoló-nagyvárosos, üzleties, stb.), s majd kiderül, hogy a régión belül egy-egy város (terület) mennyire bír megbírkózni az általom kiszabott életvitel-céllal. Nem 'tom, erre a komplexivitásra vaj'h gondoltak-é a tervezõk (sztem igen... - és akkor kûzdhetünk munkaidõnktõl függõen egy rahedli - SIM-es, meg valós - ideig).
Oskola, egyebek... a lejjeb látható állapotban az az üzi jött, miszerint a városban mindenki megfelelõen iskolázott. No persze ez nem jelent feltétlenül minden O.K.-t.
Néha a lepratelep szomszédban is kell ügyködni, nemcsak a kedvenc városban.
4x4-s telket hogy jelölsz ki egyben? Mert nekem folyton utat húzna bele a nyomorult, igaz nekem 6x6-s a telekméret két utca között. Vagy, ha eljön a 4x4-s karcolók ideje, akkor az egymásmelletti ingatlanokat egyként kezeli - még ha nem is egyfele néznek?
-3*3 - 4*4, sztem
-nekem két nagy kórházam van (hamarosan kell majd még 1), ~83000 es lakosságnál és 3 kicsi (amiket bezárok a nagy "jövetelével")
-áttekinthetõ, csak a buszmegállókat nem láttom néha, hogy ne rakjak egy másik közelébe
-teljes foglalkoztatottság sztem nem megvalósítható, mindig lesznek "áthúzott-aktatáskák" / minél több busz és metrómegálló, esetleg autópályák
kapacitásra ugyanannyinak tûnik, mint a metró, de a fentartási költsége több - igaz az építése olcsóbb. Ugyanakkor a kanyarok ugyanolyan problémásak (túl sok helyet fognak), mint pl. az autópályának.
Mondjuk, ha ezen hajlandó a szomszéd kerületbe átvonatozni a lakosság munkavégzés végett, akkor lehet jó.
Ahogy észrevettem az autópályával nagyon elõre kell számolni, hogy hova akarom majd rakni, mert késõbb gyakorlatilag lehetetlen nagyobb rombolás nélkül behálózni vele a város forgalmasabb területeit.
Szemét eltüntetés - amit gondolom Hay is akart írni szénégetõ helyett - a szemétégetõ. Csak iszonyatosan szennyezi a levegõt, eladni jobb és sztm olcsóbb is. Amennyibe a szemétgetõ erõmû és az üzemeltetése kerül, annyiért bõven el lehet adni egy szomszédos ipar-/ szeméttelepnek.
Az érdekelne, hogy akik már 35.000-nél nagyobb várost alkottak, és vannak komolyabb felhõkarcolói:
- mekkora alapterületû ált. egy felhõkarcoló (3x3, 4x4...6x6)?
- High-tech iparban mennyire szalad el az egy épületen belül dolgozók száma? Lehet akár 500 is?
- ha 1 épülettömben több 1000 laknak, akkor a kórház, iskola stb. befogadási problémáját hogy oldják meg? Milyen sûrûn rakják?
- mennyire áttekinthetõ a város?
- Hogy oldják meg a munkanélküliség / commute time problémát?
Elõre is kösz a segítséget.

Szóval, ez a városom, kb. 61.000 lakossal. A balra lévõ mg-i területek "melletti" másik városba fognak majd (már elkezdtem) átkerülni ezek a területek, elõször a jobb felsõ sarokból.
A lennt húzódó autópályakezdeményezés a késõbbiekben felkúszik majd É-ra meg K-re.