Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz a kép+domborzatra a segítséget.
Az általad említett probléma nálam is él. Eddig szinte mindig új pályát kezdtem (régión belül).
Ha faszán meg lett tervezve a tömegközlekedés, az úthálózat, akkor nem költöztek annyian a városba, hogy ki tudjam valaha is használni (50 év múlva is max 10.000 laktak). Bezzeg amikor semmi tervezés csak fosom magamból a telkeket, ide egy iskola oda egy kórház stb., akkor persze jönnek vagonszámra, az elsõ év végén 20-25.000 ember, de folyton arról sírnak, hogy szar a közelekdés, és a Commute time miatt elnéptelenedik az a rohadt város. :-/
Az általad említett probléma nálam is él. Eddig szinte mindig új pályát kezdtem (régión belül).
Ha faszán meg lett tervezve a tömegközlekedés, az úthálózat, akkor nem költöztek annyian a városba, hogy ki tudjam valaha is használni (50 év múlva is max 10.000 laktak). Bezzeg amikor semmi tervezés csak fosom magamból a telkeket, ide egy iskola oda egy kórház stb., akkor persze jönnek vagonszámra, az elsõ év végén 20-25.000 ember, de folyton arról sírnak, hogy szar a közelekdés, és a Commute time miatt elnéptelenedik az a rohadt város. :-/
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Köszi a választ
A Rush Hour csak az alapjátékkal együtt megy. Patch meg van hozzá, linket most nem tudok, mert én nem használom.😊 Olvass vissza, asszem írta már valaki.
Hello! Új vagyok itt, csak tegnap tettem fel a gámát.Nagyon tetszik, csak az a problémám, hogy kb 10 - 15 perc múlva kivág a vinfosba...(nem eredeti a gém) Van valami patch ami ezt javítja ??
-----------
Most jön a rush for hour add-on, ezt lehet külön is installni, vagy csak az alapjátékkal együtt (alapjátékba installálva )mükxik ??
Köszi ha valaki segítene! :-))
-----------
Most jön a rush for hour add-on, ezt lehet külön is installni, vagy csak az alapjátékkal együtt (alapjátékba installálva )mükxik ??
Köszi ha valaki segítene! :-))
#4438-tól olvasd el a vonatkozó hozzászólásokat, én is így tanultam meg. Az említett hozzászólásnál kérdezem ugyanazt, mint amit most Te.
:-)))))))
Nem mondaná meg nekem valaki hogy kell képet feltölteni? Mármint fényképeztem egyet a Sim Cityben de azt a fényképet hová teszi? Mert tallóznék én a feltöltésnél de nem tudom hogy honnan.
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
Én vennék egy renault box-ot egy vagonnal.Ahogy elnézem neked sok van.😊
senkinek sem forditja le teljesen sajnos
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
én már a 135000es lakosságot súrolom ... 😊
persze nálam is vannak elnéptelenedett házak, azokat szépen lerombolom és újak épülnek a helyükre.
most a ZOO -t probálom bezsúfolni vhova.
az erõmûvet a várostól a lehetõ legtávolabb kell rakni, én a börtön mellé egy szigetre raktam.
sztem egy víztisztító is kell, hiába ha nincs nagy vízszennyezés, kell a sárgás területekre.
persze nálam is vannak elnéptelenedett házak, azokat szépen lerombolom és újak épülnek a helyükre.
most a ZOO -t probálom bezsúfolni vhova.
az erõmûvet a várostól a lehetõ legtávolabb kell rakni, én a börtön mellé egy szigetre raktam.
sztem egy víztisztító is kell, hiába ha nincs nagy vízszennyezés, kell a sárgás területekre.
😊
Nincs 😊
Nem tudom hova tenni magam sajnos, minden egyes SC indítással új várost kezdek, mert a régi valamiért nem jó 😞
Pl :
Csináltam folyót a város közepére, hát az alatt nem lehetett a vizet átvezetni ...
Kipróbáltam új fajta várostervezést, hát tele lettem munkanélküliekkel, majd elhagyott, elszegényedett házakkal (hófehér R§§§ bérház medencével a tetején, erre jön az R§ pórnép, és a házból szürke lelamolt putri lesz ... na 20 ilyennél lemondtam polgármesteri címemrõl ...)
Elmentem vacsorázni, visszajövök fél város leégett ...
Szintén elmentem a géptõl, visszajövök se áram, se víz, lakosság 1/4-e lelépett ...
Elején elkúrtam az utak lerakását, azaz nem gondoltam a késõbbi tömegközlekedésre, sok-sok bérházat kellett volna lebontani .
100+ park -> environment 0 (<#nemtudom>#nemtudom>)
Stb, egyéb hülyeségek ...
Szóval valamiért nem tudok elégedett lenni az épp aktuális városommal 😞
Nincs 😊
Nem tudom hova tenni magam sajnos, minden egyes SC indítással új várost kezdek, mert a régi valamiért nem jó 😞
Pl :
Csináltam folyót a város közepére, hát az alatt nem lehetett a vizet átvezetni ...
Kipróbáltam új fajta várostervezést, hát tele lettem munkanélküliekkel, majd elhagyott, elszegényedett házakkal (hófehér R§§§ bérház medencével a tetején, erre jön az R§ pórnép, és a házból szürke lelamolt putri lesz ... na 20 ilyennél lemondtam polgármesteri címemrõl ...)
Elmentem vacsorázni, visszajövök fél város leégett ...
Szintén elmentem a géptõl, visszajövök se áram, se víz, lakosság 1/4-e lelépett ...
Elején elkúrtam az utak lerakását, azaz nem gondoltam a késõbbi tömegközlekedésre, sok-sok bérházat kellett volna lebontani .
100+ park -> environment 0 (<#nemtudom>#nemtudom>)
Stb, egyéb hülyeségek ...
Szóval valamiért nem tudok elégedett lenni az épp aktuális városommal 😞
Hellósztok! Valaki nem tud nekem mondani adni rávezetni eljuttatni nekem a SIM CITY 4 : DELUXE EDITION VAGY A ROUSH HOUR MAGYARÍTÁST? MERT NEKEM CSAK RÉSZBEN FORDÍTJA LE.<#help>#help><#falbav>#falbav><#hamm>#hamm><#wave>#wave><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor><#conf>#conf><#hawaii>#hawaii><#vigyor5>#vigyor5><#schmoll2>#schmoll2>
ültess fákat, tegyél le sok parkot. ha kell házat is rombolhatsz miatta. én most uj várost kezdtem megint és én elõre kihagyom az ilyen területeket.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Leszedtem pár térképet, de nem egészen világos hogy kell aktiválni.
A probléma az, hogy van ugye a config.bmp, ami a régiók méretét hivatott meghatározni (vagy mást is?); valamint van egy gigantikus FF jpg, ami a domborzatot. Nos ezzel a jpg-gel mi a bánatot kell csinálni, hova kell másolni?
Ahonnan leszedtem egy kumma szóval nem írták, hogy hova másoljam.
Valaki, vmi ötlet?
A probléma az, hogy van ugye a config.bmp, ami a régiók méretét hivatott meghatározni (vagy mást is?); valamint van egy gigantikus FF jpg, ami a domborzatot. Nos ezzel a jpg-gel mi a bánatot kell csinálni, hova kell másolni?
Ahonnan leszedtem egy kumma szóval nem írták, hogy hova másoljam.
Valaki, vmi ötlet?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A kép mentése elõtt tûz volt a sisakos (sárga körben) iparterületen, és kirendeltem egy tûzoltóautót a tûzoltásra. Elõtte meg megprószáltam egy tûzoltó repülõt odaküldeni (az 1-es-nél van a reptere), de az valamiért nem akart most odarepülni...

Pardon, ez még nem az volt...<#wow2>#wow2>

100.000 feletti lakosszám, megkezdõdtek az átépítések :-)))
http://i36.photobucket.com/albums/e14/HayTilla/AC1.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e14/HayTilla/AC1.jpg
Dokumentumok/SimCity 4/Regions/régió neve ahova be akarod tenni
A terület méretének (kicsi, közepes, nagy) egyeznie kell az importálandó város területével, csak úgy fog megjelenni a listában .
A terület méretének (kicsi, közepes, nagy) egyeznie kell az importálandó város területével, csak úgy fog megjelenni a listában .
Valaki nem tudja hova kell berakni a városokat hogy azok menjenek is???
elso kanyarbol azonnal lehet szemetegetot letenni
van egy bug ugyanis, akkor is eltuntetik a szemetet, ha 0$ fenntartasi koltsege
csak aramot nem fog termelni, viszont kb 20-30 kockanyi a negativ hatasa van a dirty-m kivul mindenre, plusz ugyanekkora legszennyezettseget okoz
van egy bug ugyanis, akkor is eltuntetik a szemetet, ha 0$ fenntartasi koltsege
csak aramot nem fog termelni, viszont kb 20-30 kockanyi a negativ hatasa van a dirty-m kivul mindenre, plusz ugyanekkora legszennyezettseget okoz
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Szeméttelepet SOHASEM szabad építeni
Egyszer - a jó tanácsok ellenére - építettem egyet, úgy hirtelen mindjárt §400-at kellett fizetnem érte, ami egy 2000-es kisvárost igencsak rosszul érintett . És hiába próbáltam eladni a szemetet, teljesen soha többé nem tûnt el .
Kizárólag az eladás mûködik kezdettõl fogva, vagy ha van egy méretes Dirty iparteleped, a szennyezésnek már mindegy alapon betehetsz egy szemétégetõt, minimális költséggel, nem az áramtermelés a lényeg, hanem a szemét eltüntetése .
Egyszer - a jó tanácsok ellenére - építettem egyet, úgy hirtelen mindjárt §400-at kellett fizetnem érte, ami egy 2000-es kisvárost igencsak rosszul érintett . És hiába próbáltam eladni a szemetet, teljesen soha többé nem tûnt el .
Kizárólag az eladás mûködik kezdettõl fogva, vagy ha van egy méretes Dirty iparteleped, a szennyezésnek már mindegy alapon betehetsz egy szemétégetõt, minimális költséggel, nem az áramtermelés a lényeg, hanem a szemét eltüntetése .
Hogy lehet a szeméttelepet megszüntetni és beépíteni?
Szemétégetõvel megoldható?
Szemétégetõvel megoldható?
a szemét még a csótánynál is idõtállóbb.
egyi katasztrófa sem tesz kárt benne.
probálom a land value -t felnyomni (fákkal), egy darabig zöld lesz, aztán visszaesik pirosra.
mivel lehet még nõvelni?
egyi katasztrófa sem tesz kárt benne.
probálom a land value -t felnyomni (fákkal), egy darabig zöld lesz, aztán visszaesik pirosra.
mivel lehet még nõvelni?
csak azétt met most nemojan rég regiztem ide és egy darabig azt irta ki hogy kell várjak 24 h-t hogy tudjak irni!!!
S csak probaltam hogy megye már!!!
S csak probaltam hogy megye már!!!
Hi!!
Valaki nem tudja hogy h lehet városokat berakni a jétékba???
Valaki nem tudja hogy h lehet városokat berakni a jétékba???
hello
Kössz!!!!<#nyes>#nyes>
Tutorial 😊
Ha alap SC4, akkor azt hiszem Mayor Tutorial, ha RH-d is van, akkor Getting Started Tutorial
Sok szerencsét 😊
Ha alap SC4, akkor azt hiszem Mayor Tutorial, ha RH-d is van, akkor Getting Started Tutorial
Sok szerencsét 😊
hello
Ja, és hogyan lehet kereskedni a szomszéddal? A zóna kérdést nagyjából megoldottam.
Én még csak most tanulom a sim city-t, és olvasgatok róla tippeket, de nem tudom mit jelent az hogy zónákat kell csinálni (lakó-ipari-kereskedelmi, 3:2:1 arányban) Valaki meg tudná mondani? A shift v ctrl lenyomásásval, úgy olvastam nem épít magától utakat. Akkor nekem kell beépíteni úthálózattal?<#nemtudom>#nemtudom>
kössz, de mi az a gcw? linket nem tudsz véletlenül adni a crackhez?
Én úgy csináltam, hogy felmentem a gcw-re, megnéztem melyik RH patch-hez van törés, és azt a patchet szedtem le .
v1.1.638-hez (v1.1 build 638) van törés, ez egyben a legutolsó patch is RH-hoz .
v1.1.638-hez (v1.1 build 638) van törés, ez egyben a legutolsó patch is RH-hoz .
És az megy tört vezióval? Vagy van ahoz crack?