13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#6357 lehet vezetni autókat? :O nah és azt hogy képzeljem el?:D kattintással, vagy nyilakkal mint nfs, vagy mint gta2 -
#6356 vezetheted az autókat,több épület.Visszatértek az SC3000-ből az épületek(pl. világitótorony),meg pár hülye újjitás :D :D :D
De jobb hidd el. ;) -
#6355 de mégis mi van az rh-ban, ami a simában nem volt benne??:D:D:D -
#6354 megy az alappal,mert én már kipróbáltam....és müködött -
NorbyI #6353 Nem mernék megesküdni rá hogy az alappal is megy rendesen a magyarítás, lehetséges hogy más felirat kerül ki mint amit ki kéne írni, (máshogy van indexelve), de még nem próbáltam. Te leszel az első aki megmondja.
Hálás lennék ha megdobnál ezzel az infóval.
Egyébként ragd fel a kieget fél óra játék után nem fogod érteni hogyan tudtál nélküle létezni.
Fordítás gőzerővel készül, de néha elcsábít egy egy film is és akkor azt kell gyorsan megcsinálnom. -
#6352 a kieg.jével érdemes játszani.Az alapjáték eléggé tré.A magyarositás kompatiblis vele...........mivel az RH-hoz készül a magyarositás akkor miért ne lenne kompatiblis vele? :D :D -
#6351 húú, fele kész van, meg a tutorial és, érdemes volt letölteni, asszem játszani fogok vele
a kiegészítéssel érdemes játszani? sok változást tesz be a játékba( meg magyarítás kompatibilis vele?:D) -
adam062 #6350 nem tudjátok, hogy SC 4-et lehet-e valaminek a segítségével xbox/xbox360-on játszani (egyikre se adták ki).... 2008-ban jön a Sim city 5!!!! pc/ps3/x360-ra! -
adam062 #6349 Miran! a rendőrök, tűzoltók... fizetését nem jó, ha növeled, mert elkényeztettek lesznek, ezért csak úgy tod megoldani, ha új épületeket építesz! de szerintem nem ezért szoktál csődbe menni hanem: ha megnézed egy iskola adatlapját vagy kórházét (a kérdőjellel), akkor ott ott van, hogy hány tanuló/beteg van és mennyi a kapacitása, a kapacitása alapértéken maxon van, ezt le kell venni egy kicsit többre ahány ember kihasználja, aztán minél több ember lesz, mindig emelned kell majd a kpacitásán... remélem érted, h mit akarok mondani! ;) -
#6348 Köszi :) -
NorbyI #6347 MEgnyugodhatsz találsz rá megoldást, kb ez a legalapabb problémája mindenkinek. Ha eddig még nem tetted akkor csináld végig a tutorialokat. Ha jól emlékszem mindegyiket lefordítottam már. -
Miran #6346 Hy
Tegnap szedtem le a játékot, elkezdtem vele játszani, csak az a problémán, hogy hiába van egy csomó házam, és kb ezer lakosom, meg van ipari negyed is meg mukahely stb. Nézem a RCI táblázatot is, és asszerint építkezem. egy idő után a házak a rendőrésg, tűzoltóság stb hatósugarán kívülre esnek. és akkor vgy újakat kell építeni vagy növelni a fizetésüket. Ez elég sok pénzbe kerül, és így mindíg minuszba vaygok, mert ha nemé pítek újat akkor arra a helyre nem igazán jönnek új emberek. Hogy lehetne ebből a hullámvölgyből kijönni??
U.I.: Kissé lusta vagyok és nem olvastam végig mind a 6000 kommentet, pedig lehet találtam volna megoldást.
A segítsget előre is köszi -
NorbyI #6345 Két oka van.
Az egyik hogy olyan helyre telepítetted őket ahol nem tudják kihasználni nincs elég közel hozzájuk (a Simek csak 8 kkockát hajlandóak gyalogolni) a megálló vagy nem a munkahely és a lakóhely között létesít kapcsolatot.
A másik hogy egy 11000 lakosú városban nem igazán indukálódik nagy tömegközlekedési kapacitás.
Majd 50000 körül kezdj el gondolkodni rajta. Addig nem igazán van jelentőssége. -
#6344 Szevasztok! Na, most az lenne a problémám, hogy vannak buszmegállóim és vasútállomásom is a városomban (11.000 lakosú a városom) de egyiket sem veszik igénybe egyáltalán. Ez mitől lehet? Köszi szépen. -
#6343 Olvasgattam az oldalon, mostmár megoldódott a problémám -
#6342 Szevasztok! Pénteken kezdtem el játszani a játékkal, nagyon tetszik, de egy idő után a vízvezetékcsöveim eltöredeznek, és akárhányszor kicserélem őket, újra eltöredeznek. Mit tegyek? Előre is köszi! -
#6341 Jöhetne már a sim city 5!!!
-
NorbyI #6340 A delux feliratfileja ugyan az mint a rush hour-al kiegészített alap sc4.
Szóval azt csinálom. -
#6339 Ment priv!
Amúgy melyik verziót magyarosítod? Nekem a deluxe edition van meg. -
kecskesadam #6338 Arra gondoltam. (Egyrészt már el is felejtettem, hogy voltak, azt is, hogy hol találtam, másrészt közben rájöttem, lehet, hogy más modd okozza a kilépést. Szóval keresgélek tovább.) Kösz a választ! -
NorbyI #6337 Igen nagyjából 50% körül járok.
Ha van kedved fordítani akkor az oldalról ahol a feliratfile van le tudod szedni a progit amivel a DAT-ot lehet szerkeszteni. Aztán szólsz nekem és megállapodunk a részletekben, hogy melyik részeket fordítsd.
-
#6336 Hali!
A #6322-es hozzászólásodban lévő feliratfile 50%-os?
Király kis játék, ha gondolod segítek a magyarosításában. -
NorbyI #6335 Kb 50% körül járhatok a magyarra fordítsában.
Azért nehéz megitélni pontosan mert már elég sokan fordították, de ők csak a legfontosabb de rövid feliratokra korlátozódtak.
Én meg megpróbálom végig az egészet megcsinálni. -
#6334 ez kb hány %os? -
NorbyI #6333 Milyen kódrol beszélsz, ha cheatekre gondolsz azt szerintem sehogy. -
kecskesadam #6332 Sziasztok! kérdésem, hogy hogyan lehet kikapcsolni egy-egy városnál a korábban beírt kódokat? (úgytűnik, egy-két modd nem igazán hajlandó együttműködni a kódokkal "megzavart" városaimnál, minuntalan kilép a programból. Amelyik városnál nem írtam be kódod, ott minden OK...) -
Toroco #6331 na meg van az új videókarim, meg memóriám. szerintem most majd folytatom a városaimat -
wanteed #6330 próbáltam már, de semmi. már videókártyát is frissítetttem, de semmi geforce6600gt.
Ha tudtok vmit, kérlek segítsetek!
köszi!!! -
#6329 a grafikai beállításoknál kapcsold ki vagy be a színes kurzort, nekem ez a régi videókarimnál segített -
wanteed #6328 höhö mégegyszer szorry, rájöttem erre is.
Viszont ami tényleg nem tudok megoldani az az, hogy az egerem foylamatosan villog, és lassan epilepsziás rohamot fogok kapni...
Kérlek segítsetek, hogyan lehet ezt megoldani,h ne villogjon!
Nagyon köszi -
wanteed #6327 és a NAM-al mit kell csinálni? hova kell bemásolni?
ezt nem írtátok az előző oldalon. -
wanteed #6326 hmm igen bocs... szorri vagyok -
#6325 szerintem nézd meg a 6322-es hszt és megtalálod amit keresel és ehez még nem is kellett volna sokat visszaolvasnod -
wanteed #6324 Sziasztok! Magyarítás van a játékhoz? Tudtok linket adni?
Előre is köszi!
W -
Toroco #6323 mostanában nem is nagyon van itt élet. De hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, lesz másik videókaim, meg plusz memória, és akkor ujra elkezdek vele játszani. Köszi a frissitést.
Majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok február elején, és ha ráérek akkor segítek magyarítani. -
NorbyI #6322 Hello mindenki.
Sajnálom hogy eddig nem jelentkeztem frissítéssel, de most itt egy vadi új feliratfile.
Igérem a jövőben aktívabb leszek. Használjátok egészséggel. -
#6321 Hm, úgytűnik sikerült :) -
Toroco #6320 érdekes, ilyennel még nem találkoztam, de logikus a megoldás -
Toroco #6319 wow, na erre nagyon kiváncsis lettem. meg is nézem a faqt -
#6318 mono jpg-ből lehet, faqban van egy rövid leírás, ha az alapján nem megy, szívesen leírom, de ma elutazom, csak pénteken jövök, addig biztos vki más leírja majd .