13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
NorbyI #6397 Nah, Új régiót úgy kell készíteni hogy szerzel egy jpg filet ami monokróm. Ez lesz a domborzatrajz. Általában ha leszdsz valahonnan akkor ilyet tudsz letölteni. Aztán ezt fel kell osztani kisebb részekre ezt menti el a config.bmp képbe. Ezt érdemes megcsinálni ezzel a progival, adomorzathoz nem iazán jó.
És ha ez a kettő dolog megvan akkor tudod rendereltetni a programmal.
Ez aszt jelenti hogy ltrehozod a saját domborzatod alapján a saját elképzelésed szerinti térképkiosztásban a saját régiódat.
Ezt a SC4-ben tudod megtenni a CTR+ALT+SHIFT+R billentyűkombinációval.
Gondolom ez így nem igazán világos, megpróbálok keresni neked egy jó kis leírást. -
#6396 Kösz a helpet , utánanézek a Rush Hournak. -
#6395 Nah hát akkor elöször is megnyitottam egy configot és a szint hogy tudom átállítani?Próbáltam valamit,de akkor feketére csinálta.
Jah és hogyértetted hogy lerendelem a régiót?
hogy mielött elkészítem azelött kell megcsinálni a configot? -
#6394 Oks köszi -
NorbyI #6393 Ez az a progi amivel én csináltam.
Remélem neked is működik. Ha gond van szólj. -
#6392 Öö megköszönném
[email protected]
De lehet elég a progi neve -
NorbyI #6391 Igen a config.bmp filet kell szerkeszteni.
A piros jelenti a legkissebb térképet, a zöld a közepest, a kék pedig a legnagyobbat. Persze ezt még azelőtt kell beállítani mielőtt lerenderelnéd a régiót.
Ha kell tudok hozzá progit adni. -
#6390 Belehet valahogy állítani hogy amikor elkészítek egy régiót hogy akkor mekkorák legyenek a térképrészletek? -
Toroco #6389 egy alig 10%os fordítás biztosan van mindenkinek, vagy volt mivel eddig mást nem lehetett letölteni -
Toroco #6388 bizony, a kieggel könnyebb lesz a játék kicsivel. több lehetőség van a pénz szerzésre. ami még sokat segíthet, ha az iskolákat, és a korházakat, és erőműveket nem járatod max finanszírozással, hanem csak annyira amennyi igény van rá. ezreket lehet spórolni. -
NorbyI #6387 Pont a kiegeszítő felrakásával tudsz majd egy kis plusz pénzt szerezni. Abban ugyanis orvosoltak elég sok problémát, és a város is jobban fejlődik. És ami esetedben fontos beleraktak küldetéseket amikért pénzt illetve népszerűséget kaphatsz. Így ez nem minősül csalásnak. Szal gyorsan rakjad fel azt a Rush Hourt, ha "jót akarsz". :) -
NorbyI #6386 Simtropolishoz regelni kell ami ingyenes és nagyon megéri mert több mint 10000 kiegészítő mod plugin található fenn, plusz egy rakás nagyon jó városépítő fórum, amiből remek ötleteket lehet meríteni.
A kilépésen ne csodálkozz, nekem is csinálja, és én sem tudom miért. Akkor is megvolt amikor egy szem plugin sem volt fenn és most is csinálja hogy fenn van 600 megányi. Én már feladtam hogy rájöjjek.
Jah egyébként megin történt egy kis frissítés fordítás ügyben.
Innen húzható.
-
pzolika978 #6385 AMD1800 1GB Ram Ati9600pro, nem azzal van a hiba, hanem,hogy nem fut végig az install ( a finish nem jelenik meg hanem elkezdi futtatni a játékot). Egyébként nem akad meg semmi.A DElux verziót vettem meg. -
#6384 Sziasztok
Még kezdő vagyok a játékban, és nem boldogulok olyan irányban, hogy hogy is kéne nyereségessé tenni a várost vagy esetleg hogy tudnék plusz pénzeket, támogatásokat kapni.Olvastam már a simcíti4.freeweb.hu -s segítségeket , tudom kezelni már a dolgokat , de a pénz mindig gátat szab a fejlesztéseknek , és előbb-utóbb elfogy.Nos, tudtok valami jó tippet adni?
Csak a sima van fent, és nem is akarom addig beszerezni a kieg-et , amíg nem tudok ezzel normálisan játszani.
Jah , és pénz cheat nem érdekel! -
#6383 Simtropolisról reggel(regisztráció) lehet letölteni :)
Én nemtudom miért lép ki.Milyen géped van? -
pzolika978 #6382 Sziasztok a Faq-ba nem tudok regisztrálni errort ír ki és a wwww.extra.hu jön be.
Más a játékot nem rég vettem meg, de néha kilép automatikusan. Érdekelne,hogy lehet letölteni simtropolisról. -
#6381 pl. Electro Worldbe én láttam -
akii #6380 Nem tudja valaki hol lehet kapni még SimCity 300 Unlimited-et?
És nincs meg valakinek az a SimCity 4 Rush Hour fordítás,amit még én, és Cactus Johny csináltunk? -
#6379 Amcsi de nem probléma... -
#6378 Miért mire gondoltál?Made in Hungary? :D :D :D
Mivel a Maxis UK cég ezért nehezen lehet magyar..és nem hülye Britt verzió hanem jó britt verzió :)
Most jobb lenne ha német lenne? :D -
#6377 jaja,megértelek...meg mondjuk hülyén nézne ki hogy a menüben odavan írva hogy GameHunter....szóval megértelek...... :) -
#6376 Én is itthon vettem meg és hülye britt kiadás szintén:S -
Toroco #6375 meg nem is szivesen ásnám alá a munkáját, amire már ennyi időt ráfordított. Én kivárom amíg elkészül vele. -
Toroco #6374 Szerintem ha már el lett kezdve akkor felesleges szólni. Szerintem mi meg úgy is azt fogjuk használi, amit Norbyl(ék) készít(enek), mivel saját emberünk csinálja. -
Toroco #6373 Én már vettem egy P2-t. kifejezetten imperium galctica 1hez :D -
#6372 Srácok szóljak a gamehunternek hogy csináljanak magyarositást? :)
1-2 hét alatt megcsinálják.....RH-hoz.Tudom hogy készül......de lehet hogy ez gyorsabb lesz :)
Aki benne van az sikitson :D :D :D :D -
#6371 én magyarországon vettem mégis uk kiadás :S:S -
NorbyI #6370 Nem ezt bebuktad, "rossz" verziót vettél meg.
Annyit tehetsz hogy a NAM ba beleteszed a jobboldali közlekedést, erre van lehetőség. Az elején amikor telepíted a NAMot erre rá is kérdez.
Nem magyarországon vetted ugye?
-
markussch #6369 Sziasztok!
Lenne egy promlémám... Elég régóta játszom már a rush hour-rel, egyértelműen kedvenc, éppen ezért elhatároztam, hogy megveszem eredetiben. Megvettem hát, és miután felraktam, felinstalláltam a legújabb NAM-ot, ami fent van a simtropolison.
Később rájöttem, hogy ez bizony a UK verzó, mert a közlekedés az ellenkező oldalon zajlik. Viszont a NAM által feltett add on- ok a kanyarodó sávokat a normális, nálunk is megszokott módon tette fel.
Olvastam a St-on, hogy ott pont fordított problémák voltak, de az én bajomra nem volt megoldás.
Nem tudtok véletlenül valami módszert, ami a baloldalas közlekedést jobbossá alakítja??? Vagy, aki már találkozott hasonlóval, ehhez áthidaló megoldást??? Előre is köszi!!!
-
#6368 komoly.......kettő géped van...nekem is lesz egy P2-sem és azt majd régi játékokra fogom hasznáni...beletömök majd 512 Ramot :D -
#6367 jah igen a Ram a lényeg...a GS anno 2 GB rammal tolta...és tökéletesen ment neki......(ahogy írták,de sztem nem igaz :D) -
#6366 hu nekem csak 256 van a gépemen, másik gép egész jó, 1 giga rammal, biztos jól menne, de direkt az votl a cél hogy az én gépemen is tudjak valamievl játszani:D -
NorbyI #6365 Valamit elronthattál a driverek terén, bár ha nagyon sok a plugin akkor irdatlan sokáig tud tölteni egy várost, és az újrarajzolások is látványosan akasztják a játékot.
Jelenleg 2 GB Rammal meg dualcore AMD-vel 7800 GT-vel is produkál érdekes dolgokat. Szerintem nálam sem minden fasza. Igaz nekem is van vagy 600 mega plugin. Jah meg arra jöttem rá hogy a NAM modban az útválasztó automatát nagyon megdolgozták, izzad is töle a rendszer egy 120 ezres városnál egy 6 városos régióban.
Szal kell hozzá vas rendesen. De úgy vettem észre hogy a RAM a lényeg. -
#6364 nekem is 256 MB ramom volt és 640X480-ban szépen ment egy P3-son Geeforce Fx5200-as kártyával.Nah a kártyám most is ugyanaz csak 2.0 Ghz-s gép.....és 768 MB RAM és ugyanannyi felbontáson szagat...miért? :S :S -
Toroco #6363 nekem amikor volt 1GB ramom akkor, ment faszán max grafon is a legnagyobb városom. Intel P! 2,6GHz meg ati rad. 9600pro karival. viszont 256MBal rohattúl szaggatott, azért is hagytam abba a játékot, mert untam hogy 400K lakosnál még csak alig félig van beépitve a mapp is másodperces akadások voltak, a görgetésről, meg ne is beszéljünk. -
#6362 Privibe megadod az MSN-det ott is kitárgyalhatjuk :)
-
#6361 a Rush Hour-nak kisebb lett a gépigénye.Az RH-nak 800 MHZ-s gép kell és 512 Ram.Az alapjáték eléggé RAM éhes.A haveromnak 3 GB RAM-ja van és max grafon gyönyürűen megy....1 GB ram kell hogy télleg röccenés nélkül menjen....bár még a kártya is függ tőle :) -
#6360 jah, lemaradt a gépigény.
szóval, ami faqba van gépigény, az csak az alapjátékhoz jó, vagy a kiegészítéshez? (Rush Hour) -
#6359 miiii? :D :D
Ezt nem értem....Pc....Faq lévő kieg.....milyen kiegre gondolsz? :)
Nekem egy csomo kiegészitőm van hozzá és így nagyon élvezem a játékot.....felis írtam őket CD-re :)
700 MB-nyi kiegem van :D :D
Út mellé fák,föld útat is lehet épiteni,meg egyéb ökörségek :D :D -
#6358 nah elolvastam egy gs cikket, olyan mint a gta2, szal az jó:D
hogy én eddig ezt miért nem tudtam....
de olyat ir hogy kell hozzá azért pc... faqba lévő a kieghez is jó?