Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
ehhez 92000 es kereskedelmi szektor és 10000 es ipari szektor társul.
most igyekszem az energia-szükségletet feltornázni 25000re, hogy építhessek egy atomerõmûvet.
megnéztem a feladat kezelõt és nekem csak 50% és közben irok a fórumba és a msn, meg a total commander is fut.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
na, elolvastad?
Következõ a problémám.Rengetegszer kidob a játék a winfosba.....Megnéztem a feladatkezelõt a játék futása alatt, és azt láttam , hogy a CPU terhelés 100% os !!!!!!!!!! Létezik hogy ekkora proci igénye legyen a SIM-nek ?????
AMD Athlon 64 +2600
1 Gb memó
NVidia 128Mb 6600 kari
30 Gb szabad hely.....
xy.uw.hu/képnév
xy= a név amin regisztrálsz
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
ha feltöltötted a képet akkor a kép linkelése menüpontal betudod tenni. én igy irtam be az enyémet: http://godblade.uw.hu/SanFerlone.JPG
ne legyen szókõz és ékezet a fájl nevében. beiráskor figyelj a kis és nagy betükre, még a kép kiterjesztésénél is.
Még a VIP-sok is csak 200 kbyte képet tölthetnek fel.Ezt mostmár tényleg nem értem. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!<#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
Átlagjövit hol lehet megnézni?
Azaz mit is jelent pontosan a játékban?
Na akkor mindenki! Megtekinthetitek a városom Tuvok jóvoltából. <#wave>#wave><#eljen>#eljen>
másrészt a kép vége nem .jpg, hanem .JPG
figyelni kell a kis és nagy betûre, sajnos nem mindegy 😞
mi lehet még a bibi?
szemét: ha elakarod adni a szemetet másik régióba akkor a másikba kell épitened szemét telepet, vagy szemétégetõ erõmûvet, vagy mind2t. és megjelenik a szomszéd üzleteknél.
az áram: többlet energiának kell hogy legyen az egyik régióban, ahol eladod. az erõmûtõl vezetéket kell huzni a határig és átengedni. a másik régióban meg a vezetéket tovább hzni és rákötni a zónáidra. szomszéd üzleteknél jelenik meg ez is.
viz: ugyan az mint az áram, csak csóvezetékkel.
Hightec ipart meg maguktól építenek. azt hiszem a nagy sûrûségû ipar zónára. feltétele hogy a lakottág tanultsága 100 legyen. szal iskolázd a népet rendesen. a könyvtár is elég kapós az én városomban.
Sorry, de nincs idõm végigolvasni az összes hozzászólást.
Kérdésem, hogyan lehet a szomszéd régióval, vagy várossal kereskedni?? Van tengeri kikõtöm, átmenö sínpálya( a végén sárga irányjelzõ nyilacska), de amikor nézem a szomszéddal való kereskedelmet(valamelyik infó táblán)mindig 0 mutat, illetve egy szürke mezöben van egy felirat , hogy nem lehetséges.
Másik kérdésem, hogyan lehet "high tech industrie" szintü gyárakat építeni? Milyen feltételekkel?
köszi elõre is,bocsi de csak 2 napja kezdtem el....
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
probálom a zöld körön belül a reflektort ráirányítani, de "nem kapcsolja le".
Mondjátok meg nekem hogy mi az eltérés a Roush hour és a deluxe edition között?
Nekem a deluxe edition van meg.Választ várok.