Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danióra
Haverom meg állandóan egy kódot ír be amitõl meglesz az összes ajándék.

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

Tuvok
Ja, azt nem tudja vki, hogy a jégkrémes küldibõl hányat kell csinálni, hogy ideadja az Area 51-et ? 5x csináltam meg, de még mindig azt írja, hogy közel vagyok hozzá, de ...

Tuvok
Nekem 1500 össz lakosságom van, és van atomerõmûvem 😛

Serpa
elértem a 200000 es lakosságot.
ehhez 92000 es kereskedelmi szektor és 10000 es ipari szektor társul.

most igyekszem az energia-szükségletet feltornázni 25000re, hogy építhessek egy atomerõmûvet.

danióra
Megtudná nekem valaki mondaNI HOGY HONNAN tudnék letölteni régiókat vagyis zónákat a Sim City 4-be.Pl: Timbuktu régió azon belül Roush hour zóna.

nekem 256mb memó van és fut rendesen. intel p4 northwood 2.6GHz, abit ic-7 alaplap, ati 9600pro kari. 3 GB szabad hely

megnéztem a feladat kezelõt és nekem csak 50% és közben irok a fórumba és a msn, meg a total commander is fut.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

<#ravasz1>
danióra
ja.

Mert akkor tudnád, hogy a képfeltöltés.hu ...
na, elolvastad?
Mentsd el jpg-ben. Végigolvastad, amit javasoltam?
danióra
Nekem is akkora olyankor. Vagyis 100%-os.Akkor nagy karattyol a gép meg minden.Szerintem aza helyzet hogy túl nagy memóriát igényel a játék.(SZERINTEM)

Szevasztok Polgármesterek !
Következõ a problémám.Rengetegszer kidob a játék a winfosba.....Megnéztem a feladatkezelõt a játék futása alatt, és azt láttam , hogy a CPU terhelés 100% os !!!!!!!!!! Létezik hogy ekkora proci igénye legyen a SIM-nek ?????

AMD Athlon 64 +2600
1 Gb memó
NVidia 128Mb 6600 kari
30 Gb szabad hely.....
az uw-n 200MB tárhelyed van bármekkorát feltölthetsz. a képfeltoltes.hu ezen a fórumon tiltott és nem engedi belinkelni.
xy.uw.hu/képnév
xy= a név amin regisztrálsz

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

danióra
Oké. És azért tudtok 800kbyte-nyit feltölteni? Amikor kifényképeztem elmentem a kepfeltoltes.hu-ra és ott azt mondja nekem hogy túl nagy a kép mérete.Még szép hogy nagy !Még mindig HELP!Amúgy azt kérdezem így egyben hogy hogy lehet akkor képet feltölteni egészben.(mert túl nagy)

ha van tárhelyed akkor oda tölts fel. vagy regisztrálj a www.uw.hu n
ha feltöltötted a képet akkor a kép linkelése menüpontal betudod tenni. én igy irtam be az enyémet: http://godblade.uw.hu/SanFerlone.JPG
ne legyen szókõz és ékezet a fájl nevében. beiráskor figyelj a kis és nagy betükre, még a kép kiterjesztésénél is.

kösz, megnézem eztán :-)
#4438-tól olvasd el a vonatkozó hozzászólásokat
Serpa
nekem ~52 perc.
<#miaz>

danióra
Gyerekek! Help! Hogy tudjátok ide feltölteni a városotokat mikor nagy 800 kbyte!
Még a VIP-sok is csak 200 kbyte képet tölthetnek fel.Ezt mostmár tényleg nem értem. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!<#shakehead><#schmoll2><#sir><#rinya><#szomoru1>

danióra
Bele mész abba az ikonba amit befestettem piros festékkel és ott a jobb oldalt a legszélsõ fent.

o.k., kösz.
Átlagjövit hol lehet megnézni?
danióra
Mennyi nektek a legjobb átlag jövedelem?

nálam a commute time 65-75 között ingadozik. az nem túl jó mi? de hát mivel több mint 20000 ember dolgozik a szomszéd régió ipartelepein ezért muszály elmenniük a csatlakozási pontok ig

Tuvok
Azaz míg beérnek a melóba 😊

Serpa
mennyi idõ eljutni "A" -ból "B" -be.

"ingázó-idõ"

Commute Time = ???
Azaz mit is jelent pontosan a játékban?
vannak. majd megnézem pontosan mennyi.

Tuvok
Szép Commute Time-ok lehetnek 😊

Ohh köszi szépen. ezt nem tudtam hogy számít a nagybetü is. most jól megfogom jegyezni. köszi hogy belinkelted.

Na akkor mindenki! Megtekinthetitek a városom Tuvok jóvoltából. <#wave><#eljen>

Tuvok
a bibi, hogy ftp elé nem kell www
másrészt a kép vége nem .jpg, hanem .JPG
figyelni kell a kis és nagy betûre, sajnos nem mindegy 😞

Tuvok
így

egyik sem jó. ezt irtam be mind2höz: http://www.godblade.uw.hu/SanFerlone.jpg
mi lehet még a bibi?

megpróbálom ujra berakni képbe is meg urlt is rakokbe. valamelyik csak jó lesz.SanFerlone

hát én csak a viz, szemét, és áram kereskedelmet ismerem. nem tudom magyaritva van e neked. angolul asszem neibourhood deals, magyarul szomszéd üzletek a kereskedelem.

szemét: ha elakarod adni a szemetet másik régióba akkor a másikba kell épitened szemét telepet, vagy szemétégetõ erõmûvet, vagy mind2t. és megjelenik a szomszéd üzleteknél.

az áram: többlet energiának kell hogy legyen az egyik régióban, ahol eladod. az erõmûtõl vezetéket kell huzni a határig és átengedni. a másik régióban meg a vezetéket tovább hzni és rákötni a zónáidra. szomszéd üzleteknél jelenik meg ez is.

viz: ugyan az mint az áram, csak csóvezetékkel.

Hightec ipart meg maguktól építenek. azt hiszem a nagy sûrûségû ipar zónára. feltétele hogy a lakottág tanultsága 100 legyen. szal iskolázd a népet rendesen. a könyvtár is elég kapós az én városomban.

Tuvok
xy.uw.hu/kepnev.jpg

nem mutatja most nekem sem. pedig amikor beraktam megmutatta. akkor hogyan kell saját ftprõl betenni? az uw n van tárhelyem.

Hello.
Sorry, de nincs idõm végigolvasni az összes hozzászólást.
Kérdésem, hogyan lehet a szomszéd régióval, vagy várossal kereskedni?? Van tengeri kikõtöm, átmenö sínpálya( a végén sárga irányjelzõ nyilacska), de amikor nézem a szomszéddal való kereskedelmet(valamelyik infó táblán)mindig 0 mutat, illetve egy szürke mezöben van egy felirat , hogy nem lehetséges.
Másik kérdésem, hogyan lehet "high tech industrie" szintü gyárakat építeni? Milyen feltételekkel?

köszi elõre is,bocsi de csak 2 napja kezdtem el....
bigapó
hát nekem nem is mutat csak piros X-et😞(

The Matrix has you...

a magaslat alatt és feletti részek még ujak azért fejletlenek. a platón meg olvastahó vagyor 😄

Ez az én városom. Az adatok láthatók. a nyereség 3000-5000 között mozog, ugy is hogy minden iskola meg rendõrség, korház, tûzoltóság maxra van finanszírozva. Remélem megjelenik a kép. saját ftp-mrõl még nem linkeltem be soha képet.

Tuvok
A Rush Hour a kiegészítõ .
A Deluxe-ban meg benne van az alap SC4 meg az RH is .

Rettenthető
Jobb egérgombbal vidd rá a reflektort és tartósan legyen rajta!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Serpa
helivel, hogy kell elkapni az autót?
probálom a zöld körön belül a reflektort ráirányítani, de "nem kapcsolja le".

danióra
Helósztok!
Mondjátok meg nekem hogy mi az eltérés a Roush hour és a deluxe edition között?
Nekem a deluxe edition van meg.Választ várok.

danióra

danióra

Tuvok

Tuvok
Temetõs Simlent Orange nevû küldit kell megcsinálni

Serpa
"gift" ként adja a gép?
ha igen, mit kell elérni hozzá?

Tuvok
Jah
Bevételt ad, de a desirability szép piros lesz a környéken, tankok az utcákon szerteszét, elég szánalmas látvány .
Küldinél meg szét kell lõni 1-1 házat ...
De ad egy rakéta tesztelõ bázist, szintén bevétellel, de hébe-hóba eltéved egy rakéta, természetesen a város közepébe 😊