13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Hay #6437 Na mégegyszer
[IMG]http://i36.photobucket.com/albums/e14/HayTilla/AC2.jpg[/IMG -
Hay #6436 Bocs, nem értem, miért nem jön be a kép... -
Hay #6435 -
Hay #6434 -
Hay #6433 -
Toroco #6432 egy kép feltöltése sokat segíthet abban hogy mi jól tudjunk segíteni -
Toroco #6431 8000 főnél még nem fognak nagy házakat építeni, főleg ha kis sűrűségű zónát raksz le. én mindig csak nagy és kevés közepes sűrűségű zónát rakok le. A gyártelepet meg építsd messze a várostól és több úttal kösd össze, ha nem igy csináltad. sokat számít ha a gyár messzebb van, igaz nagyobb az ingázási idő, de kissebb a városi szennyezés. -
#6430 Helósztok. De régen jártam itt. Föltöltene valaki egy nagy véárost? olyan jó nézni a képeket. -
NorbyI #6429 Milyen sűrűségű zónákat használsz?
Ha végképp semmi sem jön össze próbáld meg összelkapcsolni a térképeket úttal. Ez is jó hatással van a fejlődésre.
Más ötletem nincs.
Esetleg dobj fel egy képet hátha látok rajta valammit. -
Miran #6428 Hy
Víz: teljes lefedettség, áram van dögivel, a légszennyezés csak a gyárak környékén nagyobb, de az nem vészes. fák parkok vannak, tömegközlekedés csak minimális, a traffic sem olyan nagy mert már utak vannak és nem utcák, vízszennyezés nincs. Ha kis területet építek be teljesen akkor is megáll ott és elkezd csökkeni ( ilyenkor már nincs több hely építkezni, gondolom nagyobb házkak kéne megjelenni ) ha nagy helyen van akkor is hiába rakok le új helyeket ( igány is lenne rá, mégis csökken )
Majd még azt megpróbálom hogy vagy 5-10 év alatt mi történne. ( addig nem nyúlok hozzá csak maxra állítom a sebeséget és kész )
U.I.: szemétlerakó van a gyárak környékén. Bűnözés alacsony, tűzoltóság is csak 1 minimális részen nincs, kórház suli van -
NorbyI #6427 Űltess sok fát, annak nincs havi költsége, vagy rakjál le sok parkot az meg növeli a desirability-t, de kell érte havi pénzt fizetni. Vagy építs szellősebben és erőltesd a tömegközlekedést. Hozz pár rendeletet amik szintén csökkentik a légszennyezést.
Miran: Víz is meg áram is van mindenhol? Az lehet ami leginkább visszahúzza a vársot. Munkahelyek vannak oktatás milyen? Ekkora városnál még nem szokott gond lenni a szemét és alégszennyezés meg a bűnözés is nagyon alacsony. Csak logikusan mi kellhet nekik? Nem rinyálnak semmi miatt? -
#6426 Nem nyertétek volna meg a fogadást :DDD
Csak egy általánost , és egy középsulit raktam le, a másik kettőt bónuszként adta, mint a templomot , vagy akár a temetőt.
Rendőrségből,kórházból, és tűzoltóságból is csak 1 van, a kisebb kiszerelés.
Tömegközlekedés meg egyáltalán nincs még.
Hála a Rush Hour-nak , a támogatásokat úgy állítom, hogy mindenből meglegyen a szükséges minimum termelés, a grafikont nézem, hogy mire van igény.
Csak furcsálltam, hogy kevesen járnak iskolába.
És lenne még egy kérdésem:A légszennyzést mivel lehet a legjobban csökkenteni? -
Miran #6425 Hy
eddig 3 kis városom van, és akárhányszor eléri a lakosság a 8000 főt onnan kedzve akármit csinálok nem nő hanem csak csökken a lakosság. Pedig megvan mindenük, bevételem is van, hely is lenne építkezni, a major rating is jó stb.
Mi lehet a gond:|? -
NorbyI #6424 Ha jól tudom akkor van benne egy kis füzetecske, de ne hidd hogy abból meg fogsz tenúlni játszani.
Az csak ilyen nagyon általános útmutató.
Ehhez a játékhoz nagyon sok tapasztalat kell. -
#6423 Ha megveszem az SC4 Deluxot akkor van hozzá kézikönyv? -
NorbyI #6422 Újra van frissítás a feliratfile fronton.
A 6386 hozzászólásnál a link. -
Toroco #6421 az van. 8 kockánként vagy egy buszmegálló, és egy metróállomás -
#6420 én jól csináltma de azán elkapott a hév, bár nem vagoyk csődbe, sőt bevételeim vannak, szóval valamit csak kell kezdeni:D szal elkezdtem megcsinálni hogy legyenek felhőkarcolóim, hirtelen állandoan pofáztak hogy kevés a kórház kapacítása, néhaa sulié, legutobb kevés volt a börtön bár ez érdekes, eddig még rendőrségem se volt, aztán már muszáj volt letenni eggyet, de akkor meg már egyből akkora börtön kelet hogy hűha!:D
Meg a forgalommal van a másik gondom, Mindig azok az utcák telnek meg, amit építéskor úgy terveztem, hogy alig fogja használni valaki.
Viszont mikor elkezdtem építeni 4sávos utakat, átvált pirosra, hogy arra a helyre nem lehet építani vmi förldrajzi okokból, pedig még a talajt is kiegyenesítettem:S
Asszem lassan új város lesz ebből:D se sebaj legalább megtelik a menü:) -
NorbyI #6419 Zola, gondolj bele ha van 4000 lakosod abból mennyi a gyerek akinek iskolába kellene járnia, kb 400-500. Azok is inkább csak általánosba járnak és nem közép meg gimnáziumba. Szal teljesen felesleges 4000 lakos számára ekkora oktatási rendszert fenntertani.
Ahogy észrevettem mindenki ilyen hibába esik bele a játék elején. mindent mega akar építeni de nincs is igazán szükség rá.
Gogadjunk hogy van egy csomó rendőrség meg tűzoltósági is a városodban. Meg egy bazi nagy kótház is mi?
Nah ezek mind nem kellenek az elején különben egy szempillantás alatt elfogy minden lóvéd aztán csőd.
Csak szépen fokozatosan ahogy kérik a simek úgy adjál nekik mindent amire szükségük van. -
#6418 Én jobban érzem magam, ha eredetiben van meg valami. -
#6417 A simjeim miért nem járnak szívesen iskolába?Van már 4 iskolám(Általános iskola, Nagy Ált.Isk., Magániskola, és Gimnázium), és a 4000 lakosból talán ha 400 jár iskolába :((( Mivel lehetne őket ösztönözni?
-
#6416 Van az panel, ahol látod a kölcségvetést (bevétel/kiadás), és a bevételnél és a kiadásnál van egy olyan, hogy városi rendeletek.Nagy része a kiadásoknál van, és ott lehet válogatni, melyiket kapcsolod be.
(Ha angol , akkor abban nem tudok segíteni, én magyarítással nyomom.) -
#6415 Ha megveszem az SC4 Deluxot akkor van hozzá kézikönyv? -
#6414 rendeletet hol lehet?:O -
#6413 Tömegközlekedést (is) kell letenni.
Vagy esetleg hozz egy rendeletet az autók használatának mérsékléséről, vagy a közös autóval a munkába c. rendeletet. -
Toroco #6412 a közlekedést megoldani szinte lehetetlen. én csináltam olyat is ahol hat út futott egymás mellett ebből kettő egyirányúsitva volt, a város más részein 4 és 2 út ment, mégis mindig dugó volt -
markussch #6411 hát nem nagyon örülök ennek, hogy nincsen semmi megoldás a közlekedés normalizálásának, mert a legjobban pont a forgalom megszervezését élvez(t)em. itthon vettem én is, de már megbántam, mert tönkreteszi a játékélményt.
szóval ha tényleg nincs megoldás, akkor visszatérek a kalóz verzióra, kicsit irónikus, de nem tudok mást tenni.
egyszer próbál meg az ember jogtiszta szoftvert használni, akkor is közbeszól valami...:D
úgyhogy ez volt az uccsó eset -
Adam19 #6410 AKYYY! Nagyon köszi, most már elindult a telepítő, de majd csak holnap teszem fel, most már biztos nem lesz gond :) köszi -
NorbyI #6409 Hát igen nem egyszerű várost építeni.
kb a 15-20.ik városod lesz már olyan amivel te is meg vagy elégedve. -
#6408 Ha építettem egy alacsony szintű lakótelepet, de vhol már közép, sőt magasszintűt is( mer van két sulim, vizem, kórházam) és ugyanezt megoldottam az iparral meg kereskedelemmel, lesz valami hátránya?
vagy hogy érdemes csinálni?:D
mennyek végig a pályán ahogy a tutorialban volt, vagy elég ha a pálya egy kis szegletén dolgozom.
monjduk most a forgalom a bajuk, próbáltam kétsávúsítani, de azt az utat nem igazán lehet:( hacsak nem helyezem át az iskolát meg egykét épületet. -
#6407 az vót? -
#6406 Ohh, thank you! -
#6405 talán NextGen Electronics -
#6404 Többek tanácsára leszedtem torrentről a Rush Hour, és egy kis segítség kéne:
A képfájl egy lejelszavazott mappában van, amihez van egy infós dokumentum, de mivel 0 vagyok angolból , a segítségeteket kérném(vagy esetleg a jelszót, ha valakinek hasonló verziója van):
"To get password copy the url to ur web browser and a site will come up, click
on the google ad that you will see, wait for the page to load and then go back
to the original page,(not required, but recomended for keeping torrents alive)
their will be a logo on the password section that says....
http://nextgenelectronicss.bravehost.com/goto.htm
please help to keep torrents alive by seeding
and clicking on an add on the above url!!"
-
#6403 hajjjajj kilépett nekem is:( pedig már pont menteni akartam mert kezdődött a BK:(
ugye van autosave benne?:S -
#6402 -
#6401 rájöttem a hibára, valszege az okozta, hoyg átneveztem az eredeti fájt *.old-ra.
szóval ki kell törölni azt.
azért neked írom, mert kénytelen vagyok másik gépre feltenni a játékot mert nagyon szaggatot:(
Szóval mindjrt feltöltöm a fájt. -
Adam19 #6400 üdv!
olvasgatva a fórumot megjött újra a kedvem játszani a játékkal, csak sajnos időközben meghibásodott egy fájl a cd-n amire még anno kiírtam. ez az autorun mappában található autorun.cfg, emiatt nem tudom felrakni. ha valaki lenne olyan jó és elküldené nekem e-mailen azt nagyon megköszönném!
e-mail: [email protected]
szóval ha valaki megtenné akkor várom szeretettel a fájlt :) (csak 804byte, úgyhogy nem kell félni tőle) -
#6399 nah feltettem az alapjátékot, aztán RH-t, átmásoltam a legutobbi magyarítást, elindítom, tutorialra rá, és nem magyar semmi:(
de már a menübe is gyanús volt, uyanis ott is angol...
akkor mégsincs lefordítva a tutorial, vagy én csináltam rosszul valamit? -
#6398 Hát nem egészen világos, de Paintben is megtudtam csinálni a Térképek méretét.