Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
The Matrix has you...
Bocsi a közbeszúrásért,de új vok még itt is, meg a játékba is.Most a legnagyobb problémám a hosszú " Commute time " Ez azt jelenti, hogy messze vannak a melóhelytõl?? Vagy az utazási idõt jelöli? Erre mi az optimális megoldás? Pedig vannak buszmegállók, sõt már metróm is.Igaz ezeket alig használják ! Kihasználtságuk 10 % alatti...hmmm aztán mégis sírnak....
Köszike.
azok a területek amik nem épültekbe rögtön majd pár év alatt beépülnek. a demand graf szerintem a számokkal azt mutathatja hogy kb hány emberre kéne olyan tipusú zónákat lerakni.
ha az áthúzott autós ikon nem tünik el egy idõ után akkor valószinüleg az a baj hogy azóna lerakásakor azok a kis nyilak amik az irányát jelzik nem érik el az utat. van nagyobb park is, 2*2 es, és van 3*3 as tér vagy pláza amit lerakhatsz
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
[email protected]
MSN-cím ez
The Matrix has you...
közbe eszembe jutott mit akartam.
tegnap elõfordult olyan, hogy leraktam toll booth-okat és az ott lévõ területekre kiírta, hogy nincs kapcsolata úttal (áthúzott autós-ikon). elég nagy hülyeség, de végülis biztos van értelme, a bódétól nem tud kihajtani vagy mittomén. nincs is ezzel gond, mert én beépítettem parkokkal. de ez egy 1*3 terület volt.a park meg ugye 1*1-es. a parknál számít, hogy érintve legyen úttal? mert szerintem ha elég okosak a simjeink, akkor átsétálhatnának a bentebb esõ parkokba is😊
The Matrix has you...
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
Errõl a transportation-rõl nemtok semmit, de nem hiszem, hogy érdekelne, így is elég összetett játék már szerintem😊
Tegnap "összeraktam" egy új várost és folytattam a régit. Toroco, megfogadtam tanácsaid, elég hatékony ötleteket adtál, kösz. Az elsõ városomat már 27000 fõre duzzasztottam fel. van szép stadionunk és mozigyárunk is😊 meg egy légi-tûzoltóállomás. utóbbit lehet, hogy felesleges volt lerakni, de már mindegy. ja és persze mindez pozitív egyenleg mellett. sokszor meg is dícsérnek. néha meg mikor belekezdek nagyobb építkezésekbe és hirtelen megcsapan a számla, akkor meg morognak, hogy nagyon költekezek 😊)
megnéztem ezt a demand grafikont és 2-4 illetve 6000 van írva baloldalt, jelentése nemtom van-e, mert lakosszám nem lehet, az túl irreális lenne.
lenne pár kérdésem viszont😊
1. az miért van, hogy ha igény van egy zóna-fajtára, lerakom, egy részébe költöznek, egy részébe viszont egyáltalán nem? tegnap például a szegény-negyedekre egyfolytában hatalmas igény volt, alig gyõztem rakni, de 1/3-dába nem is épült semmi. akkor minek kívánják, ha aztán nem mennek oda?
mondanom sem kell, hogy a kívánatossággal nem volt gond, minden "szuperzöld" volt😊 tehát elvileg minden adott volt ahhoz, hogy építkezzenek.
most nem jut eszembe mit akartam még😊 majd késõbb😊)
The Matrix has you...
Érdemes ezt beszerezni?
The Matrix has you...
az elõzõ nem volt jó (a plus2-es trainer)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Most hétvégén volt 1 giga ramom kölcsön, nem ment dualban, di igy is full grafikán ment minden játék amit próbáltam.
na jól végzõdik ez a nap is.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
az elõbbiért meg bocs mindenkitõl, de már nem az elsõ "rinyálása". a linket megadtam, tehát szava nem lehet😊)
The Matrix has you...
városkezdésre javaslom hogy egy 10*6os területet kerits el és tegyél bele nagy korházat, nagy rendörséget, nagy tûzöltóságot, és általános iskolát, és a támogatást vedd vissza minimálisra és utána pakold körbe kissürüségû lakó, és üzleti zónákkal. az elején többségben legyen a lakó rész. érdemes még egy 10*6os területet szabadon hagyni mellette, mert majd kell a hely közép iskolának , meg plusz korháznak. az közép iskolát és az általánost idõvel le kell cserélni nagy ált. és közép iskolára, meg a rendörséget delux rendõr állomásra, ekkor jól jön az az üresrész. persze ha igy csinálod ne a térkép szélén kezd hanem annyival beljebb és lejjeb hogy az korház max hatósugara lefedje a térképszéléig. addig a pontig ahol az egér áll a térkép széleitõl 35 kockányira van. pirossal jelöltem a korházat és a hatósugarát a csücsökben, sárgák a nagy iskolák, kék a delux rendõrség.
Sim City 4
Sim City4: Rush Hour
az, hogy esetleg vírusos (kétlem), nem az én hibám. hogy hogy kell kezelni nemtom és nem is érdekel.
The Matrix has you...
valaki tud adni egy linket pls. vagy az e-mailemre el tudja küldeni a trainert???
felhõkarcolók majd csak akkor lesznek ha a lekoság 40000 körül van, és már nem nagyon lehet máshova építkezni. és csak a nagy sûrûségû zónába lesznek.
olvasgatom a többi simcity-s oldalt is, azokat is felhasználom majd😊 csak én ilyen szõrözõs típus vagyok, amíg nem rágják a számba vagy nem látom magam elõtt, addig nem mindig értem a mechanizmusát az adott dolognak. ezért elõre és Én kérek elnézést😊)
The Matrix has you...
Nézdd meg az elõzõ oldalon megtalálható képeket 1-2 városról
The Matrix has you...
nem venné el a kedvem
na tud vki egy jó trainert? (egy linket.)
egyrészt nem kell annyira messzire menni melóba, másrészt magas lesz a vásárlók száma.
The Matrix has you...
Hát igen a kezdés nehéz, és párszor valószinüleg csödbe fogsz jutni. a legjobb takarékosság ha amikor leraksz egy iskolót, korházat, rendõrséget, erõmûvet, akkor a támogatást vissza veszed hogy éppen csak annyit pénzt kapjon amennyi kell. és a hatósugara lefedje a várost. ezt a kérdõjel ikonra kattintva, majd az adott épületre kattintva tudod beállítani. ha kevés lesz nekik a pénz majd reklamálni fognak.
A nem-re kattints, bár asszem ki is lehet kapcsolni, hogy rákérdezzen-e, de egyszerûbb körbemenni a szomszédos régiókon, és megcsinálni a reconcile-t ott, hogy késõbb ebbõl ne legyen gond .
The Matrix has you...
Ha az egyik régió vízzel végzõdik, a mellette levõ régió nem kezdõdhet hegyekkel, stb . Legalább is csúnya úgy .
Jobb a szomszédság területét igazítani hozzád 😉
no, felraktam, játszottam és mérgelõdtem😊)
gondoltam, hogy nem lesz egyszerû, de hát elsõre nem is vártam többet😊
egyenlõre majd azt kell megtanulnom, hogy hogyan tegyem pluszba a bankszámlát. a végére rájöttem, hogy a demand mit jelent, annak ellenére, hogy már itt olvastam róla😊
viszont történt egy érdekes dolog. elmentettem a várost, hogy majd folytatom. másnap mikor betöltöttem, kiírt egy üzenetet, amit nem olvastam végig, csak elfogadtam, erre hatalmas robbanások rázták meg a várost és a fele összedõlt illetve mínusz 40ezer lett a pénzem. azonkívül a vizes rész is több lett, ebbõl kifolyólag az ipar fele is eltûnt. a szemétlerakóm meg a víz közepére került így. ez mi a franctól van? amíg nem játszom vele is zajlik benne az élet vagy mi? volt egy nagy földrengés? nem lesz vicces, ha megint lesz hasonló.
The Matrix has you...