13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#6477 naggyon szép :D
Az a sziklás rész...meg a lekanyarodó sávos út..hihetetlen :D
Van még valami jó cuccod? :) -
#6476 Az mi? :D
Mert én a magyarral játszok :D -
#6475 az az útfestés kell!:D
ööö, ezel akiegészítések nem lassítják a gémet? (mint pl a simsbe is, ha már tele van letöltött cuccal évekig tart mire betölti) -
NorbyI #6474 Srácok csak egyet mondok simtropolis.com Minden cuccomat onnan szedtem le. Kitalálok valamit, rákeresek, letöltöm, berakom, és ha jó akkor használom máskor is.
Egyébként az első képen szinte minden plugin, még az épületek nagyrésze is letöltött. Ebből a falból legalább 7 féle verzióm van. Mindig azt használom ami éppen bejön.
De srácok ha az tetszett ezt imádni fogjátok:
Egyébként az iparra visszatérve. Nem tudod szabájozni hogy milyet építsenek, csak max annyiban hogy megnöveled annak az adóját amelyiket nem szeretnéd a városodban látni. Egyébként majd átalakulnak HT-vá ha arra lesz nagyobb szükség. Szal emiatt nem kell izgulni. -
#6473 kevés commercial -
#6472 34 000 -es lakosú városnál vagyok most...és szenvedek azzal a táskás ikonnal...rengeteg hight tech iparom van...akkor mi a gond? -
Toroco #6471 engem is érdekelne az hogy az a betonfal, meg azok a parkok meg kis utak hogyan vannak. valami mod? -
#6470 Én 33000-es lakosságnál tartok az első városomban, haladok jóirányba,3000 a bevétel most havonta, de nem minden úgy jön össze ahogy akarom.
Pl:Elég nagy az igén Mt(high-tech?) iparra, le is teszem neki a területet ,olyan helyre, ami kívánatos neki, de mégis gyártó ipart tesz oda.Nos, hogyan tudnám ezt szabályozni, hogy télleg olyat építsenek rá, mint amilyennek szánom?
Elég nagy már nálam is a forgalom, tömegközlekedéssel mennyire lehetne mérsékelni?Van értelme belekezdeni egy hálózat kiépítésébe?
Hol lehet ezt a földtartó betonfalat megtalálni?Meg még érdekelne, hogy tudtál olyan szép parkot csinálni?Földutat,sétálóutat hogy tudok csinálni?
MOst csak ennyi :)))
-
#6469 hajjj, mos tkezdem majd el a 2. városom, a mostani befuccsolt. túl nagy let a forgalom, rámszoltak, hogy sok a teherautó, kéne autópálya.
elkezdtme építeni de nem ment, próbáltam istenmódba kiegyelníteni aterepet oszt eltünt egy rakat épület:D
ugyhogy mentés nélkül kiléptem és nekikezdek egy uj városkának, csak előtte vasalok a terepen egyett:D -
NorbyI #6468 Nos pont az egy földtartó betonfal ami nagyon tetszetőssé teszi az egyenetlen terepet.
Van ilyenből egy rakás. Egyszerűen imádok vele szórakozni. Nagyon látváyos lesz tőle a terep. -
#6467 eh lool, kis részlet de nagoyn zsírul néz ki:D
az a féloldalon lévő betontömb - kerítés mi akar lenni? -
NorbyI #6466 Ha jól emlékszem a régió mézetben az options-ben be lehet kapcsolni a katasztrófákat.
Bár engem szétvágna az ideg ha a szépen lesimított és beépített terepembe egy meteor csapódna és elpusztítana minden élőformát.
Egy kis ajándék kép a nagyarcú polgármesteremtől:
És még egy amiért a vérgazdag túristák imádják a városomat: -
#6465 erről jut eszembe, a katasztrófák csakis én hívhatom elő? olyan nincs hogy játék közbe jöljön elő, mert igy eléggé semmi értelme, kinek van kedve lerombolni a városát amit nagy nehezen felépít:( -
NorbyI #6464 Igen akkor is működik ha már van városod.
De vigyázz vele, mindent letarol ami az útjába kerül. -
Toroco #6463 Eddig ezek kerültek kiválasztásra. HamarosSan :) felteszem a játékot és elnevezem a városokat, és teszek be képet SanFransiscoról. SantaClaus, San Andreas, SanMartino, SantaFe, SantaClaus, San Sebastian, San Antonio, San Toro, San Dal, San Kó, Las San, Locc San, San Kó, San Pól -
#6462 San Kó :)) -
Hay #6461 San Toro - San Oroco - San Soro - San Dal - San Dee - San Baa :-)))
Las San - Locc San
Néhány idétlen...
Az iparváros nem követel lakosságot??? -
#6460 ez az isten mód akkoris jó ha már van városom? mert pl elég nagy területre akartam házakat tenni, és kétsávos úttal összekötni de mindi g vmi problémája volt a földel -
NorbyI #6459 Az épületeket a HOME/END el tudod forgatni.
A zónákat pedig a SHIFT CTRL ALT gombokkal tudod variálni. (Nem tesz bele utat, máshogy vonja össze, más felé fog nézni)
PageUP PageDown gombokkal tudod forgatni a térképet.
0-1-2-3-4-5 gombok a zoom billentyűk.
Ha talajsimításnál benyomod a Shift és 1-5 ig gombokat akkor változó méretű területre fog hatni. Ez igaz a talaj fel és lenyomására is.
Minden épületnek van saját betüje de azokat nem tudom fejből. Próbálgasd.
Jah és a legfontosabb: SHIFT+CTRL+ALT és ráböksz az Isten módra és már benn is vagy a teljes területformáló eszköztárban (előnye hogy tök ingyenes minden terepmunka).
Így fejből most ennyi. -
#6458 San Sebastian, San Antonio:) -
#6457 SanMartino,SantaFe,SantaClaus :)) -
#6456 San Andreas, San yí, San Pól -
Toroco #6455 Most én is szeretnék segítséget kérni. SanFransisco régióban építkezek, és nem tudok jó város neveket kitalálni. Segítsetek jól hangzó San.......... városnevekkel! Minél több annál jobb, és majd válogatok. Köszi -
Toroco #6454 Pontosan nemtom hogyan lehet. én úgy csináltam, hogy egy akkora részt mint amibe a reptér belefér lekerítettem úttal abban az állásban ahogy akartam és beletettem a repteret. -
#6453 asszem HOME / END -
Toroco #6452 Na a kezdőknek megmutatom az én városaimat. Ezek már régi képek, bár már régen is játszottam, gondolom picit már fejlettebbek ezek a városok.
Ez az elsö: SanFerlone
Ez a SanFerlonei ipar régió:
Ez SanFerlone jobbján lévő tengerparti városka: SanHosse
Ez meg a legnagyobb városom: SanAngeles
-
#6451 Lehet hülyén fog hangzani a kérdés, de fontos lenne ,ha minél hamarabb tudnátok válaszolni:
A lerakható épületeket hogy tudom forgatni?
Pl.repülőtér, vagy bármi nagyobbnak, főleg aminek hatóköre van, nehéz megtalálni a legjobb helyett a 22000-es városban, és ha találok is helyet, akkor nem mindig forgatja úgy hogy jó legyen a helyre. -
#6450 uhh, termeltek ám :o) -
#6449 Jah oké , mondom még kezdő vok :))))) -
NorbyI #6448 :)))))
6 éves. Most viccelsz. Majd száz év után kezdj el aggódni hogy nem fejlődik. -
NorbyI #6447 Még elég kezdeti státuszban van. -
#6446 El bírnám viselni , ha az enyém is így nézne ki.
Nemrég értem el a 15000-es lakosságot, a város hasznot termel, de sajnos küzdök a légszennyezéssel.Hiába a fák , a rendeletek, még mindig nő :((( És így csökken a városban a telkek értéke, és más munkára egyelőre nincs igén, leginkább koszos, és high-tec iparra:(((
Kéne valami jó ötlet, hogy tudnék kilábalni ebből a helyzetből.Vagy az idő majd megoldja, ha már tanultak lesznek az emberek? Most egyelőre még csak 6 éves a városom. -
Hay #6445 No, így talán több... 1 éve nem nagyon fejlesztettem e várost, most pár napja vettem elő újra...
A Város -
Hay #6444 Vazze, 20k-ból semmi sem látszik... -
Hay #6443 -
Hay #6442 És onnan hogyan? -
Hay #6441 #4529-nél, de most nem látom ott sem a feltöltött képet (látja valaki?), pedig az utána írt hozzászólásokból az derül ki, hogy akkor o.k., volt. Mi lehet a baj? -
#6440 Tedd be a sját galériádba, és onnan linkeld.... -
Hay #6439 Pedig régebben tettem már ide be képet... -
Hay #6438