Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
most hányan laknak benne?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
most jutott eszembe: az miért van, hogy ha megcsinálok egy küldetést, akkor azokból némelyik "újrajátszható"? például a mentõs vagy rendõrös küldik? de van más is. nekem jó, mert pénz van belõle, de néha zavar a sok kis autós, meg helis ikon, aztán csinálok párat, de sokszor ugyanazokat és ugyanazokat is kapom értük általában.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én nem tudok egyetemet építeni. 170000 a lakosság, és az oktatottság minden korosztályban 160 felett van. miért van ez?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
felemeltem a szegény-nép adóját, egybõl nincs akkora igényük, sõt inkább menekülnek😊 nembaj jön helyette a gazdag-nép😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
egyébként nekem is 5 évente változik és mind a 4 stílust bejelöltem. eléggé cifrán néz is ki a város, de hogy ezek most stílusban is különböznek azt nemtom. nem vagyok egy szakértõ😊)
The Matrix has you...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
próbáltam de-zone-nal törölni azt a részt ahol már nincs rajta szemét, de nem engedte. majd ha minden eltûnt róla, akkor lehet vajon?
az viszont tetszene, ha csak az új telepre szállítanák a cuccot, elég okos megoldás lenne😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
egyébként mi lenne, ha összehoznánk egy sim city 4 rajongói weblapot?
egyébként nem tudom, hogy mit vagy úgy betojva? ha easy-n kezded kapsz 400000(!) pézt, azt meg nem olyan könnyû elverni. elolvasod Toroco tanácsait és megnézed a képeket, amiket nekem szúrt be, hogy hogy kell lerakni a zónákat; ellátogatsz a simcity 4 magyar oldalára és azt is elolvasod Á-tól Z-ig és elkezdel játszani!!!
és most már légyszíves többet ne írj be trainer-es linket kérve! talán ha kipróbálnád és gyakorolnál már kábé ott járnál, mint Én...
mer ha jól látom egyidõben szereztük be (vagy nem, de mindegy, mert nem sokat játszhattál eddig vele)
The Matrix has you...
(apróság, de nekem a Rush Hourhoz kéne trainer, lehet, hogy az alaphoz készült trainerek nem mûködnek a RH-ban?)
The Matrix has you...