Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem inkább valamit rosszúl csinál mert nálam 9% az adó és vannak dögivel emberek. az iper a high techet kivéve 12% és az sem ment tönkre

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Vagy vedd még lejjebb az adót. Nálam 5.2-5.6%

mennyi a lakosság? egy képet nem tudsz berakni a fórumba a városodról?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

de túl messzire kell menni hozza pld

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Fülüke
Nem tudná megmondani azt nekem valaki, hogy: A házaim elöregednek, de van munka is sõt nagyon sok a munkahely. Az üzletek és a házaim is elöregednek pedig nagyon alacsony az adó 7.5%. Valaki segítsen teljesen pánikban vagyok.<#help>

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Helósztok

De k*rvajó géped van istenem....

Pl. a SimCityLocale.dat file-ban lehet kotorászni vele, ha jól tudom ezzel kezdték csinálni a magyarítást-is.
errõl még nem hallottam. mi ez?

a lakossági résznek, meg az ipari régiónak külön vizellátása van. vizben nem kereskedek. már is is 240000 felett van a vizfogyasztás 😄

Sziasztok!

Nem tudjátok hogy az Ilive reader-t honnan tudnám leszedni? minden link amit találtam, a simtropolisra küldött. aminek a download része perpillanat halott.

köszi elõre is
PLackó
nekem a vizpumpáim a lakossági részen vannak mert nagyobb a vízszennyezés az ipari régiómban.és a lakosságiból adok el vizet az iparnak,az meg elég sokat használ.

a mayor ratingom 92. sok parkot és fár területet tettem a házak közé

*nem szén égetõ, hanem szemét.
az olaj erõmûvek maxon mennek, meg a szemét égetõ is, és annyi ipart tettem hogy nyereséges legyen ott is a téma. ott van egy tûzoltóság meg vizpumpák is.

van kettõ nagy általános, ami max finanszírozású
van kettõ nagy közép iskola, kereslet szerint finanszírozva
egy fõis kola max finanszírozással de csak 15-20% kihasználtsága van
3 magán iskola

van egy halom rendörség, de a bünözés nem akar szünni, 3 tüzoltóság, 5 nagy korház, az orvosi kutató központ vagy mifene. ez mind max hinanszírozáson.

havi bevételem 49000 a kiadás 37000.

energia: a naperõmû ami a képen van csak ugy van vész esetére. kivan kapcsolva, akár leis rombolhatnám. az áramot veszem az ipari régiómból. ott van 4-5 olaj erõmû és egy szén égetõ, amik ellátják az ipart is meg a városomat is. a szemetet eladom, és veszek 12000MW áramot.

kigyi
Nemtudjátok véletlenül, hogy mikor jön ki az 5. rész?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

laslandes
A Mayor Rating-ed mennyi? Bár gondolom több 42-nél, ha már ennyien letelepedtek.😊

bigapó
neked hány iskolád van? általános, közép, felsõ? merthogy elég szépen kiokítottad már õket😊

ja és az energia honnan van? nekem már megadta a naperõmûvet és abból építettem kettõt, az egyiket a régi szénerõmû helyén és van a szemétégetõbõl is áram. kereskedni nem akartam vele, mert viszonylag gyorsan fejlõdik a városom, és fél percenként nézegetném, hogy vajon meddig elég még a termelés.

The Matrix has you...

Ez az én városom most. 197067 fõ a lakosság. eddig volt több felhõkarcoló, de most nagyon ráálltak a magas apartmanook építésére ami látszik is. A HT ipar viszont nem nagyon akar épülni. ami látszik a jobb alsó saroknál. Most nem készítettem zónás képet, de kbb 3 szor annyi üzleti területem van, és még a tanácsadó most is azt mondja hogy építsek még üzleti zónákat.

Ezen a képen a házakat jól körbe építették, és valami medence van köztük vagy mi.

Ez a legmagasabb házam most de csak 2700 fõs. van enél kissebb gazdag ház abban 4456 fõ él.

És végül: ezt isrja az egyetemhez, de ezek a feltételek adottak szerintem, és nem ir küldetést. akkor most hogy kell megszerezni, vagy rossz helyen nézem?

oké meg van a hiba. ez az ftp a régi nevemen fut. sorry!! 😄

ó emberek, nem jelentek meg a képek.
http://toroco.uw.hu/Toroco/simcity4rh/SanFerlone4.JPG igy van beirva. most ezzel mi a gond? az lehet baj hogy az ftp-nek nem a gyökér könyvtárában van a kép?

Ez az én városom most. 197067 fõ a lakosság. eddig volt több felhõkarcoló, de most nagyon ráálltak a magas apartmanook építésére ami látszik is. A HT ipar viszont nem nagyon akar épülni. ami látszik a jobb alsó saroknál. Most nem készítettem zónás képet, de kbb 3 szor annyi üzleti területem van, és még a tanácsadó most is azt mondja hogy építsek még üzleti zónákat.

Ezen a képen a házakat jól körbe építették, és valami medence van köztük vagy mi.

Ez a legmagasabb házam most de csak 2700 fõs. van enél kissebb gazdag ház abban 4456 fõ él.

És végül: ezt isrja az egyetemhez, de ezek a feltételek adottak szerintem, és nem ir küldetést. akkor most hogy kell megszerezni, vagy rossz helyen nézem?

Serpa
nem vok vakond, hogy a földalatt nézelõdjek 😊

Serpa
amint láttod elég sûrûn vannak a megállók, és még így is van néhány 200-300%os túlterhelés.

bigapó
és nem siklik ki? 😊) mint a kocsik a felszínen. néha egész szép karambolokat látni😊

The Matrix has you...

Serpa
ne számíts vmi nagy dologra.
4-5 vagonos szerelvény elsiklik a csõben.

bigapó
és most a másik komoly kérdés😊 ennél is akkora a vonzáskörzet, mint a busznál? ott azt mondják 6-8 kockányi, aztán már lusták elmenni. (biztos nem pesten élnek...)

The Matrix has you...

tényleg látszik a metró? én még sosem figyeltem, de most majd megnéze mi zajlik a föld alatt.

mingyárt én is teszek be képet a mostani városomról. nekem még nagyban használnek ipart ami a másik városban van, gondolom nekem ezért 90 a commute time

Akkor megnézem milyen küldi kell hozzá.

Serpa
de most tényleg komolyan, láccik.

bigapó
de én komolyan kérdeztem, a kukac a Kontroll címû filmben volt😊

a vonatot is mutatja, ha megy, meg a buszokat, azért kérdeztem.

The Matrix has you...

Serpa
még dudál is 😊

ja lépcsõs.
ugyanúgy kell egy kockányi hely.

bigapó
ilyet még Moszkva sem látott😊)) ott is van pár metróvonal, de ez bõven lepipálja😊 csak gratulálni tudok. itt is látni, ha megy a "kukac"? 😊

ahol megálló van, az hogy néz ki a felszínen? rendesen lépcsõ vezet fel, mint a valóságban? nem kell neki helyet csinálni, mint a buszmeg-nek?

The Matrix has you...

Serpa
mielõtt vki megkérdezi, ez nem a csatornarendszer, hanem a metróhálózat.

bigapó
most szünet van😊) nos, hol a kép? 😄D

The Matrix has you...

Serpa
barca - chelsea meccs után feltétlenül ... ^^

bigapó
de még ma(!) 😊)

The Matrix has you...

Serpa
nincs kedvem rombolni az autópályához.

így is a commute time ~48 perc.
rengeteg buszmegálló van, valamint elég szövevényes a metróhálózat (még ma rakok be képet errõl)

Kitöltöted a térképet! <#wow2><#wow1><#nyes>

Az titok.

laslandes
<#wow1><#wow1><#wow1>

nagyon frankó város!<#worship>

milyen a közlekedése?😊 mert autópályát nem látok, és sugárutakból sincs sok😊
nem volt már hely?

bigapó
ilyen nagyobb épületeim nekem is vannak már, 6ezer valamennyien laknak benne, bár asszem a szegényebb osztályból😞 de van egy frankó kis gazdag toronyházam, az nagyon jól néz ki😊
nálam jelenleg 65000 körül laknak, de valszeg most a környezõ területeket fogom felfuttatni, hogy legyen turizmus, meg munkaerõ-áramlás.

The Matrix has you...

Serpa
a bal felsõ sarokban van két kékes épület.
az olyanokban cirka 2700-2700 ember lakik.
^^
a reptér feletti és melletti sötét színû épületekben pedig köbö 5700-5700.
😊

bigapó
aztak*va😊 itt aztán van egy-pár WTC😊) szép "kis" városka

The Matrix has you...

Serpa

danióra

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

laslandes
Grat!<#eljen> Ha megvan még a város, tehetnél be képeket.😊

Serpa
én türelemmel elértem a ~230000t.

laslandes
Az én türelmem még 100ezerig se volt elég soha.😄DD

PLackó
szép.
nekem 360000 fõs városom volt de egyre nõtt az ingázási idõ ,és nem segített a metró sem.65000-es bevétel, 40000-es kiadás, nem tudtam mit csinálni a sok millió dollárral. elegem lett és töröltem az egész várost.

laslandes
Ez csak kb. 35 ezres. De most vettem észre, hogy a sz*r photobucket magától átméretezte a képet.😞 Én is szoktam keverni a két zónát, de azért próbálok egységes városrészeket építeni.

Az új zónára meg van, hogy éveket kell várni, hogy új épületet húzzanak fel, de van amikor egybõl építkeznek. Ez elég változó.

Nah, feltettem normál méretben még egyszer.Klikk.