Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
De k*rvajó géped van istenem....
Nem tudjátok hogy az Ilive reader-t honnan tudnám leszedni? minden link amit találtam, a simtropolisra küldött. aminek a download része perpillanat halott.
köszi elõre is
az olaj erõmûvek maxon mennek, meg a szemét égetõ is, és annyi ipart tettem hogy nyereséges legyen ott is a téma. ott van egy tûzoltóság meg vizpumpák is.
van kettõ nagy közép iskola, kereslet szerint finanszírozva
egy fõis kola max finanszírozással de csak 15-20% kihasználtsága van
3 magán iskola
van egy halom rendörség, de a bünözés nem akar szünni, 3 tüzoltóság, 5 nagy korház, az orvosi kutató központ vagy mifene. ez mind max hinanszírozáson.
havi bevételem 49000 a kiadás 37000.
energia: a naperõmû ami a képen van csak ugy van vész esetére. kivan kapcsolva, akár leis rombolhatnám. az áramot veszem az ipari régiómból. ott van 4-5 olaj erõmû és egy szén égetõ, amik ellátják az ipart is meg a városomat is. a szemetet eladom, és veszek 12000MW áramot.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ja és az energia honnan van? nekem már megadta a naperõmûvet és abból építettem kettõt, az egyiket a régi szénerõmû helyén és van a szemétégetõbõl is áram. kereskedni nem akartam vele, mert viszonylag gyorsan fejlõdik a városom, és fél percenként nézegetném, hogy vajon meddig elég még a termelés.
The Matrix has you...
Ezen a képen a házakat jól körbe építették, és valami medence van köztük vagy mi.
Ez a legmagasabb házam most de csak 2700 fõs. van enél kissebb gazdag ház abban 4456 fõ él.
És végül: ezt isrja az egyetemhez, de ezek a feltételek adottak szerintem, és nem ir küldetést. akkor most hogy kell megszerezni, vagy rossz helyen nézem?
http://toroco.uw.hu/Toroco/simcity4rh/SanFerlone4.JPG igy van beirva. most ezzel mi a gond? az lehet baj hogy az ftp-nek nem a gyökér könyvtárában van a kép?
Ezen a képen a házakat jól körbe építették, és valami medence van köztük vagy mi.
Ez a legmagasabb házam most de csak 2700 fõs. van enél kissebb gazdag ház abban 4456 fõ él.
És végül: ezt isrja az egyetemhez, de ezek a feltételek adottak szerintem, és nem ir küldetést. akkor most hogy kell megszerezni, vagy rossz helyen nézem?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
a vonatot is mutatja, ha megy, meg a buszokat, azért kérdeztem.
The Matrix has you...
ahol megálló van, az hogy néz ki a felszínen? rendesen lépcsõ vezet fel, mint a valóságban? nem kell neki helyet csinálni, mint a buszmeg-nek?
The Matrix has you...
így is a commute time ~48 perc.
rengeteg buszmegálló van, valamint elég szövevényes a metróhálózat (még ma rakok be képet errõl)
Az titok.
nagyon frankó város!<#worship>#worship>
milyen a közlekedése?😊 mert autópályát nem látok, és sugárutakból sincs sok😊
nem volt már hely?
nálam jelenleg 65000 körül laknak, de valszeg most a környezõ területeket fogom felfuttatni, hogy legyen turizmus, meg munkaerõ-áramlás.
The Matrix has you...
az olyanokban cirka 2700-2700 ember lakik.
^^
a reptér feletti és melletti sötét színû épületekben pedig köbö 5700-5700.
😊
nekem 360000 fõs városom volt de egyre nõtt az ingázási idõ ,és nem segített a metró sem.65000-es bevétel, 40000-es kiadás, nem tudtam mit csinálni a sok millió dollárral. elegem lett és töröltem az egész várost.
Az új zónára meg van, hogy éveket kell várni, hogy új épületet húzzanak fel, de van amikor egybõl építkeznek. Ez elég változó.
Nah, feltettem normál méretben még egyszer.Klikk.