Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan valakinek esetleg a Building Architect Tool (BAT) nevû progi ?
VAGY
Van itt valakinek eredeti SC4-e (neadj' isten még regisztrálva is van a simcity4.com-on) ?
<#wow1>#wow1>
De k*rvajó géped van istenem....
érdekes amit mondasz, mert nekem meg a lakóövezetek után is elég nagy az igény (a szegények adóját annyira emeltem csak fel, hogy éppen még maradni akarnak). szóval van igény mindenre, de egyben ez hullámzó is, mert az északi részen van lerakva új középsûrûségû lakózóna, de egyenlõre nem akarja belakni senki. aztán rakok le pár üzletizónát és egybõl átesik a másik oldalra, azaz amikor mínuszba van a demand. szóval nem nagyon értem.
az elõfordulhat, hogy van igény ugyan lakóövezetre, de én nem rakok le többet. hely lenne ugyan, de nem akarok lerakni. ilyenkor lehet az, hogy elkezdik építeni a magasabb, több férõhelyes épületeket?? lényegében a demand az azt is jelenti, hogy akarnak beköltözni, nem?
The Matrix has you...
miért neked milyen városod van mennyi emberkével? muti a képeket.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
megnéztem jobban a radarod, és tényleg létni néhány kis foltot. nézd meg az enyémen mennyi kék van. talán kicsivel több is mint a zöld, és még igy is üzleti zóna építése miatt naggat a tanácsadó
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
The Matrix has you...
odaadom a sütim, ha majd megnéztem.... 😊)
The Matrix has you...
Meg se merem mutatni az enyém ...
valaki segitsen mert nem tok transportokat épiteni (vagyis tudok csak nem használják). ha valaki tudja mit kell csinálni segitsen!!!!
elöre is köszi
azt honnan látod, hogy nincs munkanélküliség?
ja és két szomszéd város is van, de most csak az egyiket nyomtam be, mert a másik elég xar szerintem. bár ott még mindig többen laknak, mint a képen láthatóba. valahogy nemtom fentebbnyomni 5 ezernél. nemtudok rájönni az okára. felmegy, 6ezerre, aztán visszaesik. pedig van minden, oktatás, rendõrök, tûzoltók, bár a levegõ elég szennyezett, de ennek ellenére a high-tech ipar terjed.
The Matrix has you...
most 48 a bevétel és kb 42 a kiadás mert kellett uj iskola, vizpumpa, meg erõmûre kellett adni pénzt, mert már többet nem tudtam inportálni.
Ipar városodat beteszed?
itt a városom: 230000 lakosság
ez meg a hozzá tartozó ipari régió:
az nem lehet baj hogy megszüntettem minden kis sûrûségû üzleti zónát?

Kép (871.1 K😎
Kép (850.8 K😎
Kép (849.4 K😎
Kép (810.3 K😎
Kép (677.9 K😎
Kép (823.3 K😎
Kép (792.7 K😎
The Matrix has you...
Inkább ide tedd fel õket:http://iaro.srv.hu/
The Matrix has you...
asszem ebben laknak 6500-ankép1
ez egy "kõgazdag" ház😊
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
ez pedig az egyik szomszéd városka (fele high-tech ipar😊) kép7
The Matrix has you...
Azaz a munkahely nagyon messze volt a házban lakóknak .
Simán rombold le azokat a házakat hogy új épülhessen a helyükre, vagy szedd le a simtropolisról az abandonment mod-t, és megszûnik a probléma .

Csak próbálgatok képet feltölteni.