Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk majd reggel csinálok képeket.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

én csak saját városaimról tudok. jelenleg 3 van

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hali

Érdekes kérés, de kitudnátok rakni faja városokról képet, vagy linket?? Ámulni akarok, és ötletet meríteni😄 Persze érdekel a ti városotok is!!
Fülüke
Elküldtem..

De k*rvajó géped van istenem....

nekem is küld már L pls! 😄DD

Email: [email protected] kösz.. 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

valszeg lesz hozzá teljes magyaritás. én elfogom kezdeni, meg valszeg lesz más segítõm is, de még nem állt össze a csapat. amint vége a vizsgaidõszaknak és minden jól megy akkor elkezdem szervezni, meg csinálni a dolgot.

Fülüke
Semmivel!!! CSak tedd bele az english mappába!!!

Kössz de mivel társítsam ?
Fülüke
Elküldtem...😊

Fülüke
Hát ha megmondod az e-mail címed akkor eltudom küldeni a legjobbat.

Szevasztok ! Nem tudtok a SimCity 4-hez magyarosítást ?
szerintem holnap, vagyis ma, szal pénteken, mondjuk 18órakkor biztos ráérek, de ha tudok jövök elöbb. elméletileg délután végig itthon leszek, mer reggel is, de nemtom mikor fogok felébredni. szal 6kor biztos feljövök msnre, de ha neked nem jó akkor irj ide, a fórumot úgy is többször nézem egy nap.

Kit--Kat
Mikor leszel fenn MSN-en?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

most méég nekem sincs, de majd elkezdem2-3 héten belül

Tuvok
www.galaxisnet.hu

Valaki tud mondani egy oldalt ahonnan a kiegészítõjét leszedhetem?

Jol látom hogy még mindig nincs magyarositas a simához csak a kiegnek?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Tuvok
Inkább fordítsd, nagyon nincs idõm rá .
Csak figyelj arra, hogy õ-t meg û-t ne használj, mert látom az illetõ használt és elég sz.rul néz ki, ezekt ki kell javítani .

hát igen. de egyedül meg sokáig tart. esetleg ugy kéne, hogy akkor ketten csinálnánk. mivel most elég kevés idõm van én fordítanám azokat amik egy sorosak, te meg a hosszabbakat, vizsgaák után, meg akár én is próbálkozhatok a hosszabbakkal. én lehet megcsinálnám a másolgatást is. mondjuk a másolgatás mehetne folyamatosan, egy két naponta és akkor nem olyan vészes.

de ha gondolod akkor csináld egyedül. és akkor én elvállalom az ellenörzést, lektorálást vagy minek nevezik. bár szivesebben forditanék is.

Tuvok
Egyesével több ezer bejegyzést innen-oda ? Gondolod van olyan mazochista vagy ráérõ, aki azt megcsinálja ?
Amúgy meg nemhogy 20 ember, de 2 is sok egy fordításnál, egyik vár a másikra, keresi a másik hibáit, az utólag kiderülõ dolgokról nem is beszélve, csak a kavarodás meg vita van .

szerintem ez azért nem lenne jó, mert ha mondjuk 20 ember állna neki, akkor nagyonsok eltérés lenne a nyelvhasználatban. Valószínüleg mindenki máshogy tenné magyarossá az angol szöveget. Ezért kéne az hogy összeállítunk egy csapatot, és csak annyian dolgoznánk rajta. Mert a végén ugy is mindenkinek végig kell olvasnia az egészet és kiszürni a furán hangzó dolgokat, meg konzultálni hogy hogyan is módosítsuk. és ezt nehéz lenne ha nagyon sokan csinálnák.

ya azt hiszem értem hogy gondoltad a 2 fordítást. hát ugy kéne hogy otthon mindenki fordítja a saját fájlját, megbeszéljük hogy azt az 5962 bejegyzésbõl ki mettõl meddig csinálja meg, és egy vállaákozó szellemû embernek elküldi mindenki, aki majd a több szövegfájlból (attól függ hányan csinálnánk) CTRL+c vel egybemásolja õket bejegyzésenként.

takraj
Emlékszem, amikor a HL2 alphát ellopták, akkor egy csapat nekiállt és csinált egy honlapot, ahonnan bárki letölthette a nyelvi fájl egyes részeit szöveges formában és csináljhatta, majd feltölthette a kész fájlt. Ilyesmi kéne ide is sztem.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Tuvok
És hogy rakod össze a kettõt ?

Fülüke
Ez nagy vállalkozás....

nem 2 fordítást csinálni, hanem részekre osztani emberek között

Fülüke
😄

Kösz,megkapatam a fáljt.

Csak ténleg kár,hogy a fele sincs lefordítva.De ha akartok fordítást csinálni,segíthetek.Nem vagyok profi,de azért tudok.

Tuvok
Mármint 2 fordítást csinálni ?

Hát igen általában ezért csinálják többen. Ezért is akarnék én is beszálni a fordításba, meg még ugysem csináltam ilyet, meg gyakorolnám kicsit az angolt is.

Mit szólnál ha errõl msnben konzultálnánk? ott könnyebb lenne megbeszélni, mit hogyan?

Tuvok
Meg tudnám csinálni, csak rengeteg idõ kell hozzá, nem 2 napos dolog .

a film után én is megnézem a szöveg fájlt

na az nem semmi. akkor nem sokat fordítottak le. Te hogy állsz az angollal? én valamennyire tudok, de fordítani csak júliusban a vizsgaidõszak után tudok nekiállni, vagy csak nagyon keveset tudok megcsinálni az elött.

Tuvok
köszi, megkaptam

5962 nyelvi bejegyzés van, 2x átfutva tizede sincs lefordítva ...

Firefox RULEZ

Tuvok
nemtom
ie azt írja "kész de az oldal hibás", és opera is hibát jelez
de mint mondtam csak a modd & downloads-ban, a stexchange részlegben minden letöltés megy

<#nemtudom>

elküldtem

én firefox-ot használok. Lehet hogy az miatt tudom leszedni?

Te valami szálka lehetsz a simtropolis szemében hogy nem engedi<#eplus2>

valaki más is próbálja meg!!! még a végén kiderül hogy kivételezett emberke vagyok ott, pedig még az életben nem jártam azon az oldalon.<#vigyor1>

Tuvok
nem tudom mi a hiba oka, se opera se IE alól nem megy, de csak a mods & downloadsban, a stexchange minden ok

mail megy privben

nemá! <#vigyor2><#circling> én most szedtem le megint. akkor "a hiba az ön készülékében van" <#vigyor3>

akkor add meg a mailodat, és elküldöm

Tuvok
<#idiota>
Hiába nyomok downloadra, nem történik semmi, vili ? Nem tudom letölteni .

yay! bocsi. rosszat linkeltem be. pont azt ami tényleg nem jó. azzal csak próbálkoztam hol elindul e. ez a jó: http://www.simtropolis.com/modding/index.cfm?p=details&id=346
itt nyomj rá a download gombra

Tuvok
nem mûxik, próbáltam simtropolist opera meg ie alól is

megoldható, hogy letöltöd és átküldöd vhogy ?

ott nincs. emulen találtam, de ezer év még elindul a letöltés.

De itt http://www.simtropolis.com/modding/download.cfm?id=346 megvan. csak nyomj rá a download gombra és lejön.

Hi!

Elküldenéd nekem is?

Köszi

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Tuvok
Gondolom nincs fent .

Fülüke
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki kóddal játszik az mélyen ássa el magát a föld aláde aztán olyan mélyre, hogy még én se találjam meg.

ya ott a neve ilive reader. meg is nézem rögtön.