13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#7196 Na erre mondjatok valamit!!
Nagyba játszok egysze észreveszem (-)-ba ugrott az értékelésem, És a kiadás se semmi!!LoL...999x -
#7195 Nekem van egy alap kis városom, majd linkelek képet, nézzétek meg segítség kéne. Van egy sima alap meg egy középiskolám, de az iskolázottság mindenhol pirosban van. Csak R$-t követelnek, azt építem is, de gazdagok nem nagyon akarnak jönni. Egy klinikám egy rendőrségem(kicsi) és egy tűzoltóságom van. Azért nem építek többet, mert így is $1200 fogy havonta. Nehézségi szint könnyű. Egy kérdés: Kezdőpénzen kívül van valami különbség a könnyű, közepes és nehéz szint között? -
#7194 Van egy kics csalásom:200.000 bevétel/hó -
NorbyI #7193 CTRL+ALT+SHIFT + rányomsz a god (isten) módra akkor átvált a sokkal részletesebb terrain editorra.
Nem tudom hány fős a városod de felesleges az elején nagy általános és középiskolával kezdeni. Nagyon sok pénzt visz el. -
#7192 Akkó ez nyiván nem elégMeg még azt szeretném kérdezni ha már építem a várost akkor hogy is lehet behozni a terrain editor módot? hogy gyorsabban és ingye lehessen földet símítani. -
#7191 Nagyon magasnak kell lennie az iskolázottságnak. -
#7190 nekem most 97/3 arányban van a koszos ipar/ hight-tech iparés nem nagyon sikerül ezen változtatni. -
#7189 Igen. A fővárosom ilyen. A legszélén van még egy kis dirty, de azt is felszámolom lassan. -
#7188 Neked már volt ojan mikor ez mind majdnem a maxon volt?
Én sehogy se tom összehozni hogy rendesen elinduljon a Hight-tech gyárak épülése.Mindíg csak 1-2 épül néha néha.Pedig van iskola korház meg még az az iskolázottsági adatok is szépek,átlag életko,telekérték...stb... -
#7187 Hight tech gyárat csak akkor tudsz épiteni, ha nagyon magas az életszinvonal. Nincs bünözés, tüzveszély, magas a terület kivánatossága és az iskolázottság is magas.
Nehéz összehozni, de nem lehetetlen. -
#7186 lol...
Nálam még nem volt ien -
light01 #7185 Én nem így gondoltam,de mindegy.Amúgy a tököm kivan ebből az autópályából.Ahová akarom rakni a lehajtót,oda nem engedi,mert vagy "foglalt terület" ami ráadásul pont olyan út,ami jó lenne,ha meg elbontom,akkor "építésre alkalmatlan emelkedő".(a terület teljesen sík). -
#7184 Ebből érthetöbbNem én állítottam át 800x600 ra magátol ált át jó mi? -
#7183 persze! meg ha megvan _Rush Hour_ akkor a négysávos uttal is.
csak össze kell őket húzni. -
light01 #7182 Köszi,akkor azért nem sikerült.Így mostmár megy.Szerinted a megemelt autópályát össze lehet kötni a simával??? -
#7181 Jahoppá megvan megcsináltam hülye voltam. -
#7180 Sziasztok!
Hogy kell átállítani a forgalmat jobbkezesre?
FAQ-t néztem, simtroolis-on is néztem, ott valami registry-t mondanak, de olyat én meg nem találtam :( Valaki segítsen, mert zavar, hogy a bal oldalon kóricálnak a simjeim... -
GTKrisz #7179 Köszi.Akkor lehet,hogy eddig azért nem vettem észre,mert mindig keveset
nyomtam,és most,hogy szabin voltam,belecsaptam jobban.
blur55:
Építs magas jóléti zónákat.Én azt vettem észre,mintha a közlekedésnek is lenne szerepe.És iskolát,szinte minden félét(az általánosban nem osztanak diplomát:D).A high-tech nem fog beépülni a gyártelepre.Én például tettem néhányat a város szélébe,távolabb a koszos ipartól.És a közlekedés itt is fontos. -
blur55 #7178 mi kell ahhoz, hogy a gazdagok bejöjjenek a városba? mert most felemeltem az adókat az R1-R2-nél 8 százalékra, az R3-nál meg levittem 6,5-re de semmi. kell kórház vagy valami vagy mi?
ja és még egy dolog, mindenki írja, hogy szabaduljunk meg a bűzös gyáraktól és telepítsünk high-tech gyárakat, de hogyan? gondolom azok is akkor fognak betelepülni, ha van gazdag lakosság - nem tudom, egy college-től várhatnék valami javulást? én úgy sejtem igen, de a bevételeim nem fedezik a kiadásokat, így nem merem megépíteni -
#7177 Nálam is elő szokott fordulni, még nem jöttem rá az okára... :(
Ments sűrűn, ne úgy mint lentebb a koléga aki 13 órán keresztül nem mentett... -
#7176 Az autópáját nem lehet rögtön 90°-ban elfordítani csak 45°-ban, csak így lehet megoldani(vagy a kereszteződésekkel).De ez így van a vasútnál is és így van a magasvasútnál és az egysinű vasútnál is.Nem mond má hogy nem csinálták még autópályát.hm... -
GTKrisz #7175 Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani,mi okzhatja,hogy mostanában(Az utóbbi 3-4 napban)
mikor játszom a SC4-gyel,fogja magát,megáll a képernyő,és kilép a játékból.Néha 5 perc után,néha 1 óra után.
Teljesen eredeti a játék(SC4 Deluxe edition).
-
light01 #7174 Valaki elmondaná,hogy lehet megcsinálni.hogy az autópálya kanyarodjon? -
pzolika978 #7173 Szia! Tényleg nem akarok bunko lenni, de mi lenne ha pár oldalt visszaolvasnál? Már annyiszor le lett írva. Az árameladást 2oldallal lejebb képekkel ilusztrálva lett bemutatva. Van A és B városod. Az A városban csinálsz erőművet ami bőségesen fedezi az áramot Kb50%-on már tudsz árulni.Majd A városból húzol vezetéket B város felé. B városban folytatod a vezetéket a házakhoz. Az eladásnál A városnak többlettel míg B városnak hiánnyal kell rendelkeznie. Hát ennyi Ha megvan a kapcsolat a két város között akkor A költségvetésben a szomszéd üzleteknél kijelölöd hogy hány mwatt áramot akarsz eladni. 10000Mwattig 1000 ével tudod állítani. Nézd meg a kívánatosságot,abból megtudod hova költöznek R$$ emberek. -
blur55 #7172 most igazán nekiálltam, hogy csináljak rendes, nagy jól működő városokat, de nem megy könnyen. lenne pár kérdésem: 1. hogy lehet áramot eladni? 2. van egy városom, ahol vannak iskola, gimi, könyvtár, klinika, de a világért nem akarnak beköltözni R2-es emberek, ezt hogy lehetne megoldani? 3. hogy lehet több bevételre szert tenni? mert kb jó a város ha 10 dollár pluszban vagyok... -
#7171 Az adatlapján ottvan . -
#7170 Adnék egy tippet. Szerintem legyél vip tag az sg-n és az aláirásodba tedd ki a magyaritás linkjét, mert én sajna marhára elfelejtettem már, hogy honnan töltsem... :P -
#7169 Aki nem ment, az igy jár. MAgadat okolhatod! -
light01 #7168 Na én még ilyet nem találtam.eddig mind fullom volt.Amúgy gyáriparhoz nincs elég iskolázottság??? -
xmark2 #7167 Van egy nagy "hiba" a játékban, ami csalásnak is jól használható!!!
A landmark-oknál el lehet érni a játékban szereplő összes épületet és végtelen számra lerakni.Itt egy video milyen várost lehet építeni: http://www.youtube.com/watch?v=antQ_BSiUmE&mode=related&search=
Módszer a következő:lényege: menuben kell behozni ablakokat majd bezárni a megfelelő sorrendben:
1. menj az erőművekre(Powerplants) majd bezár az X-re
2. menj az ajándékokra(Rewards) majd bezár
3. menj a szemetesre (Garbage/Incenerators)majd bezár
4. végül a landmark-oknál minden épület ott lesz:)
tudom csalásnak nincs sok értelme...de ha nem fejlődik a város egy húzó negyed jól jön h. tovább menjen... meg amúgy is unalmas egy várost egyesével felépíteni...de azért jó szórakozást ha vki akar egy igazán szép várost(részt) építeni!
-
NorbyI #7166 Hát ha 13 órán keresztül nem mentettél egyszer sem akkor tényleg full hülye vagy. Én általában 20 percenként mentek. Találtam egy olyan modot ami figyelmeztet a mentésre olyan gyakran amilyen gyakran csak akarom.
Hirtelen nagyon nagy lett itt a forgalom, nem értem miért most kezdett el mindenki játszani amikor ilyen fasza idő van kinn?
Egyébként szeretném ha segítenétek a fordítás ellenőrzésében aki használja. Annyit kéne tenni hogy amelyik fordításban hibát találtok arról dobjatok egy screenshotot akár ide vagy a mialcímemre és én javítom. Jöhetnek olyan üzenetek is amik nincsenek lefordítva de nem értitek és hasznos lenne a játék szempontából. Most van némi időm így újra belevetettem magam a magyarítás projectbe. Csak elkészül valamikor :) (van megint frissítés) -
#7165 Magaddal basztál ki :D -
#7164 Tudjátok mi az apszolút ki**szás???
...................
Hát az hogy reggel 7óra óta 1 városon dolgozgattam nagyon frankó volt rengeteg bonyolult izével csalás nélkül Kb 800.000péz,Kb 160.000lakos...és most kb 20:00órakor csak úgy kilépett.De viszont elfelejtettem menteni!!Hát Nem nagy ki**szás?? -
#7163 Köszi, akkor holnap már építem a gigavárosom. -
#7162 Nem feltétlen.
Az én városomban van egy office amit letöltöttem.
5000-es luxus office. de csak 4600-an dolgoznak benne stabilan.
Szóval jó van az ott.
Töltsd le nyugodtan. Ha nincs rá szükség, annak oka van. Álltalában az, hogy nem elég magas az iskolázottság. -
light01 #7161 Végkövetkeztetés:fökösleges letölteni.Mert vagy tele van,vagy nincs rá szükség. -
#7160 Jaja...
Az majd csökkenni fog egy idő után.
Eleinte maxon van, majd beáll a reális értékre. Ha nincs rá kereslet, akkor leesik 0-ra. Akkor meg lehet lebontani. Tehát ne épits olyat, amire nincs kereslet. -
light01 #7159 Látom nem érted.Leraktam olyan helyre,ahol még nincs is lakossság.És ahogy lerakom,egyből 300/300. -
#7158 A simjeid töltik fel.
Tehát ha 300/300 akkor 300 simed abban a gyárban dolgozik. -
light01 #7157 Letöltöttem kb 20at,mind gyáripar.Próbaként beraktam a játékba,de mind 300/300,meg ilyenek volt.Tehát ezek szerint fullon ment.Egyik se volt üres.Nekem oyan kéne,amiben van munkahely a simjeimnek.