Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
RH-d megvan ?

Olyanok is vannak???Valaki vegyen már MSN-re,és segítsen egy kicsit(PLS),ha tud.
[email protected]
Természetesen a Sim city 4-el kapcsolatban.

Fülüke
Azok küldetések.

De k*rvajó géped van istenem....

ja,ok,így már más,de nekem akkor is tetszik.Az 5598.Hszben a képet mit jelent az a helikopter meg a kocsi?

Tuvok
<#idiota>

Fülüke
Nem nem nem... Nehogy azthidd hogy egyesével fellett építve...Nemm. Kiléptem windowsba és ott belepakolgattam két várost a download mappába.

Nem hiszem el,hogy ilyeneket lehet csinálni!
Én rohadt béna lehetek akkor.
Meg 17 millió fõ!

[HUN]PAStheLoD
és ez métjó ? :o

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Fülüke
Ez a másik város amibõl összevan illesztve.

Fülüke
Héj. Két város van ismételve ha jól megnézitek egy kicsi és egy nagy.

Tuvok
ezen mit is kéne nézni ? hogy ugyanaz a város van beillesztve minden régióba ?

amúgy jobban nézne ki ha nem ugyanazon sablon alapján húztad volna fel az összes várost..

haver... neked aztán van szabadidõd!

Fülüke
Megcsináltam!

Nekem meg hibás a rendszer,és ezért is akadhat néha ez a game is,meg az Empire Earth 2 is.Nagy Format lesz a nyáron(meg már venni kéne gey új vinyót)

Tuvok
Én nem töltöttem hozzá semmit, és nem is akad egyáltalán . <#gonosz1>

SC4 el az a bajom hogy töltöttem hozzá olyan 3gigányi épületet, és akad már a játék a sok stufftól...

takraj
Akkor már lennének shotik... 😊 Fura..többet tökölnek vele, mint az SC4-el. 😞

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Tuvok
Idén év végére volt régebben kiírva, de ezt ne vedd kézpénznek ...

Talán majd a Duke Nukem megjelenik😊

Nemtudja vki mikor jön a simcity5? mert ebbe már meguntam a megapolis épitéseket...

Na mostmár ideje volt a patchet is leszedni.Felhõ karcolókat akkor 30ezer vagy 40ezer lakos fölött építenek?Már lassan kivágom a fákat is,hogy beépítsem õket.

És a legjobbat el tudnád nekem küldeni?
üdv: ninjazz
Help17
Hogyan tudok saját hangot berakni?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

A www.simcity.com-ról tudsz letölteni régiókat,csak egy gond van:Regisztrálni kell,és eredeti játék.😞

Tuvok
Nem .

Sziasztok!
Létezik a sim city 4 deluxe edition-höz 100%-os magyarítás???
Ha valakinek megvan, elküldené nekem a [email protected] címre?
Elõre is kösz!
üdv: ninjazz
szerintem ennek volna értelme

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Kit--Kat
1. google, vagy altavista, 2. dokumentumok/simcity/refgion/downloads
kb. így most fejbõl mondva

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tuvok
Esküszöm egyszer melóban leírom ezeket a dolgokat és faq gyanánt felrakom vmi oldalra ...
nemtom mennyi értelme lenne

'Napot!

Tudja valaki,hogy lehet új térképeket letölteni SC4-re?
... és hogy lehet õket felrakni?

Az én játékom valamiért nagyon hibás,így meg kell szereznem máshonnan.

Én most úgy játszom, hogy egy régióba telepítek csak iparterületet, és oda mennek át a környezõ régiókból. Na most az egyik városom ku--ára igényel HT-t, de hiába futtatom az iparterületes régióban az idõt, nem épít. Mi lehet az oka? A másik, hogy a városom egy részének nincs munkája, holott elõtte volt. Mit kéne tennem?
Kit--Kat
Most?!<#vigyor5>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ya felmegyek, csak mond meg mikor, egész délután itthon leszek, de lehet hogy fent leszek egész nap.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Kit--Kat
Íjj scusi, megvásárolható épület!
Majd valamikor feljöhetnél MSN-re, lenne pár kérdésem😊

zsíír
na ezt majd megnézem az ajándékoknál.

Kit--Kat
Ez a San Fransiscoban lévõ mûvészetek palotája. (Ajándék)

Fülüke
Ez mi???? Ezt nem az ajándékokban vagy a szabadon építhetõ cuccikban lehet megtalálni???

nézegettem gogliban képeket. Ilyennel már találkozott valaki?

Kicsit megkésve, de itt vannak a városaim.
1. San Ferlone

2. San Hosse

3. San Angeles

Tuvok
Jójó, csak kíváncsi voltam .

nem jobb, de mondtam már hogy ötletet akarok meríteni, egyébként meg nem mind1 neked??😊
Tuvok
Ja ponyo tavaris, csak azt nem tudom miért jobb képeket nézegetni városépítés helyett .

gondolkodni nem szégyen.... úgy értve, hogy annyi kép van, hogy pár órába telne, ha az összeset megnézzem verstehen, understand, teccik érteni?
Tuvok
Mit kell azon órákig nézni ?

Néztem a googlet, de nem talált annyira sokat hogy órákig tudnám nézni😞
Kit--Kat
hmm ezt szvsz Maxisek rakták le szépen:o

Tuvok

Egyébként ezt a várost szeretném lemásolni nagyon régóta, de nem akar sikerülni . Arra kíváncsi lennék, hogy mi lehet fent ill . balra, amerre a vonat megy .