Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
Természetesen a Sim city 4-el kapcsolatban.
De k*rvajó géped van istenem....
Én rohadt béna lehetek akkor.
Meg 17 millió fõ!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
üdv: ninjazz
Létezik a sim city 4 deluxe edition-höz 100%-os magyarítás???
Ha valakinek megvan, elküldené nekem a [email protected] címre?
Elõre is kösz!
üdv: ninjazz
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
kb. így most fejbõl mondva
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nemtom mennyi értelme lenne
Tudja valaki,hogy lehet új térképeket letölteni SC4-re?
... és hogy lehet õket felrakni?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Majd valamikor feljöhetnél MSN-re, lenne pár kérdésem😊

1. San Ferlone
2. San Hosse
3. San Angeles
Egyébként ezt a várost szeretném lemásolni nagyon régóta, de nem akar sikerülni . Arra kíváncsi lennék, hogy mi lehet fent ill . balra, amerre a vonat megy .