13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
gabe90 #7556 hali! Miért nem engedélyezi a játék rakétaállomás építését? A feltételeket teljesítttem(25,000 high -tech jobs & Research centre) Mayor rating majdnem max, aminek igazábol nem hiszem h tul sok koze lenne hozzá..:S. Az esetleges buta kérdésemért előre is bocs, a választ meg köszi:) -
#7555 Nem gáz. énis előnyaraltam egy kicsit. -
NorbyI #7554 Még nem tapasztaltam hogy gond lett volna a kompatibilitással. Pedig elég sok faltípust használok akár egyszerre is. Sajnos a pluginokkal nagyon óvatosan kell bánni, sok gond adódhat a használatukból.
Carlos: elnézést kérek hogy eddíg nem említettelek meg de mostanában nem sok időm maradt fordítani. Így most a többiek nevében is szeretném megköszönni az értékes segítségedet. Az újabb fordítást pedig felraktam az oldalamra, töltsétek ezerrel. -
Benevolens #7553 Norbylhoz is lenne egy kérdésem: A 6474-ben illusztrált fal minden egyéb fallal kompatibilis?, csak mert engem kivág a játék, ha ferakom. -
Benevolens #7552 A 70 ezres város is megszakította közlekedési kapcsolatait a gyárvárossal, pedig az összeköttetések megvannak
-
Benevolens #7551 Meg tudja valaki mondani, hogy mitől lehet, hogy normális városközi közlekedést bonyolító régióm városai között hirtelen beállt a disszonancia: Volt egy gyárvárosom, ahova egy 70 és egy 200 ezer lakosú városból jártak dolgozni, és volt a 200 as városom mellett egy 290 ezres, ahonnan egyrészt a 200 ezresbe jártak (van itt még 114 ezer kereskedelmi) másrészt ezen keresztül a gyárvárosba. Ez szépen egy többszörösen agyonhasznált vasútvonalon történt.amikor a 290-es városomban kiépítettem a buszhálózatot (különben panelerendezésű, ugyhogy eddig nem volt baj a közlekedéssel), az emberek nagy része busszal kezdett átjárni, ugyhogy csökkent a vasúti, de főleg az autóközlekrdés,igen ám de a másik városokba a kimenő 13 12 ill. 9ezer busz 16 2 ill.3 ezer autóként érkezett meg,a mit teljesen hazavágta, valamint egyik városból sem megy át jelentékeny forgalom a gyárvárosba, ahol az üzemek a RCI igény miatt virágzanak.A másik két városban viszont hatalmas munkanélküliség támadt és elkezdett lepukkanni mind a kettő. Megpróbáltam várni, hogy idővel helyreáll, de nem tette.Vajon most miért esett szét a közlekedésem? Segítség! -
light01 #7550 Ez így van!Hihetetlen sok munkájuk lehetett vele!És nem is találni benne hibát.Ezer hála. -
#7549 Fordítóknak... -
barnati #7548 Gyerekek, elképesztő mennyi a magyar szöveg a játékban. Pedig anno még angol volt minden. Hálás köszönetem a fordítónak. -
light01 #7547 -
Benevolens #7546 Jogos! Mi újat tudna ez az oldal nyújtani. -
#7545 Azt minek, hogy az oldalnak már nem a 4-gyel kellene foglalkoznia . -
light01 #7544 Mit minek? -
#7543 De hogy már minek ..? -
light01 #7542 Ez igaz.De szerintem az a lényeg,hogy végre lesz magyar oldala a játéknak. -
goofy1984 #7541 Köszönöm gyors válaszodat! -
#7540 #7371 -
goofy1984 #7539 Hello!
Láttam neten képeket amiken körforgalom volt. De olyan rendes, nem csak az út volt kb kör alakba építve. Azt hogy lehet építeni? (feltettem a Rush Hour-t is, de ott se találom) Lehet egyáltalán, vagy valami kiegészítő?
És ha már a kiegészítőknél tartunk, azokat hogy lehet beletenni a játékba?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#7538 Azért szerintem ki kéne felyteni, hogy mit takar szerkesztőnek lenni, mert látatlanban senki se ugrik bele ilyen dolgokba. -
light01 #7537 Igen,tudom.De én a documentand settingbe raktam és mégse jó. -
Benevolens #7536 Bocsi,az előbb#7530-ra reagátam -
Benevolens #7535 Nálam okosabbaktól úgy tudom, hogy a pach nem szereti az ATI kártyákat (különben nekem pl eltűnteti a textúráimat), valami olyasmit is hallottam, hogy omega drivval rendesen fut.(nekem az XP utálta, és mindent belassított), különben nézd át a korábbiakat, nem is olyan régen volt téma. (asszem) -
#7534 uff, ez nekem is volt anno
már nemtom, hogy mit csináltam neki
ha eszembe jut szólok :/ -
#7533 Hali mindenkinek! Látom sok-sok SC4 rajongó van jelen! Ezért szeretnék megkérni mindenkit akinek van kedve szerkesztőnek lenni hogy jelentkezzen! Hogy hol? www.simcity4.hu HAMAROSSAN!! Az oldal még inaktív de amint megvan a megfelelő létszám megnyitunk! Szerkesztőnek tudsz jelentkezni a [email protected] e-mail címen! Bővebb infoért irj! -
Benevolens #7532 Én azért nem tartom csalásnak, mert a játék készítői tökre elrontották az arányokat:pl.: egy lakóházban a valóságoshoz közeli, esetleg nagyobb számú ember él, mig a legnagyobb gyárban kb 250-en(?) dolgoznak és az alapterülete megegyezik egy házéval, míg a valóságban pl. a RÁBA gyárban 40 000-en dolgoztak, vagy a dunaújvárosi volt sztálin vasmű a város alapterületének felét kiteszi. Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb népesség-koncentrációt sűrű R$-gyel lehet elérni, az itt lakók pedig I$-ben vagy CS$- ben (ami különben minimális infrastruktúrális beruházás után CS$$-vé épül át) dolgoznak, amiből egy városnyi 6000 (esetleg I$$-k-ben, ahol azért több),míg R$-ből kb. két ház. Ha pedig az alap (ill.RH) tömegközlekedési eszközeit használod, akkor egy nagyobb ház mellé legalább két metrómegállót kell építened (matematikai alapon), vagy vállalod, hogy a lakosság nagy része autóval jár. Bár lehet, hogy nem igy van. Ebben az esetben légyszi szóljatok. -
Benevolens #7531 Documents and Settings/Sim City 4/Plugins, mert van Program Files/Maxis/Sim City 4/Plugins is. -
#7530 Hi all! Letoltottem a honlaprol sima SC4hez a hozza valo patchet(Verzió: v1.0.272.0)
Felraktam es miutan inditanam a jatekot kiír egy hiba uzenetet(The configuration file(Graphics Rules.sgr) cannot be parsed.Using built-in rules) majd a jatekot nem jeleniti meg a kepernyom. Plz vki írja meg erre a gyógymodot! Elore is kosz! -
roli613 #7529 Én hát tescoba vettem a cd-t,óriási hibát követtem el mert a kép néha sza*akodik. Mivel megnéztem a gépem és semmi baja ezért a cd a hibás
www.1942.mindenkilapja.hu valaki nézze meg! -
pzolika978 #7528 Akkor bocsi,hogy beleszóltam. (bár én az ilyeneket nem használom,mert csalásnak vélem) -
light01 #7527 Igen,a Farm Jobs Multiplier módról van szó.Arra gondolok,hogy nemhogy valami más módnak is fönt kell lennie,hogy menjen.Bár a read me-ben nem írja.Csak annyit,hogy valamelyiket másold be a pluging-ba. -
Benevolens #7526 Nem az Industrial Quadrupler modra, hanem a Farming Jobs Multiplier modra gondolok. A farmok munkahelyeit kétszeresére, ötszörösére, tízszeresére, vagy ötvenszeresére képes növelni, attól függően, hogy melyiket választod. Simtropolison jelenleg 19. a top50-ben a modok között -
Benevolens #7525 Nekem mindenesetre működik. Éppen kép fewltöltésével fáradozom -
pzolika978 #7524 A farmokon nem is fognak többen dolgozni! Alapban 1-2 ember dolgozik ott. -
light01 #7523 Sajnos ez sem igaz!Kipróbáltam úgy is,de ekkor sem történik semmi.Úgyanúgy 6 és 10 között van az új farmokon a munkahely,pedig kipróbáltam az 5*,10* is. -
pzolika978 #7522 Sziasztok! Problémám a következő:A parkba hogyan tudok csinálni sétányokat? Amit leszedtem park patch-t a netről az valamiért nem működött.Maj teszek fel képeket ismét,csak sosincs időm rá. Már 6 város van a régiómban,és a lakosság elérte az 1millió főt. Minden városom kisebb nagyobb nyereséggel üzemel. Fantstic várost fejlesztem folyamatosan ott most ez a helyzet. Kb.8500$ a nyeresége havonta. -
Benevolens #7521 A mod csak a berakás után épültek paramétereit változtatja meg. (úgy rémlik, bár elég rég volt) -
NorbyI #7520 Higgy nekem az!
Minden esély megvan rá egyetlen általad leszedett plugin sincs az enyéim között.
A másik meg hogy senki kedvéért nem fogok feltölteni 600 megát amikor simán letöltheti maga is ha egy kicsit gondolkodna és nem lenne lusta.
Kérdezz meg bárkit tuti hogy senki sem fog neked több száz megát feltölteni csak mert olyan "szépen" kéred. -
montressor #7519 Koszonom a valaszokat! -
light01 #7518 Megtaláltam a módot amiről beszéltél.Kár,hogy nem jó semmire.Mindent úgy csináltam,ahogy le van írva,5xre akartam.ehhez képest a 702ből lett715. -
DeenQa #7517 De nem az! A teljes játék eltünt mivel az egész HDD elromlott.. ujra lett rakva és most egy teljesen szüz SC4 em van semmi várossal... ezért még a te 600mb pluginod is jó lenne. Még 600 at is órák alatt lehetne leszedni Simtropóról...