Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A NAM-ot egyedül, de attól még nem kellene ilyennek lennie :S Nemtudom mivan... Lehet, hogy újratelepítem, és jó lesz. Reménykedek...
Kodlovag
Ilyet még nem láttam. <#nemtudom> Nem telepítettél valami modot?

Valaki valami segítséget tudna nyújtani? Már elvonási tüneteim vannak, mert már 2 napja nem játszottam vele :S
de lehet, hogy az update a hivatalos patch. Akkor valami tört exé-vel.
szerintem felül kell írni az exe-t az update-tel, és onnan indítani. De különben ha jól sejtem a kettes a play disc <#nemtudom>
Segítséget szeretnék kérni!
Felraktam a SimCity 4 Deluxe-t, és mikor elakarom indítani a játékot, akkor kiírja angolul, hogy válasszam ki a play disck-et, de nem találom. Nem tudom melyik mappában keressem, a játékot töltöttem, és ahova letöltöttem és kicsomagoltam ott csak CD1, CD2, és valami Updates cucc van, a CD1-ben, 3 ikon van, 1.SC4DELUXE1.ccd, 2. SC4DELUXE1 3. SC4DELUXE1.sub, a CD2-ben is ugyanez, csak az egyesek helyén kettes van, mindegyiket próbáltam mountolni, de nem mûxik. Vagy én keresem rossz helyen?! Pls segítsetek.
Nos a következõ problémám akadt:
Eddig amikor játszottam, és leraktam az épületeket, mindig mutatta a nyilat, ahol a bejárat van. 1 napos szünet után azonban eltûnt a nyíl, így nem tudom, hogy hol van az épületek bejárata, és így elég nehéz játszani...
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Tud valaki valami segítséget nyújtani? Megköszönném!
Kodlovag
Mostanában hetente többször is megesik...

Kodlovag
Soha ne vigyél puzzle elemet megálló fölé. Akkor könnyen fagyizik.

Mi van a Simtropolissal, hogy nem tölt be???
villamossal másnál mi a helyzet? nekem 2 perc után kilépett miután elkezdtem csinálni 😄
Kodlovag
Pakold tele fákkal az ipari lotokat, azok lecsökkentik a szennyezést, onnan már könnyedén felülépíti a koszos ipart a manufacturing és HT ipar (persze amennyiben van rájuk igény).

igen. Sõt, a NAM-nak van egy kedvenc hibája, amitõl kilép. Puzzle elem fölé soha ne vigyél egyéb közlekedési elemet. Továbbá mindig kilép, ha nem elég a memória.
Am köszönöm a segítséget, holnap megcsinálom 😊
Csak nálam nem jön be a simtropolis, vagy nálatok sem?
burzsujokat kell telepíteni a városba, és az ott dolgoznak
építesz mellé lakónegyedet. Úgy kell hogy lakónegyed kereskedelmi negyedek szendvicsben.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

sziaztok!

Ha sok modot rakok a játékba, az egy idõ után eredményezheti azt hogy gyakran kilép magától? ill. vannak olyan modok, amiket semmiképp nem ajánlotok hogy letöltsem?
Hogyan tudom visszacsalogatni a magas szintû irodákat, ha azt írja ki, hogy kereslet miatt kiürült... Hogy hozzam vissza õket?
duplikált*
Mért nem tudok írni a fórumra? Azt írja, h deplikált üzenet nem küldhetõ el :S
Évek óta max adó van rajtuk, nem mennek.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

bezárni csak idõvel fog, nagyon magas adónál, és ha ellehetetleníted. De le is rombolhatod. Viszont ha megszünteted, akkor bedõlhet az egész, mert a játék úgy van kitalálva, hogy minden zóna és vagyontípusra szükség van.
Hogyan lehet a mocskos ipart rombolás nélkül lágyan rávenni arra hogy takarodjanak? Mert a max adó csak azt eredményezi hogy újonnan csak HT és manufacturing ipar épül, de a meglévõ dirty nem zár be.

Köszönöm szépen😊
A hidat a NAM valamelyik könyvtárába, de szerintem annak van telepítõje
mindegyiknél le van írva, de különben Dokumentumok/Sim City 4/Plugins
Aminek van saját telepítõje, azt meg csak futtatni. (elõfordulhat hogy nem a Plugins-ba telepíti, de az úgy jó)
A letöltéseket (ház, híd) hova kell bemásolni? Hogyan kell telepíteni?
Van elég sok:
http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=1700
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/15410-js-seawalls
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/24794-js-seawalls-v3/
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/24039-js-seawalls-v2/
Sziasztok!

A térképen ahol építkezek van egy folyó. Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok rakpart-modot? A folyó partjára gondolom. Elõre is köszi!
Mit tudok csinálni akkor, ha a magas szintû irodák kiürülnek, és azt írja, hogy alacsony a kereslet? Mivel tudom visszacsalogatni õket?
Köszi szépen a z infót, már játszok a játékkal, és nagyon tetszik! Le is töltöm a NAM-ot akkor 😊 És köszi még egyszer!
Kodlovag
Azért, mert 10000+ db mod van, amibõl kb 1-2000-et lehetne is ajánlani. A NAM-ot (Network Addon Mod) mindenképpen tedd fel, egy csomó új közlekedési/útépítési lehetõséget ad.
Egyébként pedig kezdj el játszani, és ha hiányzik valami a játékból, vagy jobbat/többet akarsz, akkor keress rá a simtropolison. Vagy egyszerûen csak böngéssz. De ennyi tartalom átnézéséhez hetek kellenek, úgyhogy csak szép lassan, amire éppen igényed van.

Mért nem segít senki???!!!
<#nemtudom>
Kodlovag
Igen, de mintha most több modell lenne, mint amikor utoljára ott jártam.

megszûnt a NOB-nak az oldala, pedig onnan még egy csomó mindent le akartam tölteni <#rinya>
szerintem ezek rondák :S
Kérlek segítsetek! Ajánlanátok egy-két modot amit ti is használtok és élvezetesebb lesz tõle a game? PLS!
Köszi szépen, csak lenne már ihletem, mert az mostanában hiányzik...
Kodlovag
wetsom, még a következõket tudnám a figyelmedbe ajánlani. Véletlenül akadtam rájuk, amikor tree controller és kSC4FloraParameters infó után keresgéltem.

Ploppable CP Seasonal Oak
Gizmo Ploppable Seasonal Lillypads
ALN Seasonal Catteils
Gizmo Water Flora

... és a többi. Nézegesd ezt a topicot a 480-ik oldaltól kezdve, van még bõven. Three Rivers Region

Ok, köszi az infót. Még egy kérdés:

Olvasgattam a fórumot, és nem tudom, hogy mi ez a NAM pl, meg még kitudja mit nemtudok 😊

A jobb modokat, kiegeket, amikkel élvezetesebbé lehet tenni a játékot írnátok? Ti melyik kiegeket használjátok?
Kodlovag
OK, megtaláltam, a CP seasonal fákat is lehet ploppolni, csak persze nem fognak automatikusan változni: Hooha47 Mayor mode plopables

De szerintem már nincs messze egy tényleg évszakosan változó seasonal tree controller.

Kodlovag
Egészen konkrétan bal-jobb kezes problémád van, mindent az okoz.
Ha a játékod balkezes, akkor balkezes NAM kell. Ha a registryt átírtad jobbkezesre, akkor a játékod onnantól jobbkezes, és a NAM-ot is úgy kell telepíteni.

90% fölötti a készültségi foka, vagyis nem teljes, de szerintem seemi olyan nem hiányzik a fordításból ami életbevágó lenne. (Teljes menürendszer, tutorialok, beállítások és nagyon sok párbeszédpanel van lefordítva).

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

de egy ideig fent volt a simtropolison, én le is töltöttem. Az lehet mondjuk, hogy nem mûködik, de nem próbáltam <#nemtudom>
Hali!
Ami itt van az SG-n magyarítás, az teljes?
cs. Újra felraktam az sc4-et, és beraktam egy 2009-es régiómat. Az elsõ furcsaság az, hogy a 2009-es régióban van egy város amit ha régióstul rakok be, akkor megy, viszont annak va városnak van egy külön késõbbi mentése, amit ha berakok egy síkság lesz a helyén, város nélkül.

A másik, meg hogy ugyan abban a régióban egy másik városom a 2009-es valamikor NAM modot használta. Felraktam a legújabbat és az van, hogy a kiépített vasúti síneket nem használják holott a megállókra ír kihasználtságot. Ezen kívül kitört egy tûz és a tûzoltók elakadnak az oda vezetõ úton mondván hogy nincs út oda, holott semmi baj nincs, és több út is vezet oda.

Ezen kívül meg balkezes forgalom van benne, viszont a nam-ba váltasztani kell hogy melyikhez telepítsen. Most akkor a játékhoz kell telepíteni vagy a beállításhoz? (ha én registryben átírom jobbkezesre, akkor a jobb kézre kell-e állítani a nam-ot)

Nekem van olyanom amivel a 2009a-s fákat lehet ploppolni, de ST-n nem tudom megtalálni... Ha gondolod elküldhetem.