Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NAM-ot egyedül, de attól még nem kellene ilyennek lennie :S Nemtudom mivan... Lehet, hogy újratelepítem, és jó lesz. Reménykedek...
Valaki valami segítséget tudna nyújtani? Már elvonási tüneteim vannak, mert már 2 napja nem játszottam vele :S
de lehet, hogy az update a hivatalos patch. Akkor valami tört exé-vel.
szerintem felül kell írni az exe-t az update-tel, és onnan indítani. De különben ha jól sejtem a kettes a play disc <#nemtudom>#nemtudom>
Segítséget szeretnék kérni!
Felraktam a SimCity 4 Deluxe-t, és mikor elakarom indítani a játékot, akkor kiírja angolul, hogy válasszam ki a play disck-et, de nem találom. Nem tudom melyik mappában keressem, a játékot töltöttem, és ahova letöltöttem és kicsomagoltam ott csak CD1, CD2, és valami Updates cucc van, a CD1-ben, 3 ikon van, 1.SC4DELUXE1.ccd, 2. SC4DELUXE1 3. SC4DELUXE1.sub, a CD2-ben is ugyanez, csak az egyesek helyén kettes van, mindegyiket próbáltam mountolni, de nem mûxik. Vagy én keresem rossz helyen?! Pls segítsetek.
Felraktam a SimCity 4 Deluxe-t, és mikor elakarom indítani a játékot, akkor kiírja angolul, hogy válasszam ki a play disck-et, de nem találom. Nem tudom melyik mappában keressem, a játékot töltöttem, és ahova letöltöttem és kicsomagoltam ott csak CD1, CD2, és valami Updates cucc van, a CD1-ben, 3 ikon van, 1.SC4DELUXE1.ccd, 2. SC4DELUXE1 3. SC4DELUXE1.sub, a CD2-ben is ugyanez, csak az egyesek helyén kettes van, mindegyiket próbáltam mountolni, de nem mûxik. Vagy én keresem rossz helyen?! Pls segítsetek.
Nos a következõ problémám akadt:
Eddig amikor játszottam, és leraktam az épületeket, mindig mutatta a nyilat, ahol a bejárat van. 1 napos szünet után azonban eltûnt a nyíl, így nem tudom, hogy hol van az épületek bejárata, és így elég nehéz játszani...
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Tud valaki valami segítséget nyújtani? Megköszönném!
Eddig amikor játszottam, és leraktam az épületeket, mindig mutatta a nyilat, ahol a bejárat van. 1 napos szünet után azonban eltûnt a nyíl, így nem tudom, hogy hol van az épületek bejárata, és így elég nehéz játszani...
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Tud valaki valami segítséget nyújtani? Megköszönném!
Mi van a Simtropolissal, hogy nem tölt be???
villamossal másnál mi a helyzet? nekem 2 perc után kilépett miután elkezdtem csinálni 😄
Pakold tele fákkal az ipari lotokat, azok lecsökkentik a szennyezést, onnan már könnyedén felülépíti a koszos ipart a manufacturing és HT ipar (persze amennyiben van rájuk igény).
igen. Sõt, a NAM-nak van egy kedvenc hibája, amitõl kilép. Puzzle elem fölé soha ne vigyél egyéb közlekedési elemet. Továbbá mindig kilép, ha nem elég a memória.
Am köszönöm a segítséget, holnap megcsinálom 😊
Csak nálam nem jön be a simtropolis, vagy nálatok sem?
burzsujokat kell telepíteni a városba, és az ott dolgoznak
építesz mellé lakónegyedet. Úgy kell hogy lakónegyed kereskedelmi negyedek szendvicsben.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
sziaztok!
Ha sok modot rakok a játékba, az egy idõ után eredményezheti azt hogy gyakran kilép magától? ill. vannak olyan modok, amiket semmiképp nem ajánlotok hogy letöltsem?
Ha sok modot rakok a játékba, az egy idõ után eredményezheti azt hogy gyakran kilép magától? ill. vannak olyan modok, amiket semmiképp nem ajánlotok hogy letöltsem?
Hogyan tudom visszacsalogatni a magas szintû irodákat, ha azt írja ki, hogy kereslet miatt kiürült... Hogy hozzam vissza õket?
duplikált*
Mért nem tudok írni a fórumra? Azt írja, h deplikált üzenet nem küldhetõ el :S
Évek óta max adó van rajtuk, nem mennek.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
bezárni csak idõvel fog, nagyon magas adónál, és ha ellehetetleníted. De le is rombolhatod. Viszont ha megszünteted, akkor bedõlhet az egész, mert a játék úgy van kitalálva, hogy minden zóna és vagyontípusra szükség van.
Hogyan lehet a mocskos ipart rombolás nélkül lágyan rávenni arra hogy takarodjanak? Mert a max adó csak azt eredményezi hogy újonnan csak HT és manufacturing ipar épül, de a meglévõ dirty nem zár be.
Köszönöm szépen😊
A hidat a NAM valamelyik könyvtárába, de szerintem annak van telepítõje
mindegyiknél le van írva, de különben Dokumentumok/Sim City 4/Plugins
Aminek van saját telepítõje, azt meg csak futtatni. (elõfordulhat hogy nem a Plugins-ba telepíti, de az úgy jó)
Aminek van saját telepítõje, azt meg csak futtatni. (elõfordulhat hogy nem a Plugins-ba telepíti, de az úgy jó)
A letöltéseket (ház, híd) hova kell bemásolni? Hogyan kell telepíteni?
Van elég sok:
http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=1700
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/15410-js-seawalls
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/24794-js-seawalls-v3/
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/24039-js-seawalls-v2/
http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=1700
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/15410-js-seawalls
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/24794-js-seawalls-v3/
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/24039-js-seawalls-v2/
Sziasztok!
A térképen ahol építkezek van egy folyó. Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok rakpart-modot? A folyó partjára gondolom. Elõre is köszi!
A térképen ahol építkezek van egy folyó. Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok rakpart-modot? A folyó partjára gondolom. Elõre is köszi!
Mit tudok csinálni akkor, ha a magas szintû irodák kiürülnek, és azt írja, hogy alacsony a kereslet? Mivel tudom visszacsalogatni õket?
Köszi szépen a z infót, már játszok a játékkal, és nagyon tetszik! Le is töltöm a NAM-ot akkor 😊 És köszi még egyszer!
Azért, mert 10000+ db mod van, amibõl kb 1-2000-et lehetne is ajánlani. A NAM-ot (Network Addon Mod) mindenképpen tedd fel, egy csomó új közlekedési/útépítési lehetõséget ad.
Egyébként pedig kezdj el játszani, és ha hiányzik valami a játékból, vagy jobbat/többet akarsz, akkor keress rá a simtropolison. Vagy egyszerûen csak böngéssz. De ennyi tartalom átnézéséhez hetek kellenek, úgyhogy csak szép lassan, amire éppen igényed van.
Egyébként pedig kezdj el játszani, és ha hiányzik valami a játékból, vagy jobbat/többet akarsz, akkor keress rá a simtropolison. Vagy egyszerûen csak böngéssz. De ennyi tartalom átnézéséhez hetek kellenek, úgyhogy csak szép lassan, amire éppen igényed van.
Mért nem segít senki???!!!
<#nemtudom>#nemtudom>
megszûnt a NOB-nak az oldala, pedig onnan még egy csomó mindent le akartam tölteni <#rinya>#rinya>
szerintem ezek rondák :S
Kérlek segítsetek! Ajánlanátok egy-két modot amit ti is használtok és élvezetesebb lesz tõle a game? PLS!
Köszi szépen, csak lenne már ihletem, mert az mostanában hiányzik...
wetsom, még a következõket tudnám a figyelmedbe ajánlani. Véletlenül akadtam rájuk, amikor tree controller és kSC4FloraParameters infó után keresgéltem.
Ploppable CP Seasonal Oak
Gizmo Ploppable Seasonal Lillypads
ALN Seasonal Catteils
Gizmo Water Flora
... és a többi. Nézegesd ezt a topicot a 480-ik oldaltól kezdve, van még bõven. Three Rivers Region
Ploppable CP Seasonal Oak
Gizmo Ploppable Seasonal Lillypads
ALN Seasonal Catteils
Gizmo Water Flora
... és a többi. Nézegesd ezt a topicot a 480-ik oldaltól kezdve, van még bõven. Three Rivers Region
Ok, köszi az infót. Még egy kérdés:
Olvasgattam a fórumot, és nem tudom, hogy mi ez a NAM pl, meg még kitudja mit nemtudok 😊
A jobb modokat, kiegeket, amikkel élvezetesebbé lehet tenni a játékot írnátok? Ti melyik kiegeket használjátok?
Olvasgattam a fórumot, és nem tudom, hogy mi ez a NAM pl, meg még kitudja mit nemtudok 😊
A jobb modokat, kiegeket, amikkel élvezetesebbé lehet tenni a játékot írnátok? Ti melyik kiegeket használjátok?
OK, megtaláltam, a CP seasonal fákat is lehet ploppolni, csak persze nem fognak automatikusan változni: Hooha47 Mayor mode plopables
De szerintem már nincs messze egy tényleg évszakosan változó seasonal tree controller.
De szerintem már nincs messze egy tényleg évszakosan változó seasonal tree controller.
Egészen konkrétan bal-jobb kezes problémád van, mindent az okoz.
Ha a játékod balkezes, akkor balkezes NAM kell. Ha a registryt átírtad jobbkezesre, akkor a játékod onnantól jobbkezes, és a NAM-ot is úgy kell telepíteni.
Ha a játékod balkezes, akkor balkezes NAM kell. Ha a registryt átírtad jobbkezesre, akkor a játékod onnantól jobbkezes, és a NAM-ot is úgy kell telepíteni.
90% fölötti a készültségi foka, vagyis nem teljes, de szerintem seemi olyan nem hiányzik a fordításból ami életbevágó lenne. (Teljes menürendszer, tutorialok, beállítások és nagyon sok párbeszédpanel van lefordítva).
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
de egy ideig fent volt a simtropolison, én le is töltöttem. Az lehet mondjuk, hogy nem mûködik, de nem próbáltam <#nemtudom>#nemtudom>
Hali!
Ami itt van az SG-n magyarítás, az teljes?
Ami itt van az SG-n magyarítás, az teljes?
cs. Újra felraktam az sc4-et, és beraktam egy 2009-es régiómat. Az elsõ furcsaság az, hogy a 2009-es régióban van egy város amit ha régióstul rakok be, akkor megy, viszont annak va városnak van egy külön késõbbi mentése, amit ha berakok egy síkság lesz a helyén, város nélkül.
A másik, meg hogy ugyan abban a régióban egy másik városom a 2009-es valamikor NAM modot használta. Felraktam a legújabbat és az van, hogy a kiépített vasúti síneket nem használják holott a megállókra ír kihasználtságot. Ezen kívül kitört egy tûz és a tûzoltók elakadnak az oda vezetõ úton mondván hogy nincs út oda, holott semmi baj nincs, és több út is vezet oda.
Ezen kívül meg balkezes forgalom van benne, viszont a nam-ba váltasztani kell hogy melyikhez telepítsen. Most akkor a játékhoz kell telepíteni vagy a beállításhoz? (ha én registryben átírom jobbkezesre, akkor a jobb kézre kell-e állítani a nam-ot)
A másik, meg hogy ugyan abban a régióban egy másik városom a 2009-es valamikor NAM modot használta. Felraktam a legújabbat és az van, hogy a kiépített vasúti síneket nem használják holott a megállókra ír kihasználtságot. Ezen kívül kitört egy tûz és a tûzoltók elakadnak az oda vezetõ úton mondván hogy nincs út oda, holott semmi baj nincs, és több út is vezet oda.
Ezen kívül meg balkezes forgalom van benne, viszont a nam-ba váltasztani kell hogy melyikhez telepítsen. Most akkor a játékhoz kell telepíteni vagy a beállításhoz? (ha én registryben átírom jobbkezesre, akkor a jobb kézre kell-e állítani a nam-ot)
Nekem van olyanom amivel a 2009a-s fákat lehet ploppolni, de ST-n nem tudom megtalálni... Ha gondolod elküldhetem.