13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#13036 IT'S AMAZINGl! -
wetsom #13035 -
Hay #13034 Én őszig nem nagyon tudok gémezni, de yó 5letnek tartom :-D -
Benevolens #13033 én nem tudom mit kell csinálni, de nem akarok semmi jó elrontója lenni. Magyar nyelvű support részleg? -
ntex #13032 Alázzátok le a népet :) -
Benevolens #13031 csináljunk -
wetsom #13030 Csináljunk magyar részleget?:D link -
Iblisz #13029 sziasztok!
vki elmagyarázná nekem a bsc cleanitol programot..mert nem vágom.. kitörölt mindent náléam:(:(
-
Redadamxp #13028 BSC Sorry. Tehát a BSC moddot szedtem le. -
Redadamxp #13027 Ó igen, még annyi, hogy leszedtem a CAM moddot, és néhol hatalams, doboz formájú épületek jelennek meg, hogyan lehet belőlük tisztességes házakat varázsolni?
-
Redadamxp #13026 Ez a játék olyan mint a tej, NEM LEHET MEGUNNI!
Én már 6 éve masszívan játszom a játékkal, de ilyennel eddig még nem találkoztam! Van egy relatíve nagy (nagyváros térképen) városom, aminek van egy vonzáskörzete ugye, tehát a közvetlen környezetében lévő többi városra hatást gyakorol, tehát az LKI igények együtt mozognak a nagyvároséval.
Na mármost, az a paradoxon fordult elő, hogy A nagyváros külvárosának külvárosában alakult ki egy viszonylag nagy munkaerő-importra szoruló város, (5.000 lakosra 23.000 munkahely) ezzel volna a baj.
A város úthálózata kifogástalan, sehol semmi torlódás, körkörös, sugárutas városról van szó. A várost körülvevő tizen-huszonezres városokból özönlenek be a városba a munkavállalók és az itteniektől úgymond "Elveszik a munkát!", a város lakóinak a nagyvárosban kell munkát vállalniuk, ami értelem szerűen vasúton/magasvasút-metrón nyilván eléggé messze van, így ők munkanélkülivé válnak és tömegesen szegényednek el. A Város lakói egy-két $$$-től eltekintve mind $$ vagyoni szintűek, a városban HT és gyártó ipar, valamint a kereskedelem minden fajtája megtelepedett.
Ez volt ideáig az első probléma.
A második: Miután nagyon túlterheltek a vasútvonalak, és komplett állomás-komplexumok (gyári játékban szereplő állomásokból 5-6 db sem képesek megfelelően biztosítani a forgalom gördülékenységét, ezért valami különlegesen nagy kapacitású (olyan 20.000. vonatra hitelesített) végállomás-szerű pályaudvart keresnék, már néztem Simtropolison is, de nem találtam. Valaki tudna dobni egy linket?
-
wetsom #13025 -
wetsom #13024 Így már jó lesz:
-
wetsom #13023 -
cloni94 #13022 én simtropolis, és sc4devotion! -
barnati #13021 Hy Mindenkinek? Honnan töltöttök le modokat meg ilyesmiket, régebben a simtropolisról szedtem ilyeneket, de most az nem jön be :( előre is köszi ;) -
#13020 nagyon szép
örülnék neki ha csak fele ilyen szép városokat tudnék összehozni mint te :) -
wetsom #13019 -
Benevolens #13018 mi az a T21? -
wetsom #13017 T21 sajnos én sem tudok, de LRM lámpák cseréjének meg van a leírása :)
Egyébként a Simtropolison vannak T21-es segítségek. -
Benevolens #13016 ha jól értettem kodlovaggal elkezdtetek valami projektet, amiben kodlovag lrm-es modja alapján elkezdtétek kicserélni az utak mellett a propokat. Én elkezdtem csinálni az egyik régi tervemet, egy hetvenes évek előtti amerikai várost, de lot editorral túl sok lenne megcsinálni az egészet. Igaziból a propok megvannak, és az érdekelne, hogy hogyan kell az utakat úgy megbuherálgatni, és kicserélgetni a maxis propokat. -
wetsom #13015 Kérj :) -
#13014 szarkazmus -
Benevolens #13013 -
Benevolens #13012 szeretnék kérni egy kis segítséget -
#13011 Hát ez szörnyű... én ilyen képet be se tettem volna a helyedben -
wetsom #13010 Alkotói válság volt :D -
wetsom #13009 Rég volt kép :)
-
Benevolens #13008 lehet, hogy a másik oldalon nincs összekötve. Hanem egy kockával el van csúszva. Ilyenkor kijelzi az összeköttetést, meg az út is kivezet grafikailag, de ténylegesen nem működik. Szóval rombold le mind a két oldalon az összes utat legalább 8 kockányira a szélektől, aztán az egyikből húzd át az összeset, és a másikban ott folytasd, ahol megjelenik a szélen a átvezetés. És akkor az is kiderül, hogy el volt-e csúszva vagy sem. -
cloni94 #13007 köszi majd megpróbálom. Amúgy olyan problémám van, hogy a városból két sugárút és egy autópálya vezet ki. Az autópálya fizetős a másik kettő nem. Csak az egyik sugárutat használják a lakók, és ott nagy a torlódás. Mit tudok csinálni, hogy a többit is használják? -
Benevolens #13006 nem tudom, hogy kodlovag és wetsom hova tűnt, de jöhetnének már -
Benevolens #13005 nagyon korlátozott keretek között. Valahogy úgy van megcsinálva a vonat (gondolom a személyvonatról beszélünk) hogy van egy mozdonyegység, vannak random kocsik meg fix kocsik, vagy legalábbis van két valami, amiket külön tudsz cserélgetni (alapesetben ez mind ugyanúgy néz ki) Az elkészült személyvonat-szettek mindháromra tartalmaznak verziókat. Szerintem ha mondjuk az egyikből kiszeded a mozdonyt, a másikból a "random kocsikat" ez az, amiből több van a vonatban, a harmadikból meg az egyedi, vagy egydarabos módon betöltődő kocsit, akkor elméletileg ugyanazzal a mozdonnyal, de más kocsisorrendű vonatokat tudsz kivitelezni,így mivel nem egy szettből vannak, ezért teljesen más lesz a vonat kinézete. (amcsi vonatokat lehet így kombinálni, mert azok hasonlóan néznek ki, csak más színűek) Olyat viszont nem tudsz, hogy különböző vonatfajták felváltva legyenek. Max ha a szett maga tudja. Legalábbis azt hiszem. -
cloni94 #13004 Köszi. Amúgy olyat nem lehet csinálni, hogy a játékban ne csak egy fajta vonat legyen hanem, több féle kinézetű? -
Benevolens #13003 esetleg itt -
cloni94 #13002 5 bocs -
cloni94 #13001 http://sc4devotion.com/forums/index.php?topic=841.300 a fölülről a negyedik képen látható felvonót honnan lehet letölteni? -
cloni94 #13000 Ember te király vagy! ;) A hegyen állt egy Tv torony az volt a gond most leromboltam, és működik. Köszönöm :) -
Benevolens #12999 csinálhatnál olyat, hogy kiszedet a mentéseket meg a pluginst, és újra rakod a játékot. De lehet, hogy egy plugin csinálja. mondjuk egy fa, ami van a hegyen, de te közben kivetted a pluginsból -
cloni94 #12998 Annyira idegesítő:( azért újra és újra megpróbálom. azért köszi:) -
Benevolens #12997 fogalmam sincs