Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi ez láthatóan sokat segített:
http://www.sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=897
Nekem is ez rémlik, de nem találom...
én láttam a media marktban a westendben,meg az electro worldben az arénában. (egyébként erõsen gondolkozom rajta, hogy én is veszek egy tartalék példányt)
de van. No maxis buildings valami <#nemtudom>
nyirog
mivel a neve deluxe, ezért igen tartalmazza

576-ban van deluxe. Csak azt nem írja, hogy tartalmazza-e a kiegészítõt?
Szegény vagyok, nincs bankkártyám.
nyirog
vgay megpróbálod lekapni legálisan a netrõl (steam, asszem ott fönn van; ea webshopban tuti fönn van)

nyirog
576, nagyobb áruházak mint pl saturn, media markt, meg tesco és auchan...

Sziasztok! Hol lehet megvásárolni a játékoT? cDGALAXISBAN NINCS.
Nincs olyan mod ami megakadályozza a maxis épületeke felépülését, mert elegem van abból, hogy a szép európai házak helyére ocska maxis épületek nõnek.
és bele tudod torkoltatni a hagyományos vízbe?
Sziasztok,

A következõ a problémám: miután a startup managerben átszerveztem a profilokat, az egyik városom nem indul el. A régiós nézetig eljut, és ha be akarok lépni elszáll. Probáltam azóta visszacsinálni a korábbi plugin profil, elinditottam startup m. nélkül, és pluginek nélkül is. A többi város mûködik, ez az egy nem.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Köszi minden segitséget!
Az hogy ea, és maxis játék. Borzalmas programozással. Nekem 2 maggal hd3870-el, meg 6gb rammal szaggat, fõleg az elején mikor töltöget. Van még ilyen játék, a c&c generals az is bármilyen gépen tud szaggatni sok hard ai-val.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Más is tapasztalta, hogy akadozik a játék? Mi lehet caz oka? 1024x768-ban is, pedig egy dupla magos proci+nvidia 9600Gt, 2GB memóriának csak elég kellene lennie nem?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

ÖÖÖÖÖÖ... itt valami félreértés van :-D

#12884-re tömören reagálok: #12885

Itt szerintem vége A Témának :-D

A NAM-ot meg már régóta :-)

Én most kicsit nem érek rá SimCity-zni sajna (tavaszi-kerti-szõlõ melók...), de tetszenek a feltett képeitek :-)
Amint kijövök ebbõl a brutál-tempóból (most is csak 2 meló között vok itthon...), nekiállok valamit alkotni :-)
Kialakult némi kontraszt a két part között😊
Kodlovag
Na, itt egy közeli kép a patakról. Itt elég széles, már folyónak is simán nevezhetõ. De ugyanezzel a technikával máshol csináltam csak 1-2 kocka széles patakokat is.

A víz két rétegû, alul van sötétkék PEG ploppolható víz, fölötte pedig JRJ átlátszó világoskék ploppolható víz (automatikusan felülre kerül). Köré lepakolva mindenféle sziklák: PEG, Heblem, nbvc

JRJ Transparent ploppable water
PEG PPond Kit (víz és sziklák is)
nbvc Grey Rocks
Heblem homok
Heblem Grassy Rock Mod

mivel csinálod a patakot?
Kodlovag
Ha esetleg nem volna nálad feltelepítve a NAM, akkor most tedd meg. Az segíthet.

Rendben.
áthúzott bõrönd általában azt jelenti, hogy túl hülye az ai ahhoz hogy az 500 méterre lévõ munkahelyre bemenjen, és sír hogy hosszú az ingázási idõ mert a város túlsó felére jár. Aztán az idõvel változik hogy melyik a hülye.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Kodlovag
Én ilyeneket csinálok mostanában.

oké, megcsinálom, köszi

Csinálj kereskedelmi negyedet, talán arra van igény, és nem a bûzös iparra...
És munkahelyeket mivel tudok létrehozni?
Iparból van egy rakat zónám, de nem nagyon tûnik el a bõrönd jel.

Rendben. köszi

Szia.
Az áthúzott bõrönd sajna munkanélküliséget jelent...
Sziasztok
Mi a teendõ mikor megjelennek a házak felett az áthúzott bõröndjel?
Egyre jobban fogynak a lakosaim és nem tudom miért, ötlet?

nevezzünk inkább szomszédos városoknak. Persze össze is építheted és akkor kerület. A költségvetésük külön van, viszont hatnak egymásra, és kereskedni is tudnak egymással.
Valaki nyomjon fel képet mit csinál mostanában. Nincs idõm játszani szeretnék valami szépet látni. 😊
Ok.

Még egy kérdés, kicsit zavaros nekem ez a "kerület" jellegû területi felosztás. Gyakorlatilag az összes "kerületet" nekem kell fejleszteni, vagy mûködnek maguktól? A bevételem csak egy "kerületbõl" származik és ha átváltok egy másikra ott külön költségvetés van, mintha egy külön város lenne? Olvastam olyat is, hogy gyárakat inkább más "kerületbe" érdemes rakni, de gondolom ez csak akkor igaz, ha nem akarok foglalkozni a másik területtel...

Kodlovag
Persze

Ok, köszönöm, ez kompatibilis az itt található magyarítással, fog mûködni?

Kodlovag
Kötelezõen ajánlott a NAM (Network Addon Mod), a legutolsó a 29-es verzió.
Minden más csak a sima ajánlott kategória. Attól függ, mihez akarsz kezdeni a játékkal. Gigapolisz, vidék, természetépítés, realisztikus városok, teljesen egyedi stílus...

Sziasztok. Gondoltam ismét belevágok a játékba hosszú évek után, de látom a hozzászolások darabszámából, hogy bizony nagy változások történtek, sok mod jöt ki, mi az amit "kötelezõen" ajánlotok?

Értem, hát ez nem jó hír...
Kodlovag
Nem lehet a maxis fákat szezonálisakra cserélni.
A probléma az, hogy a maxis fa flóra, a szezonális fák meg propok. A lotok flóraként hivatkoznak a fákra, ezért ha propokkal akarod helyettesíteni õket, akkor az összes lotot meg kell nyitni és átírni... Na de pont ezt akarnánk elkerülni.
A másik lehetõség, hogy az újfajta god mode seasonal florával helyettesítjük a maxis fákat. Itt már flóra helyettesítene flórát. De. Ezzel meg az a baj, hogy a god mode szezonális flórát egy bizonyos dátumkor kell lerakni, pl szept 1. De ugyan ki tudja azt garantálni, hogy egy lot pont akkor nõ?
Egészen addig, amíg valaki ki nem találja, hogyan lehet a god mode szezonális flórát automatikusan dátumhoz igazítani, addig ilyen mod nem lesz.

Kodlovag
Olyan mod nincs.
Bár talán tudnék csinálni... Ezt majd még ki kell próbálnom.

Jó lesz, bár sajnos nem szezonális😊
Kodlovag
Dehogynincs. SFBT Tree Replacement Mod c.p. fákra cserél mindent. Szerintem könnyû tovább moddolni is, hogy másra cseréljen, ha más kell.

Nincs olyan mod amivel a maxis fákat lelehet cserélni, nincs kedvem minden egyes épületnél lot editorral törölgetni õket.
<#merges2>
Közben sikerült a novemberi illesztõprogram tiszta telepítésével megoldani a problémát.

Egy a lényeg, hogy ne telepítse senki az új drivert!
nyirog
váó de fasza, mintha özönvíz tört volna be a városba....

A legújabb NVIDIA Driver telepítése után:

Ebben az szép, hogy most hiába rakok vissza régebbi változatot akkor is szét esik idõrõl idõre így a grafika. <#falbav>
<#nemtudom>
Na. Az a helyzet, hogy megoldódott a probléma. Újratelepítettem, és jó lett.

Benevolens
A deluxe volt feltéve, és egyik nap volt nyíl, aztán egy napot pihentettem a gammát, majd utána eltûnt... Szval érdekes volt :/
A lényeg, hogy jó lett, és játszhatok vele tovább...
ha nincs rush hour, akkor nincsenek nyilak <#nemtudom>