Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a magyarítást én csinálom szal nem hiszem hogy tudnál frissebbet adni, kódokat nem használok, leírásból meg ezt a játékot csak elkezdeni lehet de a többire neked kell rájönnöd.
Ha helyette küldesz SC5-öt azért szívesen odaadom az egész régiómat.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
jaj, hagyd már. ha valaki elakarta volna küldeni a régióját már elküldte volna, de szerintem senki sem szeretné hogy a nehezen összeszenvedett régióját valaki más használja fel. amúgy meg egy régió közel 30 mega, úgyhogy emailben biztos senki sem fogja elküldeni.
<#banplz>#banplz>
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Szeretném berakni a játékomba!!
A freemailom:[email protected]
Én meg szívesen küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Esetleg valami mást-másnak értékeset!
Elöre is köszönöm!
meg tudná valaki mondani melyik az az oldal ahol tematikusan le van írva a játék menete? Nem találom és már majd' széjjel b.sz az ideg. Hátha valaki ráismer: pl.: 6*6-os parcellák, avenue-6 parcella-út-6 parcella-avenue. Így magyarázta az ember. Kitért szinte mindenre.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

most nem rég lett belinkelve a jelenleg forditásban lévõ szöveg fájl, amit saját forditonk csinál. sokkal több van már leforditva, mint amit találni lehet a magyaritó oldalakon.
Küldjön valaki nekem E-mailon egy már megépült régíót!!!
Én meg szívesen küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Elöre is köszönöm!
A jelenlegi filet le tudod szedni innen,nem rég frissítettem, ha akarsz segíteni azt szívesen veszem, csak dobj egy mailt.
Toroco: a dugókkal nem tudtam mit kezdeni, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele. Több utat meg azért nem tudok csinálni mert akkor rombolnom kell. Azt meg nem akarok. A progi amit ajánlottál jó, végre nekiállhatok lefordítani, mert amit idáig találtam fordítást az elég hiányos vagy szar.
Nemrég találtam egy remek oldalt -talán g-portal- ahol nagyon jól leírták a játék játszását. Tudja valaki mi a webcíme?
ilive reader a szerkeztõ neve. ha magyaritani akarod, akkor vedd fel a kapcsolatot NorbyI-val. Õ csinálja a magyaritást, és már elég sokat leforditott belõle.
tud valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak közlekedési dugókkal? 100-200 ezres városoknál jelentkezik a probláma. Van busz, metro, parkolóház be van jelölve a tömegközlekedés használata de semmi változás. Más. Mi a neve annak aproginak amivel szerkeszteni tudom a simcitylocale.dat fájlt?
A válaszokat elõre is kösz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudd valaki E-mailon küldeni nekem egy már megépült régíót?
Cserébe küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Elöre is köszönöm!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem. Kb ha két egymással párhuzamos, de ellentétes irányú egyirányú utcát tennél le, akkor , de ezt most így nem merném 100%-ig lefogadni. Ugyanakkor viszont a keresztezõdés és az autópályára felhajtás ilyen formájú megoldása... bajos.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nekem pl az van meg amelyik az ázsiai nyelvterületre készült, aszt hiszem SKU2.
Lehet hogy valami ilyesmi baj lehet.
kérdésem lenne: feltettem az RH-t mindent megcsináltam, átmásoltam a graphics rules-t meg minden de amikor elindítom nem látok semmi szöveget! a városok adatait, az opcíókat, semmit!
vki mondja meg h ilyenkor mi van és h mit lehet csinálni?
ja és lubike, megnéztem a képeidet és elszégyelltem magam. mikor lesz nekem ilyen városom?😄