Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én elküldeném neked de a 300 mega plugin meg landmark nélkül nem igazán fogsz tudni vele mit kezdeni. Nem beszélve arról hogy az 50 megás régiómat is eltartana egy darabig míg feltölteném. Meg nem hiszem hogy a freemail fogad ekkora leveleket 😊.
Egyébként a magyarítást én csinálom szal nem hiszem hogy tudnál frissebbet adni, kódokat nem használok, leírásból meg ezt a játékot csak elkezdeni lehet de a többire neked kell rájönnöd.
Ha helyette küldesz SC5-öt azért szívesen odaadom az egész régiómat.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

<#banplz>
jaj, hagyd már. ha valaki elakarta volna küldeni a régióját már elküldte volna, de szerintem senki sem szeretné hogy a nehezen összeszenvedett régióját valaki más használja fel. amúgy meg egy régió közel 30 mega, úgyhogy emailben biztos senki sem fogja elküldeni.
<#banplz>

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Tuvok
<#idiota>

Küldjön valaki nekem E-mailon egy már megépült régíót!!!
Szeretném berakni a játékomba!!
A freemailom:[email protected]
Én meg szívesen küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Esetleg valami mást-másnak értékeset!
Elöre is köszönöm!
Hello,

meg tudná valaki mondani melyik az az oldal ahol tematikusan le van írva a játék menete? Nem találom és már majd' széjjel b.sz az ideg. Hátha valaki ráismer: pl.: 6*6-os parcellák, avenue-6 parcella-út-6 parcella-avenue. Így magyarázta az ember. Kitért szinte mindenre.

Tuvok
Mind 404 😞

szivesen. ha lesz még szólok, bár most nem játszok vele, de szerintem kipróbálom az új laptopomon, arra gyanakszom, hogy jobban fog menni rajta mert több memóriája van.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Köszi. Jah ez az én hibám volt, mindjárt meg is keresem. Köszi az észrevételt, ilyenekkel bombázhattok nyugodtan, sajna elég sok hibát vétek és csak játék alatt veszem észre.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Norby találtam multkor egy magyaritás hibát. nemtom, hogy ez még ez eredetiben volt, vagy te keverted e meg a szöveget. Az utolsó mondat nem frankó.

én nem adom ki a régiómat a kezembõl. max képeket mutatok a városaimról.

most nem rég lett belinkelve a jelenleg forditásban lévõ szöveg fájl, amit saját forditonk csinál. sokkal több van már leforditva, mint amit találni lehet a magyaritó oldalakon.

Sziasztok Sim Citysek!!

Küldjön valaki nekem E-mailon egy már megépült régíót!!!
Én meg szívesen küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Elöre is köszönöm!
Hát igen. úgy már nehéz, hogy be van ápitve. én mindig elõször az úthálozatot kezdem el kiápiteni. a fõbb utakat úgy csinálom, hogy 2-3 ugy egymás mellett, egy kihagyás, aztán megint 2-3 út.

Sanyix
Na nõnek ki a földbõl a felhõkarcolók, kezdem felszámolni a piszkis ipartelepeket, és az autópálya mentén a pálmaerdõ is jól fejlõdik 😄
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egy ideig már eljutottam a fordításban de sajna mostanában nem volt annyi idõm mint szerettem volna.
A jelenlegi filet le tudod szedni innen,nem rég frissítettem, ha akarsz segíteni azt szívesen veszem, csak dobj egy mailt.

lubike: láttam a képeidet. Frankók! Én sík terepre szeretek építkezni, mert a játék még nem kezeli olyan jól domborzatot. A beépített telkek mind támfalasak hegyoldalban.
Toroco: a dugókkal nem tudtam mit kezdeni, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele. Több utat meg azért nem tudok csinálni mert akkor rombolnom kell. Azt meg nem akarok. A progi amit ajánlottál jó, végre nekiállhatok lefordítani, mert amit idáig találtam fordítást az elég hiányos vagy szar.
Nemrég találtam egy remek oldalt -talán g-portal- ahol nagyon jól leírták a játék játszását. Tudja valaki mi a webcíme?

jaster: nézd meg a képeimet az a metro segít 😊
a forgal,idugókkal vagy ne foglalkozz, vagy csinálj több egymás mellett futó utat. én igy csinálom.

ilive reader a szerkeztõ neve. ha magyaritani akarod, akkor vedd fel a kapcsolatot NorbyI-val. Õ csinálja a magyaritást, és már elég sokat leforditott belõle.

Hello,

tud valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak közlekedési dugókkal? 100-200 ezres városoknál jelentkezik a probláma. Van busz, metro, parkolóház be van jelölve a tömegközlekedés használata de semmi változás. Más. Mi a neve annak aproginak amivel szerkeszteni tudom a simcitylocale.dat fájlt?
A válaszokat elõre is kösz

Tuvok
Nem feltétlen 0, a lényeg, hogy teherszállításon kívül más forgalom ne érkezzen bele, és induljon onnan ki .

Sanyix
Aha röviden aminek az occupancy-ja 0 😊 csakhát ebbõl nem sok lesz, és az összes ilyen gyárat ki kell irtani a környékrõl, mer különben nem települnek oda a ht-k.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sziasztok!

Tudd valaki E-mailon küldeni nekem egy már megépült régíót?
Cserébe küldök magyarositást,játékleírást,kódókat,stb-t!
Elöre is köszönöm!
Tuvok
Erre van egy egyszerû módszer . Van a kérdõjel alatti eszköz, aminek most az istenért nem jut eszembe a neve, de a traffic vonalakat jelzi . Na azzal végigkattintgatsz a dirty épületeken, és amelyikbe nem megy se gyalogos (lila), se autós (zöld), azt nyugodt szívvel elbondhatod . Bevételkiesésed lesz, de csak míg meg nem épül a HT a helyére (víz legyen) .

Sanyix
Szerintetek ha letarolok egy a város területének(legnangyobb terület) kb 10%-át elfoglaló koszos ipartelepet, hogy majd a helyére HT ipar kerülhessen, történni fog valami nemkívánatos? 😊

Tuvok
Én igen, de szokás szerint stagnál a lakosság 7000 körül, hiába húztam fel a szomszédba egy nagyobb várost ...

én már egy ideje nem játszom vele. kb egy hónapja.

ennyi mindent nem kellene írni a témában 😊
Hali! Van valaki regisztrálva a magyaritasok.hu-n, aki tudna küldeni egy meghivót, hogy regisztrálhassak. Aki tud segiteni, az küldjön privit, és megadom az email cimem. Köszi

ott biztos a te gépedben van a hiba

kösz majd megoldom valahogy....már csak egy hibám van: a SC4-hez képest új épületek (pl. a nagy iskola, deluxe station-ok...) szép zöld meg piros színben világítanak, ez szerintem már az én videókártyám hibája
Shortstop
köszi

Rettenthető
"ugyanazt érem el ha két utat húzok egymás mellé mintha egy avenue-t?"

Nem. Kb ha két egymással párhuzamos, de ellentétes irányú egyirányú utcát tennél le, akkor , de ezt most így nem merném 100%-ig lefogadni. Ugyanakkor viszont a keresztezõdés és az autópályára felhajtás ilyen formájú megoldása... bajos.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

konkrétan most nemtom mi az az avenue. én mindig 2-3 utat húzok egymás mellett, és néha egyirányúsitom némelyiket.

azt hiszem ilyen problémával még nem találkoztunk itt a fórumon. lehet, hogy segit egy patch. egyik hozzászólásomban lejjebb ottvan a patch linkje. de lehet hogy ujra kéne telepitened.

Shortstop
miért van az hogy ha kigyullad valami akkor kilép a gép xp-be?

valamelyik patch ezt megoldja?

már csak az avenue-k nem látszanak, elég érdekes h a kocsik a füvön mennek, ja és mivel az avenue-k nem látszanak, ugyanazt érem el ha két utat húzok egymás mellé mintha egy avenue-t?
kösz de közben egy magyarosítás megoldotta a problémát
Itt a crackem talán jó lesz.

azt honnan tudom meg h meik verzió?
Milyen verziót szedtél le nem véletlenül valami másik fajtát?
Nekem pl az van meg amelyik az ázsiai nyelvterületre készült, aszt hiszem SKU2.
Lehet hogy valami ilyesmi baj lehet.

a crack-el sikerült, már van szöveg, de fellépett egy újabb hiba: benéztem a tutorial-ba és ott azt írja ki h NOT_IN_TEXT_DATABASE vagy valami ilyesmi, és az új épületeknél is hasonló hülyeségeket ír ki, a patch sem javít rajta
laslandes
gamecopyworld.com-on szerintem megtalálod

netrõl szedtem le, crack nem volt hozzá, így valószínûleg az lesz a baj, azt nem tudnád belinkelni?
vagy esetleg próbáld meg az én Graphics Rules.sgr-emmel. Hátha jó

próbáld meg újra crackelni. mintha akkor lett volna ilyen hiba nálam amikor nem másoltam be a rh cracket. próba cseresznye.

felraktam de a helyzet továbbra is fenn áll, nem látok semmit
Elirtam egy betüt. ez jó

még nem de telepítettem de a linked nem mûködik
telepitetted a patchet? innen leszedheted ha nincs meg

hello mindenkinek!
kérdésem lenne: feltettem az RH-t mindent megcsináltam, átmásoltam a graphics rules-t meg minden de amikor elindítom nem látok semmi szöveget! a városok adatait, az opcíókat, semmit!
vki mondja meg h ilyenkor mi van és h mit lehet csinálni?
ja és lubike, megnéztem a képeidet és elszégyelltem magam. mikor lesz nekem ilyen városom?😄
Oké rájöttem. Köszi.