13557
  • m1garand
    nekem is ez van fent de a villamost nem láttam jönni menni rakok egy másikat
    megnézem azt a német lineket ami a képen van
    thx a gyors választ
  • NorbyI
    Talán térkő!?

A NAM része, elvileg olyan járda amelyiket lehet épületek elé tenni és ez lesz az összeköttetés (gyk.: nem csatlakozik közvetlenül úthoz.)
  • Benevolens
    Az a nagy térköves terület a épület előtt micsoda?
  • NorbyI
    Persze hogy magasvasútnak látja, hiszen újat nem tudnak belevinni a játékba, csak a meglevőket módosítják.

NAM van fenn plusz leszedtem 4 megállót meg egy villamos modellt. Ennyi. Tökletesen működik ráadásul a NAM-ban van egy csomó féle elágazés meg felüljáró hozzá, és így teljesen életszerű. Viszont a vasúttal nem fogjátok tudni összekapcsolni, mivel ez ugye magasvasút csak vizuálisna másnak látszik.
  • m1garand
    nekem magasvasútnak írja ha a megálló,ra kattintok és villamost közlekedni nem láttam mármint járművet
    neked esetleg van felrakva vmi plugin?
    én a legújabb NAM-ot raktam fel és a két sin közzé rakható megállót
  • NorbyI
    Nem tudom miért mondjátok hogy nem müxik a villamos nekem tök faszán megy.
    Akinek bizonyíték kell nem ígéret:

Felirat tovább magyarult.
  • Carlos
    Ami már megürült épület, azokat dózerold le.
    Aztán reménykedj! Hátha helyreállsz!
    Sok sikerT!
  • Christian
    köszi, megpróbálom így
  • Carlos
    Lépjünk már túl ezen...
  • light01
    Kár,hogy nem megy a villamos.Szerintem tök királyul mutatott volna.
  • Carlos
    Eleinte nem értettem a dolgot.
    Gyanakszom a szennyeződésre, mert pont a város közepén van, de mind1. Én beraknék még viztisztitást is.
    De ez nem indokolná a dolgokat.
    Aztán gondoltam egyet, hogy mi akadályozza ennyire a fejlődést.
    És rájöttem.
    Az adók!
    Hát az valami katasztrófális!!!
    Pont ellenkezőleg csinálod, mint ahogy kellene.
    Iszonyú magasak az adók! 10 és 20% ?
    Irgalmatlan.
    Nos. Akkor egy jó tipp:

R§: 9
    R§§: 8.5-9
    R§§§: 8-8.5

C§: 9
    C§§: 8.5-9 (mindkettő)
    C§§§: 8-8.5 (mindkettő)

I§ ag: 15
    Id§§: 9 ha van, 13 ha nem akarsz
    Im§§: 8.5-9
    Iht§§§: 8-8.5
  • Carlos
    aha.
  • Christian
    mármint a linket küldöm el
  • Christian
    összes lakónegyed low density, van kb 3-4 kocka ami közepes. minden cellában van 1-2 buszmegálló, és 2-3 park legalább. a desirabiltiy az egész térképen zöld, légszennyezettség csak minimális, az is csak a gyárak fölött. egészség ügy az öö magas, rendőrségből csak egy közepes van;>, tűzoltóság egyáltalán nincs:D

ha feltöltöm vhova a régiót, és elküldöm üziben, megnézed? :-/
  • Carlos
    Nem akarok nagy fasságot mondani, de kérdésem lenne.
    A lakónegyedek ugye nem high density-k?
    Vannak lakosságcsalogató cuccok? (parkok, szobrok, (reward menu (jutalom menü)))?
    Biztonság ok? (tüzoltó, rendőr)
    Egészségügy megoldott? Lakónegyedek lefedettek?

Reptér szerintem egy kicsit közel van. Valamint szerintem nagy lesz a légszennyezettség...
  • Christian
    1.
    2.
    4.

a grafikon azt mutatja hogy van elég munka:S
    ipari negyedből meg szinte már csak high-tech van
  • pzolika978
    Carlos kérdése jogos: Van víz? Bár szerintem van mert akkor nem épülne R$$$ ház. Az én kérdésem az,hogy vannak e gyárak,azok hol vannak elhelyezve. A kereskedelmi negyedek nem fejlődnek,valószínű,rossz helyen vannak. A kereskedelmi zónákat tedd a lakónegyed és a gyárak közé,mivel az elején csak ingázás közben vásárolnak,valamint a szennyezett területtöl messze tegyél le ipari negyedet,hogy a high ipar is tudjon fejlődni.Ha ezeket megcsináltad utána kezdheted fejleszteni a tömegközlekedést,hogy az utak ne legyenek túlzsúfolva. Egyébként válaszolva hogy mi a baj: Nincs R$$$-as munkahely.
  • Christian
    persze. nem nézed meg a városomat mi a gáz vele?
  • m1garand
    a villamos nem megy de mint magasvasút kiválóan müxik van forgalom bőven
  • Carlos
    Egyetemet szerintem nem kellene erőltetni ilyen stádiumban szerintem. Ellenben egy álltalános iskola és egy kis kórház nem ártana.
    Viz van?
  • m1garand
    a villamost tényleg nem lehet beizzítani mert én most alakítottam át az egyik ave-t a villamoshoz mondjuk kipróbálni még nem volt időm
  • m1garand
    vagy iskola vagy kórház kell nekik nálam addi nem akart benépesülni a lakó zóna
  • Hecker007
    nincs munkahelyük szerintem az a gond, legalábbis nálam ez volt a probléma
  • light01
    Miért van az,hogy a sugárút csak 2*2 sávos?Míg a valóságban 2*3 vagy 2*4 sávosak is vannak!!!És a simtropolison sem találok.
  • Christian
    kép
  • Christian
    ez most miért? mindenhova gazdag házakat építenek és mindegyik üres lesz
  • Carlos
    NAM-nak nincs köze ehhez, szerintem.
  • Christian
    felépül egy villa, és egyből nincs munkája, lerombolom, és épül oda egy új villa akinek nincs munkája..
  • Christian
    nem lehet hogy ez a NAT program rontja el a játékot, és ez miatt magas a commute time? (még ottis, ahol csak két utcát kell menniük a munkahelyükhöz)
  • Carlos
    nm
  • Benevolens
    Bocs, nem.És Norbyl: A Duna Magyarországon 150m-t esik.Különben általános bocs,valamint GTKrisz üzenetéhez még ez:
  • light01
    Ezt nekem szántad??????
  • NorbyI
    Folyó?
  • GTKrisz
    És köszönöm, hogy foglalkoztok a fordítással.
  • GTKrisz
    Köszi.így már értem.Csak azt hittem,hogy van másik fajta pakk,ami esetleg a kisebb egyenetlenségeket kisímítja magától,hogy ne nekem kelljen minden bukkanóval görcsölni.
    És
  • Benevolens
    Láttál már lejtős vizet?
  • NorbyI

Ez a funkciójuk. A legtöbb ajándék épület növeli a népszerűséget mint a landmarkok. Egyébként meg mit nevezel csalásnak. Ha épül egy szép egyedi épület a városban akkor mindenkinek kicsit szimpibb lesz a polgármester, nem?

GTKrisz: minden tutorialban le van írva hogy ezek csak tök sík felületen használhatók vizuálisan megfelelően. Attól hogy a folyómeder sima mellette még lehet magasabb rész esetleg domboldal vagy csak egy emelt gát.

Történt újabb frissítés Carlos remek munkájának is köszönhetően.
    Úgy néz ki hogy minden menüt és helpet hozzá sikerült befejeznem, valamint minden tutorial is magyarul van már. Carlos külön kérésére, elkzdtem lefordítani a betöltőképernyőn felbukkanó hülye üziket. Nem lesznek igaziak de akinek van jobb ötlete egyes üzikre küldheti.
  • Feck
    Kár, hogy nem jó a villamos, nagyon fel tudná dobni a játékot...
    Az is fura, hogy a simtropolisról rakat épületet le lehet szedni, csakhát szerintem csalás, mert 30-ról felnyomták 70-re a mayor ratinget :S
  • GTKrisz
    Valaki tudna segíteni?Az a bajom,hogy van egy csatorna pakkom,ami szép és jó,de ha nem "tükörsíma" a felület,ahová tenni akarom,akkor hibás lesz.
    Ami azt jelenti,hogy némelyik kocka nem víz lesz,hanem olyan,mintha egy plázát tettem volna oda.Vagy a másik eset,amikor csak a fele lesz olyan.
    Dehát nem akarok minden várost tök símára csinálni.
  • light01
    Ott is 0 van.