Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
<#idiota>

ahoz hogy a RH hoz kell az alap sim city4, a deluxeban nem tom hogy van, de simában kell.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Gweiger
neked miért nem tetszik?😊
Akkor egy kicsit érthetõbben:
Kezdetben vala a Sim City 4 2cd
aztán jött a kiegészítõ Sim City 4 Rush Hour 1cd
Aztán kiadták a Deluxot ami tartalmazza az alapot és a kiegeti is, meg ha jól tudom a patchet is.
Szal ha deluxot húzod akkor nem kell más.

Ja és az tévhit hogy minden lakóépület szegényrõl indul.
Ha nagy az igény a gazdagabb épületekre akkor akár kezdettõl is épülhet ilyen.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Hali

Nem kell hozzá az alap sim city, amit te töltessz az nem a rush hour, a deluxe edition, a legújabb rész a sim city 4-bõl. De nekem az van és Én szeretem... 😊
sziasztok
azt szeretném kérdezni ,hogy: Sim city 4 rush hours-höz kell az alap sim city 4?
Mert én most töltök egy iylet hogy: sim city 4 deluxe edition ami sztem a rush hours lehet
válaszoljatok
GabriSanyi
hát akkor nálam nem oldódik meg azzal se a probléma.....

Tuvok
De .

GabriSanyi
de van,de az nem kapcsolja ki fixen.....

Tuvok
Nincs olyan pipa ott, hogy "Az alkalmazás szerint" ?
Ennek hatására kiszürkül a minták beállítása .

GabriSanyi
az aty catalist driverben hun lehet fixen kikapcsolni az élsimítást?nálam csak anny ivan hogy engedi állítani,de kikapcsolni nem.

GabriSanyi
Hy all!mielõtt leszóltok utánakerestem de nem találtam megoldást:
játzom a játékkal és elszáll egy kék képernyõvel.Láttam hogy másnak is van ilyen problémája ezért gondoltam beírom hátha van gyógyír
thx!

Sikerült a villamost becsempésznem a deluxe-ba. 😊 Majd dobok fel képet!
Sanyix
Az a gond, hogy minden új lakótelep alacsony jólétû lakossággal kezd, aztán fejlõdik csak fel :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sajan ez a dózerolgatás azt jelenti hogy van igény a koszos iparra, és ha latarolod a munkahelyeket akkor sok ott dolgozónak más munkát kell keresnie. Ha csak egy vársosod van akkor álltalában ez azt jelenti hogy az alacsony jólétû lakók házai megüresednek és leépülnek. Ha több városod van akkor azt hogy átmennek a másik városba és csúnyán elkezd nõni az ingázási idõ. Csúnyán el lehet így barmolni egy teljes régiót. Nekem már sikerült párszor.
Szal csak óvatosan vele.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Sanyix
Nekem maxon van az dirty adó, de dózerolgatnom kell fokozatosan, hogy a átmennyenek a high techbe.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

igy elõ fordulhat, hogy komoly anyagi gondjaid lesznek egy rövid ideig, ha az ipar jelentõs bevételt ad, jó ha van elég pénztartalékod

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

csináld azt, hogy maxra nyomod a koszos adóját, a HT ét meg 5-6% ra, aztán dozerold le az egész ipart, tegyél le pár parkot mellé, esetleg viztisztítót, aztán elvileg csak HT fog épülni.

nekem a dirty adó már 16% on van és eszük ágában sincs elmemmi pedig az RCI mutatón az sárga csík teljesen maxon van!!!
Akkor miért nem megy el a koszos ipar???
Aki tud segíteni írjon!!
Köszi
Bocs, tényleg nem tömörítettem. Meg eléggé tapasztalatlan vagyok ilyesmiben. Szal bocs. Az tárhelyrõl meg töröltem a képeket, így probléma megoldva.
Sanyix
Jó lenne ha használnál képtömörítést, és nem bmp-ben raknád fel.

Jó lenne, ha még tennél fel képeket. Még jobb lenne, ha megmondanád honnan töltöd ezeket!<#help>
Szevasztok!

Lenne két kérdésem:
1. Kb. mekkorák a legnagyobb felhõkarcolók(lakosság és kereskedelem is)?
2. Mi kell ahhoz, hogy felhõkarcolók épüljenek? Mert vannak parkok, van oktatás ,kórházak, munka, jönne a lakosság, de kezd elfogyni a hely.
Kép1

Kép2
Tuvok
Rengeteg kép van különbozõ témakörökben, pl . ipari negyed, gettónegyed, kikötõ, belváros, stb, ha valakit érdekel, mutathatok .

Én a szomszédba szoktam átköltöztetni idõvel a dirty-t, igaz bevételt nem hoz, de nem is szennyesz és fogyasz áramot, vizet, aki már átjár oda dolgozni, meg is érdemli .

Nagy on korrekt városka, Kösz Tuvok még ha nem is a te munkád.

Mostanában nem nagyon értem rá fordítani de amint lesz rá energiám folytatom a fordítást. Most kb a felénél járhatok fél év alatt 😞.
Rögtön tudatom ha feltöltök újjat.

Eddigi tapasztalataim szerint nem szabad minden koszos ipartól megszabadulni sok problémát okozhat.

Tuvok
Még 2 kép

Tuvok
Pedig a Dirty-tõl viszonylag könnyedén meg lehet szabadulni, már ha a feltételeket biztosítod hozzá .

hát igen ezek a képek magukért beszélnek!!!
én már lenyomtam 150 évet de még sehol semmi még az a k.... koszos ipar se akar elhúzni!!!
Norby lessz mostanába magyarítás frissítés??
Igen, erre gondoltam, de nem mûködik, majd próbáld ki! Ha sikerül akkor szólj!! 😊 Ha gondolod eszmecserélhetünk msn-en is 😊 Köszi mégegyszer
Tuvok
Röpke 300 év alatt össze lehet hozni 😊

Tuvok

Tuvok

Tuvok
Félreértés ne essék, nem az enyémek 😊

Ezt is nézted: http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?id=17425

Szerintem ez pont az amire te gondoltál.
Persze lehet hogy ismét tévedek.

Nagyon korrekt, az én álmom is egy ilyen szép felhõkarcoló dzsungel.
Minden elismerésem.
Pér képet még ha kérhetem.

Tuvok

Köcce! Én is onnan szoktam tölteni, igen vannak ilyen dolgok, de az a gondom, vele, hogy csak a villamos megállókat teszi bele a játékba, síneket pedig nem! :S többet próbáltam már és mindig így jártam :S Nah hátha lesz valakinek más ötlete! 😊
simtropolis.com -on kellene keresgélni, onnan tudsz szerezni olyan pluginokat amivel ez kivitelezhetõ. Elég jó megoldásokat láttam a témában de még nem használtam.
Sok sikert hozzá.
Dobj fel egy képet ide ha összejött a dolog.

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy valaki nem e tud olyanban segíteni, hogy hogyan tudok villamost telepíteni a deluxe-ba? Milyen petch-et töltsek le vagy valakinek van e ilyen? Elõre is köszi!
Tuvok
A hiba az ön készülékében van .

Engem NAM nélkül is ki szokott dobn szóval semmi változás. Hiába nah nem tökéltes a játék.

Tuvok
A NAM sztem is jó dolog, csak valamiért hajlamos kidobálni windowsba a játékból . :/

Rettenthető
Köszi a tippeket, futok és kipróbálom amit lehet.

Az addonokon már magam is elgondolkodtam, de ha másnak sikerül anélkül, akkor addig amíg lehet - és nem okoz agyvérzést - kerülöm, pont a kicsit csalás hangulata miatt.

Mellesleg lehet nálam a hiba, de most épp nem tudom elérni a simtropolist...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Egy kicsit csalni kell mert a programban van pár hiba amit nem tudtak kiszedni gyárilag viszont pár lelkes modder megoldotta a problémát. Ha azt akarod hogy akár a térkép túloldalára is elmenjenek dolgozni még a leggazdagabb lakosok is akkor használd a Network addon Modot (NAM). Ráadásul ez még pár úttipust is beletesz ami néha nagyon jól tud jönni.
Jah és van egy olyan mod is ami a házak leszegényedését akadályozza meg. Így nincs elfeketedett ház. Tudom ez egy kicsit csalás szagú de ha egy szer szar a program nincs mit tenni.

Tuvok
Sajnos ez nálam is állandó probléma .
Általában az a megoldás (sajnos nem mindig), hogy meghagyom a Dirty-t, vagy valamelyik szomszédba rakok egy valaggal . Elég érdekesen hat, mikor a R§§§ Dirty iparba jár dolgozni, de ha neki az kell ...
Sok városom töröltem már emiatt, egyszerûen kiidegel, hogy 1-1 R§§§ ház munkanélküli . Még a sok-sok Commercial telepítése is megoldás, vagy egyszerûen el kell dózerolni a házat, hadd jöjjön az R§ vagy R§§, õk nem panaszkodnak . Ó igen, az R§§§ adója 10% ! Jönnek, de csak módjával, és fizetik is a luxusadót rendesen (fõ bevételi forrás) .

Rettenthető
Egyre inkább az az érzésem, hogy ehhez a játékhoz nekem nem sok közöm van.

Egyszerûen nem értem. Bejön az összes tetves **** a városomba, mind a High-tech, mind a burzsuj üzleti negyed, meg sok gazdag tahó lakni, de egyszerûen az a gazdag súrmó paraszt, inkább munkanélküli, minthogy egy egyszerû utcán átmenjen 1 egységnyit a szomszéd 1000 alkalmazottat befogadó (felsõkategóriás) munkahelyre. Ennek következtében, a munkahely lerohad, a munkanélküliségtõl pedig az a ház is lerohad. És ha az út egyik és másik oldalára is építek buszt, metrót, kikötõt, repülõteret, akkor is baszik átmenni. Az oktatási szint 160-200 között ingadozik.
Hogy a halálba lehet rávenni azokat a virtuális kreténeket, hogy dolgozni menjenek?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nekem egyszerûen nem akar továbbfejlõdni a város. a lakosok száma stagnál van amikor hirtelen lesek 8-9 ezret de az utána vissza is jön és hiába teszek magas sûrûségû lakónegyedeket a népesség nem megy feljebb 80.000 lakosnál és az ipar se akar fejlõdni pedig jó az oktatásom a biztonság minden.egy részét már leromboltam a koszos iparnak de megint az költözik vissza pedig annak az adóját fölemeltem max-ra.és már naperõmûvem is van ami nem szennyez és mégis.de a környezet felirat alatt folyamatosan pirosan van!!!miért???pedig egy csomó parkom és zöld övezet van az ipar mellett és között is.vagy valamit tenni kell az ipar mellé még,metróm is van.
Tud valaki segíteni???
Elõre is köszike
ahoz nincs, de a kiegészitö magyaritása is jó hozzá, az is sokat magyarrá tesz

Sziasztok!

Tud valaki nekem magyarosítást az alap játékhoz?

Köszi elõre is !

Egy kicsit kifejtenéf mikor jön elõ ez az üzi? Még nem találkoztam ilyennel vagyis érdemben nem tudok sok tanácsot adni.
Annyit kérdeznék hogy esetleg nem lehet hogy más verziójú az alapjáték és más az RH. Másra nem tudok gondolni.

Viszont most én is belefutottam egy hibába amit nem tudok mire vélni.

Mindkét képen ua a dolgot látjátok csak más szögbõl. A piros rész ami lényeg. Láthatjátok hogy a saarokívek máshogy törnek ha jobb ill. ha baloldali a sarok. Eddig nem vettem észre mert nem használtam fal modokat, de most nem tudok rájönni hogy ez egyedi hiba vagy csak én vagyok béna.
Ötlet?