13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
heradam #7756 http://www.simtropolis.com/ -
janika15 #7755 szasztok! honnan lehet ilyen jó cuccokat leszedni a játékhoz pl.: villamos, körforgalom, csatorna? lécci küldjetek linket ide a fórumba! előre is köszi! -
light01 #7754 Nem vesz többet,kipróbáltam. -
pzolika978 #7753 És utána? Az üzletnél mutatnia kellett volna hogy többet tud venni. Azt megnézted? Persze ,hogy csak 186tonnát éget,mert ugyanannyi szemétre több égető jut,és megossza a munkát. -
#7752 Ezzel viszont igen! Köszönöm! -
#7751 Ezzel nem oldódott meg! -
light01 #7750 Emberek ez vicc:koszos városomban van egy szemétégető,ami 560 tonnát képes elégetni.Mivel ez a város két tiszta várost lát el,így összesen most kb.20000 tonna szemetem van.Ezért úgy gondoltam berakok még egy vagy két szemétégetőt.Előtte persze biztonsági mentés.És milyen jól tettem.Mert ha beraktam +1 égetőt akkor 280-280 tonnát égetnek el,ha +2 égetőt,akkor 18-186-186 tonnát.Ez komolyan mondom agyrém!!! -
light01 #7749 59 a max -
#7748 Még nem próbáltam, de akkor majd lehet, hogy de.
De amúgy odament a heli és nem ment vissza. -
pzolika978 #7747 Úgy nem próbáltad,hogy bemész vezetés módba és visszaviszed a helikoptert? Lehet h hülyeség,de én amikor kiküldtem fölös tűzoltót,kiment majd visszament a tűzoltósághoz. Gondolom ha nincs ott bűntény a helikopter is visszamegy a rendőrségre. (csak tipp) -
#7746 öeh...
mind1. pénz van, szóval akkor megpróbálom úgy... -
NorbyI #7745 Azt hiszem hogy ha lerombolod a rendőrséget akkor a helikopter is eltűnik(nem próbáltam még de logikus).
Mellesleg megjegyezném hogy én sem tudtam visszahívni. Szerintem ez bug lesz. -
#7744 ezt azért írja asszem, mert nem tetszik a lakosoknak, hogy road-ot építesz street helyett. tehát amíg nincs akkora forgalom egy-egy környéken, addig elég a szűkebb utca is. -
#7743 Valaki a #7739-re? -
#7742 Kicsit nagy lehet a forgalom. Sok a dugó, sok a baleset.
Szerintem ez lesz. -
pzolika978 #7741 Növeld meg a szeméttelep kapacitását. Ezt két féle képpen tudod: 1:szeméttelep bővítéssel ami sok helyet foglal,és valjuk be drága nem kifizetödő,vagy 2: Szemétégetők telepítésével ami előnyösebb mert a termelt áramot feltudod használni,vagy eltudo adni. Ennek hátránya hogy iszonyuan szennyezi a környezetet de egy koszos ipari negyedben ennek szerintem nincs jelentősége,a másik,hogy viszonylag drága (25e$,havi klg:1000$) Én ezt tudom ajánlani,én nem szoktam előbb elvetni és utána új üzletet kezdeni mert akkor a telített területet már nem veszi bele,és ezért van csak 59tonna helyed. Ha növelni akarod akkor simán rá a számra ott kijön a max és klikk rá. -
erb #7740 Hello. Egy kerdesem lenne. Mit jelent az, hogy "Roads rule in Citi, but Streets becoming endangered" ? Es felkinalja a roads extra maintenance costs menut. Az utkarbantartas igy is maximumon van. Gyanitom a tomegkozlekedest hianyolja, de azt hiszem igy is epp eleg buszmegallot epitettem. Mi fog tortenni, ha egyszeruen figyelmen kivul hagyom ezt a figyelmeztetest?
Elore is koszonom,
erb -
#7739 Kérdeznék egyet!
Hogy lehet visszahivni a rendőrhelikoptereket?
Tüz ütött ki és véletlenül rendőrhelikoptert küldtem ki tüzoltó helyett és nem tudom cancel-ezni ezt.
Hogy tudom eltüntetni? -
light01 #7738 Mert 59 tonna a maximum,nekem van 20000 tonnám.És régebben úgy lehetett emelni,ha előbb elvetetted az üzletet és utánna új üzlet kezdése. -
pzolika978 #7737 Miért kéne elvetni? Ahol a tonna van (pl:250tonna) arra ráklikk és mutat egy csomó számot,hogy hány tonnát akarsz még küldeni havonta. -
light01 #7736 Minden városomban van ipar.Nekem is gondom van a szeméttel:amióta nincs sima út,csak autópálya,egyszerűen amikor emelni akarok az exportálandó szeméten,akkor ugye üzlet elvetése,és úgy lehet emelni.Na mióta pály van,üzlet elvetése után nem adja ki a hulladék exportálás ablakot.Miért?? -
pzolika978 #7735 Én egy kicsi ipart mindenhová teszek,és ha tiszta a környék akkor csak high ipar fejlődik ki. (tiszta környéken azt értem hogy nincs szennyező erőmű,vagy szeméttelep a környéken). Én is próbáltam csak tiszta várost építeni,de nem sikerült,kb.100ezernél megált a fejlődés,és elkezdtek az emberek munkanélkülivé válni.Úgyhogy ajánlom figyelmedbe,hogy egy pici ipart tegyél mindenhová,valamint az ipari negyedekbe tegyél le pár lakóházat és kereskedelmi negyedet. A kereskedelmiből nem is kell sok,(2-3 háztömb) A lakosságból szintén nem kell sok csak annyi,hogy egy kis rendelő,kis iskolákat eltartson,a környékére teszel pár parkot,és máris fejlődni fog az ipar.
Én egyébként most akarom megtisztítani a szeméttől a koszos ipari városomat,mivel a régióm összes szemete (5 nagy város, kb 1200000 lakos) egy városban landol,és már eléggé leterheli,olyan szinten,hogy az ipar is kezd panaszkodni,de sajna anyagilag nem bír el több szemétégetőt. (Tudom,hogy áram eladással lehetne segíteni a problémán,de eddig még nem jutottam el). -
light01 #7734 Azt írja ez a kis okosság,hogy:nehézipar:bűnözés-alacsony(nincs bűnözés);szemét-alacsony(nincs szemét);sugárzás-nincs(nincs);sík terület(sík);szállítási útvonalak hossza-rövid(84,92,104-pedig autópálya köti össze a városokat,plussz a vasút röktön az ipari zóna mellett,ennek ellenére ennyi).És az ipar mégse fejlődik.De ugyanezt elmondhatom a tiszta városokban a kereskedelemre is(zsúfolt utak mellett vannak,adók lent 7,5% és mégis áll az egész).Ennyi volt a játék? -
light01 #7733 Ez is meg van.És az átolvasás is meg volt többször. -
light01 #7732 Ez mind megvan már rég. -
#7731 ezt át kell olvasni többször is
http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=31&page=3&nev=SimCity_4_guide -
#7730 a vasútnak át kell menni a lakózónán is -
#7729 nem árt bevezetni a gyártelepre is a vizet, a bűnözésnek alacsonynak kell lennie mindenhol,az oktatásnak is jónak kell lenni, és akkor fejlődik az iparod is -
light01 #7728 Emberek miért van az,hogy minden városomban (legyen az koszos,vagy tiszta város) megállt a koszos és a gyártó ipar fejlődése.Minden város pályával és vasúttal is össze van kötve,de a vasút kihasználtsága csak 1-2%. -
NorbyI #7727 Sajnos akkor nem tudok segíteni. Nekem semmi bajom nem volt a NAM-al, lazán működött minden. Nem tudom nálatok mi lehet a baj. Esetleg próbáljátok meg azt, ha sok időtök van, hogy a NAM-on kívül minden más plugint kiszedtek. (Nevezzétek át a plugin könyvtárat és egy üresbe csak a NAMot rakjátok be.) Ha ezután is fagy akkor nálstok gázos a NAM. Ha nem fagy le akkor egy másik pluginnal akad össze. -
pzolika978 #7726 Szia! Nekem akkor kezdett el kifagyni amikor feltettem az új NAM-ot és elkezdtem építeni a villamos sínt. Egy párszor próbálkoztam,azután meguntam és nem építettem. Külön simtropolisról nem szedtem le hozzá semmit,de majd visszanézek,hogy te miket szedtél le hozzá. A kifagyás:A sínek építésénél kb.az 5-6-ik sín lerakásánál egyszerűen kilép a játékból. Ha újraindítom a játékot és nem bontom el a síneket szintén kilép kb.2-3perc múlva. Röviden ennyi. (bocs tudom h nem tőlem kérdezted de hátha segítettem valamit.) -
xmark2 #7725 New York-ot kezdtem el csinálni pár hete, eddig Manhattan van meg a Central Parkkal.
Felraktam pár képet ide: http://www.2shared.com/file/2147781/a5edcfc9/New_York.html?
Eddig 2millióan laknak Manhattanben:) -
Feck #7724 Leszedtem egy megálló akármit (4 féle színű), ahogy a sínt akarom rakni, egyből kifagy, vagy rossz sínt akarok letenni? Nem hiszem..
BSC SFBT GLR Tram Mod - ezt szedtem le, és egy villamosmodellt. -
NorbyI #7723 #7673-ban leírtam mi kellett hozzá.
Kb öt perc alatt hoztam össze. Simán mükszik. A következő városomban majd tervezek egy teljes ilyen vonalat.
Ha kifagy akkor más lehet a gond. De ezt a fagyás dolgot kicsit leírhatnád. Mikor, miket használva, mindig hasonló módon? -
Feck #7722 Nekem is kifagyogat a villamos, de lehet, hogy én csinálom rosszul...
Akinek működik mit szedett le?? -
DeenQa #7721 http://www.2shared.com/file/2145920/8892f254/abda.html -
pzolika978 #7720 A képeket nem lehet megnézni ERROR404-et ír ki! Tedd fel máshová pl.:kép.tár.hu-ra. -
pzolika978 #7719 Sziasztok Kicsit nyaraltam. Lentebb láttam képet villamossal,na azt hogy sikerült mecsinálni? Mert nekem folyamatosan kifagy a játék ha elkezdem rakni. Bár ez egy régi információ,mert egy hete nem láttam a régiómat,majd talán ma éjjel. Nos tehát a kérdésem az lenne,hogy hogyan sikerült létrehozni ezt a fránya villamost? Bár a jelenlegi városaimban nem hiszem hogy tudnám alkalmazni,de esetleg egy újjonnan épülő városomba beraknám. Ezt a TABulátoros dolgot én sem tudtam,ezt feltétlenül ki fogom próbálni. -
DeenQa #7718 na senki sem nézte meg a városom? mivanitten? :D -
light01 #7717 Ne haragudj,de ha nem vetted volna észre ez a fórum a Simcity 4-ről szól.Szóval bizti jó oldalak,de ez nem a reklám helye.