13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Christian #7796 a NAM-ban lévő 10x commute mód csalásnak számít? -
light01 #7795 Nekem csak 400 mega van,de ha visszaolvasol picit,valakinek 5 giga van és megy. -
hgabesz #7794 Hali!
Megtudnátok nekem mondani, hogy kb mennyi plugint bír a játék kezelni, amik jók, tehát nem ütköznek egymással. Mer hétvégén felraktam kb 1 gigát és szaggatott a játék.
Pedig új gépem van. AMD athlon64 3800 mhz, geforce fx7600, 2 gb a memória, hdd 250 gb.
A választ előre is kösz.
-
light01 #7793 És az miért van,hogy nem látni vonatot a síneken? -
light01 #7792 Miért van az,hogy a játékban eredetileg benne lévő épletekhez /polgármesteri hivatal,gyárak/ rak egy dobozt,amin az van hogy simcity.com??? -
#7791 Köszönöm :)
Működött tutorialnál is.. -
Benevolens #7790 http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=31&nev=SimCity_4_guide
negyedik oldal végefelé. Bár lehet, hogy a tutoriallal nem működik. -
#7789 Csak csalással . -
#7788 Szerintem nem . -
#7787 A tutorial város nevét hol tudom átírni?
meg a polgármestert is -
#7786 Norbyl magyarítása már teljes? -
#7785 FAQ -
#7784 Simtropolisról szeretnék letszedni map-okat.És mikor a dowloands-ba megyek akkor bejön egy fekete kép,ami a map fekete képét tartalmazza.Most mivan??????????Mit kell csinálnom vele? -
#7783 Media Marktban asszem akciós volt és 2000ft -
heradam #7782 mennyibe kerül a deluxe edition eredetibe? -
#7781 Megvettem a SimCity 4 Deluxe Editiont :)
Nem is tudtam hogy ilyen tartalmas kézikönyvet kapunk hozzá..
Meg is találtam benne az első elírást: Simsity -
NorbyI #7780 Ezeket nézted?: #1176 #7083 -
Eszter #7779 Hali, légyszi valaki....letöltött régiókat hogy lehet berakni a játékba? Valamikor tudtam, de elfelejtettem.
Visszaolvasgattam, de nem találom sehol, ugy hogy ha valaki tudja irja le.
Köszi -
heradam #7778 www.simtropolis.com -
#7777 Sziasztok.Please adjatok olyan oldalakat ahol Sim City-s dolgok vannak.Pl: régiók,modok,stb....minden olyan oldalt.PLEASE!!!!!!!!Mert most veszem meg eredetiben,és úgy élvezhetőbb a játék :) -
Feck #7776 Én most berágtam a villamosra, amiért fagyogat! :( Ezért nem is játszok vele...
Akinek műkszik adhatna linket, mit töltött le, mert lehet, hogy én épp valami rosszal próbálkoztam.
-
pzolika978 #7775 Nekem simtropolis tökéletesen mükszik. A sim city 4 Deluxe-tudtommal 2cd-n van. A FAQ valószínüleg hibás.(Gyári originált a játékom). Valahogy mostanában senki nem tesz fel képeket,régen nagyobb volt az aktivitás-e téren. Jó lenne nézegetni ki miket csinál. -
#7774 őszintén ? passz, nem néztem még deluxe-ot, és hiába kerestem hány cd
abból indultam ki, hogy az alap 2 cd, a kieg 1, így elvileg 3-nak kéne lennie ... -
#7773 Nekem is 2 CD-s eredeti Deluxe-om van, nem hiányzik belőle semmi. -
izmosskac #7772 Nekem a Deluxe változatom van... de az nem 3 Cd-s, csak 2! és Eredeti.... vmi akkor hiányozhat tőlem, vagy az FAQ-ban elírás van? -
izmosskac #7771 bocsi.. az FAQ-t megtaláltam (még új vagyok itt) :-) -
#7770 Valami hülye php-s átirányítós motort használ a simtropolis, nekem csak Flashgettel sikerült tölteni ... pedig utálom az IE-t
FAQ itt van fent a bannerban -
izmosskac #7769 köszi a válaszod...
azonban Internet Explorert használok és más oldalakról tudtam tölteni (simcitykurier.de)
Az FAQ-t hol tudom megnézni?
-
#7768 1. használj IE-t + Flashgetet, ez a páros működik, Operával nekem se mennek a letöltések
2. FAQ -
izmosskac #7767 Sziasztok!
Két dolgoban kérem a segítségeteket, tanácsotokat!
1. A simtropolis.com-on regisztráltam, azonban nem tudok letölteni semmit sem... fizetőssé vált talán az oldal?
2. a városomben baloldali közlekedés van.. ezt szeretném jbboldalira átrakni. Mi a megoldás?
Köszönettel, Lacus -
Benevolens #7766 Az a városban lévő bevételt jelentő ajándék épületek listája, és azért nem tudod megnyitni, mert nem voltál pénzügyi csőd közelében, tehát nem kaptál ilyeneket. -
light01 #7765 Te most a szomszéd üzletek menüpontot írtad le.Ez kettővel alatta van. -
NorbyI #7764 a city ordinance az a városi rendeletek pl fiatalok kijárási tilalma, víztakarákosság CPR program. a neighbour deals az a szomszédos üzletek. Itt lehet kereskedni másik városokkal. Csak akkor lehet bemenni ha mindkét szomszédos város össze van kötve úttal és mindkét város rendelkezik felesleggel ill felvevő kereslettel. Pl: ha az egyik városban van sok szemét a másikban pedig van szemétégető vagy szeméttelep és az megközelíthető a másik városból úttal akkor felkinálja a szemételadás lehetőségét. van még egy feltétel, az egész éves pénzősszegnek amit ki kell majd fizetni rendelkeznie kell a evő városnak. (itt azt a szolgáltatást veszi meg A város hogy eltakarítják elviszik a szemetét).
Röviden ennyi. Hasonló a helyzet az árammal és a vízzel is.
Érthető? -
#7763 igazából nemtom, hogy most a city ordinances-re vagy a neighbour deals-re gondolsz :/ gondolom sokat mondtam ... majd biztos segít akinek van magyarítása -
light01 #7762 Bevételeknél alulról a 2.,a szomszédos üzletek alatt.A vámok pedig a legalsóban van. -
#7761 Hát ez az, nekem nincs :) -
light01 #7760 Az nehéz lenne.mivel hogy fönt van a magyarítás. -
#7759 Ha elmondod az angol nevét, talán tudok segíteni :D -
light01 #7758 Valaki tudja,hogy az "Üzleti megállapodások" menüpont mire van,és mikor enged be?Mert nekem mindig azt írja ki,hogy "jelenleg nem léphetsz be ennek az ágazatnak a költségvetésébe".A másik ilyen a vámok:hogyan lehet vámot szedni? -
light01 #7757 Sikerült megoldanom a szemét-ügyet:a játékban lévő szemétégetőbő hiába raktam be többet,nem volt hajlandó többet venni.Letöltöttem a simtropolisról egy szemétégetőt,beraktam abból kettőt és máris működik rendesen.Tehát egyik szemem sír,a másik nevet.