Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
lehet vezetni autókat? 😮 nah és azt hogy képzeljem el?😄 kattintással, vagy nyilakkal mint nfs, vagy mint gta2

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Attila56
vezetheted az autókat,több épület.Visszatértek az SC3000-bõl az épületek(pl. világitótorony),meg pár hülye újjitás 😄 😄 😄
De jobb hidd el. 😉

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

akyyy
de mégis mi van az rh-ban, ami a simában nem volt benne??😄😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Attila56
megy az alappal,mert én már kipróbáltam....és müködött

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Nem mernék megesküdni rá hogy az alappal is megy rendesen a magyarítás, lehetséges hogy más felirat kerül ki mint amit ki kéne írni, (máshogy van indexelve), de még nem próbáltam. Te leszel az elsõ aki megmondja.
Hálás lennék ha megdobnál ezzel az infóval.
Egyébként ragd fel a kieget fél óra játék után nem fogod érteni hogyan tudtál nélküle létezni.
Fordítás gõzerõvel készül, de néha elcsábít egy egy film is és akkor azt kell gyorsan megcsinálnom.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Attila56
a kieg.jével érdemes játszani.Az alapjáték eléggé tré.A magyarositás kompatiblis vele...........mivel az RH-hoz készül a magyarositás akkor miért ne lenne kompatiblis vele? 😄 😄

akyyy
húú, fele kész van, meg a tutorial és, érdemes volt letölteni, asszem játszani fogok vele<#worship>

a kiegészítéssel érdemes játszani? sok változást tesz be a játékba( meg magyarítás kompatibilis vele?😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nem tudjátok, hogy SC 4-et lehet-e valaminek a segítségével xbox/xbox360-on játszani (egyikre se adták ki).... 2008-ban jön a Sim city 5!!!! pc/ps3/x360-ra!

Miran! a rendõrök, tûzoltók... fizetését nem jó, ha növeled, mert elkényeztettek lesznek, ezért csak úgy tod megoldani, ha új épületeket építesz! de szerintem nem ezért szoktál csõdbe menni hanem: ha megnézed egy iskola adatlapját vagy kórházét (a kérdõjellel), akkor ott ott van, hogy hány tanuló/beteg van és mennyi a kapacitása, a kapacitása alapértéken maxon van, ezt le kell venni egy kicsit többre ahány ember kihasználja, aztán minél több ember lesz, mindig emelned kell majd a kpacitásán... remélem érted, h mit akarok mondani! 😉

OssianFan
Köszi 😊

MEgnyugodhatsz találsz rá megoldást, kb ez a legalapabb problémája mindenkinek. Ha eddig még nem tetted akkor csináld végig a tutorialokat. Ha jól emlékszem mindegyiket lefordítottam már.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Hy
Tegnap szedtem le a játékot, elkezdtem vele játszani, csak az a problémán, hogy hiába van egy csomó házam, és kb ezer lakosom, meg van ipari negyed is meg mukahely stb. Nézem a RCI táblázatot is, és asszerint építkezem. egy idõ után a házak a rendõrésg, tûzoltóság stb hatósugarán kívülre esnek. és akkor vgy újakat kell építeni vagy növelni a fizetésüket. Ez elég sok pénzbe kerül, és így mindíg minuszba vaygok, mert ha nemé pítek újat akkor arra a helyre nem igazán jönnek új emberek. Hogy lehetne ebbõl a hullámvölgybõl kijönni??
U.I.: Kissé lusta vagyok és nem olvastam végig mind a 6000 kommentet, pedig lehet találtam volna megoldást.
A segítsget elõre is köszi
Két oka van.
Az egyik hogy olyan helyre telepítetted õket ahol nem tudják kihasználni nincs elég közel hozzájuk (a Simek csak 8 kkockát hajlandóak gyalogolni) a megálló vagy nem a munkahely és a lakóhely között létesít kapcsolatot.

A másik hogy egy 11000 lakosú városban nem igazán indukálódik nagy tömegközlekedési kapacitás.
Majd 50000 körül kezdj el gondolkodni rajta. Addig nem igazán van jelentõssége.

OssianFan
Szevasztok! Na, most az lenne a problémám, hogy vannak buszmegállóim és vasútállomásom is a városomban (11.000 lakosú a városom) de egyiket sem veszik igénybe egyáltalán. Ez mitõl lehet? Köszi szépen.

OssianFan
Olvasgattam az oldalon, mostmár megoldódott a problémám <#wave>

OssianFan
Szevasztok! Pénteken kezdtem el játszani a játékkal, nagyon tetszik, de egy idõ után a vízvezetékcsöveim eltöredeznek, és akárhányszor kicserélem õket, újra eltöredeznek. Mit tegyek? Elõre is köszi!

saxicola
Jöhetne már a sim city 5!!!
<#mf1>

www.gportal.hu/bioshock

A delux feliratfileja ugyan az mint a rush hour-al kiegészített alap sc4.
Szóval azt csinálom.

Cairass
Ment priv!
Amúgy melyik verziót magyarosítod? Nekem a deluxe edition van meg.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Arra gondoltam. (Egyrészt már el is felejtettem, hogy voltak, azt is, hogy hol találtam, másrészt közben rájöttem, lehet, hogy más modd okozza a kilépést. Szóval keresgélek tovább.) Kösz a választ!
Igen nagyjából 50% körül járok.
Ha van kedved fordítani akkor az oldalról ahol a feliratfile van le tudod szedni a progit amivel a DAT-ot lehet szerkeszteni. Aztán szólsz nekem és megállapodunk a részletekben, hogy melyik részeket fordítsd.

Cairass
Hali!

A #6322-es hozzászólásodban lévõ feliratfile 50%-os?
Király kis játék, ha gondolod segítek a magyarosításában.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Kb 50% körül járhatok a magyarra fordítsában.
Azért nehéz megitélni pontosan mert már elég sokan fordították, de õk csak a legfontosabb de rövid feliratokra korlátozódtak.
Én meg megpróbálom végig az egészet megcsinálni.

akyyy
ez kb hány %os?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Milyen kódrol beszélsz, ha cheatekre gondolsz azt szerintem sehogy.

Sziasztok! kérdésem, hogy hogyan lehet kikapcsolni egy-egy városnál a korábban beírt kódokat? (úgytûnik, egy-két modd nem igazán hajlandó együttmûködni a kódokkal "megzavart" városaimnál, minuntalan kilép a programból. Amelyik városnál nem írtam be kódod, ott minden OK...)<#szomoru1><#szomoru1>
na meg van az új videókarim, meg memóriám. szerintem most majd folytatom a városaimat

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

próbáltam már, de semmi. már videókártyát is frissítetttem, de semmi geforce6600gt.
Ha tudtok vmit, kérlek segítsetek!
köszi!!!

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

Hecker007
a grafikai beállításoknál kapcsold ki vagy be a színes kurzort, nekem ez a régi videókarimnál segített

höhö mégegyszer szorry, rájöttem erre is.
Viszont ami tényleg nem tudok megoldani az az, hogy az egerem foylamatosan villog, és lassan epilepsziás rohamot fogok kapni...
Kérlek segítsetek, hogyan lehet ezt megoldani,h ne villogjon!
Nagyon köszi

és a NAM-al mit kell csinálni? hova kell bemásolni?
ezt nem írtátok az elõzõ oldalon.

hmm igen bocs... szorri vagyok

Hecker007
szerintem nézd meg a 6322-es hszt és megtalálod amit keresel és ehez még nem is kellett volna sokat visszaolvasnod <#idiota>

Sziasztok! Magyarítás van a játékhoz? Tudtok linket adni?
Elõre is köszi!
W

mostanában nem is nagyon van itt élet. De hamarosan vége a vizsgaidõszaknak, lesz másik videókaim, meg plusz memória, és akkor ujra elkezdek vele játszani. Köszi a frissitést.

Majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok február elején, és ha ráérek akkor segítek magyarítani.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hello mindenki.
Sajnálom hogy eddig nem jelentkeztem frissítéssel, de most itt egy vadi új feliratfile.
Igérem a jövõben aktívabb leszek. Használjátok egészséggel.

Tuvok
Hm, úgytûnik sikerült 😊

érdekes, ilyennel még nem találkoztam, de logikus a megoldás

wow, na erre nagyon kiváncsis lettem. meg is nézem a faqt

Tuvok
mono jpg-bõl lehet, faqban van egy rövid leírás, ha az alapján nem megy, szívesen leírom, de ma elutazom, csak pénteken jövök, addig biztos vki más leírja majd .

képbõl akarsz régiót csinálni? nem értem mire gondolsz

valaki segítsen pls a jpgbõl való régió készítésban mert nekem sehogy nem megy.
Sanyix
"márka nem is annyira lényeg" LOL dehogynem, nemmindegy, hogy valójában mekkora teljesítményt ad le VALÓJÁBAN, mert a gagyi táok még a rájuk írt teljesítmény leadására sem képesek sokszor, a márkásak meg korlátozott ideig még nagyobb teljesítményre is képesek mint ami rájuk van írva. Ráadásul az sem mindegy, hogy táp halálakor az egész gép ég-e szét, vagy csak a táp, merthogy gagyiknál elõfordul, hogy az egész gépre nyom egy szépnagy feszültséget, és szépen szétfüstöl minden egység benne. Na meg az sem mindegy, hogy a hálózati problémákat hogy bírják a tápok. Gagyi táp tönkremehet egy nagyobb feszültségingadozásnál, márkás nemnagyon, márkás megvédi a gépet az esetleges brutális túlfeszültség ellen, érkezzen akár a hálózatról, akár közvetetten villámcsapásból, gagyi szépen átengedi ezt a kis feszültséget. Gagyi tápnál ingadozhatnak a leadott tápfeszültségek, ami hosszútávon meghibásodást okozhat, fõleg vinyónál, alaplapnál, márkásnál stabilak a feszültségek. Márkás táp mellé akár több éves garanciát is kaphatsz, (pl én chieftecre 9 év garit kaptam), gagyira 1 évet ami kötelezõ.
Attól hogy egy chieftec táp beadja a kulcsot és nekd a gagyi nem, nem lesz a gagyi jobb. A legjobbak között is van hibás, csak hát ugye az a hiba nem jelent veszélyt a gépre, és kicserélik gariban. Nekem pl 2 mercury táp halt be, egyik 1 év 1 hónap után, másik 3 év után, szerencsére egyik sem vitte magával a gépet, pedig ez ahogy utánaolvastam elég gyakori ezeknél a tápoknál. Szal nagyon is számít a márka tápnál, táp az a dolog amire soha nem szabad sajnálni a pénzt, mert ha gagyi van, azzal irgalmatlanul durván meg lehet szívni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bexinho
MInd1... akkor nm jáccok vele... egyik sem megoldás,de azért köszi...

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Ha csak simán újraindul akkor ki van kapcsolva az a beállítás hogy lefagyás esetén megálljon a kék képernyõnél (nah ez értelmes volt).
Ha ezt kikapcsolod akkor lehet hogy fogsz látni egy szép kék képernyõt, ahol kis szerencsével még hibát is fogsz találni amit lehet orvosolni.
Ha ez nem mûködik és/vagy a hiba esetén újraindulás nem ad semmi infót akkor szerintem is táp vagy valami feszszabályzó hiba lehet.

patchet teéepítettél?

bexinho
na semmi ?!?....

bexinho
azis megvolt már...és sajna azsem segített rajta:S télleg semmi... olvastam a forumon visszább,és voltott egy srác akinek ugyanez votl a probja..de nekise tudtak válaszolni rá... szal nm egyéni probléma, és úgyvettem ki mondataiból, h neki is egyedül ez volt a baja.. a sim city 4nél csak

de az is lehet, hogy a winfosnak van valami beütése. lehet ha újra telepted a windowst akkor nem lesz ilyen gondod. nekem ezt a gothic2 csinálta win reinstallig.

ya, tápegység miatt lehetnek ujra indulási gondok. nekem ez rendszeres bekapcsoláskor 2-3 szor. játék közben szerencsére nem szokott. a márka nem is annyira lényeg mind ahogy sokan gondolják, inkább hogy mekkora és milyen idõs. sokan azt mondják hogy szar a mercury, pedig nem az. én már több éve nyúzom a 400w mercurymat, de csak most kezdett el ilyen lenni, pedi jól levan terhelve. Fater chieftech tápja ami az egyik legjobb márka 2 hét után beadta a kulcsot, szal nem igazán márka függõ.

De ha tudsz kérj kölcsön egy tápot, és probáld meg azzal.