13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
light01 #7916 Mi? -
Joybull #7915 hali
a hivatalos oldal szerint novemberben jelenik meg.
Akkor most tényleg megjelent?
-
#7914 Hopp:D
De azé kössz. -
light01 #7913 Nem kell sokat visszaolvasnod,csak a #7905-ös hozzászólásig. -
light01 #7912 A két dolog teljesen más.A sim City Societes már kijött.Amúgy én is azt olvastam,hogy jövő február végén jelenik meg.Kíváncsian várom... -
#7911 Segítenétek?
Hol találom meg a legjobb magyarosítást? -
pzolika978 #7910 A magyarítás tényleg jó!!! Ezer hála,hogy elérhetővé tettétek mindenki számára. Egy kérdés: A sim city 5 tényleg a sim city societes? Mert én úgy tudom,hogy az 5.rész februárban jelenik meg a maxis asztaláról. Nem örűlnék ha a sorozat megszakadna. -
#7909 -
light01 #7908 Tehát javítom híbámat:ezer hála Norbylnak és Carlosnak,ugyanis ők csinálják a magyarítást. -
light01 #7907 Bocsika,csak ugye mindig Norbyl hozzászólásainál van ott a cím. -
#7906 Ehh...én mindig kimaradok belőle... -
light01 #7905 Picit vissza kellene csak olvasni!
http://members.chello.hu/csonka.norbert/SimCityLocale.DAT
Ezer hála Norbylnak,ugyanis ő csinálja. -
#7904 szevasztok.teljes magyarítás esetleg nincs a játékhoz? -
pzolika978 #7903 Hát így jártál.Én viszonylag korán bevezetem a vízet. Építs iskolákat,főiskolát,stb, parkokat meg ilyeneket,hogy fejlődjenek a komoly irodaházak.és gyárak. Ez nagyon összetett játék,így pár szóban nehéz leírni,hogy miket csinálj. -
Christian #7902 20 ezres város...bevezettem a vizet, mindegyik átalakult R$$$-as házzá, majd mindegyik feje felett megjelent az áthuzott táska... -
Christian #7901 és később hogy rendezzem zónákat? -
pzolika978 #7900 Nos nézd meg a kívánaosságot. Az ipart tedd messze a szennyezett területtöl, A kereskedelmet tedd a lakó és ipari övezetek közé. Ez azért kell,hogy az elején (kb 10e lakosig) csak akkor jelennek meg üzletek ha utba esik a gyárak és a házak között.Az erőművet tedd mindentől messze,csak úgy mint a szeméttelepet. Ennyit egyenlőre,remélem tudtam segíteni. -
Christian #7899 help!
elkezdek egy várost, csinálok bőven kék és barna zónát, meg lakosságit, és alapból ugye mindegyik zöld zóna R$. De mikor leteszek egy iskolát meg korházat, és megjönnek az R$$ lakosok, nem lesz munkájuk, és megjelenik a fejük felett az áthúzott táska, majd elhagyják a házukat...... ez miért van? már 2-3 ezer lakosnák is megjelenik ez a jelenség... -
Feck #7898 A villamos mióta kiidegelt, nem is játszom vele... :( -
Benevolens #7897 Norbylnak működik a villamos -
light01 #7896 De akkor az egész tengeré válik. -
pzolika978 #7895 Sziasztok!
Hát tény,nagyon megdöglött a topic. A régi arcok már nem nagyon írkálnak ide. Nekem sajna időm sincs játszani,mert leköt a munka,pedig nyáron napokig a géptől sem álltam fel a sim city miatt.A villamos az nem működik,bár valakinél már láttam villamost ami működött, csak nem tudom miket szedet le hozzá. Sajna már régi a játék ezért új játékosok nem nagyon jönnek,majd talán azötödik résznél. Ha esetleg valaki úgy gondolja tegyen fel képeket,anno én is tettem fel egy csomót.
Folyót úgy tudsz csinálni,hogy mélyíted a talajt. -
Benevolens #7894 A villamos szinte senkinek nem működik.
És igen: A fórum kidöglött. Nem egyértelmű?
egyébként mi az a Landscape Designer?
-
Eszter #7893 Sziasztok, csak azért írok, mert én akár mit csinálok, a villamos továbbra is kinyir mindent. Vagyis, ha elkezdem építeni a síneket, egyből kilép. És nem tudok vele mit kezdeni.
Ha valakinek müködik, légyszi irja le, sokadszor, hogy mit is lehet vele kezdeni.
Előre is köszönöm... -
light01 #7892 Mi van,kihal a fórum???? -
light01 #7891 Valaki tudja,hogy lehet Landscape Designer-nel folyót csinálni a régióba?Olyan régiót akarok,aminél a tengerhez egy folyó delta torkolattal csatlakozik.De simtropolison nincs. -
light01 #7890 Én nekem bejön. -
#7889 jaja, nekem sem jön be az oldal. -
Deep Rush #7888 De elsűlyedt a topic.
Mostánabán elővettem megin ezt a jó kis játékot, és gondoltam, töltök le egy-két cuccot a http://www.simtropolis.com/ -rol. Csak valamiért nem jön be az oldal. Másnál se megy? -
markussch #7887 Tiszta városba, ha nincs ott ipar, nem kell tenni teherállomást! Ha nem jól tudom valaki javítson ki, de azt csak iparterület mellé, illetve jobb kihasználtság érdekében közepére kell tenni, és azok furikáznak egymás között. Egyébként a tehervonat kihasználtság sohasem volt nekem se 50% felett, de azért mert nem építek túl nagy iparnegyedeket.
Ha utast is akarsz, akkor teszel értelemszerűen egy OLYAN állomást, szükség szerint többet a lakóövezet mellé, majd az ipari zónához is raksz párat, és várod az eredményt. A vasút úgy ér valamit, ha közvetlenül raksz melléjük egy buszmegállót is, akkor használják csak igazán. -
light01 #7886 Nem nagyon tudom,hogy növelhetném a kihasználtságot.A teher állomások raktam a koszos és a tiszta városba is az ut mellé,de ennél nem megy feljebb. -
markussch #7885 Ez a kihasználtság nagyon kevés, amit írtál, ezért nem látsz olyan gyakran vonatokat. Közlekednek azok a vonatok, csak nagyon ritkán. Nekem például vannak olyan állomásaim, amik 400-500%-osan működnek, szoktam figyelgetni, ahogy a vonatok szinte egymást érik. Igaz ezek többnyire utasszállítók, de látok azért tehervonatokat is. Tehát minél nagyobb a kihasználtság, értelemszerűen annál több vonatot látsz!
Viszont vonatos témában nekem az a bajom, hogy hiába teljesítem a kritériumokat a nagy pályaudvar megépítéséhez, azt sohasem engedi. Miért lehet ez, valaki szembesült már ezzel a problémával? -
#7884 Nem mindig közlekednek vonatok. Egyszer autóbusszal mentem rá a sínekre (), és akkor csak 1-2 hajtány jött velem szembe, nekik is mentem -
heradam #7883 Akkor én sem tudom.. sorry.. -
#7882 Akkor nem tudom.. Nekem úgy látszanak. -
light01 #7881 Ott sem. -
#7880 Csak közelített módban látszanak. -
light01 #7879 Igen,bár egyenlőre csak teher állomások vannak.NÉmelyik csak 4-5,de van 30 % kihsználságú is. -
#7878 lehet, hogy egy másik letöltött épület kavar be :\ de tényleg furcsa. -
#7877 Igen, ezt tudom. De a Városházát nem én töltöttem rá, az benne van a játékban. És mégis megjelenik ebben a doboz. Ezt nem értem, hogy lehet ez?