13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
pzolika978 #7956 A sim city 5 jövő év febuárra várható! Értsétek MÁR MEG! MAXIS fejleszti. Az Ea akkor adja ki a sims 3-al együtt. Nyugi addig úgyse tudunk meg semmit,hacsak decemberben nem dobnak ki egy demót,mint eddig minden résznél. -
#7955 Most veszem észre...
Itt nincs is házigazda? -
light01 #7954 Szerintem is.De nem baj,legalább addig lesz sok fórumozó is -
#7953 a faxé nemlehet visszaolvasni
(((((((((((((((((#7929))))))))))))))))))) -
dani746 #7952 Kéne a Sims City 4 elepítő kódja lécci valaki adja meg. -
#7951 Akkor szntem sokan maradnak még 1 darabig a SimCity4-nél -
light01 #7950 Kicsit utánna jártam a dolognak:a Simcity Societies tényleg az 5.rész lesz,de ezt nem a Maxis csinálja.Európai bemutatója november 16.-án lesz.Nézegetve a képeket,sajna úgy tűnik,ez már nem a jó kis városépítgetős játék lesz. Sokkal inkább a társadalmi rész felé terelik a játékot,ahogy a cím is utal rá.Ime pár kép,mindenki itéljen saját belátása szerint.
Simcity Societies képek -
light01 #7949 Valaki villamosügyben:mit kell leszedjek a simtropolisról és mit csináljak hogy legyen villamos.Ki akarom próbálni egy teljesen új városban,hogy nekem is kifagy-e. -
Benevolens #7948 Megvan neked a Rush Hour? Csak, mert "nyilazott út" van abban is, tehát minek letölteni, és a simtropolis-os cuccok 90%-a Rush Hour-hoz. készült. -
#7947 Vagyis itt!! -
#7946 Vanni van itt csak nem ingyen. -
#7945 Hali!
Nincs valami cd vagy valami, ami összeszedi ezt a sok extrát?
pl.: nyilazott utak, gyorsforgalmi, épületek, stb.
A simtropolisról szedtem le sok cuccot és vagy csomagot rak le, vagy kidob, ha választani akarok valami extra építést, pedig a Dependencies-t is leszedem.
pls... -
#7944 Nemrég keztem csak el játszani.
-
#7943 Nálam minden megy tovább csak a villanyok villannak eggyet és a gép indulújra -
zozo87 #7942 Nem megy el az áram, akkor az ébresztő órámnak is villognia kéne. Ha ez lett volna a probléma,akkor nem írtam volna ide. -
#7941 Lehet hogy elment az áram
Nálam is ez szokott lenni.Annyira idegesítő -
zozo87 #7940 Valaki mondja meg, hogy miért kapcsol ki a gépem a játék alatt csak úgy magától? A gép teljesítményével nincs baj, szóval ez nem jöhet szóba. -
light01 #7939 Tegyük mát tisztába:a Simcity Societis az ötödik rész?Mert én úgy tudom,hogy nem.Nem is a Maxis adja ki. -
light01 #7938 Hogy lehet a város alá csinálni autópályát? -
pzolika978 #7937 Ez igen!!!
Nagyon jó képek!!! -
Benevolens #7936 Összeszedtem pár régi képet -
Benevolens #7935 URL=http://benevolens.atw.hu/]Összeszedtem pár régebbi képet:[/URL] -
#7934 Hovalett a rengeteg cucc a simtropolisról? -
#7933 nekem nincs semmi különlegességem -
Christian #7932 Autópálya :D -
pzolika978 #7931 És a te képeid? -
pzolika978 #7930 Hotel,Office város részlet,Megérte az árát,Tenger part,Hegyek között,Autópálya a város alatt,Hegyi út,de ha visszaolvastok,akkor egy csomó képet tettem már fel.Kép.tár.hu és keresőbe beírod sim city 4 Ott van az összes képem. -
#7929 Tessék---------
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NCM4-RHYX-6QMX-DX4M -
antikakaka #7928 helosztok valaki mondjon egy telepitő kódot -
#7927 Frankó vagy!!
Legközelebb úgy old már meg a képeket hogy mindenki megtudja nézni -
pzolika978 #7926 Nesztek képek! Képek nektek Küldjetek ti is képeket! -
pzolika978 #7925 Vedd meg eredetiben!!!! 4e Ft! -
Szigi #7924 Hali nem tudná vki elküldeni nekem a crack-et ???erre a címre [email protected] -
#7923 mostanába mé nem rak senki a városáról képeket?? -
Coolfire #7922 Akkor jelenik meg hivatalosan a SimCity Társadalmak. -
antikakaka #7921 mért mi lesz akkor???????????
-
Coolfire #7920 Majd november 16-án... -
antikakaka #7919 sziasztok
valaki tud mondani a sims city 4 egy telepitőkódot -
NorbyI #7918 Ctrl+Alt+Shift+ rákattintasz a God modra (isten mód) -
#7917 Hogy van az a bill.kombináció amivel játék közben is lehet terraformálni?
Előre is köcc.