Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akarom mondani ilyen épületeket:

azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudok olyan nagy épületeket építeni!van az a kék izé de nem akar építeni?miért lehet?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A6658 as cuccot kipróbáltam, de nekem nem mûködik a baloldali közlekedés. Ha tudna nekem segíteni valaki anélkül hogy a városom sérülne azt megköszönném. Elkezdtem a 3. városom építését. Egy modern ,de nem hivalkodó város építése a célom. Egy kérdés, a régióban van valami haszna mezõgazdasági területet létrehozni? Elöre is köszi sziasztok.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Simoleon Modd?
Feltettem a NAMot bár nem vagyok töle elájulva. Tett be kanyarodó sávokat ami tök jó bár azok a baloldali közlekedésre vannak nekem meg csak jobbos közlekedés van. Nem tudom mit kéne csinálni a baloldali közlekedésre. A simtropolisról töltöttem le vasúti aluljárót de a kocsik nem mennek át alatta.Ugyan ez a helyzet az autóutas aluljárokkal.
Az irodákkal és gyárakkal sose érem el a lakosság számát, és most eléggé sok házon kint van az aktatáska. Valamiért nem akarnak dolgozni ezek a simek. ( A közlekedés azon a szakaszon kiválónak mondható, tömegközlekedést valamint sugárutakat tettem le. )
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ez a simcity4 nagy újitása A RÉGIÓ! használjuk ezt ki igy hozhatunk létre egy virágzó világvárost.😊 sok sikert! Üdv.
Hogy szerezzek sok pénzt?
Hegyitomi átküldte nekem 2 várost és mind a kettõben több millió pénz volt.
és ne utakkal meg sugárutakkal kösd összea városokat mert azok nem birják majd azt a hatalmas forgalmat és ha épitesz egy sugárutat és egy autopályát is a két város között ugy is az utat használják ( a majmok😊 ). szval csak autópálya legyen a két város között vmint amit már említettem: metró , vasút.
Galéria
Én is Sim City 4 rajongo vagyok de akadtak egy kis gondjaim 😞
pls segítsetek! msnem: [email protected] elõõre is köszi 😊