Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Leteszem a kék (irodai) zónákat, és egyszerûen nem épül be. Ez van a sárgággal (ipari) is. És Ha a középületekbõl lesz felhõkarcoló kb. mennyi idõ kell hozzá és mien dolgok.
-Letettem egy börtönt, minden remek. Csakhogy kimennek az uccára követtörni meg minden hülyeség. És elszöknek. tettem mellé egy rendõrbódét, hogy többen többet fogjanak el. de ha egy magszökék akk -200$.
-A felhõkarcoló irodákhoz és a high tech gyárakhoz mi kell?
-magyarítás hogy áll?
-Mik azok az épületek amivel pént lehet bevenni havi bevételként? eddig mindig több volt a kiadás. Kössz
Megj.:
Köszönöm a sok gratulációt!
Year nagyon jól kidolgozott a régiód, gratulálok!
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Na ezt a várost sikerült leamortizálnom
Másik, hogy hogyan lehet elõmozdítani a kereskedelmi ágazat fejlõdését? Milyen tippek, trükkök vannak?
késõbb felpakolok még néhány képet h csemegézetek 😊)
Letúrtam az Alcoholt és mostmár mûködik.
Pluginok:
jacht klub és egyéb érdekességek
autópálya falak
A többi falat most valamiért nem találtam meg, de ha rákeresel simtropolison a wall concrate seawall szavakra biztos találsz. A vízesést meg meg egyszerûen lerakod egy éles perem szélére ,de ez benne van a leírásában is.
Autópálya felett hidat a NAM segítségével lehet készíteni.
Elég nehézkes és babra munka.
Ha nagyon elvesznél akkor biztos találsz jó tutorialt a simtropolis fórumai között.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Sajna a srác aki csinálja mostanában nem nagyon aktivizálja magát.
Biztos barátnõ 😊
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Van egy érdekes problémám.Melyet eddig nem tudtam megoldani és nagyon remélem valaki tud segíteni. Sztori: Ez a játék régóta a kedvencem és rengeteget játszottam vele. Aztán úgy gondoltam nem szép dolog hogy a játék lopott ezért megvettem eredetiben. De ez meg nem mûkszik. Sajnos. A következõt mûveli: Elindul a telepítés ahogy kell. Aztán lehet regisztrálni. WEzt eleinte kihagytam de aztán hátha ez segít alapon megcsináltam. (mondjuk jól felhúzott mert kénytelen voltam berini címen regisztrálni mivel Magyarországunk hiányzott a listáról de mindegy is sikerült...) Ekkor szépen felrakta magát. 1cd aztán 2cd és kész. Azt sem írta ki hogy kész van vagy hogy rakjambe az egyes cd-t hanem egybõl indult. Ekkor jönnek a bajok. Mivel kéri az indító cd-t én berakom és ekkor jön a hiba üzenet hogy kéri megint. Olyan mintha crakelni kéne Node eredetui játékot? Szóval próbáltam mindenféle kombinációt a telepítés során de kifogott rajtam. Ha valaki tudja a megoldást vagy van tippe akkor kérem szóljon!!!! Mert különben meg halok az elvonási tünetekben. (Ja igen a cdk a Media Markt ból származnak és a Delux Editon hangzatos nevet viseli.) Elõre is köszi.
Grat a régiódhoz!!! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Honnan lehet letölteni a magyarosítást és hogyan kell telepíteni?
Hogyan lehet eltüntetni a szeméttelepet? Ha megnézem a grafikont, akkor elméletileg nuku szemét van, de mégis ott maradt egyik helyet a szemétdomb. Mivel áthelyeztem azt a körzetet egy másik helyre, hogy repteret építsek oda, de igy nem tudok, mert nem engedi.
Elég rég kommenteltem már ide , de anno megigértem h majd teszek fel képeket a régiómról és annak városairól.Ime eljött ez a pillanat is 😊).
Alábbi linken vannak a képek: KÉPEK Régióm lakossága : 6,74 millió fõ.
Mindenképpen megjegyezném h semmilyenfajta javitást , plug-in-t nem használok csak a simcity4 és a rush hour + a magyaritás.
Simtropolisról töltöttem le gyalogos hidat ami az út felett ível át. De nem akar megjelenni a híd. Az út átvált zöldre mintha fû lenne az út mellett meg megjelenik egy sim citys doboz olyan mint a 6009-es hozzászólásban apunak. Valamint az lenne a kérdésem hogy milyen név alatt keressem a 6481-6474-es képeken található kikötõt, yacht kikötõt és a falakat, valamint az autópálya felett átívelõ felüljárót. A vizet hogy lehet olyan színüre nyomni, és a vízesést hogy kell építeni. A válaszokat elõre is köszi.
Nos én is így oldottam meg a közlekedést, hogy újratelepítettem németül, és annak helyébe tettem a magyarítást. Így már mûködik. Feltettem a NAM-ot így mostmár tökéletesek a kanyarodósávok.De én balga letöröltem a városaimat is. Így majd most újat kezdek. Tervem egy kifinomult régio kialakítása.Nekem a városomban volt 260e sim, de én sem tudtam építeni nagy vasútállomást. Szerintem ahhoz teljesíteni kell néhány vasutas küldetést. A zenéhez nem tok hozzászólni mert én azokat nem használom.
Én is régóta nyomom már a Simcity4-et, én megvettem januárban a Corában 3990Ft-ért. Sztem jó játék, én nagyon szeretem, jelenleg egy 575.209fõs várost, és a hozzá tartozó környéki városokat irányítom kisebb-nagyobb sikerekkel 😊 Lenne két kérdésem, hátha Valaki tud rá válaszolni: egyik: Miért nem tudok Grand Railroad Stationt építeni, mikor Residental és Commercial már jóval 172000felett van (residentel:575209, commercial 279875, industy 461419, és van olyan állomásom, ami 200%-os kihasználtság felett van. Másik: néha csinál olyat a game, hogy a music-okat nem játtsza le játék közben, csak a soundokat. Ezt csak a game ujratelepítésével tudom kiküszöbölni. Ja és még egy kérdés: az télleg igaz, hogy ha telepítésnél nem agolt adok meg, hanem pl németet, akkor jobb oldalom fognak közlekedni az autók? Ha Vk tud válaszolni, mergköszönném! Hello
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Azt szeretném kérdezni hogy ha játszani akarok a rush hourral akkor fel kell telepitenem a sim city 4et is?
Pl:
- mindig figyeld, hogy a közintézmények csak a szükséges költésvetéssel mûködjenek
- kis faluba nem kell: tûzoltóság (ha tûz van leteszed aztán elbontod), rendõrség, középsuli, víz, szemétégetõ, atomerõmû, reptér, farm, landmark, ésatöbbi ...
- pakolj sok residentalt és industrialt (lehetõleg ki a városból), garantáltan beépül . (commercial szükség szerint, eleinte nem sok kell, késõbb hajaj)
- tegyél szénerõmûvet, ált. sulit, nagy kórházat, könyvtárat, múzeumot, állítsd be a költségvetést, azt' pakoljad köré a resi-t . pár park ide-oda, aztán csak finomhangolj, úgyse lesz pár évig magas oktatottság meg egészség, szal nem kell fölös dolgokra költeni, mindent a maga idejében, garantáltan rinyálnak majd érte .
- nem kell tömegközlekedni míg a traffic nem lesz piros itt-ott (3-4k lakosságig értelmetlen), vagy míg a tanácsadód nem hiányolja .
- city ordinances opció, oktatással és egészséggel kapcsolatosakat kapcsold be, többi nem kell
- adózást finomhangold
- csináld a küldiket, kaszinó +300
Hivatalos patchek kötelezõek, mod-okból izlés szerint, van 1-2 hasznos, pl . NAM .
Gondjaim vannak a játékkal, mégedig az hogy nem nagyon tudok jövedelmezõ várost felépíteni, pedig többször nekiálltam már. Létrehozok egy kisebb falut (Residential, Commercial, Industry) és kb. mikor eléri az 1000 fõt a város létszáma leteszem a szükséges épületeket a továbbfejlõdéshez, (Iskola, kórház, tûzoltóság, rendõrséget nem szoktam addig amíg nem lesz túl nagy a bûnözés) de ahogy fejlõdik a városom egyre több lesz a kiadásom is a különbözõ középületekre mert nem tudják kielégíteni a lélekszámokat, és így szép lassan elkopik a hasznom, és elkezdek mindig a csõd felé sodródni. Mit javasoltok ?
Amúgy PATCH-eket, MOD-okat miket érdemes felrakni ? (Rush Hour-al játszok)
Elõre is köszi a válaszokat.
Én így csináltam és ment faszásan! Ha nem, akkor "a hiba az Ön készülékében van"!
ha hivatalos patch volt akkor az a fõ dat filokat módosította, vagyis nem hozott látre újat a plugin könyvtárban. Ha csak nincs kimentve a régi akkor telepíteni fogsz, ha parkolókat akarsz.