Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armi555
hát akkor mindegy😊

majd kreálok egyet

DVD borítót nem hiszem, hogy fogsz találni, mert ez egy doboz borítója

talán ez megfelel

http://www.mobygames.com/game/simcity-4-deluxe-edition/cover-art/gameCoverId,75688/

Tuvok
ezer köszönet, hétvégén jól átnézem 😊

Armi555
ott nincs angol.. máshol is néztem már..

www.cdcovers.cc

Armi555
Valaki feltudná valahova tölteni a SimCity 4 Deluxe Edition BORÍTÓJÁT?

Nagyon megköszönném!!

Armi555
Szerintem jó lehetne ha az oldaladra kiírnád a legfrissebb magyarításnak a dátumát. Csak ötlet😊

Valaki tud egy frissülõ magyar Sim City 4-el foglalkozó oldalt?

Kb. 50

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Armi555
Kb. hány százalékos a magyarítás?😊

Bocsesz, csak még új vagyok a forumon és még nemnagyon volt idõm végig olvasni. A könnyût a Datgen progi miatt értettem, mer az volt meg, az Ilive Readerõl még nem is hallottam. <#vigyor3>
6793-ban van a link a magyarítás jelenlegi állásához.
Mostanában nagyon nem érek rá de amint lesz idõm nekiülék és a fõ részeket ami segíthet a játékban azt tuti megcsinálom. A lényegtelenebbeket meg majd ha nagyon réárek. Bocsi mindenkitõl.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Armi555
Köszi, megtaláltam 😊

Norbyl, lesz folytatása a magyarításnak? Vagy már van?
Tájékozatlan vagyok.. :S

Bevételek kiadások Income/Expense, rányomsz valamelyikre és akkor felbukkan egy részletes lista a pénzügyi mutatódról. Itt van egy olyan rész hogy Rendeletek/City ordinance ebben lehet beállítani az okosságokat. azt hiszem a magyarításban már mindegyiket lefordítottam. És a hozzájuk tartozó magyarázó szöveget is.

Nem mondod, szerinted az utóbbi egy évben mivel csináltam és hányszor mondtam el hogy hogyan csinálom/csináltam a fordítást.
Egyébként annyira nem is egyszerû ám. Egy csomó dologra figyelni kell hogy az új lefordított szöveg megegyezzen a régivel.

Armi555
Adózás fül, rákattintasz az Expand feliratra.

köszi
de még mindig nem tok olyan kék nagy épületeketek miért?😊

Armi555
deee én még szeretnék választ kapni hogy hol vannak a rendeletek!! 😊

köszönöm.

Armi555
Köhömmm..

"köszönet Armi555-nek az oldaért"

A fenti Sim City 4-es kép a link az oldalhoz.. a képnek kell köszönni!!!
😄

Hali Mindenkinek!
Aki szeretne fordítani annak ajánlanám (ha még nem ismerné), köszönet Armi555-nek az oldaért, na szóval www.simcity.extra.hu oldalon a letöltések menüben a segédprogramok résznél, Ilive Reader v0.9.3 programot. Nagyon egyszerû a kezelése. Szinte villámgyorsan lehet fordítani.
Hali.<#worship><#worship><#taps><#taps><#smile><#smile>

Régióm letölthetõ INNEN

Csak bemásolod a Regions könyvtárba és felülirod az ott lévõt.
Mindenképpen legyen fennt a "63Building" landmark, mivel azt elég sok városban megépitettem. Ha nincs meg, ITT megtalálod.Ha majd lesz vélemény irjátok meg. 😉 Üdv.

kösz

MEGÉPÍTETTEM ÁLMAIM VÁROSÁT...ELMENTETTEM KB A KÖZEPÉN...AZTÁN MEG KILÉPETT A JÁTÉKBÓL!!!!!!miért?

Armi555
http://simcity.extra.hu/
ezen az oldaoon a FAQ-n olvastam a rendeletek jelentését..
"city ordinances"

rendelet?

vhonnan le lehet szedni régiókat?

Armi555
Sziasztok

Egy kérdésem lenne:
Hol lehet rendeleteket csinálni?

A delux az nem más mint a sim city4 és a rahour egyben. És a rashour leginkább a közlekedés terén nyújt ujjat. Legalábbis nekem eddig ez jött le. (többek között a magas vasutat.)
És a rush hour kiegészítQt le lehet vhonnan tölteni??
hát sajna nekem a classics van. ez sokban különbözik a de luxe-tól??
Figyu! A közlekedési panelen kell lennie a vasút alatt a tömegközlekedés panel. Azon belül van a magasvasút panel az a sín,majd utána lejjebb van a megállója.A parkolóházat szintén itt találod alulról a második ha a sim city 4 de luxe van. Sikerült valamire jutni?

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

lol
én elõször a reeptereket szoktam lerakni utána lakosság gyár és védelem

(....\............../....)
. \....\........... /..../
...\....\........../..../
....\..../´¯.I.¯`\./
..../... I....I..(¯¯¯`\
...I.....I....I...¯¯.\...\
...I.....I´¯.I´¯.I..\...)
...\.....` ¯..¯ ´.......'
....\_________.·´
.....l-_-_-_-_-_-
.....l-_-_-_-_-_

Hogy kell parkolózónát éoíteni?? (lehet h béna vok, nem tagadom)
Már én is kíváncsi lennék rá 😊
Nagyon köszi a segítséget!! Még lenne egy kérdésem. Mivel még soha nem építettem magasvasutat (nem is tudtam h van benne 😊 ) ezért nem tudom h hol kell, mármint h hol az ikon. A házak fölé lehet építeni?? vagy akkor lebomlanak a házak??
Ja és még valami. Hogy kell régiókat összekapcsolni, hogy 1 térképen legyenek?? Vasutat érdemes építeni a gyárak mellé, vagy veszi a pénzt? Esetleg a lakóövezetbe? Repteret és kikötõt mikor érdemes lerakni??
még1× köszi
Tuvok
Mikor lesz elérhetõ ?

Szia! Építesz egy kis lakózónát, majd építesz közepes v magas szintû gyárakat lehetõleg messze a várostól. A lakózónát és a gyárakat összekötöd uttal biztosítasz áramot és vizet mindennek. Késõbb amikor már terebéjesedik a városod akkor a lakónegyed mellé építesz üzleteket.
A lakónegyed bõvítésénél leteszel egy parkolóházat (kb a lakónegyed közepébe)majd mellé leteszel egy magasvasút megállót és kivezeted a magasvasutat az iparnegyed közepébe, és oda is leteszel pár darab magasvasút megállót. 12000lakos után elkezdheted a kis sürüségû lakónegyedeket közepes szintû lakónegyedekkel felváltani. Kb.30000fõnél már csinálhatsz magas sürûségû lakónegyedeket. Az iskolákat valamint a közintézményeket folyamatosan fejleszd nézd az igényeket,és csak annyi pénzt adj mindenkinek amennyire szüksége van. Majd írj mire jutottál.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

meg szerintetek mit kellene építeni, hogy a kék színnel jelölt zónák is be akarjanak jönni a városomba??
ja és grat year!!
Hát sztem rendben. Ugyanis telepítettem néhány buszmegállót a lakhelyre és a muinkahelyre is. Ekkora városnak kell már metró?? Am. köszi h segítesz 😊
LeWyTy
a tömegközlekedés rendben?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a q =û, éás a Q = õ
Helló
segítséget kérnék! Az a gond, h mindig kijön a munkanélküliség ikonja (az az áthúzott aktatáska). Pl. a gyáras rész mellet építkezett néhány "alacsonyabb" szintq sim, de akkor is kintr van az ikon. nincs kereset semmilyen cégre, pedig a városban van több ált. suli és gimi is. Telekre indig van igény, így azt építek is. A lakott területre jelölök ki boltnal helyet, de nem építi meg, közben ott a munkanélküliség jele 😞 . A városom egyébként 10 000 lakos körül teng-leng (még kezdQ vok) a pénzem pedig 1 200 000. Kérem segítsen valaki!!
jó lett naon!

hali
az emberkéim minden ellen tüntetnek(börtön,sulik stb)de nemtom miért éjjel nappal vki segítene?

Szép termetes város lett

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Üdv!

Befejeztem a régiómat! Lakosság: 8.068.612 fõ
A friss képeket ITT nézhetitek meg. Hamarosan mindenkinek elérhetõvé válik a régióm, mivel majd feltöltöm vhová, mindössze 156 MB. Nem használok semmilyenfajta plug-in-t ezért mindenkinek müködni fog.

segíts légyszi