Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a város kezdésénél melyik szintet választod? könnyû, normál, nehéz?
VILLARREAL CF mindörökké!
Þór vígi þessi rúnar
(nekem csak az az 1 bajom van a RH-val, hogy belepakolták a küldetéseket, és nem bírom megállni, hogy ne teljesítsek 1-2-t, de ezáltal egy csomó plussz pénzre teszek szert, így az sem baj, hogy deficitet termel a városom, mert ha elfogy a pénz, jöhet egy küldetés, és akár 20ezret is lehet 1 ilyenen kaszálni... Ti szoktatok küldetéseket vinni?)
Bocs a sok kérdésért! 😊
A legutolsó patch-et pedig le kell tölteni a hivatalos honlapról.
Þór vígi þessi rúnar
És ha megveszem eredetiben, akkor elvileg nincsenek ilyen problémák, hogy nem megy a tutorial, mert (not in text... meg egyéb hülyeségek) kiír ezt-azt? És ezen a RH-n kívül van még valamilyen patch, amit érdemes lenne beszerezni? (javítások, stb) vagy ez tartalmaz mindent?
Már csak azt kéne kitalálnom, honnan veszem meg...
Þór vígi þessi rúnar
Én úgy csináltam, hogy letettem egy gyárat és egy csomó industrial-t.
Molyoltam kicsit (10 perc) és beépült. (lakóövezet nem volt a mapon).
Aztán hagytam és visszamentem a "fõ"városomba.
De a közlekedést továbbra se tudom megoldani sehogy a két régió között, csak utakkal. Tömegközlekedéssel hogyan kellene?
Þór vígi þessi rúnar
Bocs, de nem tudtam értelemsebben feltenni a kérdést.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem ugyebár nem megy a tutorial (NOT_IN_TEXT_DATABASE) --> erre hivatkozik! 😊 tehetek ellene valamit?
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Sok minden változás nem történt, bekerült egy közepes reptér, mert már ment a sirám.
Ki tudnád fejteni a NAM-ot? Mit csinál pontosan, mire jó, ilyesmik.
(csak este tudom kipróbálni, amikor hazaérek melóból)
Þór vígi þessi rúnar
Nos kell építened buszjáratokat a két város között,vagy magasvasutat,vagy metrót(bár az 20000-nél még eléggé drága).A vasút valamiért nekem sem akar igazán mûködni,én szinte csak teherszállításra használom.Az R$$,R$$$-as lakosok nem igazán szeretnek vonatozni.Sõt az R$$$-as lakosok már a tömegközlekedést sem kultiválják. Õk autóval járnak. A metrót érdemes építgetni,az elején kihagyni neki helyet,1x1a helyigénye mert az irodák kívánatosságát növelik.Ráadásul a magasvasúttal összeis lehet kötni. Ajánlom figyelmedbe a NAM letöltését simtropolisról ( Network Addon mod) A letöltéseknél a top 50ben az elsõ azt hiszem. Ez a közlekedést támogatja.Egy 3hónap múlva már látható a közlekedésben a különbség,ráadásul rengeteg kiegészitõt támogat.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Váras 'a': ittvan az erõmü, sok-sok energiával:
Város 'b': ittvan a sok szegény zóna áram nélkül:
(figyeld meg, hogy ahol az 'a'-n kimegy az áram, ott 'b'-n bejön)
Város 'b'-n beállítod, hogy szeretnél pénzért cserébe áramot kapni:
(ennél szájbarágósabban nem lehet elmagyarázni)
p.s: Ahol a gyár van, ott ne vedd le a gyár támogatását, mert akkor nem lesz áram amit el tudnál adni. (olyan, mintha nem fizetnél a péknek fizut, aztán az nem csinál kiflit, amit te nem tudsz eladni a bótba' <#idiota>#idiota>)
p.s.2: Ahogy nõ a 'b' város úgy mindig emelni kell a vásárolt energia mennyiségét az uccsó képernyõn, mert nem frissül magától.
Þór vígi þessi rúnar
Csinálsz egy bazi nagy erõmüvet a koszosban.
Kivezeted a felsõvezetékkel az áramot, bekötöd a másikba, majd a koszos városban exportálod az áramot a szép városba.
Þór vígi þessi rúnar
Ez akkor jön elõ, ha nincs lehetõséged megcsinálni a dealt.
Van szemétlerakó a koszos városban? Áramja van?
A szép városban kell beállitani a business deal-t!
Þór vígi þessi rúnar
Csinálsz a szép város melett egy olyan várost, ahol van egy szemétlerakat és egy szemétégetõ (én igy csináltam (áram kell!)).
Összekötöd úttal a két várost.
Szép városban aztán van egy olyan pont a pénzeknél (kiadás/bevételre klikk) hogy megállapodás a szomszédokkal. Itt beállitod hogy mennyi szemetet akarsz exprotálni.
Ennyi.
A teherautók megindulnak az uccákon és átviszik a szemetet. A szép város fizet a másiknak, hogy nála égetik el.
A #6963-ra várom a válaszokat! <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Hmmm...
Énis ezt akartam kérdezni. Tegnap elsõ városom átlépte a 20.000-es lélekszámot.
A szomszédos parcellán csináltam szemétégetõt, meg egy csomó ipart. Összekötöttem autópályával és vonattal (személy, nem teher). Mindkét városban volt 1-1 állomás. De a fõ városomból nem akartak átmenni az iparba dolgozni. 3 hónap után kihasználatlan volt az állomás a nagy városomban.
Miért nem mennek át a másik map-ra az iparba dolgozni? (a szemét deal megvan, exportálom a szemetet az iparos városba).
Þór vígi þessi rúnar
Én most tudtam meg,hogy össze lehet kötni városokat.És azt szeretném csinálni,hogy egy új városba rakok erõmûvet,és azt összekötöm a már létezõ két városommal.Meg is csinálom,de valamiért nem mûkszik.Miért?Valaki?
A ploppable azt jelenti hogy bárhova bármikor le lehet rakni nem desirefüggõ a növekedése és megjelenése.
Simtropolis faszán mûködik.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis