Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha letöltöd és beteszed, akkor az nem jelenti azt, hogy dolgozni is fognak benne. Különösen a High tech industriban és a felhõkarcolókban.
Ezek igényét iskolákkal, könyvtárakkal tudod kivánatossá tenni.
Þór vígi þessi rúnar
Aktuális/Maximális.
Tehát fullon megy.
Ha üres, akkor ezt látod:
0/240 és egy feliratot: Abandoned
Þór vígi þessi rúnar
Simán húzz rá egy mediumot.
Az elején nem kell nagyon iskola meg rendelõ, csak olyan 5.000 lakos környékén. Én mindig saját árammal gazdálkodom, persze mindig csak annyit amennyire szükség van. Ezt a csúszkával tudod állitani, az iskoláknál és a kúrháznál is ezt kell tenned.
A lényeg, hogy ha van 57 páciensed, akkor nem kell rá 250 ágy megy 20 orvos. Iskoláknál ugyanez.
Fontos, hoyg elõször mindenbõl kicsit!!!
Aztán amikor már nagy városod, akkor a 2-3 rendelõt le lehet cserélni egy nagy kúrzházra, a 2-3 kis álltalánost egy nagy sulira.
Collage és University eleinte nem kell.
Þór vígi þessi rúnar
Még annyi, hogy upgradelni hogy? Csak ráhúzom a már felépített Low density cuccokra a medumot? Vagy leromboljam a házakat, dezone-oljam és rakjam újra? Ha meg lerakok iskolákat és rendelõt, akkor minuszba megy a pénzem.<#szomoru1>#szomoru1>
Ilyenkor mit tegyek?<#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras>
Vegül pedig: Az jó, ha csinálok egy várost és onnan importálom az áramot?<#zavart1>#zavart1>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A szemétégetõ építése utan le kell venni a költségét nullára. A szemetet továbbra is fogja égetni, csak áramot nem fog termelni.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Eleinte low residentalt épitsetek, sokat. Viz még nem kell. Legyen áram. Dolgozni dirty industrial-ba fognak menni, legyen jó messze a lakónegyedektõl. Én szoktam rakni pár zöldet, hogy csalogassa a jónépet.
Aztán amikor már vannak kis vityillók, akkor jöhet sima iskola és egy rendelõ (MINDIG ÁLLITSÁTOK A TÁMOGATOTTSÁGOT (SOSE LEGYEN FULLON, HANEM ANNYIN AMENNYIRE SZÜKSÉG VAN!)).
Én ebben a szakaszban szoktam lerakni a vizet. Szigorúan csak viztartályból, ne pumpából. Be lehet lassan rakni pár low commercial-t is.
Alapszabály, hogy a rendõrséget, tüzoltóságot csak akkor kell lerakni, ha már tüz van ill. magas a bûnözés, addig nem.
Ezután szépen lassan, de leginkább lassan jönnek az emberkék. Ne legyen szemét az uccákon (szomszédba kell exportálni a szemetet. Olcsóbb mint égetni, vagy tárolni). Ilyenkor lassan jöhet a tömegközlekedés. Én a buszokat és a metrót szeretem, nekem beváltak.
Aztán ilyenkor upgradelitek a lakónegyedeket mediumra és vissza kell szorítani a dirty industrit. Jöhet a hight tech. lehet upgrade-elni medium commercial-re is.
Nagyjából ennyi lenne a kezdeti pár lépés.
Þór vígi þessi rúnar
még újszülött vagyok a témában,pár nektek nagyon amatõr kérdés😊)
1.Elkezdek egy várost épiteni(legkisebb terület,vizet is csinálok stb) de állandoan minuszba megyek 😞
ha meg visszahúzom a kiadásokat,mint pölö áram,akkor rögtön tüntet nép😄 szal a kérdés hogy hogyan lehet,és miket kell csinálni ahhoz hogy ne legyen több a kiadásom mint a bevétel?
2. vmiért nemtudom sokszor beköltöztetni a népet<#idiota>#idiota> felépitek pár kis family házat,de hiába tekerem az idõt fullal,nem épül fel O_O csak a zöld füves rész van ott állandoan....mit cisnálok rosszul? esetleg valamit nem vezettem be vagy iylesmi lehet?
elõre is köszöntem a helpet!44
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Átalakítja az utak kinézetét és ad pluszba egy rakás útalkatrészt is, amiket lehet használni átjárók készítéséhez, süllyesztett autópálya fölött átívelõ út építéséhez stb stb. Nekem megvan pluszba hozzá az SFBT Euro road textures. Simtropolison beírod keresõbe, és kész. Süllyesztett Autópályához+ilyenekhez A Hole Digging Lots-ra kell rákeresni. Le lehet még szedni olyan buszmegállókat is, amiket az útr lehet rakni és nem kell lerombolni hozzá épületeket. Persze ezek drágábbak is.
Örülök ha segíthettem <#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen>
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan csináljátok azt, hogy van egy hatalmas városotok, és nem veszteséses?
Eddig mindig amikor várost csináltam, kellett nekik tûzoltóság, kórház, rendõrség, stb stb, és ettõl veszteséges lett a város. Ha meg felemeltem az adót, akkor nem akartak jönni a városomba. Pls segítstek!
Elõre is kösz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Miért lehet ez?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
A következõ városomnak én is ilyen velencei feelinget akarok kölcsönözni. Csak nincs idõm nekiállni. Majd ha jön a rosszidõ talán...
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Itt vannak a tegnap éjszakába nyuló fejlesztéseknek a képei:
Innen indul a kanális,majd ez lesz belõlekanális,majd csináltam kicsit szélesebbenkanális2,majdparkosítottam,valamint csináltam pár szigetet , majd csináltam pár gondola kikötõt ,és gyalogos átjárót hát egyenlõre ennyi képet tettem fel, remélem tetszenek,és várom a véleményeket.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Vettem egy Asus Ati x1950pro karit és olyan gondom lenne vele hogy a térkép ha megmozdítom az egeret akkor ugrál, valamint a városokban a jármûveket nem lehet irányítani mert azok is ugrálnak.Gondolom a videókártyának van valamilyen vonalsimitási beállítása amit nem igazán jól kezel a kártya/játék. Tudjátok hogy mi lehet?
Ebben a gépben van:
Asus M2n32 Sli Deluxe Wifi
Amd Athlon x2 4800
1 Gb 800 Mhz Kingmax Mars (majd jön még 1 Gb ram a jövõ héten)
Asus Ati x1950pro
2* 160 Gb Samsung Sata/Sata2
A mentések: %\Documents and Settings\Felhasználói neved\Dokumentumok\SimCity 4\Regions
A gép ujraindulásra nincs ötletem. Lõj ki minden háttérben futó alkalmazást és úgy próbáld telepíteni. Esetleg ha nem eredeti akkor töltsd le újra, hátha sérült a CD.