Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ilyen folyót,hogy lehet építeni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ÉN NEM TETTEM EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMIT A JÁTÉKBA.
Az a poén az egészbe hogy a kiadás a nagy és a pézem sokaodik!
Nagyba játszok egysze észreveszem (-)-ba ugrott az értékelésem, És a kiadás se semmi!!LoL...999x<#guluszem1>#guluszem1>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Nem tudom hány fõs a városod de felesleges az elején nagy általános és középiskolával kezdeni. Nagyon sok pénzt visz el.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Þór vígi þessi rúnar
Én sehogy se tom összehozni hogy rendesen elinduljon a Hight-tech gyárak épülése.Mindíg csak 1-2 épül néha néha.Pedig van iskola korház meg még az az iskolázottsági adatok is szépek,átlag életko,telekérték...stb...<#szomoru1>#szomoru1>
Nehéz összehozni, de nem lehetetlen.
Þór vígi þessi rúnar
Nálam még nem volt ien<#idiota>#idiota>
csak össze kell õket húzni.
Hogy kell átállítani a forgalmat jobbkezesre?
FAQ-t néztem, simtroolis-on is néztem, ott valami registry-t mondanak, de olyat én meg nem találtam 😞 Valaki segítsen, mert zavar, hogy a bal oldalon kóricálnak a simjeim...
nyomtam,és most,hogy szabin voltam,belecsaptam jobban.
blur55:
Építs magas jóléti zónákat.Én azt vettem észre,mintha a közlekedésnek is lenne szerepe.És iskolát,szinte minden félét(az általánosban nem osztanak diplomát😄).A high-tech nem fog beépülni a gyártelepre.Én például tettem néhányat a város szélébe,távolabb a koszos ipartól.És a közlekedés itt is fontos.
ja és még egy dolog, mindenki írja, hogy szabaduljunk meg a bûzös gyáraktól és telepítsünk high-tech gyárakat, de hogyan? gondolom azok is akkor fognak betelepülni, ha van gazdag lakosság - nem tudom, egy college-tõl várhatnék valami javulást? én úgy sejtem igen, de a bevételeim nem fedezik a kiadásokat, így nem merem megépíteni
Ments sûrûn, ne úgy mint lentebb a koléga aki 13 órán keresztül nem mentett...
Þór vígi þessi rúnar
Valaki meg tudná mondani,mi okzhatja,hogy mostanában(Az utóbbi 3-4 napban)
mikor játszom a SC4-gyel,fogja magát,megáll a képernyõ,és kilép a játékból.Néha 5 perc után,néha 1 óra után.
Teljesen eredeti a játék(SC4 Deluxe edition).
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Þór vígi þessi rúnar
A landmark-oknál el lehet érni a játékban szereplõ összes épületet és végtelen számra lerakni.Itt egy video milyen várost lehet építeni: http://www.youtube.com/watch?v=antQ_BSiUmE&mode=related&search=
Módszer a következõ:lényege: menuben kell behozni ablakokat majd bezárni a megfelelõ sorrendben:
1. menj az erõmûvekre(Powerplants) majd bezár az X-re
2. menj az ajándékokra(Rewards) majd bezár
3. menj a szemetesre (Garbage/Incenerators)majd bezár
4. végül a landmark-oknál minden épület ott lesz😊
tudom csalásnak nincs sok értelme...de ha nem fejlõdik a város egy húzó negyed jól jön h. tovább menjen... meg amúgy is unalmas egy várost egyesével felépíteni...de azért jó szórakozást ha vki akar egy igazán szép várost(részt) építeni!
Hirtelen nagyon nagy lett itt a forgalom, nem értem miért most kezdett el mindenki játszani amikor ilyen fasza idõ van kinn?
Egyébként szeretném ha segítenétek a fordítás ellenõrzésében aki használja. Annyit kéne tenni hogy amelyik fordításban hibát találtok arról dobjatok egy screenshotot akár ide vagy a mialcímemre és én javítom. Jöhetnek olyan üzenetek is amik nincsenek lefordítva de nem értitek és hasznos lenne a játék szempontából. Most van némi idõm így újra belevetettem magam a magyarítás projectbe. Csak elkészül valamikor 😊 (van megint frissítés)
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
...................
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>Hát az hogy reggel 7óra óta 1 városon dolgozgattam nagyon frankó volt rengeteg bonyolult izével csalás nélkül Kb 800.000péz,Kb 160.000lakos...és most kb 20:00órakor csak úgy kilépett.De viszont elfelejtettem menteni!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>Hát Nem nagy ki**szás??
Az én városomban van egy office amit letöltöttem.
5000-es luxus office. de csak 4600-an dolgoznak benne stabilan.
Szóval jó van az ott.
Töltsd le nyugodtan. Ha nincs rá szükség, annak oka van. Álltalában az, hogy nem elég magas az iskolázottság.
Þór vígi þessi rúnar
Az majd csökkenni fog egy idõ után.
Eleinte maxon van, majd beáll a reális értékre. Ha nincs rá kereslet, akkor leesik 0-ra. Akkor meg lehet lebontani. Tehát ne épits olyat, amire nincs kereslet.
Þór vígi þessi rúnar
Tehát ha 300/300 akkor 300 simed abban a gyárban dolgozik.
Þór vígi þessi rúnar