13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Benevolens #8956 Miért? Pest milyen? -
pzolika978 #8955 Üdv újra itt.
Hát még sokat kell dolgoznom ezen a villamos dolgon,de nem reménytelen az új városomban. Ha már lesz elfogadható állapot teszek fel képeket. De jelenleg olyan a városom mint pest. -
#8954 akinek kell, zerintem jólmutat és a csomgban legalább 7 fajtavillanypózna van :D villanypózna készlet -
#8953 Na ez nálam is van, de gyakran egy egész felhőkarcoló csíkozódik be .
Anno utánaolvastam, az újabb Ati kártyákat/drivereket nem komálja a játék valamiért, de értelmes megoldást sajnos nem találtam . Ha valakinek van, ossza meg légyszi :o) -
Feck #8952 Ez jó! :) Ő is az új NAM-ot használja? -
Feck #8951 Én építenék szívesen villanypóznákat, csak nem tudom mi a neve a letöltéseknél... Láttam 1-2 képeden, neked is van, és jól is mutat!
Na azt sem tudom még igazán, hogy hogyan mehet villanyos a vasúti sínen! Sok képen láttam már, hogy működik! :) Simán áthúzom a vasúti sínt a villamoséra? Majd kipróbálom, most nem tudom...
pzolika: Régebben nekem is szinte azonnal kilépett a villamos sín lerakásakor, mostmár csak akkor, ha piros lesz a kurzor. Lehet, hogy azért, mert újratelepítettem, nem tudom... -
pzolika978 #8950 és milyen piros kurzor? Nekem míndíg fehér. -
#8949 ne add fel kitartás :), én is sokáig próbálkoztam mire sikerűlt, de nézd meg ezt sok érdekes dolgotlehet benne felfedezni! -
pzolika978 #8948 Köszi. Megpróbáltam,de folyamatosan kilép,ráadásul úgy,hogy alig tudtam visszalépni a játékba,hogy kitöröljem a villamos síneket. Úgyhogy villamosom nem lesz. -
#8947 pzolika: elvieleg az új NAM az lehetővé teszi a villamosok számára a hidak felépítését, deha nem menne, akkor a villamost átvezeted, mondjuk a amgasvasút vonalára,vagy a sima vasútéra, és akkor már megoldhatóadolog a szokott módon:P. Ha vkinek kéne egy ilyenátcsatóló, hogy amagasvasútat a sima vasúttl összetudjuk kötni akkor itt van, én is használm és tökéltesen műűködik, még vonat vezetés módban is :D. Am egy kérdés,rajtam kívűl senki nemszeret villanypóznákat építeni a villamoshálozatához? -
fzsolte #8946 Hát persze, hogy a játék "eredeti" :D
Nekem is ATI van a gépembe. Nagyon szeretnék ezzel játszani, de így élvezhetetlen... -
fzsolte #8945 Régóta? Mióta felraktam ilyen. És nagyon zavaró a küldetéseknél, mert az autókból semmit nem látok. :( Helikopteres küldetésnél még a helikopteremet sem látom, csak a zöld valamit felette. -
#8944 Sorry, megtaláltam, csak amit találtam, először azt hittem, hogy csak a rush hour-hoz van :D -
#8943 (sima verzió, nem rushour) -
#8942 Hali! Most raktam fel a SimCity 4-et... Van hozzá magyarítás? Csak mert kerestem és nem találtam :( -
pzolika978 #8941 Ha nem eredeti akkor valami sérült. Régóta tapasztalod? -
pzolika978 #8940 Én még ilyet nem is láttam Két dologra tippelek :
1, Valamilyen grafikai problem a gépeden (Nem kompatibilis,stb)
2, Kérdés,hogy eredeti-e a játék,ha igen az E.A.-nál tudnak segíteni.
Nekem pl.Ati kártyám van és ennek eredményeképpen néha kilép a játékból. -
Benevolens #8939 Nekem néha a vonat és a metró hagy ilyen csíkot. -
fzsolte #8938 Akkor ahogy írtad, a linkjét tettem be.
Hiba -
pzolika978 #8937 Ne a képet szúrd be csak a linkjét.(URL)
Egy érdekes kérdés,sőt mindjárt kérés is. Úgy döntöttem,hogy a hétvégén egy éjszakát rászánok a villamos fejlesztésre ( izgat a dolog,hogy nekem még nincs),és a legnagyobb gondom (képet még nem láttam róla),hogy hídon át lehet-e vezetni. Ha a villamos vonalakról tudnátok feltenni képeket azt megköszönném. -
fzsolte #8936 Ha sikerül, akkor én is pezsgőt nyitok!!
Ha nem, akkor nem próbálkozok többet. Ezesetben FF alatt a kép néha megjelenik (Jobb klikk és kép megjelenítése).
Szóval a válaszokat előre is köszönöm.
-
fzsolte #8935 A képet nem igazán sikerült beszúrnom :(
Talán most sikerül.
-
fzsolte #8934 Először is Sziasztok! (ez az elöbb véletlenül lemaradt)
Másodszor meg a segítséget köszönöm.
-
fzsolte #8933
Valaki találkozott már hasonlóval? Az összes mozgó objektum (autók, köd, stb..) ilyen csíkos. És nagyon zavaró.
A gépem egy MSI notebook, a vga driver a legfrissebb (2008.05.08-kor tették fel az MSI oldalára). -
#8932 nekem fél év alat tgyűlt össze a plugins -
pzolika978 #8931 Az komoly! Nekem kb.600mb van,de úgy érzem,hogy elég is. A NAM kivételével egyébként semmi Mod nincs fent. -
Feck #8930 Te jó ég!
Miket szedtél te le? -
Greiver #8929 Ez igen.Hany ev alatt gyült ossze? -
#8928 hehe nekem 4,3 GB a plugins mappa -
Feck #8927 Meg is van, felülírta a régi "alaputat". Nem volt rossz, de ez jobban tetszik.
Lassan 200 Mb a plugins mappa mérete, alig látok ki a fejemből, minél több minden van, annál inkább azt érzem, hogy alig van valami... :) -
#8926 lehet, de am azt az út fajtát inne tudod leszedni
http://simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=10374 -
Feck #8925 Eddig a TAB-ról nem is tudtam! ×D
Ehhez a zebra-módhoz ez a fajta út is lejön, ami a képen látszik?
zebra -
#8924 hátinkább újpuzzle darabkák lettek belerakva mikor a tabot nyomrászod akkor láthatsz pár újat
-
Feck #8923 Felraktam az új NAM-ot, csak belenéztem, de hirtelen semmi változást nem látok az eddigiekhez képest... -
#8922 ja am itt egy trükk ( elfelejtettem mndani :D ) nem tudom kitudja vagy kinem, de azért én elmondom :D, na szóval h egy híd alatt tudjon menni az út\vasút \stb ( olyan híd mint amitaszakadékok athidalására használunk,szóval nema felüljárókra gondolok ), nah aztúgy lehetmegoldani,hogy ezzel a hole digging lotssal a hídramerőleges 2 oldalon csinálunk két mélyedést, bele vezetjük az utat\vasutat \stb-t és elkezdjük húzni a másik lyukfeléaz egyik lyukból, gy egy alagutat kapunk ami átmegy a híd alatt :D elég maradi megoldás deez hidas dolog kimaradtajátékból,gondolom az 5-ben már benne lesz :P -
#8921 am simtropolisról azt a stex collection-os cd-t kéne megrendelni,v valahonnan leszedni, gondolom abban is sok jó dolog lehet + sztemlehetnek benne olyan dolgok is amik a simtropolison soha sem láttak napvilágot :) végül is csak 45 dodó :D
http://www.simtropolis.com/stex_collections/ -
#8920 mondom, azért kell a ctrl+x-es módszert használni, mert amúgy nem jelnik meg :P, gondolom azért ilyen rejtőzködő, hogy a münükönbelűl ne vesszünk el a sok plugin között, meg még gondolom kompatibilitásal megoldás islehet ez, a villamos építésgondja, hogy kilép a játékstb-stb, az annk az eredménye, hogy a SimCity 4 -et nem tették teljesen módbaráttá ésmivel a kiadó azóta sem csinlt újabb javtást a játékhoz, így maradt a mostani rendszer: vidd úgy odébba kurzórt mikor pirosravált, hogy kék legyen Persze ez csak a letöltött dolgoknál van így, ami a játékbanalapból benne van arra nem jelent veszélyt apiros kurzór :) -
Benevolens #8919 Hali!
Kedves nyirog.
Az alább tárgyalt autólya fal nekem is a kedvencem - lenne, ha nem azt játszaná, hogy csak néha elérhető, akkor is csak egyszeri építésre. Na mindegy, csak azt akarom kérdezni, hogy ezzel mit kéne csinálni. Tulajdonképpen miért ilyen szeszélyesek a pluginok! -
pzolika978 #8918 Nagyon jó képek!!!
A villamoson én is gondolkozom,de majd csak egy olyan területen ami vízszintes. -
Feck #8917 Ezek nagyon jó képek!!!! :)
Olyan villamos garázs kell nekem is! :)