Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit még megemlítenék, hogy egy régiót ritkán építek tele, sõt talán teljesen még sohasem építettem be egyet sem, nálam több önálló város van(4-5), amik ugyan összevannak kötve egymással és zajlik a tõkeáramlás, viszont ha elizolálnám õket egymástól, kis zavar után hamar rendbe jönnének.
Kicsit más: néhány hónapja volt itt téma a villamospálya építés, nos nálam sem lehetséges, amint megépítek egy viszonylatot, már lép is kifelé. Úgyhogy lassan belenyugodtam, amint olvastam, hogy nálatok is vannak hasonló problémák és hogy soha nem lesz villamospálya a városaimban. Talán majd az 5. szériában kicsit gondolnak ránk európaiakra is(nem csak ebben, hanem másban is), és nem lesz ez a bugyuta amerikai sztájl erõltetve. De addig még nagyon sok város felépül a 4. széria keretében 😄
Elég nagy hülyeség amúgy... Angollal elméletileg lehetne amerikai is, nem tudom miért kell bele a balkézszabály
KoЯn
<#falbav>#falbav>
Más: A városaimat én sem tervezem, egyszerûen elkezdek játszani. Tervezgettem már,hogy építek külön gyár várost,iroda várost, valamint lakó várost,de sosem sikerült. Mindíg vegyes városokat kezdtem kialakítani.Pár darab kép a régmúltból az új játékosok kedvéért: strand és vitorlás kikötõ , városrészlet , valamint láttam,hogy írtatok a csatornákról itt van pár kép róla: csatorna1 , messzirõl , gyalog híd , park , sziget , Városkép messzirõl , De vannak más szépségek is :Múzeum , Tömb házak , Tesco. Hát most kb. ennyi. Várom én is a ti városotokról készült képeket.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Eddig még egyik városom sem lett olyan, amilyennek elterveztem.
Szerintem az egyik legfontosabb:Soha ne építs semmit úgymond ideiglenesen, mert beépül a város szerkezetébe és baromi idegesítõ lesz, és még csak ki sem szedheted. Gyakran, fõleg, ha átfogó rendezési tervem van elõzõleg papírra vetem. A legutóbb egy 700 000-es városhalmazocskát viszont elszúrtam: Ronda lett és van egy rakat akutt közlekedési probléma, a belvárost pedig nem tudtam kordában tartani így a felhõkarcolók körbenõtték a repülõteret. Lerombolni nincs szívem õket. Hát ez van.
Különben mindenki máshogy épít várost. (a bátyám pl. nem csinál keresztezõdést és a faluméretû településekért rajong, amik különben elég festõiek lesznek.)
A várostervezést ti hogy oldjátok meg? Vagy hogyan születnek a csudaszép elképzelések? Hogy kezditek el magát a tervezést? Persze, papír ceruza. De bõvebben? Ez érdekelne 😊
Human Rigts no.1: We are all born free & equal.
De komolyan, 6-8 éves gyerekek játszák csalás nélkül .
Azért vicces .
Egyébként meg ha annyira fontos, írd be google-ba, hogy sc4 cheats, és olvasd el miket kell megnyomni hozzá .
Légyszi,segítsetek,ha tudjátok,mitõl van ez...<#szomoru1>#szomoru1>
Tudnátok nekem segíteni?Eddig mûködött nálam a csalás,ctrl+x-el bejött a kisablak,ahová be kellett írni.De most ha megnyomom a ctrl+xet,akkor csak egy kis gyár-jel jelenik meg az egér-nyilam helyén,és nincs kisablak,nem jelenik meg...Pedig nem állítottam el semmit...Szerintetek mitõl lehet?Amúgy ha simán nyomok x-et,akkor is ugyanaz a kis gyár-jel jelenik meg,és így olyan,mintha nem mûködne a ctrl-gombom.Pedig játékon kívül mûködik...Fene se tudja,mi lehet.
Tud valaki segíteni?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A link-je ott van a #7780 hsz. alján.
Vissza kéne olvasni kicsikét. <#nezze>#nezze>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Bocsi a hosszu megnyilvánulásért 😊 Jo játékot!
KoЯn
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Le kellett raknom vagy 20 dupla vízpumpát, de annak akkora a fenntartási költsége, hogy nem bírtam még az adókból sem finanszírozni..
KoЯn
KoЯn
4 napja van meg ez a játék, és máris nagyon megkedveltem.
Elõször a Sim Cuty 3000-rel játszottam, csak sajnos gyakran lefagyott..
Minden tiszteletem a készítõké, de vannak furcsa dolgok ebben a SC4-ben, pl. azt tudtátok, hogy vízvezetékekre nincs is szükség? Max ha valamilyen gazdagabb lakó vagy kereskedõ költözik a városba.
KoЯn
http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?p=results
Csemegézz.
Itt van a csatornaépítés tutorial, ebben a topicban kb a 3. oldal környékén. Ott le van írva mire van szükség.
Az elõbbi linket, azaz ezt:http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=31&nev=SimCity_4_guide mindenképp olvasd el egyszer, de tényleg úgy az egészet. Még ha nem is érted meg néhány részét, egy képet kapsz a játék összetettségérõl. Aztán kezdd el úgy, ahogy a 11-es fejezetben írja a városépítést. Soha ne parcellázd fel az egész területet, kezdj mindig egy kicsi kis résszel, mondjuk ha a végigjátszást nézzük egy-két 13x13-as résszel. Elsõre építs egy erõmûvet, mellé egy kis ipart, amellé meg a munkásnegyedet, és egy csepp mi az... commercial negyedet, most nem jut eszembe magyarul. Onnantól te fogod látni hogy s mint fejlõdik a városod, mire van igény. Ezt mindig jelezni fogják a tanácsadóid!!! Tényleg indulj el a fent és lent is linkelt végigjátszásból, én kipróbáltam és két óra alatt rittyentettem egy soktízezres várost. Hidd el, úgy nem leszel veszteséges!
Ez egy elég jó leírás:
http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=31&nev=SimCity_4_guide
Most egy jó kis Dubai-os régió kellene! Ha tud vki azt megköszönném!
simtropolison körülnézek😊
nem tudom mit csináljak.elkezdtem egy új várost és azota csinálja.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.