13557
  • a Gábor
    795.000, és ez elég nagy dugókat csinál, az embereknek már hosszú ingázásnak számít a szomszéd utcába elmenniük, a grafikon most Ingázási időre 150-180 percet ír, elég sok a szürke ház és a munkanélküli, de azzal tartom az emberekben a lelket, hogy az adóik csak 1%, és sok a park, valamint magas az iskoláztatottság és az egészségügy. Az ilyenek csodákra képesek, én biztos, hogy idegösszeroppanást kapnék, ha reggelente és délutánonként 3-3 órát kéne buszoznom, hogy beérjek a suliba...
  • pzolika978
    Mennyi a lakosság?
    Nyirog köszi a videót !!!
  • a Gábor
    Ebben van valami, bár nálam a kötöttpályások mindig a végállomástól indulnak, és végigmennek teljesen.
    De ha olyan villamos van letöltve, ami több kocsiból áll, éjjel és dél körül csak 2-3 kocsival közlekedik, reggel 8-10 között és délután 4-8 között 15-20 kocsival is járnak olyan sűrűn, hogy egymás mögött állnak a villamosok, mintha egyben lennének, egy villamos átér egyik megállóból a másikba, és mivel összeér, szinte olyan, mintha 1 nagyon hosszú villamos állna a pálya teljes hosszán. Bár ez mondjuk elég jelentős dugó mellett van, nálam reggel és este több mint 50ezren használják a villamost...
  • Benevolens
    Én eddig úgy figyeltem meg, hogy a megállók kihasználtságának függvényében járnak a járművek, de a kötöttpályások csak a reggeli és esti csúcsforgalomban láthatók.
  • a Gábor
    Az változó, hogy mikor látsz közlekedő villamost. Általában szükséges 1000-res használat, és akkor megjelennek a villamosok és a metrók is, de nálam van, hogy a 35.000-res használatnál is üresek a sínek, de az 500-as használatnál meg irreálisan sűrűn járnak a kocsik. Ha nem látod őket, az nem a te hibád.
  • IceGeri
    Lenne 1 ujabb kérdésem....miért van az hogy megvan a villamos vonal elvileg münkődik is mert használva vanak a megálók....de kőzlekedő villamost nem lehet látni rajt....és ez van a metro hálozatal is:S....
  • nyirog
    nem r felűl semmilyen másik utat, ez egy teljesen külön téma az autópályás menün belűl, pzolika az nem jó, hogy ha videót hozok?
    video
  • Feck
    Ez a "vidéki út" felülírja valamelyik utat, amely már szerepel a játékban? Mert csak akkor szedem le, ha ezzel a fajta úttal bővül a paletta, mert ha valamelyik helyett van, úgy nem kell...
  • Kenny85
    mi annak a kis proginak a neve ami kilistázza h egy-egy letöltött cucchoz milyen depadency hiányzik?
    régen megvolt de most nemjövök rá
    cleanitoolként kerestem de nemtalálok úgy semmit (lehet, hogy nem is ez a neve)
  • IceGeri
    kősz az infot...
  • pzolika978
    Tudsz képet dobni?
  • nyirog
    hát éncsak annyit mondok :D,hogy avidéki országutat kétféle képpen tudodépíteni: 1 a normál 2 sávosmegoldás, 2 azextra 3 sávos megoldás és a harmadik sávot általában le tudod terelni egy egysávos kis kerülőre :), természetesen ha a tab gombot nyomorászod akkor még több lehetőség fog megjelenni.
  • a Gábor
    Ez a vidéki országút ugye kapacitásra megegyezik az autópályával... Van a városomban egy sugárút (nem egy, elég sok), de az egyiknek a forgalma már ijesztően nagy, az az afroamerikai fazon is állandóan nyaggat, és az út mellől már el is költöztek az emberek. Na szóval ezt az utat akarom autópályává tenni, csakhogy rajta megy a legforgalmasabb villamosvonal is, és úgy akarom, hogy az autópályák között menjen végig, a folyó előtt a villamos úgyis lekanyarodik, ott meg az autópálya majd összeér és átmegy a folyón.
  • pzolika978
    Na majd tervezgetem ezt az autópályát.
  • nyirog
    hát azautópálásat inkább a gábornak, de elvileg ezzel azt is meglehet oldani amit teszeretnél pzolika. @icegeri: gondolom a network addon mod-ot szedted le, nos mivele ez a villamos épitős dolog a puzzle-os módszert használja ezért érdemes lenne nyomkodni a tab gombot,hogy meglásda többi fajt puzzle-t is és ott majd látni fogod, hogy van kanyar , de ha nagyonködösen fogalmaztam volna volna akor nézdd meg a youtube-on ez t a 2 videót:
    video 1
    video 2
  • pzolika978
    Ezt nekem írtad?
  • IceGeri
    Helo!
    Lenne 1 olyan kérdésem h. valaki nem tud valamit a vilamosokrol honnan lehet letőlteni v. csinálni 1 videoba látam és szeretnék én is.
    1 félét sikerült letőltenem de az cska egyenes vonalon tud menni nem lehet kanyart teni a sinpályára és az egyenesen menő sinen se kőzlekedik semi.....előre is kősz az infot...
  • Feck
    Azóta nem játszottam...
    Azt a parcellát is ki kéne cserélni, ami tönkrement... :(
    Sztem, ha 1 másik gépen leteszek 1 várost, elmentem, hazahozom, beteszem, akkor működni fog, visszaállnak a terepviszonyok.
  • Feck
    Áhh, ilyenkor megy el a kedvem mindentől...
  • nyirog
    jah, letöltöd a vidéki órszágút módot abban lehet variálni az utakat össze-vissza ahogy akarod, jó kismód én is előszeretettel használom
  • a Gábor
    Engem meg olyan autópálya érdekelne, hogy megy egy darabig a két sávrész külön, aztán amikor a folyóhoz ér, és híd kéne, akkor összemenjenek egybe, mint az alap autópálya. Értitek mire gondolok?
  • pzolika978
    És csak így lehet? Nos én valami olyasmit akarok mint ami az M1-M7-es autópálya, tehát egy autópályából egy másikat kihúzni,úgy,hogy közben az egyik pályarész között van pár felhőkarcoló. Tippek?
  • nyirog
    nah lefényképeztem őket remélem a lényeg látható:D
    1-es
    2-es
    az első képen a vasútisín segíségével felezem meg a földszinti autópályát, a második képen pedig a monorail(egysinű vasút) közreműködésével felzem meg.
  • pzolika978
    Most a városom pénzt gyűjt,hogy tudjak szépíteni majd rajta, úgyhogy majd akkor teszek fel képeket ha már lesz látszata. Jelenleg 7000$ a nyereség havonta. Mindent megteszek,hogy több legyen,de még hitelem is van amit törleszteni kell.
  • pzolika978
    Az nem jó! Biztonsági másolat? Én a régiómat elmentettem külön is egy külső winchesteren a fontos adatokkal együtt. És már nem is fogsz játszani vele? Mitől tűnt el minden?

Nyirog: Sikerült az autópálya szétszedése? Érdekelne!!!
  • Kenny85
    nekem meg kitörlödött egész plugin mappa kb 700 mega, meg mentés minden elszállt
    úgyhogy örülökneki XD
    valahogy nincskedvem újra leszedni mindent és berakosgatni
  • pzolika978
    Képes voltál két napot ezzel elb...?De kiváncsi vagyok rá,mert az autópáéya szétszedés érdekel. Amit én mutattam falat nekem az jobban tetszik. Na mindegy már én is tartozok képekkel,de majd pótolom.
  • nyirog
    na hello mindenkinek, rájöttem h hogyan lehetne az egykockás dolgot megoldani, sőt mégarrais rájöttem, hogy a megemelt autópályát hogyanlehet lecsonkítanicsak egy 3 sávos résszé végül is csak 2 napot töltöttem el vele mire rájöttem. Am majd hozok képeket és majd megmutatom nektek is a trüköt :P
  • nyirog
    ezaaaaz nagyooon nagy köszönet :)
  • Kenny85
    Sunken Higway Eye Candy Set
  • nyirog
    köszi, de ez nem az :S, én erre a falra gondóltam ami itt van
    itt
    , de azért köszi h megpróbáltál segíteni
  • pzolika978
    Nesze:A FAL,
  • nyirog
    áááá, már csak azt a fránya fehér sunken falat kéne megtalálnom , de eddig sehól semmi
  • nyirog
    nos felthetően meg van ez az 1 kockáni távolságos dolog trükkje, lefordtottam a srác egyik mondtatát (webforditással csináltam, mert most nem akartam ezzel xaraxani,dea léneg az ígyis kivehető belőle), de elötte ajánlanám ezt a letöltést, mert a mondatbanazt rja h használni kell vmit ahoz h letudd vágni azautópály egy részét vleményem szerinte erre a letöltésre céloz, íme a mondat:
    [b]a kezdő pontodnál teszed azt a rámpát, ahol akarod azt azután korlátot adsz hozzá, az országút és a végpont és ez meg fognak szabadulni az országút egy oldalától azután lerombolod a korlátot és ott mész [\b]

segítségne pár kép ami talán segíthet:
    http://img186.imageshack.us/img186/2192/ele1gw3.jpg
    http://img151.imageshack.us/img151/3117/elevated1iq5.gif
    http://img405.imageshack.us/img405/8514/elm5je0.jpg

egéz délután ezen bügyködtem na majd most megnézem h ténylegmködik e
  • nyirog
    ááááá nekem az a fehér autópályafal kéne de nagyooon :D
  • pzolika978
    Ez nagyon cool!!!
    Az autópályára nincs gondolatom.
  • nyirog
    na jó már biztosan untok engemet de azért ajánlanm hgy ezt lessétek meg, mert amilyen várost a gyerek főlhúzott az már művészet
    http://www.simtropolis.com/forum/messageview.cfm?catid=36&threadid=95625&ratethread=yes&rating=5
  • nyirog
    am a srác aki azt a büntető közlekedési csomópontot csinálta ezt írta:

[b] Hey guys,
    This will be the thread to look for regarding my version of split highways that I have adapted from previous people's finding such as lakeyboys (sp?), Rochefort, and to others that may have been experimenting with it. before me. If I get enough requests regarding my concept I will gladly prepare a tutorial into making these split highways a reality in your city. If you decide to figure it out on your own before I make a tutorial it will take time to get used to developing so I suggest some good music to listen to while you try it out for yourself as always if you are successful in creating them feel free to post pics so other people can see your creativeness.

Before I go forward Id like to give credit and thanks to Blahdy for his Big Dig pieces that is used in my concept, Frankie Grove for making the highway dividers, Glenni for making me highway fillers, and to the people who made the digging lots and sunken highway skins and concept and for the people who made NAM everyway possible, and also to the people I didnt mention that were involved in making the pieces i have used thank you and mad props.

For now I will post pics of my sunken split highway concept, ground split highway concept combined to make a ground split highway/sunken split highway/ big dig interchange. Also at the time of my writing, earlier I discovered that it is possible to make an elevated split highway system still in the experimental stages. There are some cosmetic blemishes in the raw concept. Modders, batters if you are reading this and would like to help develop pieces for my split highway concept PM me or look for me in the ST Chatroom. You will get due credit as well for your contributions.

My split highway concept is an attempt to use highway pieces we have currently in the STEX and to maximize it to its full potential by combining all the pieces together and making one efficient transit system as an alternative to the upcoming projects still underway. I.E the RHW project, the NAM version releases, and Blahdys ever so impressive Boston Big Dig project. This split highway concept opens the doors to endless possibilities that can be done with it such as HOV lanes, rail lines, just to name a few. It would be nice if I knew how to MOD or BAT but what I do know is that this split highway concept was an idea and adaptation that I had that came from the early pioneers of this project. As for the pics here they are and if you have any questions, comments, please leave me a message, Thanks! -Filasimo [\b]
  • nyirog
    ja igen aki (úgymint én példáúl :D )überelni akarj a képen látható dolgokat annak a simshungary.hu-n található bostoni alagút hálózat című letöltést ajánlanám (ezt is törőltéka simtropolisról :S , de sebja a magyar oldalról még le lehet szedni :D ), a többi (mint pl a világitó toronynak a linkje) sztem már elhangozott ezen a fórumon.
  • nyirog
    ja, persze akit érdkelneka multi highway trükkökk azok ezt leszedik és találnak bene párat :

HTML version = http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?id=4267

JPEG version = http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?id=4268
    tartalomban elvileg megegyeznek