Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://members.chello.hu/csonka.norbert/SimCityLocale.DAT
Ezer hála Norbylnak,ugyanis õ csinálja.<#worship>#worship>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
elkezdek egy várost, csinálok bõven kék és barna zónát, meg lakosságit, és alapból ugye mindegyik zöld zóna R$. De mikor leteszek egy iskolát meg korházat, és megjönnek az R$$ lakosok, nem lesz munkájuk, és megjelenik a fejük felett az áthúzott táska, majd elhagyják a házukat...... <#confused>#confused><#confused>#confused> ez miért van? már 2-3 ezer lakosnák is megjelenik ez a jelenség...
VILLARREAL CF mindörökké!
Hát tény,nagyon megdöglött a topic. A régi arcok már nem nagyon írkálnak ide. Nekem sajna idõm sincs játszani,mert leköt a munka,pedig nyáron napokig a géptõl sem álltam fel a sim city miatt.A villamos az nem mûködik,bár valakinél már láttam villamost ami mûködött, csak nem tudom miket szedet le hozzá. Sajna már régi a játék ezért új játékosok nem nagyon jönnek,majd talán azötödik résznél. Ha esetleg valaki úgy gondolja tegyen fel képeket,anno én is tettem fel egy csomót.
Folyót úgy tudsz csinálni,hogy mélyíted a talajt.
És igen: A fórum kidöglött. Nem egyértelmû?
egyébként mi az a Landscape Designer?
Ha valakinek müködik, légyszi irja le, sokadszor, hogy mit is lehet vele kezdeni.
Elõre is köszönöm...
Mostánabán elõvettem megin ezt a jó kis játékot, és gondoltam, töltök le egy-két cuccot a http://www.simtropolis.com/ -rol. Csak valamiért nem jön be az oldal. Másnál se megy?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ha utast is akarsz, akkor teszel értelemszerûen egy OLYAN állomást, szükség szerint többet a lakóövezet mellé, majd az ipari zónához is raksz párat, és várod az eredményt. A vasút úgy ér valamit, ha közvetlenül raksz melléjük egy buszmegállót is, akkor használják csak igazán.
Viszont vonatos témában nekem az a bajom, hogy hiába teljesítem a kritériumokat a nagy pályaudvar megépítéséhez, azt sohasem engedi. Miért lehet ez, valaki szembesült már ezzel a problémával?
KoЯn
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
http://i214.photobucket.com/albums/cc4/andi740811/1-1.jpg
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Letöltöttem ugyan pár cuccot a Simtropolisról és elõfordult már, hogy egy épület nem mûködött és egy doboz jelent meg a helyette. De az hogy lehet, hogy egy gyárilag a játékban lévõ épületben (Városháza)is megjelenjenek ezek a dobozok? Mit lehet csinálni ez ellen? Hogyan tudnám eltüntetni ezeket a csúfságokat?
Építs bármilyen zónát, ahol dolgozni lehet, elõbb-utóbb, mivel az R$$$ megjelenésével igény is támad megfelelõ munkahelyre(ez lehet C$$ és C$$$ ill. I$$ és I$$$),a kívánt cucc épül. (nem tudom, hogy milyen nyelvet használsz, úgyhogy a rövidítések: értelemszerûen)
Aztán rakj le pár magasabb densitású kereskedelmi zónát.
Þór vígi þessi rúnar
félreértés végett még mindig csak Low Density lakózónákról beszélek mert ugye Low - Medium - és High Density ben is vannak R$ - R$$ és R$$$ rétegek <#vigyor0>#vigyor0>
Szóval rakj le high density commercial zónákat és akkor elméletileg jönnek a §§§-s cuccok. Bár egy álltalános iskolával nem valószinü, de hátha.
Þór vígi þessi rúnar
Kérdésem a következõ :
Elkezdtem egy várost, csak Low Densityvel építkeztem, ipar az csak medium, 2000 lakos körül leraktam az általános iskolát, majd nemsokkal késõbb jött a rinya hogy vízhiány van a városban. Leraktam a vizet és lefedtem vele a városomat, ezután elkezdett beköltözni az R$$$ réteg, de kis idõ múlva meg is jelent fölöttük a munkanélküliség ikonja.
Mit tegyek hogy az R$$$ lakosoknak legyen munkájuk ?
Vettem egy szélesvásznú monitort! És az a gondom h a játék nem támogatja a 16:10 es képfelbontást! Lenne hozzá vmiféle patch, javitás, vagy megoldás amivel el tom érni a kivánt felbontási arányt? köszönöm
Megpróbáltam a Programfiles/Maxis/Sim City 4/Plugins-ba de ott sem jó.Eredeti Sim City 4-em van.Méghozzá a Deluxe Edition.Nem értem mi a baja :S
Meg hogy hogy kell betenni majd.
Amúhy én is arra gondolok,hogy valamelyik plugin összeakad a játékkal,de 1 gig pluginból elég nehéz rájönni,hogy melyik.
Nekem is ez a problémám lassan több mint 1 giga plugin van fenn, és a játék legalább 5-8 percig tölt. Ja, és játék közben a városi élet is belassul. Szerintem, (de nem biztos) lehet, hogy egy két plugin ütközik és ez zavarja meg. Asszem azt fogom csinálni, hogy kiválasztom a legszebb, legjobbakat és csak azt rakom fel.