13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#9076 sztem elején írtad jól LOT-ot építi a gép magától
BAT-ot meg menüben találtam meg
máramit letöltöttem -
#9075 Hülye vagyok, fordítva van a BAT-os és LOT-os dolog!!! -
#9074 A LOT kiterjesztésű épületket a gép magától építi, a BAT kiterjesztésüeket pedig te magad! -
#9073 hogyan vannak pl a lakóépületek amiket le lehet tölteni?
gép magától építi be őket vagy van olyan amiket nekem kell menüben kiválasztani és betenni?
mert szedtem le pl keresztben futó utra épületet és az menüben van -
Feck #9072 A Tram depó még mindig nem tölthető a simtropolisról... :(
Valaki lenne szíves átküldeni, mondjuk MSN-en? -
#9071 csatlakozom -
pzolika978 #9070 Hát még mindíg nem jó a simtropolis, ráadásul egyre több dolgot nem lehet letölteni róla. -
#9069 jaja, nekem se jön be, biztosmegint karbantartást végeznek az oldalon...ez mmostanábanelég gyakori -
Feck #9068 Köszönöm a választ.
Egyébként annyit tudok mondani, hogy 1 ratyi 9600 XT kártyám van, most az alap driver van fenn, és nem világítanak a letöltött épületek.
99%-ban meg vagyok győződve róla, hogy amikor Catalyst 5.7-es driver volt fenn, világítottak az épületek!! Havertól meg kell szereznem újra, úgy érzem... -
#9067 simtropolis másnak se jön be? -
#9066 hozzáadódik -
pzolika978 #9065 Szerintem igen,csak válogat. Nekem sem tetszik,hogy nem világítanak a letöltött házak. -
Feck #9064 Hm... egyre ocsmányabb, ahogy a letöltött épületek nem világítanak, mert egyre több van...
Ugye ezek a letöltött házikók -melyek épülnek- nem írják felül az alapjátékban lévőket? Hanem pusztán kiegészítik a palettát (magyarán hozzáadódik a kínálathoz és ezáltal több lesz), melyből a játék válogat, hogy melyiket építse meg!? -
#9063 HighSpeedRail Project, BIG DIG (Boston Tunnel Artery)... -
#9062 vagy SimMars beta 2 -
#9061 NAM? -
#9060 Pl...stb..
-
#9059 Nemtudtok valami bazinagy addon csomagot?ami ingyenes? -
pzolika978 #9058 Pár kép nektek:
átjáró, villamos 1 , vasúti felüljáró , mennek a vonatok és a villamos , villamos átjáró , a vasúti híd , villamos megállók
Hát a helyzet a következő: A villamos csak egy vonalon működik, ha tovább akarom építeni,egy másik városrészen akkor kilépked folyamatosan.Pedig most fent van a 2008 aprilisi NAM. Úgyhogy ez a pár megállós szakasz lesz a városban és nem több. -
pzolika978 #9057 Mondtam a villamosnak MUKODJ! És sikerült! Köszi Uri! -
#9056 :) -
#9055 köszönöm megint
most jól elmentem hogy véletlenül se töröljem :) -
#9054 klik -
#9053 szükségem lenne megint erre a 2 filera (Tuvok 1x már feltöltötte nekem de törölte)
bldgprop_vol1.dat
bldgprop_vol2.dat -
pzolika978 #9052 Köszi. A közlekedésem az jobb oldali,csak azért kérdeztem,hogy a kanyarodó sávok is jobbosak legyenek.Akkor a 2008 áprilisit teszem fel mert az a legfrissebb. Ha most sem fog működni a villamos akkor nem fogok többet próbálkozni. -
Benevolens #9051 A right-hand versiont-t pipálod be, a többit izlés szerint. Ha jól emlékszem van 2008 januári NAM, van egy áprilisi Essentials, meg egy áprilisi NAM is. Szerintem azt, hogy jobb, vagy baloldali legyen a játékban a forgalom valahol a játékban kell beállítani, de ebben nem vagyok biztos. (mintha a régióbeállítások között lenne ilyen.) -
pzolika978 #9050 ok nekem csak a 2007-es volt fent. köszi,majd kiprobálom. A közlekedésnél melyiket kell bejelölni,hogy a sávok is jobboldalasak legyenek,és a közlekedés is a jobboldalas legyen? -
Benevolens #9049 Lehet, hogy kevés a RAM-od vagy ilyesmi, esetleg régi NAM-od van. A régi nekem is kilépett, de az új már stabil. -
pzolika978 #9048 Hát eddig játszottam ,és kész vagyok. A villamos nekem ugyanúgy kilép,és akkor is amikor zöld a kurzor. Nem tudom ti mit csináltok,de én azt hiszem feladom a villamossal való kisérletezgetést. -
Benevolens #9047 Sajna a nem világító épület régi probléma, és eddi asszem megoldatlan.
Villamosgarázs meg van itt -
Greiver #9046 Akkor hogy lehet a megoldani hogy este világitsanak az épületek? -
pzolika978 #9045 Valaki egy villamos kocsiszínt tudna adni? A simtropolison nem lehet letölteni. Köszi előre is. -
a Gábor #9044 Persze teszek ki képet, terveztem is majd, most éppen egy hatalmas nagy átépítés van a városban, kibogarásztam a forgalmas utakat, most éppen néhány sugárutat építek be, amiken villamos fog menni, a központ és a város szélei között meg metró. Amint készen lesz, jön pár kép, remélem valamivel szebb arculatot kap a város, mint most, és csökken a "szürke" házak, valamint az áthúzott aktatáskák száma. Tervem: hogy ne 3 órát utazzanak az emberek munkába, hanem max 50-60 percet. -
pzolika978 #9043 Pár képet tudnál dobni róla? -
a Gábor #9042 Jaja tudom. De az én gépemen van egy olyan aranyos matematikai szokása a simcity 4-nek, hogy a letöltött pluginok számával exponenciálisan növekszik a játék elindulásának az ideje (azzal a DVD-vel 10-15 perc sajnos, de mondom, veszek majd egy új gépet ) szóval majd egyszer kibogarászom abból a plugins mappából, mert az tényleg tök jó, amik benne vannak azok is tök jók, de sok olyan is van(!) amire nekem nincs szükségem, és azokat kéne egyszer onnan kiszelektálnom -
Feck #9041 Köszi nyirog!
Már csak azt nem tudom, hogy a letöltött épületek miért nem világítanak... Régebben úgy emléxem világítottak... Ezt nem lehet valami patch-el megoldani? -
#9040 van abban a plugins mappában amit én adtam neked(tudod az a dvd) a múltkor, st asszem 2 fajta van benne -
a Gábor #9039 Tudsz adni párlinket olyan letöltéshez, amilyet mondtál, hogy a buszok közlekedési helyét korlátozza? -
Benevolens #9038 A busszal az a probléma, hogy összevissza megy a mellékutcában, ami lassú, viszont, ha buszsávot alakítasz ki (megtiltod az alternatív utak használatát pl. csak sugárúton engeded stb., esetleg csinálsz neki külön utat. - ezekhez le kell tölteni pár dolgot), akkor kötöttpályaszerű hálózatot tudsz létrehozni azzal a különbséggel, hogy minden megálló összeköttetésbe kerül a többivel, persze igény szerint. Nekem egy 450 000-es városomban 40-50 perc a menetidő ezzel a rendszerrel és pár gerincvonali metróval.
Ja! és a lakossági adóbevétel után a tömegközlkedés hozza a második legtöbbet (24 000 $ körül).
-
a Gábor #9037 Egyébként rájöttem egy hatásos módszerre: Ha van villamos vagy metró, és az állomások közelében nincs busz, vagy az egész városban nincs busz, akkor csak azok használják a villamost vagy metrót, akik mellette laknak, a többiek mennek kocsival vagy busszal, ami a forgalomnak nem jó. Ilyenkor az "elérhetetlen" állomások mellé kell tenni egy parkolót, és akkor az emberek azt csinálják, hogy elmennek kocsival a parkolóig, és onnan metróval/villamossal tovább. Egyszerű, de nagyon hatásos módszer