Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sim city 5 jövõ év febuárra várható! Értsétek MÁR MEG! MAXIS fejleszti. Az Ea akkor adja ki a sims 3-al együtt. Nyugi addig úgyse tudunk meg semmit,hacsak decemberben nem dobnak ki egy demót,mint eddig minden résznél.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

LeWyTy
Most veszem észre...
Itt nincs is házigazda?<#wow2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem is.De nem baj,legalább addig lesz sok fórumozó is <#vigyor3>
LeWyTy
a faxé nemlehet visszaolvasni<#szomoru1>
(((((((((((((((((#7929)))))))))))))))))))

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kéne a Sims City 4 elepítõ kódja lécci valaki adja meg.<#phone><#phone><#phone>
LeWyTy
Akkor szntem sokan maradnak még 1 darabig a SimCity4-nél<#vigyor2>

Kicsit utánna jártam a dolognak:a Simcity Societies tényleg az 5.rész lesz,de ezt nem a Maxis csinálja.Európai bemutatója november 16.-án lesz.Nézegetve a képeket,sajna úgy tûnik,ez már nem a jó kis városépítgetõs játék lesz.<#rinya> Sokkal inkább a társadalmi rész felé terelik a játékot,ahogy a cím is utal rá.Ime pár kép,mindenki itéljen saját belátása szerint.
Simcity Societies képek
Valaki villamosügyben:mit kell leszedjek a simtropolisról és mit csináljak hogy legyen villamos.Ki akarom próbálni egy teljesen új városban,hogy nekem is kifagy-e.
Megvan neked a Rush Hour? Csak, mert "nyilazott út" van abban is, tehát minek letölteni, és a simtropolis-os cuccok 90%-a Rush Hour-hoz. készült.
LeWyTy
Vagyis itt!!

LeWyTy
Vanni van itt csak nem ingyen.

grannie
Hali!
Nincs valami cd vagy valami, ami összeszedi ezt a sok extrát?
pl.: nyilazott utak, gyorsforgalmi, épületek, stb.
A simtropolisról szedtem le sok cuccot és vagy csomagot rak le, vagy kidob, ha választani akarok valami extra építést, pedig a Dependencies-t is leszedem.

pls...

LeWyTy
Nemrég keztem csak el játszani.

LeWyTy
Nálam minden megy tovább csak a villanyok villannak eggyet és a gép indulújra<#wilting>

Nem megy el az áram, akkor az ébresztõ órámnak is villognia kéne. Ha ez lett volna a probléma,akkor nem írtam volna ide.
LeWyTy
Lehet hogy elment az áram<#idiota>
Nálam is ez szokott lenni.Annyira idegesítõ<#falbav>

Valaki mondja meg, hogy miért kapcsol ki a gépem a játék alatt csak úgy magától? A gép teljesítményével nincs baj, szóval ez nem jöhet szóba.
Tegyük mát tisztába:a Simcity Societis az ötödik rész?Mert én úgy tudom,hogy nem.Nem is a Maxis adja ki.
Hogy lehet a város alá csinálni autópályát?
Ez igen!!!
Nagyon jó képek!!!<#worship><#worship><#worship><#taps><#nyes><#eljen>

URL=http://benevolens.atw.hu/]Összeszedtem pár régebbi képet:[/url]
LeWyTy
Hovalett a rengeteg cucc a simtropolisról?

LeWyTy
nekem nincs semmi különlegességem<#pias>

És a te képeid?

Hotel,Office város részlet,Megérte az árát,Tenger part,Hegyek között,Autópálya a város alatt,Hegyi út,de ha visszaolvastok,akkor egy csomó képet tettem már fel.Kép.tár.hu és keresõbe beírod sim city 4 Ott van az összes képem.

LeWyTy
Tessék---------
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NCM4-RHYX-6QMX-DX4M

helosztok valaki mondjon egy telepitõ kódot
LeWyTy
Frankó vagy!!<#szomoru1>
Legközelebb úgy old már meg a képeket hogy mindenki megtudja nézni<#szomoru1>

Nesztek képek! Képek nektek Küldjetek ti is képeket!<#taps>

Vedd meg eredetiben!!!! 4e Ft!

Hali nem tudná vki elküldeni nekem a crack-et ???erre a címre [email protected]

LeWyTy
mostanába mé nem rak senki a városáról képeket??

Akkor jelenik meg hivatalosan a SimCity Társadalmak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

mért mi lesz akkor???????????
Majd november 16-án...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

sziasztok
valaki tud mondani a sims city 4 egy telepitõkódot
Ctrl+Alt+Shift+ rákattintasz a God modra (isten mód)

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

LeWyTy
Hogy van az a bill.kombináció amivel játék közben is lehet terraformálni?
Elõre is köcc.

Mi?
hali

a hivatalos oldal szerint novemberben jelenik meg.
Akkor most tényleg megjelent?

LeWyTy
Hopp😄
De azé kössz.

Nem kell sokat visszaolvasnod,csak a #7905-ös hozzászólásig.
A két dolog teljesen más.A sim City Societes már kijött.Amúgy én is azt olvastam,hogy jövõ február végén jelenik meg.Kíváncsian várom...<#mf1>
LeWyTy
Segítenétek?
Hol találom meg a legjobb magyarosítást?

A magyarítás tényleg jó!!!<#eljen> Ezer hála,hogy elérhetõvé tettétek mindenki számára. Egy kérdés: A sim city 5 tényleg a sim city societes? Mert én úgy tudom,hogy az 5.rész februárban jelenik meg a maxis asztaláról. Nem örûlnék ha a sorozat megszakadna.

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Tehát javítom híbámat:ezer hála Norbylnak és Carlosnak,ugyanis õk csinálják a magyarítást.
Bocsika,csak ugye mindig Norbyl hozzászólásainál van ott a cím.<#smile>