13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#9116 tessék -
trobert91 #9115 Sziasztok nem tudjátok hogy hogy lehet megszerezni a rush hour-t? Voltam az itteni szgépes boltban nem tudtak segítne. Kb. mennyibe kerül?
-
#9114 m1 nem vetem észre de ehez ajátékhoz így se értek úgy csődbe emgyek mitn atom 1000bevétel 50000-60000 kiadás..
-
#9113 az a 95, csak becslés , valójában 65 és 78 között mozog a dolog (de ez is csak becslés ), am meg nagyon sok mindent lefordít :P -
#9112 háát:S meg csináltam de az a 95% az nem 95 hanem alig 50 -
#9111 alant le van írva egy hsz,hogy mi a gond a béta magyarítás telepítőjével és hogy hogyan lehet megoldani :P -
#9110 és melette van egy Disk1. esz fájl 856KB azzal mit csináljak?:S -
#9109 itt van ez amagyarosítás de semmi féle képpen nem akar fel menni azaz rendesen feltelepítem és nem lessz magyar de mitől? -
#9108 jó de én úyg is tudom élvezni:) -
pzolika978 #9107 Azért stratégiai játék. Én gondolkodom,taktikázom,figyelek és nyereséges leszek. Ennyi. Csalással elveszíti a játék a varázsát. -
#9106 oh köszi:) -
#9105 vannak simshungary-n,simtropolison, sc4devotionon olyan letölthető épületek amik megnövelik a havi bevételedet -
#9104 Srácok tudtok valami Pénz Kódot a Sim City 4 Deluxe-hoz mert folyton mínuszba avgyok Pls segícsetek! -
pzolika978 #9103 Hát a villamos garázst nem találom,nyirognak megvan tőle kérd el szerintem.
Isten modba ha kilépsz a polgármesteri modból akkor be tudsz lépni az isten modba. /good mod. -
Benevolens #9102 Miért nem tudom isten-módban változtatni a vízszintet?
Csak mert a "hogyan csináljunk lankás partot?" oktató alapján kellene tudnom. -
Feck #9101 Hm?? Isten-mód? Az meg mi? Lemaradtam valamiről?!
Nekem még mindig nagyon kellene 1 villamos garázs, de sehonnan nem tudom leszedni... :( -
#9100 LOL
-
#9099 LOL -
viktor0320 #9098 azt tudom hogy a fák előszőr csak csemeték, de akkor is csak 2-3 fát rak le, egy körben!
és úgy szoktam ültetni a fákat, ahogy te írtad, de nekem úgy sem működött! -
pzolika978 #9097 ha a bal egérgombot folyamatosan nyomva tartod és körkörösen mozgatod az egeret lesz sok fád. De a fa elősször csak csemete,majd utána lesz nagy fa. -
#9096 én meg azt szeretném tudni hogy esetleg hol tudnám az adókat fentebb venni és hogy nagyobb legyen a bevétel mit kéne tennem? -
viktor0320 #9095 Valaki tudna nekem segíteni?
Amikor Isten módban vok és fákat akarok telepíteni, akkor nem tudok tenni, csak 1-2-őt.
ez miért van?
kicsit idegesítő és tényleg szükség lenne fákra!
köszönöm a gyors választ! -
#9094 ajj:S:S az kéne pedig:( -
#9093 nincsen hozzá -
#9092 Srácok valaki tudna a Sim City 3000-hez Magyarosítást??mert nem találtam sehol pls segítsetek! -
#9091 http://youtube.com/watch?v=vBsWjLUAEOQ&feature=related -
#9090 ez van... én amúgy ma fejeztem b a rajzomat a régiómról :), brutál jó lesz, úgy tervezem h egy megye lesz kisebb falvakkal 1 nagyobb várossal és 2 kisebbel, lesz vidéki autópálya meg minden :D, karácsonyra talán készen leszek vele :D -
Feck #9089 Egy baj van vele csupán, hogy amikor autópályát vezetünk át a víz felett, a hídon marad az eredeti világos szín. -
Benevolens #9088 Bocsi, itt van egy video. Ez: -
Benevolens #9087 Vajon ilyeneket hol lehet letölteni?
-
Feck #9086 A villamos depót sajna nem találom a simshungary-n sem... tropolisról meg nem tölthető... -
#9085 én is a sötétebb autópályát használom -
Feck #9084 Bocs, linkelhettem volna:
utazás a városban -
Feck #9083 Köszi, de nyilván a gallery.site-ot használom majd...
Basszus, ez aztán a város!!! http://youtube.com/watch?v=2pm_G6_-qBI&feature=related
Tetszik az a sötétebb autópálya... meg is nézem simtropolison, hátha fenn van. -
pzolika978 #9082 képtár én ezt használom. -
#9081 najó ezt is elbasztam nemotm mitcsináltak vele múltkor még tudtam feltölteni :D -
#9080 bocs elírtam nemkell bele www
szóval ez -
#9079 pl ez -
Feck #9078 Tudtok egy jó képfeltöltő oldalt? A jelenlegi városomról mutatnék pár képet...
Amit most kezdek majd el, az már tuningosabb lesz... -
pzolika978 #9077 Az elején írtad jól.