13557
  • Kenny85
    tessék
  • trobert91
    Sziasztok nem tudjátok hogy hogy lehet megszerezni a rush hour-t? Voltam az itteni szgépes boltban nem tudtak segítne. Kb. mennyibe kerül?
  • John Cena
    m1 nem vetem észre de ehez ajátékhoz így se értek úgy csődbe emgyek mitn atom 1000bevétel 50000-60000 kiadás..
  • nyirog
    az a 95, csak becslés , valójában 65 és 78 között mozog a dolog (de ez is csak becslés ), am meg nagyon sok mindent lefordít :P
  • John Cena
    háát:S meg csináltam de az a 95% az nem 95 hanem alig 50
  • nyirog
    alant le van írva egy hsz,hogy mi a gond a béta magyarítás telepítőjével és hogy hogyan lehet megoldani :P
  • John Cena
    és melette van egy Disk1. esz fájl 856KB azzal mit csináljak?:S
  • John Cena
    itt van ez amagyarosítás de semmi féle képpen nem akar fel menni azaz rendesen feltelepítem és nem lessz magyar de mitől?
  • John Cena
    jó de én úyg is tudom élvezni:)
  • pzolika978
    Azért stratégiai játék. Én gondolkodom,taktikázom,figyelek és nyereséges leszek. Ennyi. Csalással elveszíti a játék a varázsát.
  • John Cena
    oh köszi:)
  • nyirog
    vannak simshungary-n,simtropolison, sc4devotionon olyan letölthető épületek amik megnövelik a havi bevételedet
  • John Cena
    Srácok tudtok valami Pénz Kódot a Sim City 4 Deluxe-hoz mert folyton mínuszba avgyok Pls segícsetek!
  • pzolika978
    Hát a villamos garázst nem találom,nyirognak megvan tőle kérd el szerintem.
    Isten modba ha kilépsz a polgármesteri modból akkor be tudsz lépni az isten modba. /good mod.
  • Benevolens
    Miért nem tudom isten-módban változtatni a vízszintet?
    Csak mert a "hogyan csináljunk lankás partot?" oktató alapján kellene tudnom.
  • Feck
    Hm?? Isten-mód? Az meg mi? Lemaradtam valamiről?!

Nekem még mindig nagyon kellene 1 villamos garázs, de sehonnan nem tudom leszedni... :(
  • jack0101
    LOL
  • jack0101
    LOL
  • viktor0320
    azt tudom hogy a fák előszőr csak csemeték, de akkor is csak 2-3 fát rak le, egy körben!
    és úgy szoktam ültetni a fákat, ahogy te írtad, de nekem úgy sem működött!
  • pzolika978
    ha a bal egérgombot folyamatosan nyomva tartod és körkörösen mozgatod az egeret lesz sok fád. De a fa elősször csak csemete,majd utána lesz nagy fa.
  • John Cena
    én meg azt szeretném tudni hogy esetleg hol tudnám az adókat fentebb venni és hogy nagyobb legyen a bevétel mit kéne tennem?
  • viktor0320
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Amikor Isten módban vok és fákat akarok telepíteni, akkor nem tudok tenni, csak 1-2-őt.
    ez miért van?
    kicsit idegesítő és tényleg szükség lenne fákra!
    köszönöm a gyors választ!
  • John Cena
    ajj:S:S az kéne pedig:(
  • nyirog
    nincsen hozzá
  • John Cena
    Srácok valaki tudna a Sim City 3000-hez Magyarosítást??mert nem találtam sehol pls segítsetek!
  • LeWyTy
    http://youtube.com/watch?v=vBsWjLUAEOQ&feature=related
  • nyirog
    ez van... én amúgy ma fejeztem b a rajzomat a régiómról :), brutál jó lesz, úgy tervezem h egy megye lesz kisebb falvakkal 1 nagyobb várossal és 2 kisebbel, lesz vidéki autópálya meg minden :D, karácsonyra talán készen leszek vele :D
  • Feck
    Egy baj van vele csupán, hogy amikor autópályát vezetünk át a víz felett, a hídon marad az eredeti világos szín.
  • Benevolens
    Bocsi, itt van egy video. Ez:
  • Benevolens
    Vajon ilyeneket hol lehet letölteni?
  • Feck
    A villamos depót sajna nem találom a simshungary-n sem... tropolisról meg nem tölthető...
  • nyirog
    én is a sötétebb autópályát használom
  • Feck
    Bocs, linkelhettem volna:

utazás a városban
  • Feck
    Köszi, de nyilván a gallery.site-ot használom majd...

Basszus, ez aztán a város!!! http://youtube.com/watch?v=2pm_G6_-qBI&feature=related
    Tetszik az a sötétebb autópálya... meg is nézem simtropolison, hátha fenn van.
  • pzolika978
    képtár én ezt használom.
  • Kenny85
    najó ezt is elbasztam nemotm mitcsináltak vele múltkor még tudtam feltölteni :D
  • Kenny85
    bocs elírtam nemkell bele www
    szóval ez
  • Kenny85
    pl ez
  • Feck
    Tudtok egy jó képfeltöltő oldalt? A jelenlegi városomról mutatnék pár képet...
    Amit most kezdek majd el, az már tuningosabb lesz...
  • pzolika978
    Az elején írtad jól.