Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kiprobáltam eszt a plugint de nem mûködött,nem lett 25 millám !
Nem dudom hogy melyik plugin mapába kell bemásolni a pluginokat ?a dokumentum/simcity4/plugin vagy a c: plugin ahol a játék van ?
Norbyl ez mind szép és jó, én is ugyanígy beletettem a plugins-ba, szinte mindent próbáltam, de mikor elkezdem a várost, akkor is 500.000 lóvém van, tehát nem mûködik. Az RCIRevenue-t nem is akartam használni, mert annak ténleg semmi értelme nincs. Nem tudom mi gyíkja lehet nálam ennek a modnak.
Azt is kivettem a szövegbõl hogy elvileg csak az egyiket a 3 közül lehet betenni, de úgy sem ment, se ha mind 3 bent van. Szóval nem értem, mi van. 😞 Azért kösz
Nem tudom, hogyan használtad de kb így kéne.
Letöltöd a .zip filet. Kicsomagolod és az egyik .dat (Simleonmodd $1M, Simleonmodd $5M, SimleonModd $25M) filet bemásolod a plugin folderbe (tök mindegy melyikbe). Amikor elkezdesz egy új várost ez a modd csak akkor fogja érvényesíteni hatását. Gyk.: 1M 5M 25M összeggel kezded a játékkot.
Késõbb már nem használható. Az RCIRevenueModd.dat pedig megduplázza a lakó ipari és kereskedelmi épületek adóbevételét. A hó végén fejti ki hatását.
Na ez az igazi csalás. Bár ha az ember arra megy hogy minél élethûbb város kreálljon akkor a pénz nem számít.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Na kipróbáltam ezt a Societiest...hát ez egy nagy 0. Sajnálom,hogy ez lett a Sim City 4 folytatása és ahogy vissza olvastam nektek sem nagyon tetszik ez a rész. És az egyik bûn ez,hogy Sim City a neve. Nekem ez a Societies a City Life-ra emlékeztet. Én is inkább szívesebben játszom a Sim City 4-vel.

Szevasztok

Ha vki ismeri a Simoleonmodd-ot, és használta esetleg, és még mûködött is neki, az segítsen, mert nekem egyik plugins mappában sem akar mûködni.
Tuvok
A légszennyezés megfékezésére annyit tehetsz, hogy növeled az iskolázottságot, aminek köszönhetõen HT ipar fog jönni, a dirty-t eltakaríthatod .

Sziassztok.ha a városomban a vízszennyezést megállítom illetve víztisztítókkal kitiszítom akkort a városba mégtöbgen fognak költözni vagy a csak városlalóknak jó?
Amugy a légszennyezést mivel lehet csökkenteni?Van környezetvédõ szemétégetõm de az kevés.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Így igaz! :-)))
Gondoltam, vannak újak, akik még nem látták :-)
Hát, sajnos nekem muszáj, mert összevissza ingadozik, és ennek köszönhetõen elhagyák a Simek az otthonaikat...
Sziasztok! Eltudná valaki küldeni nekem a Sim City 4 telepítõkódját, nagyon megköszönném!
Tuvok
Jah, RCI 😊
Azzal nem szoktam foglalkozni .

Az a statisztika...Lakosság Kereskedelem Ipar, RCI angolul(asszem), ottvan a MayorRating fölött/alatt.(Nekem magyar...)
Tuvok
Mi az az LKI ?

Tuvok
Az a város teljesen reális, szomszédokat ilyen módszerrel szoktam csinálni . Nem megy csõdbe, sõt, igen jó bevételeket lehet csinálni, csak persze nem 4-5 percben kell ilyet megalkotni, még akkor sem, ha a szépsége másodlagos . Mert utálom a kockavárosokat .

Bár lehet, hogy síkhülye vagyok, és vmit állandóan elcseszek, vagy vmi cuccot rosszul raktam be, és az zavarja...
Mostanában állandóan nagyon ingadozik az LKI értékem!Mért?1 hete állandóan stabil volt, megállt egy pontban, és nem túlzottan mozgott!Tegnap óta pedig összevissza ugrál, azt hittem, az adóval van bajuk.1 hete 9%on volt minden, semmi bajuk, tegnap 7.5ön minden, és nyavalyognak.Áram van, víz van, rendõrség, tûzoltóság, iskola, kórház renben van, eléggé támogatom.Mért nem szeret már engem a Sim City?Méééért?😊
Én megnéztem, és erõsen kétlem, hogy csalás nélkül sikerülne abból egy normális várost fabrikálni, ami nem megy csõdbe egy hét alatt.Logikusan, hogy az alapokat lerakjuk, nagyon sok kölcsönt föl kell venni!De azért hajrá, lehet, hogy igaz, csak én kétlem...😊
Egyébként nekem tök más, pedig az is Sim City 4, alap.Sztem volt még a csókának fölrakva Rush Hourja is, vagy vmi, mert nekem az adóknál csak a 3 zóna van (kereskedelem, lakó, ipar), és annak a 3 fajtája ($,$$,$$$), itt meg sokkal több.És a ? (kérdõjel) ikon is tök más ott...😊
laslandes
nem tudom, mi értelme van ilyen sablonvárosokat csinálni <#nemtudom>

Armi555
Ide van leírva, gondolom igaz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sim_City_4

Ezt régebben is belinkeltem de nem reagáltatok: http://youtube.com/watch?v=TllobYYAvAo

Tutorial videó új városhoz.. Mit gondoltok róla?? Vélemény? Csalás vagy nem csalás? Én elkezdtem a várost építeni majdnem úgy ahogy a videóban van.. nem sokat játszottam az utóbbi idõkben de nagyjából jól halad.. elég kezdõ vok nem vagyok rutinos.. 😊

tsipa
Valóban? Ellenörzi magának a gép, és ha 25 van havazik... Ezt meg fogom nézni (persze nem állítom át, mert akkor lelõném a poént) xD

Armi555
Ne felejtsétek hogy állítólag Dec. 25-én havazik a városokban!

Ha a számítógép órája December 25-t mutat akkor havazik a városokban!

NEM próbáltam ki! Várok 25-ig! 😊

Akkor tutkó hogy csak vmelyik plugins könyvtárba kell csak bemásolni.
Azt hittem kell vmi progi hozzá hogy belerakja.
Nagyon kösz a segítséget. Gondolom ha meg nem jelenítené meg az épületet akkor vmi textúra pack-ot is fel kell csapni hozzá.
Még lenne egy kérdésem, lehet nagyon hülye lesz, nézzétek el nekem...
El lehet érni vhogy hogy essen az esõ vagy a hó a játékban? Vagy esetleg létezik hozzá ilyen évszakos mod?
Tuvok
A játék mappájában az Apps-ban levõ simcity 4.ini fájlban meg tudod nézni melyik plugins mappa érvényes .

Inkább a doc&sett mappában lévõ pluginsba rakjad, nekem nem mûxik a játékkönyvtáriban...😊 Most vettem észre, hogy nem mûxik...
Tehát akkor nem a documents & settings-es SC4/plugins mappába, hanem a játék könyvtárában lévõ plugins-be. Hát nem tudom... ...túl egyszerûnek tûnik. De azért kösz.
Úgy tudom, hogy megkeresed a SimCity4 mappában a Plugins mappát, vagy vmi ilyesmit, és oda be kell másolni.(Nem biztos, én így olvastam)
"beletenni" az kimaradt 😄
Szevasztok

Nem tudjátok véletlenül, hogy kell az .sc4lot .sc4model .sc4desc kiterjesztésû cuccokat a játékba?
Ez a város már régen volt fent a fórumon!<#falbav>

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Na, most tök jól állok, van egy 22ezres városom plusz 1000 bevétellel!😊 Vki nem tudna segíteni képekkel, hogy hogyan kell a vonatokat beindítani?Szóval hogy hogyan kell elhelyezni a síneket, a megállókat, stb? Mert lerakom, meg minden de tojnak rá, nem használják...
De nem az EA fejlesztette,hanem a Maxis.
Nem kell messzire menni,például a PES 3-4 éve állandóan agyonveri a Fifa-t játékélményben.Ha egyszer megkapja a jogokat is....
A másik ilyen a Call of Duty sorozat.Az Activision csapat az EA-nál semmibe vett emberekbõl alakult.Elmentem más céghez és tessék!
Az SC4hez is hozzáért az EA, még se fagy le állandóan!😛
Visszatértem.Kipróbáltam a Societies-t.Miután nagy nehezen le bírtam magyarítani,elkezdtem játszani a próbajátékkal.3 perc után 3x is lefagyott(amihez az EA hozzáér,az így jár).Úgyhogy maradok a jó kis SC4-nél.<#taps>
Szerintem tök jó!😊
Én a legkisebb területû városkákkal szoktam játszani, és eddig max 22ezer lakos jött össze...NEm tudom, hogy hogyan kezdjek neki!😊
Tuvok
Érdekes város 😊

Photobucket-rõl nem lehet képet feltölteni?
Bocs, reméle, ez jó lesz.

[/img]
Köszi,holnap kiprobálom,de a ndex textures pack 2 már fnt volt. ezt is felteszem hátha jó lesz. ha nem sikitok.Teszel majd fel képeket?

Szerintem neked erre van szükséged:
http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?id=11617

Ha esetleg ezzel sem menne, akkor próbáld még felrakni a BSC Texture megapackot és a BSC Essentialst. Ezek amúgy is szinte mindenhez kellenek.
Nálam egyébként teljesen jó volt mindkét épület. Meg is tartottam õket, jól fognak mutatni az új városomban. 😊
Egyébként ez olyasmi mintha tût keresnénk a szénakazalban. Ha továbbra sem mûködik akkor volna még pár tippem.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Szia!
Az egyik aminek a neve:33 Commercial Road, a másik pedig Sutton Financial Lettings Van néhány dolog ami fent van, pl.: BSC parks,BSC props, BSC textures, LBT prop pack 2, JRJ Breakwater, hát kb. ennyi,a segítséget elõre is megköszönöm.

JA MÉG VMI!
Örülnék ha vki küdene egy listát a kiegészitõ packokról és hogy mit tartalmaznak.
A rush hour-ra kell ezeket telepíteni vagy siman SC4-re?
köszike
sziasztok!
Látom szó van itt több fajta kiegészitõkrõl meg stb.
Régen kegyetlen sokat rush houroztam, már az is nagyon tetszett. Aztan eltûnt az installom😞 és már több mint 1 éve nem játszottam.
Az lenne a kérésem, h melyik kiegészítõt érdemes elõször letölteni és honnan lehet? Olyanra gondoltam ahol uj épületek, utak stb van, még józan ész határai között😊
kösz a segítséget
Hát így nagyon nehéz lesz segíteni, mint tudod több mint 10 ezer kiegészítõ van hozzá csak simtropolison. Nekem is kb 1 gigányi van hozzá.
Szóval ha küldenél pár képet ahol ilyen kis barna dobozkák vannak és esetleg hogy milyen épületnél jelentkeztek (neve ami fontos) akkor lehet hogy tudnék neked segíteni. Találomra meg nem érdemes feldobálni textúra packokat. Abból iszonyú nagy káoszt lehet csinálni.
A nagy körforgalom a NAM része (Network Addon Mod). Simtropolisról leszehetõ.

Marki
Nagyon szépek!

Körforgalmat hogy lehet csinálni? Le kell tölteni valamit hozzá?

KoЯn

Kit--Kat
Szééép képek szép városok.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem igazám tudom,hogy mik kellenek,mert angolul nem tudok. Ha küldenél pár linket azt megköszönném. Van egy-két ház ami pl meg sem jelenik,mert csak egy ajándék doboz látható. Azokkal mit lehet kezdeni? (Tudom,hogy régen volt errõl szó itt a fórumban,ezért elnézést kérek.)