13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
NorbyI #9316 Ha rányomsz az isten mód gombra miközben nyomva tartod a CTR+ALT+SHIFT gombot akkor ISten módba kerülsz ahol minden tereprendezés és faültetés is ingyenes. Innen vissztatérni polgármester módba értelemszerűen a polgármester gomra kattintva lehet. -
#9315 hy, már jó rég írtam ide :S, na mindegy. Ezen a lineken nyomon lehet követni a magyarítás menetét, ez amolyan fejlesztői napló :) , ha érdekelne valakit. -
viktor0320 #9314 valaki nem tudja esetleg azt a betűkombinációt h polgármester módban ugyan úgy tudok fát ültetni mint az isten módban? -
HM #9313 SimCity 4.exe -CustomResolution:enabled -r1680x1050x32
Természetesen a felbontásoddal. -
nemethg1134 #9312 Sziasztok!
Az a gondom, hogy most olyan monitorom van, hogy szélesvásznú (16:9), míg a simcity4 az csak 4:3-as felbontásokat enged. És ez gond, ugyanis függőlegesen összenyomja a képet, ami eleinte zavaró, megszokható, homályos, de a vidikarit terheli, hogy elférhessen a kép a monitoron.
Tudtk valami megoldást a simcity4 felbontására? Nagyon kszönöm -
marxell #9311 Sikerült, nagyon köszi! :) -
Suxen #9310 Kösd össze a várost közúton valamelyik szomszéd településsel, különben nem tudnak honnan a városba jönni az emberek. -
marxell #9309 Itt van nagyobban:
http://img98.imageshack.us/my.php?image=gondxs7.jpg -
marxell #9308 Sziasztok.
Tudnátok segíteni? Van egy nagy gondom :( Felraktam a sim cityt+meg a kiegészítőt. Ezzel nincs is semmi gond, felraktam rá a magyarítást, (anélkül se működik) meg a "legújabb" patchet (ugyanez, ha ezt is felrakom semmivel sem javul)
Mikor építeni akarom a házakat, ezt a képet kapom:
http://img98.imageshack.us/img98/2792/gondxs7.th.jpg
Szóval mintha nem lenne ott út, de van. :S Az alap utcafajtával se működik.. A játék nem eredeti, de régen ugyanezzel a verzióval működött, rengeteget játszottam vele kifagyás stb. nélkül :) Szóval mi erre a hibára a megoldás? Már újraraktam rengetegszer.. Egyébként már vártam éveket, hogy ráeszméljen a program, hogy ott van út dehát nem jön rá:D..
Előre is kösz. -
gubacsek #9307 igen valóban ott van, de kell hozzá eredeti játék:S
You must be product registered to use this tool.
Ezért ha valaki akinek megvan írna nekem vissza hogy áttudná küldeni az installert vagy valahová feltudná tölteni azt nagyon megköszönném:) -
NorbyI #9306 A #9221-es hozzászólásban ott a BAT linkje.
Egyébként simtropolisról mindent le tudsz szedni amit csak szeretnél. Csak nagyon figyelj a dependenciekre a leírásokban különben olyan barna dobozokat fogsz csak látni amiket említettél korábban. -
gubacsek #9305 Köszi a gyors választ esetleg valaki még annyit megtenne nekem hogy leírja honnan lehet letölteni működő building architect toolsot? megvenni nem akarom ezért a játékot..:S vagy ha batot nem is legalább néhány egész pofásan kinéző R$-es épület linkjét vagy nevét megtudná adni?:) magas épület kéne nem vmi kertes ház:) -
#9304 Kellenek hozzá textrúrák, vagy textúra csomagok .
Olvasd el a letöltött épület readme-jében, hogy milyen fájlokra van még szükség . -
gubacsek #9303 Hali!
Lenne gy kis problémám ha valaki tud segítsen és írjon választ:) A gondom az hogy töltöttem le épületeket és bemásoltam a pluginba ahogy kell. Erre sok sok kis ajándékdoboz nő ki a földből..:S Nem épület hanem kis ajéndék doboz. Nagyon bosszantó ha valaki tud segíteni írjon köszi! Az épületeket innen szedtem le:
Simtropolis.com
Sc4devotion.com
kurier.simcityplaza.de -
kri555 #9302 Nekem nem fagy le -
Villany #9301 Lehetséges úgy villamost építeni, hogy ne fagyjon le a játék? -
#9300 #9287 -
#9299 a sim city 4-hez nincs magyarítás? nincs semmi kiegészítöm, csak az alaphoz kéne
magyaritás portálon néztem de ahhoz kell rush hour is :S -
kri555 #9298 -
pzolika978 #9297 Hát akkor ott a jobb kezed!
-
Benevolens #9296 -
kri555 #9295 Én is de szórakozni is jó benne -
Benevolens #9294 Passz. Én az építésért szeretem ezt a játékot. -
kri555 #9293 Valaki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni katasztrófát a sim city 4-hez? -
kri555 #9292 Valaki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni a sim city 4-hez? -
pzolika978 #9291
Hát a szénerőműveket cseréld le valami környezetbarátra,majd rengeteg parkot,fákat kell telepíteni. A tömegközlekedés is segít,ha nagy a forgalom, tehát azt kell tenni mint az életben tennéd. Vigyázz! A parkok fenntartása költséges mulatság. Tehát a költségvetést is vedd szemügyre. -
bartuczcsaba #9290 de most komolyan... mit kéne tenni mert nem tok jáccani még... -
#9289 Pár szénerőművel, ha lúd legyen kövér :) -
bartuczcsaba #9288 környezetet mivel tom növelni mire full piros a csík...:S -
#9287 van. -
bartuczcsaba #9286 am vmi normális magyarítás nincs a sim city 4 Rh-hoz? -
bartuczcsaba #9285 nem vagyok vmi profi a játékban de én úgy szoktam h építek pl egy víz pumpát és nézem a grafikonon h az mennyi vizet ad és h mennyi kell a városnak... és addig vonogatom meg a támogatást amíg az a két grafikon vonala majdnem egyben van... azért csinálom így mert így legalább van egy kis nyeresége a városomnak ... vagy ez hülyeség? -
pzolika978 #9284 Igen a támogatással lesz a gondod. -
#9283 Nekem sosem kellett még cserélni. Szerintem kevés támogatást adsz rá. -
bartuczcsaba #9282 hy
sim city 4-ben nem lehet vmit csinálni h ne kelljen állandóan csöveket javítani???
mert mással se megy az idő csak azzal h javítgatom pedig ha újrahúzom az egészet akkor se bírja sokáig... nem tom h mi lehet a gondd
vki tudna segíteni?
-
Villany #9281 Mozillával már müxik -
Benevolens #9280 És így is csak egyszer? -
Villany #9279 Igen, anélkül nem is enged letölteni. -
Benevolens #9278 Regisztálva vagy? -
Benevolens #9277 Frissítttem a Mozillát és most már engedi.