13557
  • NorbyI
    Ha rányomsz az isten mód gombra miközben nyomva tartod a CTR+ALT+SHIFT gombot akkor ISten módba kerülsz ahol minden tereprendezés és faültetés is ingyenes. Innen vissztatérni polgármester módba értelemszerűen a polgármester gomra kattintva lehet.
  • nyirog
    hy, már jó rég írtam ide :S, na mindegy. Ezen a lineken nyomon lehet követni a magyarítás menetét, ez amolyan fejlesztői napló :) , ha érdekelne valakit.
  • viktor0320
    valaki nem tudja esetleg azt a betűkombinációt h polgármester módban ugyan úgy tudok fát ültetni mint az isten módban?
  • HM
    SimCity 4.exe -CustomResolution:enabled -r1680x1050x32

Természetesen a felbontásoddal.
  • nemethg1134
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy most olyan monitorom van, hogy szélesvásznú (16:9), míg a simcity4 az csak 4:3-as felbontásokat enged. És ez gond, ugyanis függőlegesen összenyomja a képet, ami eleinte zavaró, megszokható, homályos, de a vidikarit terheli, hogy elférhessen a kép a monitoron.

Tudtk valami megoldást a simcity4 felbontására? Nagyon kszönöm
  • marxell
    Sikerült, nagyon köszi! :)
  • Suxen
    Kösd össze a várost közúton valamelyik szomszéd településsel, különben nem tudnak honnan a városba jönni az emberek.
  • marxell
    Itt van nagyobban:
    http://img98.imageshack.us/my.php?image=gondxs7.jpg
  • marxell
    Sziasztok.
    Tudnátok segíteni? Van egy nagy gondom :( Felraktam a sim cityt+meg a kiegészítőt. Ezzel nincs is semmi gond, felraktam rá a magyarítást, (anélkül se működik) meg a "legújabb" patchet (ugyanez, ha ezt is felrakom semmivel sem javul)
    Mikor építeni akarom a házakat, ezt a képet kapom:
    http://img98.imageshack.us/img98/2792/gondxs7.th.jpg
    Szóval mintha nem lenne ott út, de van. :S Az alap utcafajtával se működik.. A játék nem eredeti, de régen ugyanezzel a verzióval működött, rengeteget játszottam vele kifagyás stb. nélkül :) Szóval mi erre a hibára a megoldás? Már újraraktam rengetegszer.. Egyébként már vártam éveket, hogy ráeszméljen a program, hogy ott van út dehát nem jön rá:D..
    Előre is kösz.
  • gubacsek
    igen valóban ott van, de kell hozzá eredeti játék:S
    You must be product registered to use this tool.

Ezért ha valaki akinek megvan írna nekem vissza hogy áttudná küldeni az installert vagy valahová feltudná tölteni azt nagyon megköszönném:)
  • NorbyI
    A #9221-es hozzászólásban ott a BAT linkje.
    Egyébként simtropolisról mindent le tudsz szedni amit csak szeretnél. Csak nagyon figyelj a dependenciekre a leírásokban különben olyan barna dobozokat fogsz csak látni amiket említettél korábban.
  • gubacsek
    Köszi a gyors választ esetleg valaki még annyit megtenne nekem hogy leírja honnan lehet letölteni működő building architect toolsot? megvenni nem akarom ezért a játékot..:S vagy ha batot nem is legalább néhány egész pofásan kinéző R$-es épület linkjét vagy nevét megtudná adni?:) magas épület kéne nem vmi kertes ház:)
  • Tuvok #9304
    Kellenek hozzá textrúrák, vagy textúra csomagok .
    Olvasd el a letöltött épület readme-jében, hogy milyen fájlokra van még szükség .
  • gubacsek
    Hali!

Lenne gy kis problémám ha valaki tud segítsen és írjon választ:) A gondom az hogy töltöttem le épületeket és bemásoltam a pluginba ahogy kell. Erre sok sok kis ajándékdoboz nő ki a földből..:S Nem épület hanem kis ajéndék doboz. Nagyon bosszantó ha valaki tud segíteni írjon köszi! Az épületeket innen szedtem le:
    Simtropolis.com
    Sc4devotion.com
    kurier.simcityplaza.de
  • kri555
    Nekem nem fagy le
  • Villany
    Lehetséges úgy villamost építeni, hogy ne fagyjon le a játék?
  • Marki
  • acsati
    a sim city 4-hez nincs magyarítás? nincs semmi kiegészítöm, csak az alaphoz kéne

magyaritás portálon néztem de ahhoz kell rush hour is :S
  • kri555
  • pzolika978
    Hát akkor ott a jobb kezed!

• Benevolens
  • kri555
    Én is de szórakozni is jó benne
  • Benevolens
    Passz. Én az építésért szeretem ezt a játékot.
  • kri555
    Valaki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni katasztrófát a sim city 4-hez?
  • kri555
    Valaki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni a sim city 4-hez?
  • pzolika978

Hát a szénerőműveket cseréld le valami környezetbarátra,majd rengeteg parkot,fákat kell telepíteni. A tömegközlekedés is segít,ha nagy a forgalom, tehát azt kell tenni mint az életben tennéd. Vigyázz! A parkok fenntartása költséges mulatság. Tehát a költségvetést is vedd szemügyre.
  • bartuczcsaba
    de most komolyan... mit kéne tenni mert nem tok jáccani még...
  • Tuvok #9289
    Pár szénerőművel, ha lúd legyen kövér :)
  • bartuczcsaba
    környezetet mivel tom növelni mire full piros a csík...:S
  • Marki
    van.
  • bartuczcsaba
    am vmi normális magyarítás nincs a sim city 4 Rh-hoz?
  • bartuczcsaba
    nem vagyok vmi profi a játékban de én úgy szoktam h építek pl egy víz pumpát és nézem a grafikonon h az mennyi vizet ad és h mennyi kell a városnak... és addig vonogatom meg a támogatást amíg az a két grafikon vonala majdnem egyben van... azért csinálom így mert így legalább van egy kis nyeresége a városomnak ... vagy ez hülyeség?
  • pzolika978
    Igen a támogatással lesz a gondod.
  • Marki
    Nekem sosem kellett még cserélni. Szerintem kevés támogatást adsz rá.
  • bartuczcsaba
    hy
    sim city 4-ben nem lehet vmit csinálni h ne kelljen állandóan csöveket javítani???
    mert mással se megy az idő csak azzal h javítgatom pedig ha újrahúzom az egészet akkor se bírja sokáig... nem tom h mi lehet a gondd
    vki tudna segíteni?
  • Villany
    Mozillával már müxik
  • Benevolens
    És így is csak egyszer?
  • Villany
    Igen, anélkül nem is enged letölteni.
  • Benevolens
    Regisztálva vagy?
  • Benevolens
    Frissítttem a Mozillát és most már engedi.