13557
  • laslandes
    ha jól látom, akkor itt fent van, csak regisztrálni kell.
  • Christian88
    simtropolisről biztos.

mobilra valakinek megvan vagy tudja honnan leht leszedni?=)
  • Tuvok #9354
    Valaki lenne olyan kedves, és leírná, hogy az új NAM-ot honnan lehet leszedni ?
  • Christian88
    Azoktól kérdezem akik szép városra törekednek, hogy hogyan szokták egy szintbe hozni a földet meg a vízet meg akármit.Pl ami falak is vannak simtropolison ami egy bizonyos meredekségen jó.Szóval ezeket hogyan állítjátok be?=)

• pudingman
    teljesen alap a játékom semmi nincs letöltve hozzá.
  • Benevolens
    és majd megtanulok gépelni is...
  • Benevolens
    Üdv mindnkinek!

Az a jó hírem van, hogy úgy vettemészre, a legújabb NAM-ban már működik a villamos. (legalánbbis nekem már nem fagy ki) És amúgy tök jó a többi új lehetőség is.
  • viktor0320
    olyan nekem is volt hogy a demand a mínuszban volt..
    néhány kereskedelmi épület amit a simtropolis.com és hasonló oldalakról töltesz le leviszik a demand-ot..
    szóval vagy le rombolod őket vagy nem..
  • czakof1946
    Elnézést!!

Rájöttem
    Kösz, működik
    Czakó
  • czakof1946
    Üdv!
    Rámentem erre a cimre, http://members.chello.hu/csonka.norbert/SimCityLocale.DAT
    le is töltöttem a DAT fájlt,de a Media Playert hozta elő, nem tud vele semmit kezdeni.
    Hogy kell ezt láthatóvá tenni?
    Kösz: Czakó
  • czakof1946
    Kösz, ezt már megtaláltam:))
  • Carmester
  • laslandes
    egy kis olvasgatni való :)
  • laslandes
    SweDance

there is another ''industrial'' city next to this one, right? thats whay they build so rapidly

AmINotAllowedOrSomet

Reply
    exactly! :P
  • Tuvok #9342
    dúúúrvás
  • NorbyI
    Üdv a SimCity-sek világában. Kalandod még csak most kezdődik igazán. :D
    Ezen a fórumon mindent megtalálsz amire csak kíváncsi vagy. Jónéhány leírás is készült már a témában amik között találhatsz pár igazán jót is.
    Az aláírásomban megtalálhatod a legátfogóbb eddig készült magyarítás linkjét. Ezen még dolgozunk hogy minél átfogóbb legyen.
    De az alapokhoz jó, javaslom kezdd a tutorialokkal amik megtanítanak majd az alapokra. (Mindent lefordítottam már).
    Ha valahol elakadnál itt simán tudsz segítséget kérni. Sokan leszünk akik majd válaszolnak ebben biztos vagyok.
    További jó játékot.
  • czakof1946
    Üdv!
    Megvettem a deluxe változatot. Hozzá sem tudok szólni:))
    Skypen keresek valakit, aki segítene a kezdeti lépések megtételéhez.
    Vehetjük a kezdési szintemet nullának.
    Rátöltöttem már egy magyarítást, de csak néhány részt fordít magyarra. De ez nem jelent egyenlőre számomra semmit.
    Kösz: Czakó
  • pudingman
    Üdv all. Rége írtam utoljára, kb. 2-3 hónapja. De a gomdom még mindig ugyanaz A boltok meg az irodák nem épülnek. próbálkoztam mindnnel: Reptér, kikötő, parkok, programok, az adók teljesen 0%-on vannak de mindig minuszban van a demand. Valaki tud segíteni?
  • nemethg1134
    AKIK L E Ö L T É S T KERESNEK VAGY A M A G Y A R Í T Á S T AKARJÁK, AZOK NÉZZENEK FEL A WWW.SIMSHUNGARY.HU OLDALRA!!!!!!!
  • párisz
    Tud valaki olyan oldalt ahol lelehet tölteni sim city 4 hez épületeket a válaszokat elörre is köszönöm.
  • czakof1946
    Köszi!

Czakó
  • freeandris
    Üdv! Mázli, hogy épp erre jártam...
    nos, a deluxe változat kell neked! Mindent tartalmaz, ami az alapjátékban és a RH-ban benne van! A Societies teljesen független, külön játék ettől!
    (Hogy a játék egyedivé váljon és igazán élvezetes legyen, rengeteg kiegészítés "plugin" tölthető le hozzá.) De előbb mindenképpen tanulj bele, mert kezdőként nem egyszerű! A sikeres városépítéshez több tanácsot is találsz itt a fórumon... olvasgasd vissza a korábbi bejegyzéseket! Később, ha kell, segítek... -A-
  • czakof1946
    Üdv Mindenkinek!
    Barangolva a neten, találkoztam ezzel a fórummal. És eszembe jutottak azok a régi idők, amikor a sima SimCity megjelent, talán a Commodore 64-re. Pénzem nem volt megvenni, de következőt, a SimCity 2000-t már megvettem a 90-es évek elején/ha jól emlékszem/ és sokat szórakoztam vele. Majd elfelejtődött:)), meg másra kellett az idő.
    Most 62 évesen látom, hogy mivé fejlődött ez a "játék". És most már van időm is.
    Meg kellene venni, de tanácsot szeretnék kérni. Ugyanis 3 SimCity4-et látok a polcokon:
    1/ SimCity4
    2/ SimCity 4: Rush Hour
    3/ SimCity 4: Deluxe Edition
    Melyik, micsoda??

Mind a három külön-külön lemez.
    Olvasom, hogy a Deluxe változat tartalmazza a Rush Hourt is. De ahogy látom a terjedelmét, nem annyival nagyobb, mint a két lemez együttesen.
    Sőt negyediknek ott van a SimCity Societies is.

Kérem a segítségeteket!

Kösz
  • 626imi

nem tudja valaki véletlenül honan lehet letölteni vilamost,meg épületeket.nekem most 47000 simem van medig lehet elmeni mi a maximum.
    eleinte raktam le egy csomo buszmegálot de nem is használták csak a pénzt vite.ezt a játékot ajálanám,demszkinek meg gyurcsánynak.ez lenne az alkamaságiuk.
  • freeandris
    Mivel is lehetne feldobni egy döglött hétfő estét?!
    Talán a NAM legújabb verziójával...

...amit nem is olyan könnyű megtalálni, mert egyrészt a simtropolison nincs, másrészt itt is csak update-elték a régit (NAM 2009 january): http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=851

És persze a hozzávaló (essential): http://www.sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=850

Sok szép és izgalmas újdonságot tartalmaz, de ne hagyjátok figyelmen kívül a telepítési infókat (több fájlt és a régi NAM-ot is törölni kell!) Sok sikert! -A-
  • Benevolens
    Így van!
  • freeandris
    Én is utálom a terepkészítést... de nehezen találok az igényeimnek megfelelő térképet. Olyan irgalmatlanul nagy régiókat csinálnak. És az egész agyon van bonyolítva... miért nem lehet csak letölteni és berakni a régió könyvtárba?! és menne.
  • Benevolens
    Én az egyik első városomat foltozgatom. Ennek főleg az az oka, hogy utálok terepet készíteni:-)
  • 626imi

Kösszi pzolika978
    MEGVAN IGY MÁR MINDJÁRT MÁS.MOST NEKIÜLÖK ÉS NYOMATOM ÉJFÉLIG.
    ..............................................
  • Hay #9327

Az új simcity mikor jön, lehet már tudni?
  • pzolika978
    9316-on megtalálod azt a magyarosítást ami a lényeget magyarul adja.

Rég játszottam már
  • 626imi

Most szereztem be,nem tudom mért de feltetem rá a magyarositást és nagyon keveset fordit át magyara,nem tudom ez igy normális -e.Mert amugy nagyon érdekel ez a játék de angolul nem tudok és szotáral meg tul körülményes lenne játcani.ha valaki ir akkor kösszönöm vagy ha tud valami oldal mondani ahol tuti magyarositás van.helo
  • freeandris
    Nos igen. A kifagyás állandó idegesítő dolog. Csak remélni tudom, hogy a fejlesztő ígéretének megfelelően kijavítja a hibákat.
    Én már egy ideje kifejezetten a minőségre megyek, nem annyira a gigantikus városokra és lélekszámra. Így viszont -a játékmenet miatt- a kevesebb lakos kevesebb elérhető dolgot, alacsonyabb fejlettségi szintet eredményez. Amolyan "európai hangulatú" városokat igyekszem építeni... de ki sem látszom a plugin-okból. Emiatt viszont lassul a játékmenet, mert a gépem nem bírja a terhelést... szóval nem egyszerű. Nincs mese, új gép kell.
    De vajon egy laptop elbír-e vele?
  • Benevolens
    Ja, egész jó, csak semmit nem ér, ha a villamos állanóan kifagy.
    Amúgy tényleg lapos a közélet. Én mindenesetre egy 800 000-es városcsoportkát szervezek éppen össze nagyvárossá. Közben igyekszem átlépni egy minőségi szintet a városkialakításban.
  • freeandris
    Hello városépítők! Talán nem mindenkinek újdonság, de úgy tűnik, új NAM készül! Találtam néhány riportot/beszámolót egy-két összetevőjének készítéséről... itt: http://www.simcityplaza.de/content/blogcategory/50/178/
    Hogy mikor jelenik meg, arról nincs infó, de az új villamos modulok szuper jól néznek ki!

Remélem, az új NAM friss lendületet ad az alábbhagyott lelkesedésnek!
    -ciao-
  • Cairass
    Itt nincs vírus...
  • Kenny85
    tesco polc..pénzért
  • Tuvok #9319
  • overdoz
    Helo honan tudnám letölteni a sim city 4-et?(ingyen)v mi ojan helyről ahol nincs vírus:)
  • pzolika978
    Hú de rég játszottam már a sim city 4 -el.
    Hétvégén nyomatom ezerrel majd.