13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#9356 ha jól látom, akkor itt fent van, csak regisztrálni kell. -
#9355 simtropolisről biztos.
mobilra valakinek megvan vagy tudja honnan leht leszedni?=) -
#9354 Valaki lenne olyan kedves, és leírná, hogy az új NAM-ot honnan lehet leszedni ? -
#9353 Azoktól kérdezem akik szép városra törekednek, hogy hogyan szokták egy szintbe hozni a földet meg a vízet meg akármit.Pl ami falak is vannak simtropolison ami egy bizonyos meredekségen jó.Szóval ezeket hogyan állítjátok be?=)
-
pudingman #9352 teljesen alap a játékom semmi nincs letöltve hozzá. -
Benevolens #9351 és majd megtanulok gépelni is... -
Benevolens #9350 Üdv mindnkinek!
Az a jó hírem van, hogy úgy vettemészre, a legújabb NAM-ban már működik a villamos. (legalánbbis nekem már nem fagy ki) És amúgy tök jó a többi új lehetőség is. -
viktor0320 #9349 olyan nekem is volt hogy a demand a mínuszban volt..
néhány kereskedelmi épület amit a simtropolis.com és hasonló oldalakról töltesz le leviszik a demand-ot..
szóval vagy le rombolod őket vagy nem.. -
czakof1946 #9348 Elnézést!!
Rájöttem
Kösz, működik
Czakó -
czakof1946 #9347 Üdv!
Rámentem erre a cimre, http://members.chello.hu/csonka.norbert/SimCityLocale.DAT
le is töltöttem a DAT fájlt,de a Media Playert hozta elő, nem tud vele semmit kezdeni.
Hogy kell ezt láthatóvá tenni?
Kösz: Czakó -
czakof1946 #9346 Kösz, ezt már megtaláltam:)) -
Carmester #9345 -
#9344 egy kis olvasgatni való :) -
#9343 SweDance
there is another ''industrial'' city next to this one, right? thats whay they build so rapidly
AmINotAllowedOrSomet
Reply
exactly! :P
-
#9342 dúúúrvás -
NorbyI #9341 Üdv a SimCity-sek világában. Kalandod még csak most kezdődik igazán. :D
Ezen a fórumon mindent megtalálsz amire csak kíváncsi vagy. Jónéhány leírás is készült már a témában amik között találhatsz pár igazán jót is.
Az aláírásomban megtalálhatod a legátfogóbb eddig készült magyarítás linkjét. Ezen még dolgozunk hogy minél átfogóbb legyen.
De az alapokhoz jó, javaslom kezdd a tutorialokkal amik megtanítanak majd az alapokra. (Mindent lefordítottam már).
Ha valahol elakadnál itt simán tudsz segítséget kérni. Sokan leszünk akik majd válaszolnak ebben biztos vagyok.
További jó játékot. -
czakof1946 #9340 Üdv!
Megvettem a deluxe változatot. Hozzá sem tudok szólni:))
Skypen keresek valakit, aki segítene a kezdeti lépések megtételéhez.
Vehetjük a kezdési szintemet nullának.
Rátöltöttem már egy magyarítást, de csak néhány részt fordít magyarra. De ez nem jelent egyenlőre számomra semmit.
Kösz: Czakó -
pudingman #9339 Üdv all. Rége írtam utoljára, kb. 2-3 hónapja. De a gomdom még mindig ugyanaz A boltok meg az irodák nem épülnek. próbálkoztam mindnnel: Reptér, kikötő, parkok, programok, az adók teljesen 0%-on vannak de mindig minuszban van a demand. Valaki tud segíteni? -
nemethg1134 #9338 AKIK L E Ö L T É S T KERESNEK VAGY A M A G Y A R Í T Á S T AKARJÁK, AZOK NÉZZENEK FEL A WWW.SIMSHUNGARY.HU OLDALRA!!!!!!! -
párisz #9337 Tud valaki olyan oldalt ahol lelehet tölteni sim city 4 hez épületeket a válaszokat elörre is köszönöm. -
czakof1946 #9336 Köszi!
Czakó -
freeandris #9335 Üdv! Mázli, hogy épp erre jártam...
nos, a deluxe változat kell neked! Mindent tartalmaz, ami az alapjátékban és a RH-ban benne van! A Societies teljesen független, külön játék ettől!
(Hogy a játék egyedivé váljon és igazán élvezetes legyen, rengeteg kiegészítés "plugin" tölthető le hozzá.) De előbb mindenképpen tanulj bele, mert kezdőként nem egyszerű! A sikeres városépítéshez több tanácsot is találsz itt a fórumon... olvasgasd vissza a korábbi bejegyzéseket! Később, ha kell, segítek... -A- -
czakof1946 #9334 Üdv Mindenkinek!
Barangolva a neten, találkoztam ezzel a fórummal. És eszembe jutottak azok a régi idők, amikor a sima SimCity megjelent, talán a Commodore 64-re. Pénzem nem volt megvenni, de következőt, a SimCity 2000-t már megvettem a 90-es évek elején/ha jól emlékszem/ és sokat szórakoztam vele. Majd elfelejtődött:)), meg másra kellett az idő.
Most 62 évesen látom, hogy mivé fejlődött ez a "játék". És most már van időm is.
Meg kellene venni, de tanácsot szeretnék kérni. Ugyanis 3 SimCity4-et látok a polcokon:
1/ SimCity4
2/ SimCity 4: Rush Hour
3/ SimCity 4: Deluxe Edition
Melyik, micsoda??
Mind a három külön-külön lemez.
Olvasom, hogy a Deluxe változat tartalmazza a Rush Hourt is. De ahogy látom a terjedelmét, nem annyival nagyobb, mint a két lemez együttesen.
Sőt negyediknek ott van a SimCity Societies is.
Kérem a segítségeteket!
Kösz -
626imi #9333
nem tudja valaki véletlenül honan lehet letölteni vilamost,meg épületeket.nekem most 47000 simem van medig lehet elmeni mi a maximum.
eleinte raktam le egy csomo buszmegálot de nem is használták csak a pénzt vite.ezt a játékot ajálanám,demszkinek meg gyurcsánynak.ez lenne az alkamaságiuk.
-
freeandris #9332 Mivel is lehetne feldobni egy döglött hétfő estét?!
Talán a NAM legújabb verziójával...
...amit nem is olyan könnyű megtalálni, mert egyrészt a simtropolison nincs, másrészt itt is csak update-elték a régit (NAM 2009 january): http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=851
És persze a hozzávaló (essential): http://www.sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=850
Sok szép és izgalmas újdonságot tartalmaz, de ne hagyjátok figyelmen kívül a telepítési infókat (több fájlt és a régi NAM-ot is törölni kell!) Sok sikert! -A- -
Benevolens #9331 Így van! -
freeandris #9330 Én is utálom a terepkészítést... de nehezen találok az igényeimnek megfelelő térképet. Olyan irgalmatlanul nagy régiókat csinálnak. És az egész agyon van bonyolítva... miért nem lehet csak letölteni és berakni a régió könyvtárba?! és menne. -
Benevolens #9329 Én az egyik első városomat foltozgatom. Ennek főleg az az oka, hogy utálok terepet készíteni:-) -
626imi #9328
Kösszi pzolika978
MEGVAN IGY MÁR MINDJÁRT MÁS.MOST NEKIÜLÖK ÉS NYOMATOM ÉJFÉLIG.
.............................................. -
Hay #9327 #9315
Az új simcity mikor jön, lehet már tudni? -
pzolika978 #9326 9316-on megtalálod azt a magyarosítást ami a lényeget magyarul adja.
Rég játszottam már -
626imi #9325
Most szereztem be,nem tudom mért de feltetem rá a magyarositást és nagyon keveset fordit át magyara,nem tudom ez igy normális -e.Mert amugy nagyon érdekel ez a játék de angolul nem tudok és szotáral meg tul körülményes lenne játcani.ha valaki ir akkor kösszönöm vagy ha tud valami oldal mondani ahol tuti magyarositás van.helo
-
freeandris #9324 Nos igen. A kifagyás állandó idegesítő dolog. Csak remélni tudom, hogy a fejlesztő ígéretének megfelelően kijavítja a hibákat.
Én már egy ideje kifejezetten a minőségre megyek, nem annyira a gigantikus városokra és lélekszámra. Így viszont -a játékmenet miatt- a kevesebb lakos kevesebb elérhető dolgot, alacsonyabb fejlettségi szintet eredményez. Amolyan "európai hangulatú" városokat igyekszem építeni... de ki sem látszom a plugin-okból. Emiatt viszont lassul a játékmenet, mert a gépem nem bírja a terhelést... szóval nem egyszerű. Nincs mese, új gép kell.
De vajon egy laptop elbír-e vele? -
Benevolens #9323 Ja, egész jó, csak semmit nem ér, ha a villamos állanóan kifagy.
Amúgy tényleg lapos a közélet. Én mindenesetre egy 800 000-es városcsoportkát szervezek éppen össze nagyvárossá. Közben igyekszem átlépni egy minőségi szintet a városkialakításban. -
freeandris #9322 Hello városépítők! Talán nem mindenkinek újdonság, de úgy tűnik, új NAM készül! Találtam néhány riportot/beszámolót egy-két összetevőjének készítéséről... itt: http://www.simcityplaza.de/content/blogcategory/50/178/
Hogy mikor jelenik meg, arról nincs infó, de az új villamos modulok szuper jól néznek ki!
Remélem, az új NAM friss lendületet ad az alábbhagyott lelkesedésnek!
-ciao- -
#9321 Itt nincs vírus... -
#9320 tesco polc..pénzért -
#9319 -
overdoz #9318 Helo honan tudnám letölteni a sim city 4-et?(ingyen)v mi ojan helyről ahol nincs vírus:) -
pzolika978 #9317 Hú de rég játszottam már a sim city 4 -el.
Hétvégén nyomatom ezerrel majd.