13557
  • czakof1946
    Üdv!
    Töltöttem le a Simtropolis oldaláról épületeket.
    SC4 kiterjesztésűek. Hogyan és hova kell betenni a programba, hogy működjönek?
    Kösz: Czakó
  • Benevolens
    Én még láttam. Bár szerintem komoly gondot okoz nekik kitalálni, hogy hol legyen a peron. De ez csak azért van, mert minden áron zárt pályában gondolkoznak az út közepén.
  • nyirog
    A sima 1 kockát foglal úton menő villamoshoz vannak már állomások?
  • Tuvok #9393
    körforgalommal, és anélkül ... gondolom látszik a különbség a tollboth-oknál

és a 2. körforgalom beépítése után
  • Tuvok #9392
    Szerintem a plugins mappában, vagy a dokumentumoknál, vagy a játék mappájában
  • czakof1946
    Üdv!
    Feltettem a kiskutyát és kiscicát.
    Ezt hova tette, a program könyvtárában hol található?

Czakó
  • 626imi

Most keztem egy újat a legnagyobb területüt és némi csalásal már sokal reálisabba a játék,a mikor pénzt csalok azt gondolom hogy vanak olyan városok az életbe is akik az ország kölcségvetéséböl gazdálkodnak az épületek meg ne legyenek nekem korlátozva és kényszeritsenek rossz döntésre.Nem akarom senki iluzioját elcseszni de:
    CTRL+X ENTER
    WEAKNESSPAYS
    YOU DON' DESERVE IT
  • nyirog
    hy, rég írtam ide :D, csak jelezném,h a simshungary féle magyarítással kapcsolatos filé ellenőrzés befejeződöt és már dübörög a fordítás továbbá norbyl is részt vesz a fordításban ;) a hétvégén pedig még jobban begyorsulunk + majd lesz egy hajszálpontos százalék számítás is h tudjátok hol tartunk. Már közel a cél :D
  • laslandes
    meggyőző :)
  • Tuvok #9387
    az új nam

• czakof1946
    Elnézést!!!

Végül, többszöri próbálkozásra , lejött.
    Nagyon köszönöm!!
    Czakó
  • czakof1946
    Üdv!
    Sajnos nbekem nem jön elő ez a weblap.
    Így nem tudom letölteni.
    Ha MSN-en nem tudod átküldeni, akkor hagyjuk, de azért köszönöm a jó szándékodat.
    Majd megpróbálom valahonnan letölteni.

• Benevolens
    Újra mondom, hogy egyenes part kialakításához van oktató (PDF), és kell hozzá pár plugin. Ha küldesz egy e-mail címet, akkor átküldöm, de csak a hét végén tudom, és nem biztos, hogy hiánytalan.
  • Tuvok #9383
    tehát

kiskutya

kiscica, ami a kiskutyához kell
  • czakof1946
    OK
  • Tuvok #9381
    Majd feltöltöm és adok linket, felesleges erre msn-t használni
  • czakof1946
    MSN cimem: [email protected]

Most fent is vagyok.
  • czakof1946
    van MSN-ed? Ott el lehet küldeni.
    Czakó
  • Tuvok #9378
    Ja, és akárhogy néztem, de nem sima update, hanem teljesen különálló verzió
    A régit kiszedtem, az újat beraktam, működik, szép és jó
  • 626imi
  • Tuvok #9376
    13 mega, a hozzá való essential 500 kb
    Szóval egyáltalán nem vészes
  • czakof1946
    Kösz!
    Mekkora a fájl?
  • Tuvok #9374
    macerás
    szerintem felrakom valahová hogy mindenki egyszerűen le tudja tölteni
  • czakof1946
    Honnan lehet ezt a NAM segédprogramot leszedni?

Czakó
  • czakof1946
    Nekem, aki most kezdem a Sim City-vel való ismerkedést, ezek a képek elérhetetlennek tünnek. Csodálatosak!!
    Honnan lehet ezeket az elemeket elővarázsolni??
    Én még csak a tutoriálnál tartok.
    Mióta foglalkozol ezzel a programmal?
    Ha lenne időd és kedved segíteni a kezdeti lépésekhez, nagyon megköszönném.
    De mástól is szívesen várok segítséget.
    Skypen vagyok elérhető.
    Üdv: Czakó
  • Christian88
    Grat, szépek. Neked csalásmentesek a képeid, ugye?
  • Christian88
    Engem még mindig érdekel hogy akik a város szépségére törekednek azok mivel alakítjá ka földet?.

"#9353

Azoktól kérdezem akik szép városra törekednek, hogy hogyan szokták egy szintbe hozni a földet meg a vízet meg akármit.Pl ami falak is vannak simtropolison ami egy bizonyos meredekségen jó.Szóval ezeket hogyan állítjátok be?=)

PS3 - BarcaChriss "
  • Tuvok #9369
    Nemhogy szükséges, de szinte kötelező, mert a játék legnagyobb bénaságát próbálja javítani: a közlekedést .
    Emellett iszonyat mennyiségű új útelem is van benne, nem csak amik a menükben vannak, hanem TAB-bal lehet őket váltogatni, rengeteg van .
  • pzolika978
    www.kep.tar.hu Itt vannak képeim a városaimról ha érdekel. Keresőbe írd be,hogy sim city.
  • pzolika978
    Sziasztok!

A NAM egy segédprogram ami a közlekedést segíti a városban. Gyakorlatilag úgy működik mint az autóban a navi.Megmutatja a simeknek a legrövidebb utat. Arról nem is beszélve,hogy rengeteg kiegészítő van hozzá.
    Igazi előnyét a közlekedésben nem láttam a nagyvárosokban,mert 500000 simnél már dugó van ha kell ha nem.
    Tömegközlekedésnél nagy értelme a metrónak van,azt is sűrűn lerakni. A könyv azt írja,hogy 1 sim 10 kockánál többet nem szeret gyalogolni. Nos a gazdag sim (R$$$)1 kockát sem szeret gyalogolni,és nem szereti a tömegközlekedést sem. Mégis amikor megkérdezed a buszt hiányolja az istenadta.
    Az első város a régióban kb 150-180 ezer simnél megáll.Ekkor kell elkezdeni építeni egy szomszédos várost. A két várost össze lehet kötni mindennel.Az első város akár tetszik akár nem nagyon vegyes,sőt inkább iparos lesz.Szemétteleppel,stb.
    A második várost ennek tükrében már tudod alakítani,hisz a gyárakba átmennek dolgozni a szomszéd városba.Az oktatás nagyon fontos,ha Kereskedelmi várost építesz. Sok parkot,iskolát, kórházat igényel.
    Két város között egyébként szeretik a buszt. Az egyik városban a lakónegyedbe tegyél le pár buszmegállót,(Az út mindkét oldalára kell),a másik városban pedig az ipari területre tegyél le sok buszmegállót,úgy,hogy kb. minden gyár elérhető legyen.

Sok sikert.
  • czakof1946
    Mi az a NAM??
    Mire való? Szükséges-e?
    Letőlthető valahonnan? Mit frissít?

• czakof1946
    Igaza van az előttem szólónak!
  • Christian88
    elösszőr próbálj meg normálisan megnyilvánulni a fórumon
  • 626imi
    .........---------------
    ........I.............. I
    ........I.............. I
    .......I................I
    ===================================================
    I..................................................I
    I.............................................I
  • 626imi
    I
    I========================I
  • 626imi
    ---H--H------------H--H--
    91000 SIMEM VAN DE MÉG MINDIG NEM TUDOK ATOMERÖMÜVET ÉPITENI,
    BUSZ AZ MINEK NEM TUDOM MERT NEM HASZNÁLJÁK,HOVA RAKJAM MI A KULCSA HOGY MÉGTÖBBEN LEGYENEK A HÉTVÉGÉM ALATT 30000-REL LET TÖBB NEM SOK AHOZ KÉPEST HOGY ÁLITOLAG VALAKINEK 800000 VAN.AKINEK ENYI VAN ADJON MÁR EGY PÁR JOTANÁCSOT HA TUD MEGKÖSZÖNÉM.
  • Tuvok #9360
    Figyelembe is vettem, csak épp valami letöltés-féle gomb hiányzott

Persze 2 regisztráció után előkerült ...
  • Benevolens
    Van egy oktató, meg több mindent le kell hozzá tölteni. Az oktatót át tudom küldeni, meg pár plugint is, ami kell, csak adj egy e-mail címet.
  • freeandris
    Igen, köszönöm! Mint a 9332-es hozzászólásomban írtam, az új NAM csak egy Upgrade, vagyis a NAM 2008-at kell megnyitni és újra letölteni (ha megnyitod az ablakot, a leírásból kiderül!) De figyeljetek a követelményekre, mert a régi NAM-ot és több plugin-t is törölni kell telepítés előtt!
  • Benevolens
    Akit a 2009 januári NAM érdekel annak ajánlom figyelmébe a 9332-es hozzászólást.