Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a felrakása elõtt sem volt gond.
Fura..
KoЯn
androidus.freeblog.hu
Mondjuk sugárút nélkül is lehet létezni, épp most próbálgatok egy zöldmezõs várost (csak semmi régiózás), és noha még csak egy kis koszfészek, toronyház nuku, de nem hinnétek el a forgalmi statisztikákat. Elsõ a gyalogos, szorosan mögötte a busz, aztán negyedannyi autó (!), és majdnem ugyanannyi metró. És persze a dugótérkép olyan, mintha csak zöld vonal létezne 😊 Kíváncsi leszek, hogy a növekedéssel párhuzamosan elromlik-e.
androidus.freeblog.hu
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Lehet, hogy a pluginnal van a gond, de egyetlen egy van fent, a téglautas.
Mellesleg abban a városban asszem, nincs is utca, ami téglaútként jelenne meg. De azért kipróbálom, kösz!
KoЯn
androidus.freeblog.hu
A zippelésen meg ne izgulj. Az pont arra jó, hogy ha ki bírtad tömöríteni, akkor tuti nem sérült meg szállítás közben a file.
Valószínûleg azért kisebb a file, mert kb. 40 kilométernyi kettõs dûlõutat aszfaltoztam le sugárútnak, és az kevesebb infó. Épületbõl is kevesebb van, mert elférnek a nagyok 😊
Egyébként meg sokmindent nem látnál benne, mondom, teljesen új várost kellett volna építenem belõle, hogy istenigazából mûködjön. Rá se ismertél volna. Végighuzaloztam az utakat, középre letettem pár rendes zónát, és babráltam a kiadásokat. Ennyi, de ezt nagyjából le is írtam mailben.
androidus.freeblog.hu
Egyre gyakrabban fordul elõ, és van olyan város, ami alig töltõdik be, egybõl kilép.
KoЯn
sana valamiért nem jó a fájl amit küldtél. nem tölti be a várost. 😞
ha visszamásolom az enyémet akkor jó de amit teküldtél valamiért nem mûködik. kissebb is a fájlmérete, mondjuk ettõl még mûködnie kéne. Küldd el mégegyszer de ne csomagold be, vagy töltsd fel FTPre
üdv.:Tyler
Bocsi, hogy ideszemetelek, de nem akartam neki külön topic-ot nyitni.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lelhetõ fel, - ha egyáltalán - az eredeti SimCity, még a jóöreg DOS-os verziónak a leírása? A játékszabályra gondolok, hogy mi mivel járul hozzá a városhoz, és miknek kell megfelelni bizonyos dolgokhoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ahogy érzed.<#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor><#circling>#circling><#wave>#wave>
ms intellimouse explorer 3.0-ám van már vagy 4 éve (ugyanaz az egy), tökéletesen megszolgálta az idejét, akkor 12 volt, most 7-8 körül láttam, szvsz maradok ennél 😊
holnap dolgozom és pesten lesz idõm szétnézni, ha a nyugati környékén találok valami infós boltot akkor nézek valamit
😞
Mind1 most vizsgaidõszak van úgysincs idõm játszani nagyon pár napig.
A címet rakd/mentsd el.<#lookaround>#lookaround><#nyes>#nyes><#hawaii>#hawaii>
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Üdv: BiTi
androidus.freeblog.hu
Ezen a fórumon csak a játékkal kapcsolatos dolgoknak van helye.
BiTi: nem tudom nézted-e de ez több mint 8000 hozzászólásos fórum ami már közel 5 éve mûködik és megfordult itt szinte minden ember aki játszott valaha Magyarosrszágon az SimCity4-el. Már azt várom hogy mikor fog felbukkanni a magyarításom az oldaladon. Remélem elõtte megkérdezel. 😊
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Szeretnék segítséget kérni tõled és persze mindenkitõl! A városomban 100.000 és 105.000 lakos között ingadozik a népesség. Tele vagyok parkal metroval buszal nagy teherbírású utakkal a várostól kicsit odébb van ipari negyed hi.tech és manu.. együtt. A városban van 3 db kórhát 4 db tûzoltóság és jópár rendõrség az ajándék épületeket nagy gondossággal helyeztem el hogy mind elérje a hatást! De megált a fejlõdés! Légyszi dobj egy pillantást a városra! Köszi Üdv: BiTi
Link: http://simcity4.hu/kepek/varosok/biti.jpg
http://androidus.freeblog.hu/files/Resident.jpg
Ha esetleg valaki azt mondaná, hogy túlzás minden utcasarkon metró, elárulom, hogy a traffic congestion térképen minden zöld, kivéve a metróvonalakat 😊 5 ezer környékén pörögnek a metróállomások.
Egy kicsit macerás, mert a parkjait az egyirányúak közé bepötyögtetett egy kockásak adják, de szerintem megéri. Ami a képen van, az kábé 100 ezer lakosnak a tömbje. A város szélén van, azért feketedik néhol, és ezért húzzák a szájukat a kereskedõk (még 😊.
A közepét majd akkor fogom véglegesen parkosítani, ha kialakult, hogy hány kórház, iskola, egyéb szolgálja ki õket.
androidus.freeblog.hu
A másik, hogy én ezen a térképen eltévednék. Vigyél bele valami rendszert. Képezz egységeket, hagyj közöttük helyet stb. Akkor jobban átlátod, hogy mibõl mennyid, hol van.
Aztán nem látok parkokat. A környezet csak azért ilyen jó, mert nincs forgalmad, de egyébként is ennek a desirability faktornak a hatósugara korlátozott. Lehet egy merõ neonzöld kocka a kívánatosság térképed, a hi-tech akkor is csak ímmel-ámmal épülget. Pöttyints bele egy parkot, és mint az õrültek, építik körbe.
Aztán látok ám én ott manufacturing ipart is. A közelében feketék is a házak.
25 ezernél a tömegközlekedés még nem vészes, de lehet, hogy a sok fekete, és a túl sok utca miatt annyira széjjelépítetted a várost, hogy elkélne valami. Nem tudom, hogy próbáltad, lehet, hogy nem jól.
A biztonságod is csak középszerû. Vagy a rendõrség, vagy a tûzoltóság nem fed le mindent.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Megint lenne egykis problémám. 😞
úgy 25.000 fõnél leáll a fejlõdés. A legfurcsább, hogy a szimulációt ha felpörgetem akkor is csak "lassan pörög", nem tudom másképp mondani. van iskola egyetem, golfpálya ami kell. Több százezer pénz, oktatás fullon, környezetszennyezés semmi, közlekedés is jó fogjuk rá... Ipar tiszta hi tech már szinte. Megnéztem desibarility-t vagy mit.... és full zöld. Kívánatos vagyok. 😊
De valami nem stimmel akkor se...
Tuvok ha felyomom FTPre rá tudsz nézni majd? Terézváros.
Elõre is köszöntem.
<#worship>#worship><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead>
Csak egy kis infó neked a most épülõ városomról: 287000 sim 1437000 simoleon. Havi bevétel:67541 simoleon Havi kiadás: 59874 simoleon. Mindenkinek van vize a szemetet maga dolgozza fel,hidrogén erõmûvek vannak 4 tûzoltóság, 3 rendõrség, 4 kórház, stb, gyakorlatilag mindent építettem bele. Tehát várom az infókat kedves Biti9.
(Bár 5 városom van a jelenlegi régiómban,és mindegyik szépen fejlõdik nem jutott eszembe honlapot csinálni).
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Ha meg azt kezdjük el vizsgálni,hogy ki mit tett le az asztalra,akkor Biti igencsak lemarad,már csak azért is,mert itt még nem láttalak eddig,míg Tuvok itt sok embernek segített Norby! val együtt.És akkor a magyarítást még nem is említem amit ingyen tesz elérhetõvé.
Tehát kicsi jogászok inkább játszatok és osszátok meg polgármesteri sikereiteket itt a fórumon. Tegyetek fel sok sok képet.<#worship>#worship><#nyes>#nyes>
A honlap mármint a simcity4.hu bevált olbal már 1 éve csk nõ a látogatosság! Ide csak kiirtam hogy megujjult erre belémkötöttel! Tehát elnézést kérek mindenkitõl akit ezzel zavartam illetve megbántottam! Még 1x bocsi mindenkitõl! És köszönet annak aki 1 éve folyamatos látogatogatásával megtisztelte a honlapot! És nyugi nem fogom szétírni a képernyõt ilyen baromsággal hogy caps loch hírdetés! Sorry!
androidus.freeblog.hu
extra.hu-nak vannak hülyeségei, van akinél jó, van akinél nem, nem tudom mitõl függ . ezerszer áta akartam már rakni máshová, de már rég nem foglalkozok vele, mivel a játék kifutóban van, igaz a societies sikertelensége miatt sokan maradtak a 4-nél . majd talán az 5 ...